[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 05:51 PM
[b] אין עוד מקומות, יש טופס הרשמה בפורום עידכונים, אך יהיו בחירות בחופש הגדול. [/b][/quote]
:X
Printable View
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 12 2009, 05:51 PM
[b] אין עוד מקומות, יש טופס הרשמה בפורום עידכונים, אך יהיו בחירות בחופש הגדול. [/b][/quote]
:X
שלחו לי קישור לנושא
איזה?
לא משנה רק דבר אחד לא הבנתי מה זה דוגמא לעידכון מה באתר או נושא?
דוגמא לעידכון שאתה עשית o__0
-_- למה אני מתקוון לאיזה עידכון למה זה קשור לאתר של פוקמון או לנושא שעשיתי בפורום
לעדכון שעשית בנושא פוקימון...
בן כמה אתה?
14.5 ולא עשיתי נושא הקשור לפוקימון -_-
יום ראשון יש לי בגרות באלקטרוניקה ואז אני צריך להגיש למורה לאנגלית "עבודה" שזה בעצם 2 שאלונים-אחד D אחד E ואז היא עושה לי 2 מגנים..ואז היא מגישה אותי למועד ב' של D ו-E כדי להשלים...כי עשיתי השנה את C..
וזהו סיימתי
ושנה הבאה בזמן י"ג אני ישלים את F-G במועד חורף...
הנני כאן, מרושע מתמיד.
[quote][i]Originally posted by Black Spiderman[/i]@Jun 12 2009, 06:10 PM
[b] יום ראשון יש לי בגרות באלקטרוניקה ואז אני צריך להגיש למורה לאנגלית "עבודה" שזה בעצם 2 שאלונים-אחד D אחד E ואז היא עושה לי 2 מגנים..ואז היא מגישה אותי למועד ב' של D ו-E כדי להשלים...כי עשיתי השנה את C..
וזהו סיימתי
ושנה הבאה בזמן י"ג אני ישלים את F-G במועד חורף... [/b][/quote]
בהצלחה אחי
אתה מבין בזה משהו?
יאיייי גיל פיצה איזה חתימה..בוא נהיה צוות..אני ערפד אפל :ס אני ספיידי ערפדי ושחור!!!!
ואני רוצה להשמיד את פוקימון טים!!
את רום נעזוב בשקט.. :ס הוא רק חתול
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Jun 12 2009, 06:10 PM
[b] הנני כאן, מרושע מתמיד. [/b][/quote]
נימאס לי.
אני מדווח עליך ועל גיל (לוליק)
[quote][i]Originally posted by Black Spiderman[/i]@Jun 12 2009, 07:13 PM
[b] יאיייי גיל פיצה איזה חתימה..בוא נהיה צוות..אני ערפד אפל :ס אני ספיידי ערפדי ושחור!!!!
ואני רוצה להשמיד את פוקימון טים!!
את רום נעזוב בשקט.. :ס הוא רק חתול [/b][/quote]
לי לא אכפת מרום, פשוט חשבתי את מי להכניס ולא היו לי רעיונותאם הוא יתנהג יפה הוא ייצא משם ><
אבל לוליק, מההתחלה שנאתי אותו.