-
[QUOTE=LordAbizi;631758]ה.
ג'וני
אה, סליחה שחכתי שהוצאת את פיצ'ו ^^"
--
"גם המטרונום של קלפייבל של פול מורפי ממש לא הוגנת. יש שמועות שהמרטונום שלו לא כל כך אקראי" הוא מעיר בדרך אגב "ובכן סווינב תקוף בהפלה, ולאחר מכן נשוך אותו!". סווינב נע לעבר פיצ'ו שמתגלגל אליו. הם מתנגשים (ובכך הגלגול של פיצ'ו נעצר). פיצ'ו סוטר מספר פעמים לסווינב, ואז סווינב קופץ ונושך אותו.
[/QUOTE]
"אוקי קדימה פיצ'ו התחלנו את הקרב וב אז בוא נמשיך אותו עכשיו השתמש מהר בנגיחה ואחר כך השתמש מהר בסטירה כפולה" אומר לו
-
תמיר
"דודריו, אל תתן לו, קפוץ אחורה ותירה עליו מתקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ. דודריו קופץ אחורה והנדוואר לא מספיק לנשוך אותו אז הוא יורה גחלת לעבר הרגליים. דודריו יורה מתקפת שלוש ופוגע בהנדוואר. דודריו נראה ממש עייף.
ג'וני
"סווינב דחוף את פיצ'ו ולאחר מכן נשוך אותו!" הוא אומר. פיצ'ו ממהר ונוגח בסווינב. סווינב מתנפל על פיצ'ו ודוחף אותו. פיצ'ו מתחיל לסטור במהירות לסווינב, וסווינב נושך אותו מה שמפסיק את ההתקפה של פיצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;634261]תמיר
"דודריו, אל תתן לו, קפוץ אחורה ותירה עליו מתקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ. דודריו קופץ אחורה והנדוואר לא מספיק לנשוך אותו אז הוא יורה גחלת לעבר הרגליים. דודריו יורה מתקפת שלוש ופוגע בהנדוואר. דודריו נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
"תמשיך כך,גחלת בכל הכוח כמה זמן שאתה יכול להמשיך!"
-
[QUOTE=LordAbizi;634261]
ג'וני
"סווינב דחוף את פיצ'ו ולאחר מכן נשוך אותו!" הוא אומר. פיצ'ו ממהר ונוגח בסווינב. סווינב מתנפל על פיצ'ו ודוחף אותו. פיצ'ו מתחיל לסטור במהירות לסווינב, וסווינב נושך אותו מה שמפסיק את ההתקפה של פיצ'ו.[/QUOTE]
"קדימה תשתמש גם את הבנשיכה ואחר כך בסטירה כפולה!" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;631758]ר"ר
אתה חייב לכתוב עם פחות טעויות הקלדה, זה יהיה קשה יותר בשבילי להשלים לפי ההגיון למה התכוונת.(לא שהיו הרבה, פשוט בכל תגובה יש טעות הקלדה בלתי ניתנת לפירוש)
--
"אה, בשביל זה עליך לדבר עם הפרופסור. הוא בתוך המעבדה אי שם בקצה המרוחק" אומר לך עוזר המחקר ומפנה את הכניסה.
[/quote]
סליחה אני פשוט מקליד מהר ...
-----------------
"טוב תודה" אומר לו ואלך אל הפרופסור.
-
תמיר
"דודריו, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. הנדוואר יורה מספר גחלות שנראות מאוד גדולות וחזקות, ופוגע בדודריו, והוא נופל, ודודריו מספיק לירות מתקפת שלוש שפוגעת בהנדוואר ואז הוא קורס. הנדוואר נראה מאוד עייף, גם בזכות העובדה שהוא השתמש בגחלת "בכל הכח".
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את דודריו "דודריו לא יכול להלחם, 4-3 למאמן." הוא יוצא מהזירה, "המשיכו!"
"דודריו חזור! צא פליפר!" אומר הינריך הרץ, מחזיר את דודריו ומוציא פליפר.
ג'וני
"סווינב, השתמש בסטירת בוץ!" הוא אומר. פיצ'ו קופץ על סווינב ונושוך אותו, וסווינב זורק חול מהאדמה בצורת בוץ לפיצ'ו ופוגע בו, מה שמרחיק ממנו את פיצ'ו. פיצ'ו מתאושש וסוטר מספר פעמים את סווינב.
ר"ר
אגב, וודא שהבנת איך המתקפות במשחק פועלות (כלומר לימוד מתקפה, אילו מתקפות אפשר להשתמש וכו') מידע בדף הראשי.
--
אתה נכנס פנימה וכעבור זמן קצר אתה נמצא בקצה המרוחק של המעבדה ורואה את הפרופסור יושב מול המחשב ומבצע שם כל מיני דברים.
-
[quote=LordAbizi;635206]
ר"ר
אגב, וודא שהבנת איך המתקפות במשחק פועלות (כלומר לימוד מתקפה, אילו מתקפות אפשר להשתמש וכו') מידע בדף הראשי.
--
אתה נכנס פנימה וכעבור זמן קצר אתה נמצא בקצה המרוחק של המעבדה ורואה את הפרופסור יושב מול המחשב ומבצע שם כל מיני דברים.[/quote]
סוג של הבנתי..
~~~~~~~~~~
אתקרב אל הפרופסור ואומר לו:"היי אני רומה ובאתי כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ואת הפוקידע".
-
[QUOTE=LordAbizi;635206]
ג'וני
"סווינב, השתמש בסטירת בוץ!" הוא אומר. פיצ'ו קופץ על סווינב ונושוך אותו, וסווינב זורק חול מהאדמה בצורת בוץ לפיצ'ו ופוגע בו, מה שמרחיק ממנו את פיצ'ו. פיצ'ו מתאושש וסוטר מספר פעמים את סווינב.
[/QUOTE]
"קדימה פיצ'ו השתמש בנגיחה ואחר כך סטירה כפולה" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;626560]מור
ניצוצות מתאספים סביב מריפ, וגלימיאו קופץ כדי לחבוט עם הזנב במריפ. הזנב נלכד בניצוצות החשמל מה שמחשמל קצת את גלימיאו וגורם לו לקפוץ אחורה.[/quote]
"שיפור מעולה מריפ!" אומר למריפ "קדימה, תשתמש בדחיפה בכל הכוח!!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סורי שלא הגבתי
-
ר"ר
הפרופסור מפסיק מעיסוקיו ומסתובב אליך
"אה כן? טוב אז אולי גם כדאי שתאמר לי איזה פוקימון אתה רוצה" הוא אומר אומר בזמן שהוא פותח עוד חלון במחשב ומתחיל לכתוב בו דברים.
ג'וני
"סווינב, דחוף אותו ולאחר מכן תירה עליו בוץ!" הוא אומר. שני הפוקימונים מתנגשים עם ההתקפה הראשונה שלהם. אז פיצ'ו מתחיל לסטור לסווינב מספר פעמים, עד שסווינב יורה עליו בוץ שמסיים את ההתקפה שלו.
מור
זה בסדר, זה לא שאני מגיב פעם בחמש שניות.
הביטוי בכל הכח בעייתי, תעיין בעמוד קודם או זה שלפניו בהודעת לshlomii4 ותבין למה.
--
מריפ רץ לכיוון גלימיאו ודוחף אותו. גילמיאו נהדף אחורה, ובזמן ההדיפה, הוא שולח את הזנב וכורך אותו סביב הצוואר של מריפ.
-
[QUOTE=LordAbizi;636518]
ג'וני
"סווינב, דחוף אותו ולאחר מכן תירה עליו בוץ!" הוא אומר. שני הפוקימונים מתנגשים עם ההתקפה הראשונה שלהם. אז פיצ'ו מתחיל לסטור לסווינב מספר פעמים, עד שסווינב יורה עליו בוץ שמסיים את ההתקפה שלו.
[/QUOTE]
"לא לוותר לו! השתמש מהר בסטירה כפולה ואז תשתמש שוב בסטירה כפולה!" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;636518]ר"ר
הפרופסור מפסיק מעיסוקיו ומסתובב אליך
"אה כן? טוב אז אולי גם כדאי שתאמר לי איזה פוקימון אתה רוצה" הוא אומר אומר בזמן שהוא פותח עוד חלון במחשב ומתחיל לכתוב בו דברים.
[/quote]
"אני ורצה נידורן זכר.." אומר לו בלי לחשוב הרבה..
-
[quote=LordAbizi;636518]
מור
זה בסדר, זה לא שאני מגיב פעם בחמש שניות.
הביטוי בכל הכח בעייתי, תעיין בעמוד קודם או זה שלפניו בהודעת לshlomii4 ותבין למה.
--
מריפ רץ לכיוון גלימיאו ודוחף אותו. גילמיאו נהדף אחורה, ובזמן ההדיפה, הוא שולח את הזנב וכורך אותו סביב הצוואר של מריפ.[/quote]
"מריפ, תשתמש שוב במכת חשמל! קדימה! בכל הכוח, אנחנו צריכים לאמן אותך לעשות את זה בצורה הטובה ביותר!" אצעק למרים
-
[QUOTE=LordAbizi;635206]תמיר
"דודריו, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. הנדוואר יורה מספר גחלות שנראות מאוד גדולות וחזקות, ופוגע בדודריו, והוא נופל, ודודריו מספיק לירות מתקפת שלוש שפוגעת בהנדוואר ואז הוא קורס. הנדוואר נראה מאוד עייף, גם בזכות העובדה שהוא השתמש בגחלת "בכל הכח".
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את דודריו "דודריו לא יכול להלחם, 4-3 למאמן." הוא יוצא מהזירה, "המשיכו!"
"דודריו חזור! צא פליפר!" אומר הינריך הרץ, מחזיר את דודריו ומוציא פליפר.
[/QUOTE]
"הנדוואר,נשיכה וגחלת!"
-
ג'וני
"סווינב, נשך אותו בעצמה הולכת וגדלה כדי שיעצור!" הוא אומר. פיצ'ו מתחיל לסטור מספר רב של פעמים לסווינב, וסווינב נושך אותו וכעבור זמן מה הנשיכה חזקה דיה ופיצ'ו עוזב אותו.
ר"ר
"בסדר" הוא אומר וכותוב עוד משהו, ואז על המסך כתוב Transmition Succesful ומופיע על השולחן פוכדור. הוא לוקח את הפוכדור וממגירה מוציא עוד 5 פוכדורים פוקדע ומכשיר סלולרי.
"קח, הנה הפוקימון שבחרת, עוד 5 פוכדורים ריקים, פוקדע, וטלפון סוללרי. נתתי אותו להרבה מאמנים אבל הם כל הזמן מתאבדים. נקווה שאתה תשרוד. שאלות?" הוא אומר/שואל.
מור
אל תגיד לי שלא הזהרתי אותך. (בנוגע לשימוש ב"כל הכח")
--
מריפ שולח ברקים מהגוף שלו שהפעם יוצאים מאוד חזקים. בגלל שגלימיאו אוחז בו, אז הוא נפגע בצורה רצינית מהברקים. גלימיאו עוזב, אבל אז הברקים נחלשים וכמעט נעלמים. גלימיאו מנצל את זה ודוחף את מריפ. גלימיאו נראה עייף קצת.
תמיר
"פליפר, תקוף במתקפת כנף!" אומר הינריך הרץ. הנדוואר קופץ ומגיע לפליפר ונושך אותו. הנדוואר מתחיל לירות עליו גחלת, אבל פליפר מסתחרר מה שמעיף ממנו את הנדוואר, ואז פליפר טס אליו ונותן לו מכה עם כנפיו.