-
[quote=LordAbizi;636829]
ר"ר
"בסדר" הוא אומר וכותוב עוד משהו, ואז על המסך כתוב Transmition Succesful ומופיע על השולחן פוכדור. הוא לוקח את הפוכדור וממגירה מוציא עוד 5 פוכדורים פוקדע ומכשיר סלולרי.
"קח, הנה הפוקימון שבחרת, עוד 5 פוכדורים ריקים, פוקדע, וטלפון סוללרי. נתתי אותו להרבה מאמנים אבל הם כל הזמן מתאבדים. נקווה שאתה תשרוד. שאלות?" הוא אומר/שואל.
[/QUOTE]
"איפה יש פה באזור מקום שמיסתובבים בו אלקידים?" אשאל אותו..
-
[quote=LordAbizi;636829]ג'וני
"סווינב, נשך אותו בעצמה הולכת וגדלה כדי שיעצור!" הוא אומר. פיצ'ו מתחיל לסטור מספר רב של פעמים לסווינב, וסווינב נושך אותו וכעבור זמן מה הנשיכה חזקה דיה ופיצ'ו עוזב אותו.
[/quote]
פה לא כמו שבפוקימוני בר אם הפוקימון היריב לא יכול להילחם אז הוא לא יכול להילחם נכון?
"קדימה נגיחה ואחר כך סטירה כפולה" אומר לו
-
ר"ר
"אני נראה לך כמו לוח מודעות או כמו פרופסור למדעי המחשב?" הוא שואל אותך "אם אתה רוצה לבדוק את המידע הזה אתה יכול לחפש את זה בgoogle או דרך הנייד שלך או דרך מחשב במרכז פוקימונים, ואגב כדאי לך לבדוק את המספר של הנייד שלך, או שלא תדע אותו"
ג'וני
כן, המאמנים קובעים מתי הפוקימונים שלהם סובלים מספיק (גם אתה)
--
"סווינב, תירה עליו בוץ, ולאחר דחוף אותו!" הוא אומר. סווינב יורה בוץ שמעכב מעט את פיצ'ו, אבל לבסוף פיצ'ו נוגח בסווינב. סווינב דוחף את פיצ'ו, ופיצ'ו סוטר לו מספר פעמים.
-
[quote=LordAbizi;637004]ר"ר
"אני נראה לך כמו לוח מודעות או כמו פרופסור למדעי המחשב?" הוא שואל אותך "אם אתה רוצה לבדוק את המידע הזה אתה יכול לחפש את זה בgoogle או דרך הנייד שלך או דרך מחשב במרכז פוקימונים, ואגב כדאי לך לבדוק את המספר של הנייד שלך, או שלא תדע אותו"
[/QUOTE]
"טוב טוב סליחה" אומר לו ואבדוק את המספר של הנייד שלי.
-
[quote=LordAbizi;636829]
מור
אל תגיד לי שלא הזהרתי אותך. (בנוגע לשימוש ב"כל הכח")
--
מריפ שולח ברקים מהגוף שלו שהפעם יוצאים מאוד חזקים. בגלל שגלימיאו אוחז בו, אז הוא נפגע בצורה רצינית מהברקים. גלימיאו עוזב, אבל אז הברקים נחלשים וכמעט נעלמים. גלימיאו מנצל את זה ודוחף את מריפ. גלימיאו נראה עייף קצת.[/quote]
"זה הזמן, פוקדור צא!" אומר ואשלוף פוקדור ובמהירות אזרוק אותו על הגלאימיאו!
-
ר"ר
אתה מסתכל על גב הטלפון ואתה רואה שהמספר הוא 0273-454-322 (יעודכן מיד יחד עם כל שאר הדברים שקיבלת).
מור
הפוכדור נשלח אל גלימיאו וגלימיאו נלכד בתוכו. הפוכדור מתנונדנד מעט נוכח המאבק של גלימיאו, אבל בסוף הפוכדור נעצר ולכדת את גלימיאו יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;636829]
תמיר
"פליפר, תקוף במתקפת כנף!" אומר הינריך הרץ. הנדוואר קופץ ומגיע לפליפר ונושך אותו. הנדוואר מתחיל לירות עליו גחלת, אבל פליפר מסתחרר מה שמעיף ממנו את הנדוואר, ואז פליפר טס אליו ונותן לו מכה עם כנפיו.[/QUOTE]
"גחלת כל עוד הוא קרוב,ותמשיך לתקוף גם אם הוא מנסה להתחמק!"
-
[quote=LordAbizi;637738]ר"ר
אתה מסתכל על גב הטלפון ואתה רואה שהמספר הוא 0273-454-322 (יעודכן מיד יחד עם כל שאר הדברים שקיבלת).[/quote]
"הינה זה המספר0273-454-322 " אומר לו.
-
תמיר
"פליפר, תקוף אותו שוב עם מתקפת כנפיים!" אומר הינריך הרץ. הנדואר מתחיל לירות גחלות לעבר פליפר. פליפר חומק מחלק מהם עד שלבסוף הוא פוגע עם מתקפת הכנף מה שגורם להנדוואר לקרוס קצת.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאחבן את הנדוואר "הדנוואר לא יכול להלחם. תיקו 3." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
ר"ר
"אתה עדיין פה?" הוא שואל בהפתעה. "לא ביקשתי את מספר הטלפון, אני יודע אותו, אמרתי שתבדוק בשביל עצמך (ואם בטעות כתבתי איפשהו אחרת, אז אני מתנצל מראש). ובכן בהצלחה!"
-
[quote=LordAbizi;638078]
ר"ר
"אתה עדיין פה?" הוא שואל בהפתעה. "לא ביקשתי את מספר הטלפון, אני יודע אותו, אמרתי שתבדוק בשביל עצמך (ואם בטעות כתבתי איפשהו אחרת, אז אני מתנצל מראש). ובכן בהצלחה!"[/quote]
"תודה להיתראות" אומר לו בזמן שאתקדם אל היציאה ובאותו הזמן אסתכל בפלאפון איך רואים איפה אפשר להשיג אלקיד ופוקימונים אחרים..
-
[QUOTE=LordAbizi;638078]תמיר
"פליפר, תקוף אותו שוב עם מתקפת כנפיים!" אומר הינריך הרץ. הנדואר מתחיל לירות גחלות לעבר פליפר. פליפר חומק מחלק מהם עד שלבסוף הוא פוגע עם מתקפת הכנף מה שגורם להנדוואר לקרוס קצת.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאחבן את הנדוואר "הדנוואר לא יכול להלחם. תיקו 3." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
[/QUOTE]
"חזור הנדוואר!היית מעולה!" אני קורא ומחזיר אותו לפוכדור.
"צא פיצ'ו!תוציא ניצוצות חשמל על פליפר(מעכשיו אני אקרא לזה ניצוץ בקיצור)(,ואם הוא משתמש במתקפת כנף שוב:"תקפוץ על הכנפיים שלו ותשתמש בניצוץ!)"*
-
ר"ר
אתה מסתכל מעט בטלפון ואתה רואה שיש שם גישה לאינטרנט ויש קיצור לגוגל מוכן מראש. לא מצאת שום דבר שמוצא פוקימונים לבד.
תמיר
אתה מחליף את הפוקימונים.
"פליפר, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו יורה ניצוצות לעבר פליפר ורובם פוגעים, בעוד שפליפר מאיץ לעבר פיצ'ו, ואז במהירות רבה הוא נע אל מאחורי פיצ'ו ופוגע בו עם המתקפה.
-
[QUOTE=LordAbizi;639324]
תמיר
אתה מחליף את הפוקימונים.
"פליפר, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו יורה ניצוצות לעבר פליפר ורובם פוגעים, בעוד שפליפר מאיץ לעבר פיצ'ו, ואז במהירות רבה הוא נע אל מאחורי פיצ'ו ופוגע בו עם המתקפה.[/QUOTE]
"כל עוד הוא קרוב פיצ'ו,תנסה לקפוץ עליו או כמה שיותר קרוב אליו ותשתמש בניצוץ!"
-
[quote=LordAbizi;639324]ר"ר
אתה מסתכל מעט בטלפון ואתה רואה שיש שם גישה לאינטרנט ויש קיצור לגוגל מוכן מראש. לא מצאת שום דבר שמוצא פוקימונים לבד.[/quote]
אכתוב בגוגל: אלקיד .
-
תמיר
"פליפר, נסה לברוח מפיצ'ו ואם זה נכשל תנוע במעגלים כדי להעיף אותו ממך!" אומר הינריך הרץ. פליפר מנסה להתחמק אבל פיצ'ו מהיר יותר והוא עולה על פליפר ומתחיל לחשמל אותו. פליפר מסתובב במעגלים באוויר עד שלבסוף פיצ'ו נזרק ממנו.
ר"ר
אתה מחפש בגוגל אלקיד ואתה מוצא את אתר האינטרנט "serebii.net" בתור הדבר הראשון שזה מצא (שים לב האתר הזה שונה מהאתר האמיתי)