-
[quote=monster;733558][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקו מתחמק מהאקדח המים של אזוריל.צ'יקו משתמש בעלי טער על אזוריל.אזוריל לא מצליח להתחמק מן העלי הטער של צי'קו ונפגע קשה.אזוריל מתאווש ומשתמש בבועות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הרקרוס מתחמק מהגחלת של ולפקיס.הקרוס משתמש בשבירת לבנים.ידיוו הופכת ללבנה ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהשבירת הלבנים של הקרוס ונפגעת קשה.הקרוס מיד לאחר השבירת הלבנים משתמש באגרוף ממוקד.ולפקיס עוד לא התעוששה מהפגיעה הקודמת שלה ונפגעת גם מהאגרוף הממוקד של הקרוס.ולפקיס מתעלפת על האדממה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]קאקונה משתמש בניב קרח על ניב החשמל של סטיליקס.סטליקס נפגע מהניב הקרח ומפיו הופך לקרח.קאקונה מיד לאחרהקרן הקרח יוצא הזנב אקוה.סטיליקס זז הצידה ומתחמק מהזנב האקוה של קאקונה.סטיליקס משתחרר מהניב הקרח של קאקונה.רקס אומר"מהלך יפה הקרן הקרח של קאקונה.סטיליקס תשתמש ברעידת אדמה."סטיליקס משתמש ברעידת האדמה.לפתע זית האדמה זזה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "צא פוכדור" וזורק אל עבר לפקיס.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ופותח אותו.אתה זורק את הפוכדור על הולפקיס המעולפת.הפוכדור מכניס את ולפקיס לתוכו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונצער ברכותי לכדת ולפקיס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער על הבעותו ועל אזוריל.העלי טער מפוצצים את הבועות של אזוריל.העלי טער פוגעים באזוריל ומביסים אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;733577][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמש בעלי טער על הבעותו ועל אזוריל.העלי טער מפוצצים את הבועות של אזוריל.העלי טער פוגעים באזוריל ומביסים אותו.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"צ'יקו, רוצה לתפוס אותו?" אני שואל את צ'יקו בעודי חושב שאני מעדיף שלא
-
[QUOTE=monster;733558][B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקו מתחמק מהאקדח המים של אזוריל.צ'יקו משתמש בעלי טער על אזוריל.אזוריל לא מצליח להתחמק מן העלי הטער של צי'קו ונפגע קשה.אזוריל מתאווש ומשתמש בבועות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
הרקרוס מתחמק מהגחלת של ולפקיס.הקרוס משתמש בשבירת לבנים.ידיוו הופכת ללבנה ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהשבירת הלבנים של הקרוס ונפגעת קשה.הקרוס מיד לאחר השבירת הלבנים משתמש באגרוף ממוקד.ולפקיס עוד לא התעוששה מהפגיעה הקודמת שלה ונפגעת גם מהאגרוף הממוקד של הקרוס.ולפקיס מתעלפת על האדממה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקונה משתמש בניב קרח על ניב החשמל של סטיליקס.סטליקס נפגע מהניב הקרח ומפיו הופך לקרח.קאקונה מיד לאחרהקרן הקרח יוצא הזנב אקוה.סטיליקס זז הצידה ומתחמק מהזנב האקוה של קאקונה.סטיליקס משתחרר מהניב הקרח של קאקונה.רקס אומר"מהלך יפה הקרן הקרח של קאקונה.סטיליקס תשתמש ברעידת אדמה."סטיליקס משתמש ברעידת האדמה.לפתע זית האדמה זזה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קראקונה תשתמש בפעימת מים משולבת עם סילון אקווה ותגמור איתו כבר!"
-
[quote=monster;733577][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ופותח אותו.אתה זורק את הפוכדור על הולפקיס המעולפת.הפוכדור מכניס את ולפקיס לתוכו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונצער ברכותי לכדת ולפקיס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמש בעלי טער על הבעותו ועל אזוריל.העלי טער מפוצצים את הבועות של אזוריל.העלי טער פוגעים באזוריל ומביסים אותו.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "יש הצלחתי לתפוס פוקימון אש, ייאלה נאמן אותו בקרב שנגיע לעיר המכון השני".
-
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
מרק אומר לך"רוצה שולפקיס שלך ילחם נגד 1 הפוקימונים שלי.אם כן יאלה בוא נתחיל"מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקו מורה עם ראשו שלא כדי לתפטס את האזוריל החלש הזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים משולבת עם סזילון אקוה.קאקונה יוצא אל סטיליקס בסילון אקוה משולב עם פעימת מים.סטיליקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.לפתע סטיליקס נופל על האדמה ומתעלף.רקס מוציא פוכדור ומחזיר לשם אתת סטיליקס.רקס אומר לך"יפה אתה מוביל עלי בפוקימון 1 לא רע.אך הפו'קימון הרביעי שלי יביסבקלות את הקאקונה שלך."מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;733611][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מרק אומר לך"רוצה שולפקיס שלך ילחם נגד 1 הפוקימונים שלי.אם כן יאלה בוא נתחיל"מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקו מורה עם ראשו שלא כדי לתפטס את האזוריל החלש הזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה משתמש בפעימת מים משולבת עם סזילון אקוה.קאקונה יוצא אל סטיליקס בסילון אקוה משולב עם פעימת מים.סטיליקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.לפתע סטיליקס נופל על האדמה ומתעלף.רקס מוציא פוכדור ומחזיר לשם אתת סטיליקס.רקס אומר לך"יפה אתה מוביל עלי בפוקימון 1 לא רע.אך הפו'קימון הרביעי שלי יביסבקלות את הקאקונה שלך."מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "בסדר, צא ולפקיס!, אני מלטף אותו, תוציא את הפוקימון שלך מרק".
-
[quote=monster;733611][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקו מורה עם ראשו שלא כדי לתפטס את האזוריל החלש הזה.[/COLOR][/B][/quote]
"אוקי" אני אומר לו "עוד קרב?"
-
[QUOTE=monster;733611][B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
מרק אומר לך"רוצה שולפקיס שלך ילחם נגד 1 הפוקימונים שלי.אם כן יאלה בוא נתחיל"מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקו מורה עם ראשו שלא כדי לתפטס את האזוריל החלש הזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים משולבת עם סזילון אקוה.קאקונה יוצא אל סטיליקס בסילון אקוה משולב עם פעימת מים.סטיליקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.לפתע סטיליקס נופל על האדמה ומתעלף.רקס מוציא פוכדור ומחזיר לשם אתת סטיליקס.רקס אומר לך"יפה אתה מוביל עלי בפוקימון 1 לא רע.אך הפו'קימון הרביעי שלי יביסבקלות את הקאקונה שלך."מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אלקטיווייר אני משער אחרי שעזרתי לך להשיג את החפץ אתה בטח פיתחת אותו... אלקיד תתכונן לראות אותך בעתיד! (הוא עוד בחוץ..) קראקונה אני רק צקיך שתעייף אותו קצת לא תנצח..."
-
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה כן עם הראש לשאלתך.מה תעשה[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"אני ישתמש בבאטארפי.צא באטארפי בוא תעזור לנו לאמן את ולפקיס של ג'ון"באטארפי של מרק יוצא לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך "איך ידעת אתה מכר אותי טוב.צא אלקטויר תשתמש באגרוף חשמל על קאקונה"אלקטויר מיד יוצא ומשתמש באגרוף חשמל .מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;733682][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה כן עם הראש לשאלתך.מה תעשה[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"אני ישתמש בבאטארפי.צא באטארפי בוא תעזור לנו לאמן את ולפקיס של ג'ון"באטארפי של מרק יוצא לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך "איך ידעת אתה מכר אותי טוב.צא אלקטויר תשתמש באגרוף חשמל על קאקונה"אלקטויר מיד יוצא ומשתמש באגרוף חשמל .מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רואה אלקיד? איזה מכיר אתה גילית לי יביס את קראקונה שלי במכה מי זה יכול להיות אם לא אלקטרבז החזק שאני מכיר? קראקונה אגרוף קרח!
-
[quote=monster;733682][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו עושה כן עם הראש לשאלתך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אחפש עוד פוקימון
-
[QUOTE=monster;732536][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער.העלי טער מפוצצים את הבעות של אזוריל.צ'יקו רץ אל אזוריל ותוקף אותו בשריטה חזקקה.אזוריל לא מוותר להפסיד.אזוריל משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים ומשגר אותה אל הזנב הברזל של סטיליקס.זנבו של סטיליקס נפגע מהפעימת המים של קאקונה קשה.קאקונה יוצא בסילון אקוה אל סטיליקס.סטיליקס משתמש בצוחה וכך עוצר את הסילון האקוה של קאקונה ופוגע בקאקונה.רקס אומר"סטיליקס תשתמש מיד בניב חשמל זה יפגע בו קשה."סטיליקס משתמש בניב חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל ממהרים ללכת מן המגמר הפראי הזה.כעבור 2דקות אתם לא רואים אותו.אתם ממשיכים ללכתת וראים מערה מוזרה שממנה באים אורות מוזרים..לפתע להביור מפספס אותכם.אתם מבינים שזה מגמר רודף אחריכם .מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גבריאל אומר לך"צודק אך חשבתי שהחורים הרעים לא מרמים בקרבות.אלא הבחורים הרעים מרמים.אז אתה הבחור הרע ואני הטוב אין סיכוי .אני הרע."גרוויל זז הצידה ומתחמק מהעוקץ הרעל של סויפר.גרוויל משתמשב קליע זרעים חזקק מאוד.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהקליע הזרעים של גרוויל.גבריאל אומר"סויפר זנבר על הכי חזק שלך."סויפר משתמש בזנב רעל.מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גרוויל , בוא נשתמש באותה טכניקה שהשתמשנו עם רטטה! רק הפעם עם קליע זרעים! ברגע שסוויפר מתקרב קפוץ לשמיים והשתמש בקליע זרעים." אני אומר.
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג מחכה לרגעה אחרון לקפוץ על גבו של כריינדוס.טרטויג מוצא את הרגע וקופץ לאוויר ומשתמש בשוטי גפן חזקים מאוד שפוגעים קשה בכריינדוס.כרינדוס מתעלף על הזירה של הקרב.רוקר מוציא פוכדור מכיסו ומכניס לשם את הכריינדוס שלו.רוקר אומר לך"כול הכבוד הג'וני נתת פייט מצוין תרצה את תג האבן?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"בוודאי!"אומר לו"זה היה הקרב הטוב שראיתי מימי!"אחמיא לו."קדימה שנצא אל קרב המכון הבא?"אומר לפוקימוניי..
-
[QUOTE=monster;732536][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער.העלי טער מפוצצים את הבעות של אזוריל.צ'יקו רץ אל אזוריל ותוקף אותו בשריטה חזקקה.אזוריל לא מוותר להפסיד.אזוריל משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים ומשגר אותה אל הזנב הברזל של סטיליקס.זנבו של סטיליקס נפגע מהפעימת המים של קאקונה קשה.קאקונה יוצא בסילון אקוה אל סטיליקס.סטיליקס משתמש בצוחה וכך עוצר את הסילון האקוה של קאקונה ופוגע בקאקונה.רקס אומר"סטיליקס תשתמש מיד בניב חשמל זה יפגע בו קשה."סטיליקס משתמש בניב חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל ממהרים ללכת מן המגמר הפראי הזה.כעבור 2דקות אתם לא רואים אותו.אתם ממשיכים ללכתת וראים מערה מוזרה שממנה באים אורות מוזרים..לפתע להביור מפספס אותכם.אתם מבינים שזה מגמר רודף אחריכם .מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גבריאל אומר לך"צודק אך חשבתי שהחורים הרעים לא מרמים בקרבות.אלא הבחורים הרעים מרמים.אז אתה הבחור הרע ואני הטוב אין סיכוי .אני הרע."גרוויל זז הצידה ומתחמק מהעוקץ הרעל של סויפר.גרוויל משתמשב קליע זרעים חזקק מאוד.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהקליע הזרעים של גרוויל.גבריאל אומר"סויפר זנבר על הכי חזק שלך."סויפר משתמש בזנב רעל.מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את לפרס שוב ואומר לה לתקוף בגלישה פעם נוספת