עומר-
"בקומה האחרונה של בית הקברות קיים משהו לא ברור-אתה הנבחר לגרש אותו" אומרת האישה
ירין-
כל פוקימוני החרק בורחים במהרה, צ'אם והוט נמלטים אליך שמחים ומאושרים. "אני בסדר" אומרת קריסטל "וברור שארקיניין שלי חזק-הרי ניצחתי איתו בליגת ג'וטו"
Printable View
עומר-
"בקומה האחרונה של בית הקברות קיים משהו לא ברור-אתה הנבחר לגרש אותו" אומרת האישה
ירין-
כל פוקימוני החרק בורחים במהרה, צ'אם והוט נמלטים אליך שמחים ומאושרים. "אני בסדר" אומרת קריסטל "וברור שארקיניין שלי חזק-הרי ניצחתי איתו בליגת ג'וטו"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 01:52 AM
[b] עומר-
"בקומה האחרונה של בית הקברות קיים משהו לא ברור-אתה הנבחר לגרש אותו" אומרת האישה [/b][/quote]
"למה אני?" אני שואל "אין לי זמן לשרטלנות שלך"
עומר-
"אני מרגישה שיש לך הילה של מטהר, ועוד הילה חזקה. בבקשה עזור לנו לטפל בייצור שנמצא למעלה" אומרת המגרשת
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 12:50 AM
[b] ארתור-
"פצצת בוץ ואחר כך אגרוף שאיבה" אומרת גרטה. גרוטל שולח עלי תער, טוקסיקרואק עוצר את ההתקפה בפצצת בוץ, גרוטל שואג וטוקסיקרואק מתקדם באגרוף שאיבה-אך לפני שמגיע אל גרוטל גרוטל תוקף במגה ניקוז-"טוקסיקרואק לא יכול להילחם יותר, ארתור וגרוטל הם המנצחים" אומר השופט [/b][/quote]
"יפה מאוד גרוטל" אומר ואחזיר אותו אקח את סמל הקרב אלך לרפאות את גרוטל ואז אלך למרכז הרבייה לקחת את בטרפרי שלי
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 01:57 AM
[b] עומר-
"אני מרגישה שיש לך הילה של מטהר, ועוד הילה חזקה. בבקשה עזור לנו לטפל בייצור שנמצא למעלה" אומרת המגרשת [/b][/quote]
"זה יגרום לך לאושר?" אני שואל בציניות "מה תתני לי אם אעשה את מה שביקשת?"
ארתור-
אתה לוקח את סמל הקרב ויוצא משם. אתה הולך לדרום העיר לדרך 5, פתאום מגיע רוכב אופניים מתנשף ושואל:"אתה הולך לדרך 5?"
עומר-
"אתה יכול לצחוק כמה שתרצה, אבל שלוש אנשים נעלמו כאשר ניסו לעלות למעלה. ולצערי אין לי דבר לתת לך" אומרת המגרשת
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 02:04 AM
[b] ארתור-
אתה לוקח את סמל הקרב ויוצא משם. אתה הולך לדרום העיר לדרך 5, פתאום מגיע רוכב אופניים מתנשף ושואל:"אתה הולך לדרך 5?" [/b][/quote]
"אני הולך למרכז הרבייה זה בדרך 5?"אשאל אותו באיטיות
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 02:04 AM
[b]
עומר-
"אתה יכול לצחוק כמה שתרצה, אבל שלוש אנשים נעלמו כאשר ניסו לעלות למעלה. ולצערי אין לי דבר לתת לך" אומרת המגרשת [/b][/quote]
"אז למה שאני לא אעלם שם?"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 01:52 AM
[b]
ירין-
כל פוקימוני החרק בורחים במהרה, צ'אם והוט נמלטים אליך שמחים ומאושרים. "אני בסדר" אומרת קריסטל "וברור שארקיניין שלי חזק-הרי ניצחתי איתו בליגת ג'וטו" [/b][/quote]
"טוב אז איך תטוסי עכשיו?" אני שואל אותה
עומר-
מזה? איך המשחק שלך הגיע בכזאת קלות ל100? :o
----------------
"כי ההילה שלך מספיק חזקה כדי לעשות את פוקימוניך חזקים מול היצור" אומרת המגרשת
ארתור-
"כן, בקרוב מתחיל מצעד הוובפט, הכנתי אתמול רמפה שאיתה אוכל לחצות מעל המצעד ולא להיפגע או להיתעקב" אומר הרוכב "אז אתה רוצה לבוא איתי?"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 02:10 AM
[b] ארתור-
"כן, בקרוב מתחיל מצעד הוובפט, הכנתי אתמול רמפה שאיתה אוכל לחצות מעל המצעד ולא להיפגע או להיתעקב" אומר הרוכב "אז אתה רוצה לבוא איתי?" [/b][/quote]
"שום רמפה אני הולך ללכוד לי וואבפט" אומר לו בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון דרך 5 לקחת את בטרפרי או ללכוד וובפאט מה ישיבוא קודם
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 02:10 AM
[b] עומר-
מזה? איך המשחק שלך הגיע בכזאת קלות ל100? :o
----------------
"כי ההילה שלך מספיק חזקה כדי לעשות את פוקימוניך חזקים מול היצור" אומרת המגרשת
[/b][/quote]
שחקנים ספאמרים XD
עומר-
כע, הם כל שנייה נידבקים למשחק שלך-שלי יוקרתיXD
----------------------
אתם הולכים למגדל ומתקדמים לכם, פתאום אתם רואים דסקל-[img]http://i26.tinypic.com/xp28u1.png[/img]
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 21 2009, 02:18 AM
[b] ארתור-
"המון אנשים ניסו ללכוד את אחד מהוובפטים האלו, ורק אחד הצליח וגם זה אחרי אתגר קשה" אומר האיש [/b][/quote]
"פעם שלישית גלידה" אומר לו בחיוך ואסתובב ואתחיל ללכת לכיוון דרך 5 כמו איזה איש מסתורי
ארתור-
אתה מתקדם אל דרך 5, רואה את הרוכב מדלג עליה בעזרת הרמפה. אתם ממשיך ורואה שהמצעד בדיוק מתחיל