-
[QUOTE=LordAbizi;637004]
ג'וני
כן, המאמנים קובעים מתי הפוקימונים שלהם סובלים מספיק (גם אתה)
--
"סווינב, תירה עליו בוץ, ולאחר דחוף אותו!" הוא אומר. סווינב יורה בוץ שמעכב מעט את פיצ'ו, אבל לבסוף פיצ'ו נוגח בסווינב. סווינב דוחף את פיצ'ו, ופיצ'ו סוטר לו מספר פעמים.[/QUOTE]
"קדימה בוא ננצח! השתמש מהר בסטירה כפולה ואחר כך נגיחה!" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;639951]
ר"ר
אתה מחפש בגוגל אלקיד ואתה מוצא את אתר האינטרנט "serebii.net" בתור הדבר הראשון שזה מצא (שים לב האתר הזה שונה מהאתר האמיתי)[/quote]
אכנס לאתר ואתסכל מה מופיע בו..
-
ג'וני
"סווינב, בזמן שהוא סוטר לך דחוף אותו, ואז תירה עליו בוץ!" הוא אומר. פיצ'ו סוטר לסווינב מספר פעמים ואז סווינב מסתער עליו וגורם לו לעזוב. פיצ'ו נוגח בסווינב, וסווינב לאחר הנגיחה יורה עליו מעט בוץ.
ר"ר
אתה נכנס לסרבי, מגלגל קצת למטה ורואה כיתוב
אלקיד הוא פוקימון המסתובב בדרך כלל באזורים דשאיים. יש סיכוי גבוהה יותר למצוא אותו כשיש סופות ברקים. בדרך כלל אלקיד בא בחבורות של אלקידים, כשיש אלקטרובאז או אלקטייוויר אחראי.
-
[quote=LordAbizi;640482]
ר"ר
אתה נכנס לסרבי, מגלגל קצת למטה ורואה כיתוב
אלקיד הוא פוקימון המסתובב בדרך כלל באזורים דשאיים. יש סיכוי גבוהה יותר למצוא אותו כשיש סופות ברקים. בדרך כלל אלקיד בא בחבורות של אלקידים, כשיש אלקטרובאז או אלקטייוויר אחראי.[/quote]
טוב זה לא כל כך עוזר לי ' אחשוב לעצמי ואז אחפש באתר מנוע חיפוש ... ובו ארשום : מחוז אינטורה -מקומות מחייה ל אלקיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;640482]ג'וני
"סווינב, בזמן שהוא סוטר לך דחוף אותו, ואז תירה עליו בוץ!" הוא אומר. פיצ'ו סוטר לסווינב מספר פעמים ואז סווינב מסתער עליו וגורם לו לעזוב. פיצ'ו נוגח בסווינב, וסווינב לאחר הנגיחה יורה עליו מעט בוץ.
[/QUOTE]
'הוא לא מתעייף?' אחשוב לעצמי "קדימה פיצ'ו השתמש מהר בגילגול ואחר כך בלימה!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;639951]תמיר
"פליפר, נסה לברוח מפיצ'ו ואם זה נכשל תנוע במעגלים כדי להעיף אותו ממך!" אומר הינריך הרץ. פליפר מנסה להתחמק אבל פיצ'ו מהיר יותר והוא עולה על פליפר ומתחיל לחשמל אותו. פליפר מסתובב במעגלים באוויר עד שלבסוף פיצ'ו נזרק ממנו.
[/QUOTE]
"כל הכבוד!תנסה עוד פעם!"
-
ר"ר
אתה מחפש, ואתה מוצא דף שבו כתוב
אלקיד מצוי לרוב באוזרים עם דשא. היות ורוב אינטורה היא שדות עם דשא, ניתן יהיה למצוא באופן מעשי בכל שדה אלקיד
ג'וני
ובלימה זה..? (אני יודע שכולם משתמשים במתקפה הזו, אבל לא הבנתי מה זה)
--
"סווינב, נשיכה!" הוא אומר. פיצ'ו מתגלגל לסווינב ופוגע בו, ואז הוא עוצר (בולם) לפתע. סווינב תוקף את פיצ'ו ונושך אותו. סווינב מתחיל להתעייף.
תמיר
"לא הפעם! פליפר תירה עליו אקדחי מים קצרים, כך שלא יהיה מסלול ישיר לפה שלך!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו קופץ לכיוון פליפר, ופליפר יורה אקדחי מים קצרים שמאטים את פיצ'ו ולבסוף חוסמים את הניסיון שלו להגיע לפליפר. (פיצ'ו כמובן ניסה להשתמש בניצוץ, והוא פגע רק מרחוק, וגם זה היה חלש כי המים שעליו ספגו את רוב המכה)
-
[quote=LordAbizi;640652]ר"ר
אתה מחפש, ואתה מוצא דף שבו כתוב
אלקיד מצוי לרוב באוזרים עם דשא. היות ורוב אינטורה היא שדות עם דשא, ניתן יהיה למצוא באופן מעשי בכל שדה אלקיד
[/quote]
עכשיו אכתוב באותו המקום באתר נידורן זכר...
-
ר"ר
המממ, נידורן זכר זה לא קצת ההתחלתי שלך?
--
אתה כותב נידורן זכר זה מחפש ואז זה מוצא דף שבו כתוב
נידורן זכר מסתובב בעיקר באזורים עם דשא, אם כי במקומות יותר סלעיים בהם יכולות להיות מערות לפעמים.
-
[quote=LordAbizi;642008]ר"ר
המממ, נידורן זכר זה לא קצת ההתחלתי שלך?
--
אתה כותב נידורן זכר זה מחפש ואז זה מוצא דף שבו כתוב
נידורן זכר מסתובב בעיקר באזורים עם דשא, אם כי במקומות יותר סלעיים בהם יכולות להיות מערות לפעמים.[/quote]
נכון אבל אני רוצה ליראות איפה הוא חיי כדי לדעת באיזה מקומות לעצור כדי לשחרר אותו לטייל ...
~~~~~~~~~~~~~~~
"אממ יופי" אומר לעצימי ואתחיל ללכת לכיוון העיר מרוול בזמן שאני מכבה את הפלאפון ומכניס אותו לכיס..
-
[QUOTE=LordAbizi;640652]תמיר
"לא הפעם! פליפר תירה עליו אקדחי מים קצרים, כך שלא יהיה מסלול ישיר לפה שלך!" אומר הינריך הרץ. פיצ'ו קופץ לכיוון פליפר, ופליפר יורה אקדחי מים קצרים שמאטים את פיצ'ו ולבסוף חוסמים את הניסיון שלו להגיע לפליפר. (פיצ'ו כמובן ניסה להשתמש בניצוץ, והוא פגע רק מרחוק, וגם זה היה חלש כי המים שעליו ספגו את רוב המכה)[/QUOTE]
'טוב,אני חייב למצוא אסטרטגיה אחרת...' אני חושב לעצמי
"פיצ'ו,תיסוג אחורה ותתחמק מאקדחי המים האלה!"
לאחר כחצי דקה של מחשבה,אני קורא לפיצ'ו:"פיצ'ו,תרוץ בזגזגים כדי להתחמק,וכאשר תתקרב מספיק תשתמש בניצוץ!"
-
ר"ר
אה בסדר, דברים מיותרים אתה יכול לעשות כמה שאתה רוצה.
--
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול, וכעבור זמן מה של הליכה אתה מוצא שם ספירו.
תמיר
פליפר ממשיך לירות את אקדחי המים ופיצ'ו מתחמק מהם. כשאתה אומר את הדבר השני לפיצ'ו הינריך הרץ סוף סוף מגיב.
"פליפר, צור משב רוח והרחק ממך את פיצ'ו!" הוא אומר. פיצ'ו מתחיל לרוץ אל פליפר והוא קופץ. פליפר מנפנף בכנפיו ומרחיק ממנו את פיצ'ו, ואז פיצ'ו משתמש בניצוץ ממרחק, (והניצוץ כמובן לא מושפע מהרוח) והוא פוגע עם הניצוץ בפליפר. פיצ'ו עצמו נופל חזרה לקרקע.
-
[quote=LordAbizi;642192]ר"ר
אה בסדר, דברים מיותרים אתה יכול לעשות כמה שאתה רוצה.
--
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול, וכעבור זמן מה של הליכה אתה מוצא שם ספירו.
[/quote]
"צא נידורן תיתקוף את ספירו בדחיפה ולאחר מכן בנשיכה בעזרת הפה שלך והשייניים" אומר לנידורן.
*לא הבנתי תקטע של המיתקפות תתקן אותי אם טעיתי בתגובה..*
-
[QUOTE=LordAbizi;640652
ג'וני
ובלימה זה..? (אני יודע שכולם משתמשים במתקפה הזו, אבל לא הבנתי מה זה)
--
"סווינב, נשיכה!" הוא אומר. פיצ'ו מתגלגל לסווינב ופוגע בו, ואז הוא עוצר (בולם) לפתע. סווינב תוקף את פיצ'ו ונושך אותו. סווינב מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"קדימה תתקיף את סואינב בנגיחה ואחר כך סטירה כפולה!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;642192]
תמיר
פליפר ממשיך לירות את אקדחי המים ופיצ'ו מתחמק מהם. כשאתה אומר את הדבר השני לפיצ'ו הינריך הרץ סוף סוף מגיב.
"פליפר, צור משב רוח והרחק ממך את פיצ'ו!" הוא אומר. פיצ'ו מתחיל לרוץ אל פליפר והוא קופץ. פליפר מנפנף בכנפיו ומרחיק ממנו את פיצ'ו, ואז פיצ'ו משתמש בניצוץ ממרחק, (והניצוץ כמובן לא מושפע מהרוח) והוא פוגע עם הניצוץ בפליפר. פיצ'ו עצמו נופל חזרה לקרקע.[/QUOTE]
'בזבזתי הרבה יצירתיות על על דודריו...נקווה שהיא תחזור לי שוב...
ובינתיים-'
"-פיצ'ו,תיסוג ותחכה למכה הבאה שלו!"