-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 02:04 PM
[b]
ירין
ג'יגליפף מתנפל ומתחיל לרחף, והוא מתחיל לשיר. השירה שלו לא מרדימה את בלספרואוט אבל הוא בהחלט נראה רגוע יותר.
[/b][/quote]
איך אני אלמד אותו שירה שירדים? ותן לי מתקפות..
_______-
"ג'יגי תמשיך לרחף ואז תפתיע אותו מאחור עם דילדול משולב בדחיפה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 03:04 PM
[b] טוב אז אולי אני אוסיף את פוקימון אליט 2K למועדפים
תמיר
'יפה יותר' זה לא פונקציונלי, ואני משתדל שהמשחק שלי יהיה פונקציונלי כמה שאפשר (ולכן הרבה דברים בטופס ההרשמה הם רשות). כדי להקל על ההתמצאות אני יורד שורה בין המשך לשם, אני מאמין שזה יעבוד. אני כבר התייאשתי בשיעורי ספרות מדברים לא פונקציונליים שלא תורמים, אז אני מנסה לתקן את זה...
--
גיבל מהנהן, הוא שוב אוגר אנרגיה, ולאחר מכן קופץ ושורט את העץ, והשריטות נהיות עמוקות יותר. גיבל מחייך מעט. [/b][/quote]
"יופי גיבל,אתה רואה שזה עובד?קדימה,עוד פעם!לבסוף נצליח!קדימה,טופר דרקון!"
-
[b] איקי
גם אתה לא ענית, האם אתה רוצה תמונה לכל פוקימון שאתה פוגש או לא?
--
סידוט נפגע ומאבד את האנרגיה שצבר, והוא מתחיל להתעייף. הוא משתמש בגלגול. [/b][/quote]
כן, ואת שמו ליד התמונה.
--
"קרבי עצור אותו עם אחיזת צבט ותפגע בו!"
-
דודי
אתה הולך עוד קצת ואתה נכנס למרוול! פירוט של הדברים שיש במרוול נמצא בהודעה הראשונה.
ירין
אני לא מרגיש נח עם זה שאחרי מתקפה אחת הפוקימון לא יוכל לעשות כלום למשך זמן מה, ולכן שירה לא מרדים, אלא מחליש את הפוקימון היריב, היפנוזה גורמת לפוקימון לבהות באוויר במשך זמן מה, ואבקת שינה, אני לא סגור אם המתקפה הזאת תהיה במשחק בכלל או לא.
עכשיו מתקפות... גלגול, סטירה דחיפה, וכמובן כל דבר אחר שבא לך ללמד ולא קיים באף רשימה שהיא.
--
ג'יגליפף מתגלגל (באוויר) ופוגע בבלספרוט, ולאחר מכן ג'יגליפף מתכוון לדחוף אותו אך בלספרוט תופס אותו עם הידיים שלו, והוא זורק אותו, אך בגלל שג'יגליפף כל כך קל הוא עף די לאט
תמיר
עקשנות!
--
גיבל מנסה שוב, הוא מתרכז קופץ ושורט את העץ, והשריטות בערך באותו עומק כמו קודם. ולפני שתנסה לאמר לו שוב, תזכור שהוא רק כמה שעות מחוץ למרתף של המעבדה של פרופ' רוזנשיין.
איקי
קרבי תופס אותו ונותן לו כמה מכות, ולבסוף סידוט נופל והוא לא יכול להלחם יותר
אגב ירין ודודי, שניכם במרוול, אז אם מישהו מכם רוצה לאתגר את המכון, כדאי שיעשה את זה מהר, כי מכון יש רק אחד. אם זה שמתאגר ראשון לא יגיב במשך 4 שעות, השני יוכל להכנס גם, כדי לא למשוך יותר מדי זמן.
-
[b] ליאו
לא ענית לי, האם אתה רוצה תמונה לכל פוקימון שאתה פוגש או לא?
--
פיג'י נפגע מההתקפות והוא נופל מותש על האדמה, הפוקדור פוגע בו והוא נכנס. הפוקדור רועד מספר פעמים, ולבסוף נעצר ולכדת פיג'י. יעודכן מיד
[/b][/quote]
כן אני מעדיף שתשים תמונות..
--------------
"סניזל תפסנו פיג'י! עכשיו בו נתאמן קצת!" אני אומר ומסדר מספר אבנים בשורה,
"סניזל אני רוצה שתנסה להשתמש בכדור צל על האבנים האלה ואל תעז לוותר אתה תסיים להיתאמן רק שכל האבנים יתפוצצו!" אני פוקד עליו באכזריות ומתחיל לאמן אותו,
נ.ב
תגיד לי מתי הוא מצליח ללמוד את כדור הצל ואם אני צריך לקחת את סניזל ופיג'י למרכז הפוקימונים אחרי הקרב שלהם?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 02:19 PM
[b]
ירין
אני לא מרגיש נח עם זה שאחרי מתקפה אחת הפוקימון לא יוכל לעשות כלום למשך זמן מה, ולכן שירה לא מרדים, אלא מחליש את הפוקימון היריב, היפנוזה גורמת לפוקימון לבהות באוויר במשך זמן מה, ואבקת שינה, אני לא סגור אם המתקפה הזאת תהיה במשחק בכלל או לא.
עכשיו מתקפות... גלגול, סטירה דחיפה, וכמובן כל דבר אחר שבא לך ללמד ולא קיים באף רשימה שהיא.
--
ג'יגליפף מתגלגל (באוויר) ופוגע בבלספרוט, ולאחר מכן ג'יגליפף מתכוון לדחוף אותו אך בלספרוט תופס אותו עם הידיים שלו, והוא זורק אותו, אך בגלל שג'יגליפף כל כך קל הוא עף די לאט
[/b][/quote]
זה קשה כי אין הרבה מתקפות שאפר ללמד אותו, הוא לא אש או מים או עש, איו לו מתקפות... יש לו רק פיזיות שג הם לא משהו... אני לא יודע איזה סוג של מתקפות להמציא.. אפשר על חושיים?
_______________-
"ג'גי מהר בעיטת אוויר- תרחף באוויר ואז תוציא את האוויר ותשתמש בתנופה כדי לבעוט בו!" אני אומר
-
[b] איקי
קרבי תופס אותו ונותן לו כמה מכות, ולבסוף סידוט נופל והוא לא יכול להלחם יותר [/b][/quote]
"מעולה קרבי! עשית עבודה טובה!" משבח את קרבי ומחזיר אותו לפוקדור.
ממשיך בדרכי.
-
[b] דודי
אתה הולך עוד קצת ואתה נכנס למרוול! פירוט של הדברים שיש במרוול נמצא בהודעה הראשונה.
[/b][/quote]
אני הולך לרפות את הפוקימונים שלי ואז מבין שעם אני רוצה לנצח את המאמן מכון אני צריך ללמד את שינקס מכת ברק
-
-
ליאו
לגבי המתקפות, בדף של הרשומים לכל פוקימון יש רשימה של מתקפות לא טריוויאליות (כלומר כאלה שאתם מלמדים אותם) וליד כל מתקפה רשום את המצב שלה.
--
סניזל מסתכל עליך במבט מופתע, כאילו הוא רומז לך "לא ניצא מכאן בחיים אם זה מה שאתה רוצה". הוא מתחיל לייצר כדורי צל, אך רובם די חלשים ומתפוגגים לפני שהם מגיעים לאבן בכלל.
ירין
אני מבין את הבעיה, ללמד את ג'יגליפף מתקפת מים זה באמת לא הולך כל כך טוב, אבל 90% מהגוף ג'ילגיפף זה אוויר, ואוויר זה חומר מעודד בעירה, חוץ מזה שאוויר בפני עצמו הוא כלי נשק, אז אולי מחשבה בכיוון הזה תפיק תועלת. לגבי על-חושי, אתה יכול לנסות הכל, כבר אמרתי, אם זה יצליח נראה.
--
המתקפה פועלת ובלספרואט נפגע. בלספרואט יורה מספר זרעי עלוקה.
איקי
אתה ממשיך ואתה פוגש בשדה מיאו (אני מאמין שזה חסר תועלת, אבל לכל זה לכל, [img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg052.png[/img])
דודי
אתה נכנס למרכז הפוקימונים. אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדורים שלך, והיא אומרת לך לחכות מספר דקות. בינתיים היא מכניסה אותם למכשיר מוזר וכעבור כמה דקות היא קוראת לך ומחזירה לך את הפוכדורים.
לורן
אתה לא לומד הא? אני אומר לך, אסור שתהיה קשור בשום צורה ישירה לעלילה. חוץ מי זה, מי אמר שבכלל אבא שלך במשחק היה יכול ללכת לשם? אולי סגרו את המקום הזה אחרי האירוע ההוא? מילא, אחיו המאומץ של אביך, אבל זה שגם אבא שלך הלך לשם ונעלם, זה כבר בעיה, אתה לא יכול פשוט לוותר על הקטע הזה? כל העלילה נפלאה, חוץ מהקטע הזה. אם בפעם הבאה שתערוך עדיין תהיה קשור בצורה ישירה מדי לעלילה, בכך יגמר הסיפור ואני לא אקבל אותך, וחבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 02:47 PM
[b] דודי
אתה נכנס למרכז הפוקימונים. אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדורים שלך, והיא אומרת לך לחכות מספר דקות. בינתיים היא מכניסה אותם למכשיר מוזר וכעבור כמה דקות היא קוראת לך ומחזירה לך את הפוכדורים.
[/b][/quote]
אני מוציא את שינקס ואומר:
"שינקס תרכז את כול האנגיה החשמלית שלך תקוון לאבן הזותי ותשחרר את כול זה במהירות!"
-
[b] ליאו
לגבי המתקפות, בדף של הרשומים לכל פוקימון יש רשימה של מתקפות לא טריוויאליות (כלומר כאלה שאתם מלמדים אותם) וליד כל מתקפה רשום את המצב שלה.
--
סניזל מסתכל עליך במבט מופתע, כאילו הוא רומז לך "לא ניצא מכאן בחיים אם זה מה שאתה רוצה". הוא מתחיל לייצר כדורי צל, אך רובם די חלשים ומתפוגגים לפני שהם מגיעים לאבן בכלל.
[/b][/quote]
"בסדר גמור סניזל אל תוותר! תמשיך עם כדורי הצל ואחרי כל ניסיון של כדור תנסה לאסוף לתוך הידיים של אנרגיה קפואה שתהפוך למצב מוצק ותשגר אותה!",
---------------------------------------------------
הכוונה למתקפת כדור קרח אני פשוט לא יודע איך לתאר את זהXD
-
[b] ירין
אני מבין את הבעיה, ללמד את ג'יגליפף מתקפת מים זה באמת לא הולך כל כך טוב, אבל 90% מהגוף ג'ילגיפף זה אוויר, ואוויר זה חומר מעודד בעירה, חוץ מזה שאוויר בפני עצמו הוא כלי נשק, אז אולי מחשבה בכיוון הזה תפיק תועלת. לגבי על-חושי, אתה יכול לנסות הכל, כבר אמרתי, אם זה יצליח נראה.
--
המתקפה פועלת ובלספרואט נפגע. בלספרואט יורה מספר זרעי עלוקה.
[/b][/quote]
"ג'גי התחמק עם ריחוף ואז בלבול- נסה להתרכז ולבלבל אותו! ואז מבט- תעשה פרצוף מפחיד ומוזר שיבלבל\ירתיעה אותו!" אני אומר
-
דודי
שינקס מנסה, אך הוא פשוט לא בדיוק מבין איך לגשת לכל האנרגיה החשמלית שלו, משהו שהוא יסתדר איתו יותר כשהוא יתחזק, וככל שהוא ינסה יותר. הוא משחרר את האנרגיה אך יוצאים רק כמה ניצוצות וזהו
ליאו
אל תדאג, אם באמת הייתי מקפיד כל כך על כך התהליכים האנרגטיים וכל השטויות האלו שקורות כאן, ממזמן כל הפוקימונים היו יודעים רק דחיפה.
--
התיאור בעייתי מעט, בגלל 'לתוך הידיים' ולא בין הידיים, 'בתוך הידיים' מתאר יותר אגרוף קרח.
סניזל שוב יורה כודרי צל חלשים ביותר, חלשים מדי כדי לקבל את התואר 'כדור צל', אולי יותר כמו 'גולת צל'.
ירין
ג'יגליפף לא התחמק מכל זרעי העלוקה, ואחד מהם נדבר אליו, כלומר ג'יגליפף יאבד מהכח שלו כל כמה זמן. ג'יגליפף מנסה לבלבל, אך אתה לא בדיוק יכול לראות אם זה הצליח או לא. ג'יגליפף עושה פרצוץ די מפחיד מה שגורם לבלספרואוט להרתע, והוא בהיסוס קל מנסה לתפוס את ג'יגליפף ברגליים שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 03:14 PM
[b] דודי
שינקס מנסה, אך הוא פשוט לא בדיוק מבין איך לגשת לכל האנרגיה החשמלית שלו, משהו שהוא יסתדר איתו יותר כשהוא יתחזק, וככל שהוא ינסה יותר. הוא משחרר את האנרגיה אך יוצאים רק כמה ניצוצות וזהו
[/b][/quote]
אני מיסתקל על שינקס במבט מעוכזב ואומר:
"בוא נחפש פוקימון לקרב"[אפשר שזה יהיה או ריולו או טרטוויג]