-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 01:53 AM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
סליחה קרתה לי תקלה קטנה
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את התיק שלך ואת הפוקדור ויוצא מהחדר, אתה הולך למעלית ולוחץ על הכפתור, אתה מחכה כמה דקות והמעלית מגיעה אתה ניכנס ולוחץ על הכפתור של הירידה לקומה הראשונה, כעבור כמה דקות אתה מגיע לקומה הראשונה, לפתע אתה רואה מלא נידורנים שחוסמים את הכניסה את הכניסה לאולם ההופעות וחוסים גם את היציאה מהמעלית.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa032.png[/img]
[/b][/quote]
"רייהון מכת קרן משולב בהצלפת זנב על הנידורנים! ואז רקע!" אני אומר
-
[b]משתמשים רוצים שאני העשה הלילה מרתון, כי אני לומד למבחן הלילה ואני אשאר ער אז רוצים[/b]?
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]"קדימה גלייגר קפוץ לאוור ותקוף בחיתוך זעם" אמר המאמן, גלייגר פיצע את מה שהוא אמר, הוא התחיל לרץ במהירות לכיוונו של סקווירטל ותקף בחיתוך זעם ופיצץ את כל הבועות של סווירטל, "עכשיו ניב רעל" צעק המאמן, סקווירטל המבוהל ניסה לתקוף בהצלפת זנב אבל גלייגר היה יותר מהיר ממנו ותקף אותו בניב רעל שבפגע בסקווירטל קשות.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]פיצ'ו ניראת מחוסלת לגמרי הוא מתקשה לקום מהאדמה, לפתע הלוטדים תוקפים בספיגה ומתחילים לשבוא את החיים של פיצ'ו.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה מוציא את הרייהורן שלך מהפוקדור, הוא עוד לא מכיר אותך כל כך, ואתה לא מכיר אותו, הוא מבין את הבקשה לך ותוקף במכת קרן ומעיף את הנידורנים העצבניים לכל עבר, לפתע אחת מחבורת הנידורנים מתחילה לתקוף את רייהורן בעוקץ רעל ופוצעת אותו.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 02:28 AM
[b] [b]משתמשים רוצים שאני העשה הלילה מרתון, כי אני לומד למבחן הלילה ואני אשאר ער אז רוצים[/b]?
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]"קדימה גלייגר קפוץ לאוור ותקוף בחיתוך זעם" אמר המאמן, גלייגר פיצע את מה שהוא אמר, הוא התחיל לרץ במהירות לכיוונו של סקווירטל ותקף בחיתוך זעם ופיצץ את כל הבועות של סווירטל, "עכשיו ניב רעל" צעק המאמן, סקווירטל המבוהל ניסה לתקוף בהצלפת זנב אבל גלייגר היה יותר מהיר ממנו ותקף אותו בניב רעל שבפגע בסקווירטל קשות.[/i]
[/b][/quote]
אני לא מתכוון להשאר ער כל הלילה אבל אני אהיה על המחשב בערך עד 1-1 וחצי אז יכול להיות כיף.
-----------
"סקווירטל תקוף בבועות וכשהוא יפוצץ אותם תקוף בחבטה!"אני צועק לו.
-----
למה כולם מפוצצים לו את הבועות כל הזמן? :o
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 02:28 AM
[b] [b]משתמשים רוצים שאני העשה הלילה מרתון, כי אני לומד למבחן הלילה ואני אשאר ער אז רוצים[/b]?
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה מוציא את הרייהורן שלך מהפוקדור, הוא עוד לא מכיר אותך כל כך, ואתה לא מכיר אותו, הוא מבין את הבקשה לך ותוקף במכת קרן ומעיף את הנידורנים העצבניים לכל עבר, לפתע אחת מחבורת הנידורנים מתחילה לתקוף את רייהורן בעוקץ רעל ופוצעת אותו.[/i] [/b][/quote]
בשמחה!
------
"ריי מהר רקע ואז נסה לחפור באדמה ולהפתיע את הנידורנים מלמטה בנגיחה!" אני אומר
-
[quote][b]
Gliscor
פיצ'ו ניראת מחוסלת לגמרי הוא מתקשה לקום מהאדמה, לפתע הלוטדים תוקפים בספיגה ומתחילים לשבוא את החיים של פיצ'ו.
[/b][/quote]
אני מחזיר אותה לוקח את הפיצ'ו השני והולך למרכז הפוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 21 2009, 05:37 PM
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה תופס את הגיבל את העצבני ברגליים, סווינאב תוקף במכת בוץ ומכניס בוץ לתוך הפה של גיבל.
גיבל קופץ מהידיים שלך ורץ במהירות לאורך המסדרון והוא כל הזמן יורק, לפתע הוא תוקף בזעם דרקון ושובר את אחת הדלתות של אחד החדרים, גיבל ניכנס אל החדר שהוא שבר את הדלת שלו, לפתע אתה שומע צרחה חזקה מהחדר שעליו גיבל ניכנס.[/i]
[/b][/quote]
אני תופס את סווינאב ורץ לכיוון החדר.
"סווינאב ראית כמה חזק הגיבל הזה? אני הולך לתפוס אותו" אני אומר לו ומוסיף: "תתכונן גיבל כי זהו סופך!"
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
בסדר תישאר ער עד מתי שבא לך, אני עדיין לא עייף כניראה שגם אני אולי אפרוש בשעה 1 -2 אבל לבנתיים אני אגיב קצת.
ובקשר לפיצוץ בועות, כניראה לפוקימונים שאתה נילחם מולים יש את האפשרות לפוצץ את הבועות, בו נגיד שבועות זה לא מי יודע מה מתקפה משהו, סקווירטל למד לפני קרב אחד נסיגה ככה שעד שהוא ילמד אקדח מים יקח קצת זמן.
~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל הפצוע תוקף בבועות שוב אבל הפעם גלייגר לא מפוצץ אותם הוא פשוט חומק מהם במתקפה מהירה ומנסה לפגוע בסקווירטל שכבר מוכן למצב, סקווירטל תוקף בחבטה אבל בגלל שגלייגר תוקף במתקפה מהירה, ושמתקפת ניב הרעל של גלייגר מחלישה את סקווירטל, אז גלייגר מקבל יתרון במהירות ופוגע בסקווירטל במתקפת מהירות שמפילה את סקווירטל על הריצפה.
[i][b]Dingo[/b][/i]
רייהורן תוקף ברקע ומעיף את הנידורנים מהאזור שלכם, לפתע כל הנידורנים בורחים מהמלון, הדרך פנויה, אתה הולך לאולם ההופעות ובדיוק כשאתה מגיע גרי מתחיל לדבר, "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי.
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/13.png[/img]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]אתה לוקח את הפיצ'ואים ויוצא במהירות מפארק פוקימוני העשב, אתה רץ במהירות למרכז הפוקימונים ומרפאה את שני הפיצ'ואים, לפתע הפיצ'ו מהחנות ברוח ממכם במהירות הוא רץ בחזרה לחנות, ואחריו הפיצ'ו שלך שניראת מאוהבת בפיצ'ו הקטן.[/i]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]רק שתדע לא קבלתם עדיין פוקידורים רייקים שאיתם תוכלו לתפוס פוקימונים, זה יקח זמן עד שתקבלו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ במהירות אל תוך החדר ורואה אישה מבוגרת העומדת על הכיסא שבחדרה, אתה רואה כי גיבל אוכל מהאוכל שיש לה בחדר הוא ניראה עצבני מאוד, "בבקשה תוציאו את המפלצת הזו מפה!!" צועקת האישה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 03:48 AM
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
בסדר תישאר ער עד מתי שבא לך, אני עדיין לא עייף כניראה שגם אני אולי אפרוש בשעה 1 -2 אבל לבנתיים אני אגיב קצת.
ובקשר לפיצוץ בועות, כניראה לפוקימונים שאתה נילחם מולים יש את האפשרות לפוצץ את הבועות, בו נגיד שבועות זה לא מי יודע מה מתקפה משהו, סקווירטל למד לפני קרב אחד נסיגה ככה שעד שהוא ילמד אקדח מים יקח קצת זמן.
~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל הפצוע תוקף בבועות שוב אבל הפעם גלייגר לא מפוצץ אותם הוא פשוט חומק מהם במתקפה מהירה ומנסה לפגוע בסקווירטל שכבר מוכן למצב, סקווירטל תוקף בחבטה אבל בגלל שגלייגר תוקף במתקפה מהירה, ושמתקפת ניב הרעל של גלייגר מחלישה את סקווירטל, אז גלייגר מקבל יתרון במהירות ופוגע בסקווירטל במתקפת מהירות שמפילה את סקווירטל על הריצפה.
[/b][/quote]
אין בעיה..
~~~~~~~~~~~
"סקווירטל רוץ אליו ותתקוף בחבטה ואז שוב בבועות!"אני צועק לו
-
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]רק שתדע לא קבלתם עדיין פוקידורים רייקים שאיתם תוכלו לתפוס פוקימונים, זה יקח זמן עד שתקבלו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ במהירות אל תוך החדר ורואה אישה מבוגרת העומדת על הכיסא שבחדרה, אתה רואה כי גיבל אוכל מהאוכל שיש לה בחדר הוא ניראה עצבני מאוד, "בבקשה תוציאו את המפלצת הזו מפה!!" צועקת האישה.[/i] [/b][/quote]
בסדר אז אני לא יכניס אותו לפוכדור~הוא יהיה כמו פיקאצ'ו או משהו כזה~
---------------------------------------------------------------------
אני חוטף לגיבל את האוכל ומתחיל לרוץ מהחדר~
"היי גיבל תראה מה יש לי! זאת צלחת ממש מרשימה נכון?!" אני מחכה שהוא יתקרב אלי...
אני מניח את הצלחת על הקרקע ומבקש מהאנשים להמשיך ללכת משם.
"גיבל, הכל טוב?" אני שואל אותו.
-
[quote][b]
Gliscor
אתה לוקח את הפיצ'ואים ויוצא במהירות מפארק פוקימוני העשב, אתה רץ במהירות למרכז הפוקימונים ומרפאה את שני הפיצ'ואים, לפתע הפיצ'ו מהחנות ברוח ממכם במהירות הוא רץ בחזרה לחנות, ואחריו הפיצ'ו שלך שניראת מאוהבת בפיצ'ו הקטן.
[/b][/quote]
אני רץ אחריה עד שאנחנו מגיעים לחנות ושם אני מחזיר אותה לפוכדור.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 21 2009, 04:27 AM
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי מצליח לחמוק הוא תוקף בליקוק ופוגע בצי'קוריטה קשות, צי'קוריטה חצי משותקת בגלל הליקוק.[/i] [/b][/quote]
"כל הכבוד גסטלי!עכשיו השתמש בזדון!"אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 21 2009, 05:37 PM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תקוף עם סריטה וסקיטי עם סטירה כפולה, השניים פוגעם זה בזה, לפתע אף אחד מהם לא זז, שניהם ניראים חלשים ועיפים במיוחד.
לפתע הסקיטי מתעלפת, אתה המנצח בקרב הפוקימונים, אתה זוכה ב3 חטיפי פוקימונים שמעלים רמה.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem057.png[/img] [/b][/quote]
"מצוין טוטודייל!" אגיד לו ואתן לו לנוח מאחורי הקלעים
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
רייהורן תוקף ברקע ומעיף את הנידורנים מהאזור שלכם, לפתע כל הנידורנים בורחים מהמלון, הדרך פנויה, אתה הולך לאולם ההופעות ובדיוק כשאתה מגיע גרי מתחיל לדבר, "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי.
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/13.png[/img]
[/b][/quote]
"אז אתה פרופסור אוק המפורסם, נעים להכיר אותך-ירין" אני אומר ולוחץ לו את היד
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל רץ לכיוונו של גלייגר שמנסה לעוף כדי לחמוק אבל הוא לא מצליח וסקווירטל פוגע בו ומפיל אותו על האדמה, סקווירטל מנצל את זה שגלייגר פצוע בתוקף אותו בבועות ומחליש אותו מאוד, לפתע גלייגר מתרומם במהירות ותוקף בחיתוף זעם ופוצע את הרגל של סקווירטל, סקווירטל מנסה לעמוד אבל הרגל שלו כואבת והוא נופל כל הזמן.[/i]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]גיבל רדוף אחריך הוא רץ אחרי השקית והוא ניראה מורעב, לפתע גיבל רץ במהירות עוקף אותך בריצה וחוטף את השקית ואיתה הוא רץ לחדר המדרגות במהירות.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]לפתע אתה רואה שהם משנים כיוון והולכים לכיוון מגרש הקרבות, אתה רץ אחריהם, לפתע אתה מביט בפיצ'ו שלך היא ניראת נילהבת מאוד מהקרבות גם היא רוצה מאוד להלחם באחד המאמנים.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בזדון ופוגע חזק בצ'יקוריטה, צ'יקוריטה חוטפת מן סחרור מוזר.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה רואה שהשעה מאוחרת ואתה צריך לחזור למלון כי עוד חצי שעה יש מסדר.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"שלום לך ירין, רציתה לשאול משהו?" שאל הפרופסור.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 22 2009, 02:28 PM
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל רץ לכיוונו של גלייגר שמנסה לעוף כדי לחמוק אבל הוא לא מצליח וסקווירטל פוגע בו ומפיל אותו על האדמה, סקווירטל מנצל את זה שגלייגר פצוע בתוקף אותו בבועות ומחליש אותו מאוד, לפתע גלייגר מתרומם במהירות ותוקף בחיתוף זעם ופוצע את הרגל של סקווירטל, סקווירטל מנסה לעמוד אבל הרגל שלו כואבת והוא נופל כל הזמן.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תקוף בבועות ואל תפסיק לשלוח אליו בועות ואז תנסה לתקוף בהצלפת זנב!"
------
תעדכן בדף הראשי שסקווירטל למד מתקפה..