-
ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר-
קלדרון חוסל.
ברנדון ומפייר בא אליכם לסלון, ומנסה שוב להסביר שהוא לא רשע והוא רק רוצה עזרה.
שלושתכם עומדים מול המקור, שעדיין יושב בכורסא ולא זז מילימטר.
ברנדון במהירות מעיף סכין מטבח על המקור, אך המקור שורף אותה.
''אני לא רוצה לחסל אותכם כבר עכשיו, זה יהרוס את כל הכיף.'' הוא אומר, ''ברנדון ומפייר, אתה בטוח שאתה רוצה להישאר איתם?'' הוא אומר.
רוני-
אתה מוצא בטפסי המנהלים כמה ספקי שתייה ואוכל, כנראה המנהל הקודם ניתקו את הקשר איתם.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 8 2009, 09:39 PM
[b]
רוני-
אתה מוצא בטפסי המנהלים כמה ספקי שתייה ואוכל, כנראה המנהל הקודם ניתקו את הקשר איתם. [/b][/quote]
'לפחות הוא השאיר רשימות' אחשוב לעצמי ואחפש טלפון במשרד ואדבר איתם בנוגע לחדש את הסחורה.
-
[b] ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר-
קלדרון חוסל.
''אני לא רוצה לחסל אותכם כבר עכשיו, זה יהרוס את כל הכיף.'' הוא אומר, ''ברנדון ומפייר, אתה בטוח שאתה רוצה להישאר איתם?'' הוא אומר. [/b][/quote]
" אל תידאג ברנדון ומפייר אני יראה לו מזה ! " אני אומר ומתחיל להרים בעזרת הכוח שלי כל מיני דברים קטנים ושולח אותם במהירות אל המקור
-
לא הבנתי מי זה ברנדון ומפייר XD
זה 2 אנשים ? כי אני יודע שיש ברנדון .
ואני יישב ויקשיב להם . לא אתערב
-
ברנדון וסטיב-
*תראה רועי, כשאני רושם ברנדון בלי ומפייר, זה דודי, המשפחה שלך.
כשאני רושם ברנדון ומפייר, זה השד שמתחמק מהמקור.
ברנדון וסטיב-
סטיב יושב בצד ולא מתערב.
ברנדון בנתיים זורק דברים על המקור, אך הוא רק שורף אותם בקלילות, ''אתה בטוח שאתה רוצה לראות את הורייך מתים? אתה רוצה שאני ארדוף אחרייך בנוסף לשלושה האלה שאני רודף אחריהם?'' אומר המקור ופונה אל ברנדון ומפייר.
רוני-
אתה מוצא מספר של ספקיי שתייה, אך אתה לא מוצא טלפון!
אתה מחפש בכל משרד ההנהלה ולא מוצא!
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 8 2009, 09:59 PM
[b]
רוני-
אתה מוצא מספר של ספקיי שתייה, אך אתה לא מוצא טלפון!
אתה מחפש בכל משרד ההנהלה ולא מוצא! [/b][/quote]
"טוב זה לא יעיל" אומר לעצמי "ליאו!" אקרא בקול בתקווה שהוא שומע אותי
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 8 2009, 09:59 PM
[b] ברנדון וסטיב-
סטיב יושב בצד ולא מתערב.
ברנדון בנתיים זורק דברים על המקור, אך הוא רק שורף אותם בקלילות, ''אתה בטוח שאתה רוצה לראות את הורייך מתים? אתה רוצה שאני ארדוף אחרייך בנוסף לשלושה האלה שאני רודף אחריהם?'' אומר המקור ופונה אל ברנדון ומפייר. [/b][/quote]
אני עוצר את הכל מפיל את כל הדברים שזרקתי עליו ומחכה לתשובתו של ברנדון מפייר
-
"אאלץ להתערב , המקור .
למה אתה מרושע ולמה אתה בטוח בעצמך שאתה צריך את כל זה ? מה ברנדון ומפייר עשה לך שאתה מתנהג ככה ומה אנחו עשינו לך ?"
-
קלדרון חוסל.
''אני לא רוצה לחסל אותכם כבר עכשיו, זה יהרוס את כל הכיף.'' הוא אומר, ''ברנדון ומפייר, אתה בטוח שאתה רוצה להישאר איתם?'' הוא אומר.
[/b][/quote]
"תראה המקור,רצחתי את קלדרון רק בגלל שהפלתם עליי אשמה,וזה מראה לי שאתה לא בוטח בי" אומר לי.
"אני רוצה לשקול את ההצעה הזו לפני שאדבר איתך,תוכל לבוא לכאן מחר?"אשאל אותו.
-
ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר-
''תשתקו! שיהיה פה שקט מידיי!'' אומר המקור וקם על רגליו.
הוא מכין כדור אש עצום ביד אחת, ואז אומר, ''גזרת את מות הורייך, ברנדון ומפייר.'' הוא אומר ויורה את כדור האש עליך ברנדון ומפייר, אתה זועק מכאב ועף אל המדרגות שמובילות לעליית הגג, המדרגות נשברות בגללך ואתה על הרצפה עם כאבים רבים.
''אל תחשבו שאוותר לכם בפעם הבאה שניפגש, אגנוב את ספר הצללים ואפתח את החיבור, ואז.. העולם הרגיל יהיה שלי.'' הוא אומר ונעלם בלהבות.
רוני-
ליאו מגיע לאחר שקראת לו.
''מה קרה רוני? הבכירים הודיעו לי שהמקור בעולם הרגיל, אני מקווה שהוא לא יתקוף את המשפחה שלך.'' אומר ליאו עם פנים מודאגות.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 9 2009, 09:10 PM
הוא מכין כדור אש עצום ביד אחת, ואז אומר, ''גזרת את מות הורייך, ברנדון ומפייר.'' הוא אומר ויורה את כדור האש עליך ברנדון ומפייר, אתה זועק מכאב ועף אל המדרגות שמובילות לעליית הגג, המדרגות נשברות בגללך ואתה על הרצפה עם כאבים רבים.
''אל תחשבו שאוותר לכם בפעם הבאה שניפגש, אגנוב את ספר הצללים ואפתח את החיבור, ואז.. העולם הרגיל יהיה שלי.'' הוא אומר ונעלם בלהבות.
[/b][/quote]
אני רץ לברנדון ומפייר ועוזר לו לקום .
-
[b]
רוני-
ליאו מגיע לאחר שקראת לו.
''מה קרה רוני? הבכירים הודיעו לי שהמקור בעולם הרגיל, אני מקווה שהוא לא יתקוף את המשפחה שלך.'' אומר ליאו עם פנים מודאגות. [/b][/quote]
"אה.. ה.. המקור?" אשאל בדאגה "טוב אני אנעל פה ונחזור ישר אליהם, או שזה יותר בטוח שאשאר כאן?"
-
''אל תחשבו שאוותר לכם בפעם הבאה שניפגש, אגנוב את ספר הצללים ואפתח את החיבור, ואז.. העולם הרגיל יהיה שלי.'' הוא אומר ונעלם בלהבות. [/b][/quote]
אני רץ לברנדון ומפייר ועוזר לו לקום
-
ברנדון וסטיב-
אתם עוזרים לו לקום, הוא כולו פצוע ומסוחרר.
לפתע אתם רואים את ליאו ורוני מבזיקים לאחוזה.
רוני-
''הבכירים הודיעו לי שהוא הלך, אך בוא נלך בכל זאת לאחוזה.''
אומר ליאו, אתם סוגרים את המקום ומבזיקים לאחוזה במהירות, אתה רואה שהמדרגות שבורות, וברנדון וסטיב עוזרים לשד שראית אצל קלדרון לקום.
-
אני בודק שברנדון יכול לעזור לברנדון ומפייר וניגש לליאו ורוני לספר לו מה הלך כאן .
"ליאו , המקור וקלדרון היה כאן , חיסלנו את קלדרון , יותר נכון ברנדון ומפייר חיסל אותו . המקור פגע בברנדון ומפייר ונעלם !"