-
[quote=Ritsuka Kun;597283][COLOR=red][SIZE=1]ג'ו-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אלו מתקפות מיוחדת כמו רבייה או טוטטר, שהם לא לומדים באופן רגיל. כל פוקימון מקבל מקבל בין 1-3 מתקפות כאלה שאתם לוכדים אותו (:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]רק שתדע היפנוזה לא חייבת לבוא רק כהרדמה אלא לגרום לפוקימון אחר לראות אשליות או לאנשים XP[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]סטנטלר מהנהן בראשו ואז נעמד על שתי רגליו האחוריות ודופק על ריצפה בעוצמה אדירה את שתי רגליו הקידמיות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]בלספורט מיסתובב אליכם ואך מחייך ומנופף בעליו לשלום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]את סטנטלר זה לא מעניין והוא מיסתכל על בלספורט, שמסיתכל עליו בחזרה, במבט מטופש ומיסתכל על סטנטלר בחזרה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]קרניו של סטנטלר מתחילות לזהור בורוד וכך גם שאר גופו ובלספורט ניראה שהוא מתחיל לראות דברים והוא נירדם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]סטנטלר לא מוותר ויוצא בדחיפה לעבר בלספורט ומעיף אותו בעודו יישן לתוך אחד מהשיחים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]בלספורט עדיין יישן.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
סבבה :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מעולה סטנטלר! כל הכבוד!"אני משבח אותו,
"קדימה, רוץ לעבר בלספראוט שנמצא בשיחים ותשתמש עליו בבעיטה כפולה חזקה!. עכשיו, תנסה לדאוג לכך שהבעיטות יעיפו את בלספראוט לאחד העצים הקרובים, לאחר שאתה מעיף אותו לכיוון עץ כלשהו רוץ אליו ותמחץ אותו לגזע העץ עם דחיפה בכל הכוח!"אני מורה לו.
-
[quote=Ritsuka Kun;597241][COLOR=purple][SIZE=1]סם-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple]"אתה לא חייב לבחור עכשיו" היא אומרת בחיוך "קח את הזמן ותבחר. עדיף שתחשוב על זה מאשר שתתקע עם פוקימון שאתה לא רוצה" היא אומרת [/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אוקי אפשר אבל לגשת אליהם אולי ולהכיר אותם? או שאלך לחפש פוקימונים ואם לא אמצא אז אני אחזור לכאן עם החלטה?" אשאל אותה
-
[COLOR=Blue][SIZE=1]ניב-
סיליקון יוצא עם דחיפה ושני הפוקימונים נהדפים לאחור. סיליקון משתמש בנשיכת חרק וקסקון מגיב עם יריעת חוט, שלא הכי משפיעה על קסקון.
"קסקון דחיפה שוב!" קורא טימי.
[COLOR=Red]ג'ו-
סטנטלר משתמש בבעיטה כפולה ומעיפ את בלספורט לתוך אחד מהעצים ובעוד שבלספורט מועף, סטנטלר יוצא עם דחיפה ומשפד אותו על העץ.
בלספורט מיתעורר ומעט מופתע מהמצב ומתחיל לבכות בקולי קולות.
סטנטלר מסתכל עליך ולא יודע מה לעשות. כנראה הבלספורט הזה עדיין תינוק.
[COLOR=Purple]סם-
"איך שאתה רוצה" היא אומרת "אניב דיוק עומדת להאכיל אותם אם אתה רוצה אתה יכול לצפות ולהכיר אותם" היא אומרת ואז יוצאת מהחדר ומביאה עגלה גדולה של אוכל ומתחילה להגיש לפוקימונים.
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;597309]
[SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]סטנטלר משתמש בבעיטה כפולה ומעיפ את בלספורט לתוך אחד מהעצים ובעוד שבלספורט מועף, סטנטלר יוצא עם דחיפה ומשפד אותו על העץ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]בלספורט מיתעורר ומעט מופתע מהמצב ומתחיל לבכות בקולי קולות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]סטנטלר מסתכל עליך ולא יודע מה לעשות. כנראה הבלספורט הזה עדיין תינוק.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
"זו בעיה..אני לא חשבתי שזה מה שיקרה..."אני ממלמל בבלבול, מרכין את ראשי כלפי מטה,
"יודע מה סטנטלר?, עזוב אותו, הוא רק תינוק מסכן, בוא נמשיך ונמצא לך יריבים אחרים..."אני אומר לו ממשיך ביחד איתו לחפש פוקימונים אחרים לאימון.
-
[quote=Ritsuka Kun;597309][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]"איך שאתה רוצה" היא אומרת "אניב דיוק עומדת להאכיל אותם אם אתה רוצה אתה יכול לצפות ולהכיר אותם" היא אומרת ואז יוצאת מהחדר ומביאה עגלה גדולה של אוכל ומתחילה להגיש לפוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"כן תודה" אומר לה ואקח מנה מכובדת לגרנבול,נידורן וגלום ואקרא להם שיבואו אלי לאכול ואנסה להכיר אותם תוך כדי צפייה בהם
-
[quote=Ritsuka Kun;597309][COLOR=blue][SIZE=1]ניב-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=blue]סיליקון יוצא עם דחיפה ושני הפוקימונים נהדפים לאחור. סיליקון משתמש בנשיכת חרק וקסקון מגיב עם יריעת חוט, שלא הכי משפיעה על קסקון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]"קסקון דחיפה שוב!" קורא טימי.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"תחמוק ואז תשתמש בדחיפה בעצמך!"
-
[COLOR=Red][SIZE=1]ג'ו-
אתה וסטנטלר עוזבים את בלספורט וממשיכים בדרך.
אחרי כמה דקות אתם ניתקלים בשרומיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_4d_285.png[/IMG]) המיסתובב באיזור.
[COLOR=Purple]סם-
אתה לוקח שלוש קעריות גדולות של אוכל והולך איתם לפוקימונים.
גרנבול מריחה את האוכל ואז חוטפת אותו מידך והולך לצידו השני של הכלוב ולא מביטה בך בכלל.
גלום ניגש לאוכל ואוכל בתאבון אבל בשנייה שאתה מנסה לגעת בו הוא צורח בקול ומחטיף לך ביד.
נידורן קופצת למראה הקערית ואוכלת אותה בתאבון ולא מתייחסת אליך כ"כ.
[COLOR=Blue]ניב-
סילקון מנסה להיתחמק, אבל קסקון קצת יותר מהיר ופוגע בו בחוזקה.
סילקון לא מוותר ודוחף אותו בעצמו.
"קדימה קסקון הגנת ברזל ואז עוקץ רעל!" הוא קורא
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;597908]
[SIZE=1][COLOR=red][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה לוקח שלוש קעריות גדולות של אוכל והולך איתם לפוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]גרנבול מריחה את האוכל ואז חוטפת אותו מידך והולך לצידו השני של הכלוב ולא מביטה בך בכלל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]גלום ניגש לאוכל ואוכל בתאבון אבל בשנייה שאתה מנסה לגעת בו הוא צורח בקול ומחטיף לך ביד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]נידורן קופצת למראה הקערית ואוכלת אותה בתאבון ולא מתייחסת אליך כ"כ.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אוקי האחות ג'וי את יודעת אולי למה הם לא חברותיים כל כך? אולי כדאי שאנסה להתחבר אליהם" אומר ואנסה ללטף אחד מהם באיטיות וברכות
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;597179][COLOR=Magenta][SIZE=1]אינג'ל-
[COLOR=Green]סטיב-
שמע יש גבול מסויים~
לא יודע בדיוק כמה, שיראה מוגזם מידי אז אני אפסיק לתת...
לא ענית אם אתה רוצה כי מילקטנק סוג נורמאל
ולארביטר לא יודע מתקפת קרן והוא גם לא מסוגל ללמוד את זה =\ אז אני מעביר את זה לראש ברזל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לארביטר יוצא במהירות עם ראש ברזל ומעיף את מילקטנק לאחור.
מילקטנק בכוחותיה האחרונים משפריצה לעצמה חלב לפה ומיתחזקת ועומדת שוב על רגלייה מוכנה להמשך הקרב ויוצאת על גילגול לעבר לארביטר.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
מצטער אני כל הזמן לא רואה שאתה מגיב ואז אני מפספס את הקצב
ואני לא רוצה מילטאנק , בנתיים הפוקימונים האלה בסדר גמור בשבילי
אני מעדיף להתאמן עליהם ולפתח אותם
-------------------------------------
וכן התכוונתי לראש ברזל
----------------------------------
"לארביטאר החזק מעמד ! אי אפשר לתת לה להמשיך לרמות
בוא נצא לסיבוב מתקפות ! השתמש במגלשת אבנים ובזהירות
קפוץ אל תוך המתחם מבלי שהאבנים יפגעו בך ,
והשתמש שוב בראש ברזל בו זמנית שהאבנים פוגעים במילטאנק !"
אגיד לו ואראה מה סידוט חושב על הקרב הארוך הזה .
-
[quote=Ritsuka Kun;597076][SIZE=1][COLOR=orange]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]אלקיד מהנהנת ומרכזת כמות חשמל גדולה ברגליה ומזנקת מתוך הקרח ומרחפת מעט באוויר ואז חוזרת לאדמה כמו חדשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]אלקיד לא מחכה לרגע ומישתמשת בבעיטה מסובבת על הגושי קרח ומעיפה אותם על סמוצ'אם, אשר לא מוכנה לזה כי בדיוק ניפגעה מהאס אווירי של בידריל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]אלקיד לא מבזבזת רגע אחד ויוצאת עם מתקפה מהירה על סקיטי הניפגע ומועף אחורה מה המתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"סקיטי! סמוצ'אם! מטרונום!" קוראות האחרויות וסמוצ'אם מתחילה לנדנד את ידייה וסקיטי את זנבו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"בוא נקווה שהן לא יצליחו להוציא משהו רציני" אומרת אלי "קדימה בידריל עוקץ רעל ואז מספרי איקס!"[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"קדימה אלקיד, רכזי את הכוחות שלך, ושלחי מכת ברק קדימה לעבר שתיהן, שיפגע באדמה ויפריע להם לבצע את המהלך!" אני מצווה עליה.
-
[quote=Ritsuka Kun;597908][COLOR=red][SIZE=1]ג'ו-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה וסטנטלר עוזבים את בלספורט וממשיכים בדרך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אחרי כמה דקות אתם ניתקלים בשרומיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_4d_285.png[/IMG]) המיסתובב באיזור.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"כמו קודם סטנטלר!"אני אומר לו וממשיך-
"תשתמש בהיפנוזה ולאחר שהוא מהופנט תקוף בדחיפה חזקה! צא!"אני מורה לו במהירות.
-
[quote=Ritsuka Kun;597179][COLOR=magenta][SIZE=1]אינג'ל-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אתה מרים את הפוקדור של סורסקיט וממשיך בדרכך כשאתה שומע לפתע קריאות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אתה הולך בעקבות הקריאות ורואה נערה צעירה [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/7976/alina1.png[/IMG] המתאמנת עם אספיאון שלה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/66/Spr_4h_196.png[/IMG])[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"קדימה אספיאון תשתמש בתותח זאפ ותפצל אותו לכמה כדורים בעזרת מהירות (swift) ואז בעזרת בילבול תגרום להם לרחף!" היא קוראת ואספיאון יוצר לפני פניו כדור גדול וירוק הזוהר באור בוהק והוא מישתחרר לכיוון אחד מהעצים, אבל בדיוק לני הפגיעה אספיאון שולח מפיו עשרות כוכבים קטנים המחלקים את הכדור הענקי הזה ללא פחות משנים עשרה כדורים קטנים שבתוכן כלואים הכוכבים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]אספיאון לא מפסיק ובעזרת בילבול גורם להם להיסתובב סביבו בצורה אלגנטית ויפה ביותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=magenta]"עדיין חסר משהו" היא אומרת לאספיאון שלה ומנסה לחשוב על משהו.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
"ואוו "אומר .
"את מתאמת הא ?"אשאל את הנערה.
-
[quote=Ritsuka Kun;597908][COLOR=red][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]סילקון מנסה להיתחמק, אבל קסקון קצת יותר מהיר ופוגע בו בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]סילקון לא מוותר ודוחף אותו בעצמו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"קדימה קסקון הגנת ברזל ואז עוקץ רעל!" הוא קורא[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"אל תתן לו לתקוף אותך! תשתמש בעוקץ רעל לפני שהוא מספיק לתקוף בעצמו!"
-
[SIZE=1][COLOR=Purple]סם-
"כמו שאמרתי רוב הפוקימונים פה ננטשו או שמצאנו אותם משוטטים. אני לא יודעת מה עבר אליהם כ"כ טוב בשביל לענות לך על זה" היא אומרת ומחמיצה פנים "אתה יכול לנסות.
אתה מתקרב לגרנבול בליטוף אבל היא נובחת עליך ומנסה לנשוך את ידך אבל אתה מושך אותה במהירות ממנה.
אתה הולך לגלום אבל הוא נירתע אחורה וכשאתה מתקרב יותר עם ידך הוא שולח עליך אבקת שיתוק וידך לפתע נירדמת ואתה בקושי מצליח להזיז אותה. רק נידורן מסיכמה לך ללטף את ראשה ומתחכת בך בחיבה.
[COLOR=Magenta]אינג'ל-
"היי זה מהלך סודי!" אומרת הנערה "וכן אני מתאמת" היא אומרת ומחזירה את אספיאון לפוקדור.
"זה לא מנומס להציץ למהלכים של מתאמים שהם בתהלכי עבודה!" היא נוזפת בך "רגע מי אתה בכלל?" היא שואלת.
[COLOR=Red]ג'ו-
סטנטלר מנסה להישתמש בהיפנוזה, אבל שרומיש לא מיסתכל עליו בכלל וממשיך בשלו.
אבל כשסטנטלר משתמש עליו בדחיפה הוא מועף אחורנית ואז מחייך למראה סטנטלר שלפתע נישכב על הריצפה ונירדם.
היכולת המיוחדת של שרומיש הופעלה של אפקס נבגים הגרמה לסטנטלר להירדם.
שרומיש יוצא עם סתירת השקמה ומעיף את סטנטלר למרחק והוא עדיין ישן חזק.
[COLOR=Orange]תומאס-
אלקיד מרכזת את כוחותיה, אבל היא לא מספיק מהירה וסמוצ'ם יורת לפתע מפיה להביור עצום לעבר בידריל ואילו סקיטי יוצא עם קבר חול על אלקיד, היכלאת בתוכו.
למרות הכל אלקיד לא מוותרת ושולחת מכת ברק רניצית על סמוצ'אם ומעלפת אותה.
"אוי לא סמוצ'אם!" קוראת אחת מהתאומות ומחזירה אותה לפוקודור.
מהצד השני בידריל סופגת מכה רצינית מהלהביור וגם יוצאת מהקרב.
"טוב סקיטי תשתמש בזנב ברזל!" קוראת התאומה שנשארה וסקיטי שלה רץ במהירות לעבר אלקיד עם זנבו גובהה ומתחיל לזהור בכסף.
[COLOR=Green]סטיב-
זה בסדר~
אם אתה רואה שאתה לא יכול להגיב הרבה תודיע או משהו :)
וסבבה אם תתאמן עם שניהם הרבה זה יקרה בקרוב ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לארביטר יוצא עם מגלשת אבנים והן מתחילות ליפול על מילקטנק ועוצרת ממנה להמשיך בגילגול וממשיכות ליפול עליה.
לארביטר מחליט במקום לחמוק מהאבנים פשוט לקפוץ על אחת מהן ויחד איתה הוא נופל על מילקטנק עם ראש ברזל והמכה הזאת פוגעת כ"כ קשה במילקטנק שהיא מאבדת את ההכרה על המקום.
לארביטר קופץ באושר וגם סידוט שניראה שהישתעמם מהקרב ושניהם קופצים מסביב למיקטנק.
"פשש איזה קרב" אתה שומע לפתע מאחורייך.
אתה מיסתובב ורואה שם נערה העומדת ומיסתכלת עליך עם ידיים משולבות [IMG]http://img638.imageshack.us/img638/4372/aliana.png[/IMG] "לנצח עם לארביטר ברמה כזו נמוכה מילקטנק. מרשים מאוד" היא אומרת
[COLOR=Blue]ניב-
טוב זה יקח שנים בקצב הזה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים שולחים עוקצי רעל אחד על השני והעוקצים מיתפוצצים בפיצוץ גדול המכסה את כל האיזור.
כשהעשן מתפזר אתם רואים ששני הפוקימונים זוהרים באור בהיר.
לפתע הם משנים את צורתם ועומדים במקום סיליקון וקסקון ביוטיפליי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/13/Spr_4p_267_m.png[/IMG]) ודאסטוקס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a4/Spr_4p_269_m.png[/IMG])
"אללה סוף סוף!" קורא טימי בהיתלהבות ורץ לחבק את קסקון שלו.
"עכשיו בטוח יהיה לך יותר קל!" הוא אומר בחיוך.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;598390][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]טוב זה יקח שנים בקצב הזה XD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]שני הפוקימונים שולחים עוקצי רעל אחד על השני והעוקצים מיתפוצצים בפיצוץ גדול המכסה את כל האיזור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]כשהעשן מתפזר אתם רואים ששני הפוקימונים זוהרים באור בהיר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]לפתע הם משנים את צורתם ועומדים במקום סיליקון וקסקון ביוטיפליי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/13/Spr_4p_267_m.png[/IMG]) ודאסטוקס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a4/Spr_4p_269_m.png[/IMG])[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"אללה סוף סוף!" קורא טימי בהיתלהבות ורץ לחבק את קסקון שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"עכשיו בטוח יהיה לך יותר קל!" הוא אומר בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
הקרב היה שווה כוחות, מה לעשות? ותעדכן את ביוטיפלי