-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:28 PM
[b] [color=gray]מייקל-
בא לי שתיפטר מהבתולים לפני נדב... סתם צוחק נדב, מה אתה קורא את זה זה של תומר
-------------------------------------------
היא לא מגיבה. היא מתחילה לדבר כאילו לא אמרת כלום. "האנשים שאתה עובד איתם. אל תסמוך עליהם. הם מסוכנים."[/color] [/b][/quote]
"ועליך אני יכול לסמוך?"אשאל אותה .
"גם עם הייתי רוצה לא הייתי יכול לברוח "אומר לה .
-
[color=blue]אריאל- הוא מחייך. לפני שאתה מצליח להתרומם לגמרי, אתה מוטח שוב ברצפה, כאילו יד בלתי נראית דוחפת אותך ללא מאמץ. "אל תתאמץ יותר מידי, אתה תאבד יותר דם ויהיה פחות סיכוי שתשרוד את היום." אומר לך האיש. אתה לא מבין איך הוא הטיח אותך בקרקע שוב בלי אפילו לגעת בך.[/color]
[color=gray]מייקל-
[url=http://public5.tektek.org/img/av/1004/d05/1533/94de517.png]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d05/1533/94de517.png[/url] הנה היא, רציתי לשים את התמונה לפני שתי תגובות, אבל לא עבד לי האתר.
------------------------------------------
היא מסתכלת על היד שלך, ואפילו שיש לך שרוול שמסתיר את הצמיד, היא מודעת אליו. "זהו." היא אומרת. "הצמיד מקולקל. עכשיו אתה סומך עליי?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:39 PM
[b] [color=blue]אריאל- הוא מחייך. לפני שאתה מצליח להתרומם לגמרי, אתה מוטח שוב ברצפה, כאילו יד בלתי נראית דוחפת אותך ללא מאמץ. "אל תתאמץ יותר מידי, אתה תאבד יותר דם ויהיה פחות סיכוי שתשרוד את היום." אומר לך האיש. אתה לא מבין איך הוא הטיח אותך בקרקע שוב בלי אפילו לגעת בך.[/color]
[/b][/quote]
"בן ז***" אקללו בזעם.
"הצדק לעולם לא מת!" אומר לו.
'צדק, תוכיח לו זאת, בוא לכאן, תעזור לי, בבקשה ממך!' אתחנן אליו במחשבותיי.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:39 PM
[b] [color=gray]מייקל-
[url=http://public5.tektek.org/img/av/1004/d05/1533/94de517.png]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d05/1533/94de517.png[/url] הנה היא, רציתי לשים את התמונה לפני שתי תגובות, אבל לא עבד לי האתר.
------------------------------------------
היא מסתכלת על היד שלך, ואפילו שיש לך שרוול שמסתיר את הצמיד, היא מודעת אליו. "זהו." היא אומרת. "הצמיד מקולקל. עכשיו אתה סומך עליי?"[/color] [/b][/quote]
אז את באה לפה הרבה ?
--------------
"עדיין לא הבנתי מה רע בלעזור לחפש אחריי מישהו שהורג אנשים..."אומר לה
"אז מה את צריכה ?"אשאל .
-
[color=blue]אריאל- האיש רק צוחק יותר. " "צדק צדק! בוא כבר צדק! אתה עושה לי את זה צדק!" אתה פטתי. ואני הולך להוכיח לך שהצדק מת, כשתמות לאחר שהניסוי שלי יסתיים." הוא אומר.[/color]
[color=gray]מייקל-
שאלה אחת כל פעם
---------
היא מסתכלת עליך בזלזול. "אתה כזה טיפש." היא אומרת, כאילו זאת עובדה מוכחת. "סטן וורן לא מחפש את הרוצחים. הוא מחפש [b]אותנו[/b]"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:45 PM
[b] [color=gray]מייקל-
שאלה אחת כל פעם
---------
היא מסתכלת עליך בזלזול. "אתה כזה טיפש." היא אומרת, כאילו זאת עובדה מוכחת. "סטן וורן לא מחפש את הרוצחים. הוא מחפש [b]אותנו[/b]"[/color] [/b][/quote]
אבל אבל אני ילד סקרן :(
-----
"אותכם למה את מתכוונת שאת אומרת אותנו ?"אומר לה
-
[color=gray]מייקל- היא שוב מתעלמת ממך. היא מצביעה על האוטו. "זה הרכב שבאת איתו?" היא שואלת[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:45 PM
[b] [color=blue]אריאל- האיש רק צוחק יותר. " "צדק צדק! בוא כבר צדק! אתה עושה לי את זה צדק!" אתה פטתי. ואני הולך להוכיח לך שהצדק מת, כשתמות לאחר שהניסוי שלי יסתיים." הוא אומר.[/color]
[/b][/quote]
'אז...זה נגמר' אחשוב לעצמי באכזבה כשאראה שהצדק לא מגיע.
לאט לאט אעצום את עיניי כולי מותש וכנוע 'כנראה שזה הסוף שלי, אלא אם כן באמת יקרה נס' אחשוב לעצמי ואניח לגופי הפצוע.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:51 PM
[b] [color=gray]מייקל- היא שוב מתעלמת ממך. היא מצביעה על האוטו. "זה הרכב שבאת איתו?" היא שואלת[/color] [/b][/quote]
"הא כן למה ?"אשאל אותה .
---
אני שם כסף שהיא תפוצץ אותו או משהו ם:
-
[color=blue]אריאל- אתה עוצם עיניים מותש, ולא זוכר עוד כלום. לאחר מי יודע כמה זמן אתה מתעורר. אתה עדיין איפה שהיית אתמול. לידך, האיש המסתורי שחתך לך את היד נוחר בקול. עם כבר מדברים על יד, אתה רואה במרחק מה את היד הכרותה שלך, מתחילה להסריח, ובכתף, איפה שהיה אמור להיות גדם מאוד מזוהם, יד חדשה.[/color]
[color=gray]מייקל-
טוב אתה
-------------------
היא תופסת ביד שלך ומושכת אותך משם. היא אמנם די קטנה ביחד אליך, אבל אתה מופתע מהכוח שלה. היא שמה מעין מכשיר קטן מתחת לאוטו. ואומרת "בוא נזוז."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 11:08 PM
[b] [color=gray]מייקל-
טוב אתה
-------------------
היא תופסת ביד שלך ומושכת אותך משם. היא אמנם די קטנה ביחד אליך, אבל אתה מופתע מהכוח שלה. היא שמה מעין מכשיר קטן מתחת לאוטו. ואומרת "בוא נזוז."[/color] [/b][/quote]
"יש לי הרגשה שהטרמפ שלי הביתה הלך "אומר.
"טוב אז לאן את לוקחת אותי ?"אשאל אותה .
-
[color=gray]מייקל- אתם מתרחקים מהאוטו. כשאתם מספיק רחוקים, היא מוציאה מעין ביפר כזה לרכב, אבל אתה לא רואה שום רכב בסביבה. היא לוחצת, ואז. טראח. התרחקתם מאוד, אבל עדיין ניתן לראות ולשמוע את הפיצוץ. "אז, איך זה למות?" היא שואלת אותך.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 11:08 PM
[b] [color=blue]אריאל- אתה עוצם עיניים מותש, ולא זוכר עוד כלום. לאחר מי יודע כמה זמן אתה מתעורר. אתה עדיין איפה שהיית אתמול. לידך, האיש המסתורי שחתך לך את היד נוחר בקול. עם כבר מדברים על יד, אתה רואה במרחק מה את היד הכרותה שלך, מתחילה להסריח, ובכתף, איפה שהיה אמור להיות גדם מאוד מזוהם, יד חדשה.[/color]
[/b][/quote]
"וואו מגניב" אומר ואנענע מעט את היד החדשה.
"כבר שכחתי איך זה להיות עם יד" אומר בהתלוצצות ואסתכל לעיו נוחר.
'האם הוא צדק, האם הצדק באמת מת?' אחשוב מעורער ואסתכל עליו.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 11:16 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתם מתרחקים מהאוטו. כשאתם מספיק רחוקים, היא מוציאה מעין ביפר כזה לרכב, אבל אתה לא רואה שום רכב בסביבה. היא לוחצת, ואז. טראח. התרחקתם מאוד, אבל עדיין ניתן לראות ולשמוע את הפיצוץ. "אז, איך זה למות?" היא שואלת אותך.[/color] [/b][/quote]
"על מה את מדברת ?"אשאל אותה .
-
[color=blue]אריאל- אתה מהרהר בדבר המוזר שקרה לך. אתה מרגיש גם כאבים מאוד חזקים בגב, אולי בגלל השינה על הרצפה. האיש השני נוחר חזק, ולא נראה שהוא רוצה לקום.[/color]
[color=gray]מייקל- היא מגלגלת עיניים. "מתת היום כשהמכונית שלך מולכדה. הצמיד שלך הפסיק לפעול כשזה קרה."[/color]