[SPOILER]
[quote=DouBle R;647383][COLOR=orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה כבר יודע מיזאת תגיב אחרת..
[/spoiler][/quote]
לא אמרת שאני מזהה אותה..
---
"ג'ולי?" אני שואל אותה "מה את עושה פה?"
[/SPOILER]
Printable View
[SPOILER]
[quote=DouBle R;647383][COLOR=orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה כבר יודע מיזאת תגיב אחרת..
[/spoiler][/quote]
לא אמרת שאני מזהה אותה..
---
"ג'ולי?" אני שואל אותה "מה את עושה פה?"
[/SPOILER]
[spoiler][quote=DouBle R;647430]יובל-
[spoiler]אתה רואה את המלאך ומבלי שתצליח לישלוט בעצמך תוקף אותו עם הקילשון שלך.. המלאך מנסה לעצור אותך אך הכילשון שפיתאום עולה בלהבה שחורה חותך את חרבו של המלאך והודף אותו לאדמה המלאך אומר:" בבקשה רחחם עללי".
אתה מנסה בכל כוחך לעצור מלהרוג אותו ומצליח.
[/spoiler][/quote]
אני אומר למלאך מבלי לתקוף אותו, "לך ואל תחזור אני ינסה לעצור את השדים בעצמי." ומנסה להחזיק מעמד לא לקרוע אותו לגזרים, ואחרי זה אני מנסה להילחם בשדים.[/spoiler]
[U][B][COLOR=DarkGreen]יובל-[/COLOR][/B][/U][SPOILER]
אני רואה שלא הבנת ממש מה קרה.. אתה הוא בן היחידים שהפכו לא כולם פיתאום מקבלים חפץ כזה...
ואם מישו מקבל לא תמיד הוא שורד כי החפצים מותאמים לאנשים הנבחרים..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תגיב מחדש..ועצה שלי תחשוב מי .. אשם...
[/SPOILER]
[COLOR=Orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
ומה זה:
במחשבה שניה אתה מזהה אותה כאותה אחת הצילה אותך..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מחכה לך מייקל אמר לי שהוא הביא אותך לפה והוא זיהה את הסימנים של חפצי השינוי שלי עלייך.
[/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=DouBle R;647698][COLOR=orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
ומה זה:
במחשבה שניה אתה מזהה אותה כאותה אחת הצילה אותך..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מחכה לך מייקל אמר לי שהוא הביא אותך לפה והוא זיהה את הסימנים של חפצי השינוי שלי עלייך.
[/spoiler][/quote]
"אוקיי" אני ניגש לעניין ומנסה להתרומם "למה חיכית לי?"
[/SPOILER]
[SPOILER][quote=DouBle R;647698][U][B][COLOR=DarkGreen]יובל-[/COLOR][/B][/U][spoiler]
אני רואה שלא הבנת ממש מה קרה.. אתה הוא בן היחידים שהפכו לא כולם פיתאום מקבלים חפץ כזה...
ואם מישו מקבל לא תמיד הוא שורד כי החפצים מותאמים לאנשים הנבחרים..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תגיב מחדש..ועצה שלי תחשוב מי .. אשם...
[/spoiler][/quote]
*סליחה אני אנסה להשתפר*
אני מנסה להתרחק מהמלאך ואומר, "אני מצטער לא התכונתי, אני לא שולט על עצמי." אני מנסה לעזוב את הנשקים שלי ויושב בשיבה כניעה. (כן יש דבר כזה)[/SPOILER]
[QUOTE=DouBle R;647532][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אני יוסיף עכשיו ... חיכיתי שתגלה את שמו..
~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה אולי לא יודע אבל כשאותו שד גרם לך להיתעלף אני ראיתי זאת ורצתי לעזרתך..
אותו שד לא היה דמוניאק מנהיג השדים אלה אחד השדים מיחידת העלית אשר לובש את אותם הבגדים שיש לדמוניאק כדי להפחיד את המלאכים אשר מנסים לחסלו .." אומר לך ריי ואז מוסיף:"טוב עכשיו כולכם תתחילו ליצעוק מילים כמו שדים מפגרים דמוניאק הוא פחדן כל השדים ****" ..
[/spoiler]
[[/QUOTE]
[SPOILER]"כינויי גנאי?" אני שואל, "משחק ילדים."
אני צורח בקול "דומאניק הוא חתיכת בן ***ה שטיילר מנצח בצורת אדם בלי נשקים ויכולות בכלל!!!, כול השדים יכולים להיכנס לי לחור ת*ת שלי!!." אני צורח לכול הכיוונים.
'תמיד רציתי לצעוק כאלה דברים.' אני חושב לעצמי.[/SPOILER]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
עוד פעם אתה לא צריך להראות לו עמדת נחיתות אלה עמדה של שווה אליו ולהחזיר את הנשקים למקומות שלהם ככה הוא יבין שאתה לא מתכוון ליפגוע בו..
[/SPOILER]
[COLOR=Orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"כי אני שיניתי אותך אז אתה כאילו חלק ממיני עד שתקבל את חפץ הקיבוע.. לבינתיים נחכה עד שתחלים ואז אני ואתה נלך למאט דרגו" היא אומרת לך ומסתכל לך בעיניים ואתה רואה שיש לה מבט חולמני נראה שהיא מאוהבת בך.
[/SPOILER]
[COLOR=DarkSlateGray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה ושאר חברי התא צועקים קללות על שדים ועל דמוניאק המניאקXD
אתה ממשיך ליצעוק כשלפתע אתה שומע קול צעדים חזק מאד...
כ2 דקות לאחר מכן יורדים איזה 10 שדים למטה ריי מוצי את חרבו וחותך בעזרתה את האוויר ובכך יוצר גל קרח שמקפיא את 10 השדים לאחר מכן הוא משחרר אותך ואת 3 המלאכים ושאר בני האנוש ואז אומר:" אתם 4 המלאכים בואו איתי שאר בני האנוש תשארו פה ותנסו ליהיות בשקט." ריי עולה לאט לאט במדרגות ומסמן לך ול3 המלאכים לבוא איתו.
[/SPOILER]
[SPOILER][quote=DouBle R;650710][COLOR=DarkSlateBlue][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
עוד פעם אתה לא צריך להראות לו עמדת נחיתות אלה עמדה של שווה אליו ולהחזיר את הנשקים למקומות שלהם ככה הוא יבין שאתה לא מתכוון ליפגוע בו..
[/spoiler][/quote]
*אוקיי הבנתי ומצטער על הבעיות.*
"קום אני לא יפגע בך."אני אומר לו מחזיר את הנשק למקום, ואחרי זה מנסה לעזור לו לקום.[/SPOILER]
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;647532][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"בוא כנס לחדר אני יסביר לך הכל" היא אומרת בזמן שהיא פותחת לך את הדלת לאמבטייה ואתה רואה את גופה היפה עם התפזוים ועוגת הדובדבן.D:
[/spoiler]
[[/QUOTE]
XDDDDDDDDDDDD
---------------------
אני נכנס לחדר ומוריד את בגדי ונכנס לאמבטיה ואז אומר לה,"ברצינות,מי את?"
[/SPOILER]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][B]יובל-אין לך על מה להיצטער אתה פשוט טועה כולם טועים ..
[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה עוזר למלאך לקום והוא שואל:"איך הפכת לשד? בעזרת חפץ כלשהוא או ששד פצע אותך ואז היתעלפת ולאחר מכן היתעוררת בתור שד? דרך אגב שמי אייס"
[/SPOILER]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"אני מלאכית .. נולדתי ככה ואני אשאר ככה עד סוף חיי לעומתך שאתה זן נחות של נפיל זן זה נקרא -" deminafilm עונהלך אנג'לינה ומתיישבת *דרך אגב זה ג'קוזי לא אמבטייה.. מלאכים לא צריכים להיקלח כי עורם לא נותן לליכלוך להידבק אליהם וגם אם משו נדבק מלאכים טהורים ככה מים יורידו הכל*
[/SPOILER]
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;653445]
"אני מלאכית .. נולדתי ככה ואני אשאר ככה עד סוף חיי לעומתך שאתה זן נחות של נפיל זן זה נקרא -" deminafilm עונהלך אנג'לינה ומתיישבת *דרך אגב זה ג'קוזי לא אמבטייה.. מלאכים לא צריכים להיקלח כי עורם לא נותן לליכלוך להידבק אליהם וגם אם משו נדבק מלאכים טהורים ככה מים יורידו הכל*
[/SPOILER][/QUOTE]
"הבנתי... אבל... את לא צריכה להיות כזאת מרושעת ולקרוא לי נחות... אחרי הכול... יש לי אותך אז אני שונה מהשאר לא?" אני אומר לה ומוריד את בגדי ונכנס לג'קוזי איתה O:[/SPOILER]
[spoiler][quote=DouBle R;653445][COLOR=DarkSlateBlue][U][B]יובל-אין לך על מה להיצטער אתה פשוט טועה כולם טועים ..
[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה עוזר למלאך לקום והוא שואל:"איך הפכת לשד? בעזרת חפץ כלשהוא או ששד פצע אותך ואז היתעלפת ולאחר מכן היתעוררת בתור שד? דרך אגב שמי אייס"
[/spoiler][/quote]
"לשאלתך אני נגעתי בחפץ, ונעים מאוד ברדון."אני אומר ומשטט יד לחוץ את ידו.[/spoiler]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"אז אתה חצי דמון , ועדיף שלא ניצור מגע בינינו , טוב תיקח את המשקה הזה ותשתה אותו" אומר אייס ומוציא מתוך המעיל שלו בקבוקון קטן ונותן אותו לך.
[/SPOILER]
"מאמי בזה אתה צודק" אומרת אנג'לינה ונשענת לאחור.
[/SPOILER]
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;653835][COLOR=DarkSlateBlue][U][B]
"מאמי בזה אתה צודק" אומרת אנג'לינה ונשענת לאחור.
[/SPOILER][/QUOTE]
אני יוצא מהג'קוזי והולך למיטה כדי לישון לפני היום הגדול
[/SPOILER]
אתה הולך לישון ונרדם...
אהת קם בבוקר ומוצא את עצמך זרוק באמצע מדבר ומבסיסך מלא נחשים ועקרבים D:LOL
[/SPOILER]