-
[quote=chimcharboy;628838]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-לפרס מישתמש בחבטת גוף אבל הפעם עלי טער מצליחים ליפגוע ולפרס עף על קיר המכון ומתעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"לפרס תחזור היית מצוין לקרב ראשון!א יש בקרב עו סיבובים?"אני מחמיא ללפרס ושואל את מנהיגת המכון מוכן לסיבוב הבא.
-
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש אנשים כדי שיעזרו לך אבל אין שום אנשים בסביבה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]אני מחזיר אותו לפוכדור ואני מנסה לגלות איפה אני?[/COLOR]
-
[QUOTE][SIZE=3][COLOR=#800080]master goku-אתה מיתקדם עם צימצאר לדרך 1 ואתה רואה מאמן אם מונפרנו עצבני
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אשאל את המאמן:"מה קרה למונפרנו שלך?למה הוא עצבני?"
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן :-)
-
[SIZE=3][COLOR=#808000]just haim-"שלום לך קווין, ברור שתוכל לקבל את הטרטוויג" הפרופ' אמר לך ומביא לך את הפוכדור של טרטווויג [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#808000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-טיילו מישתמש בצוות כפול ומצליח לחמוק, עכשיו טיילו מיתקדם לטרטוויג במהירת עצומה, אבל עוד הפעם טרטוויג מצליח להתחמק בזכות המהירות העצומה שלו, "טרטוויג צא בלימה" ג'וליה אומרת [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"טוב איך שאתה רוצה" ברנדון אומר לך "אתה רוצה אולי שניהיה ביחד במסע?" ברנדון שואל אותך ומחכה לתשובה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=deepskyblue]monster-"קרב אהה.. ברור שאני מסכים" הילד אומר בשימחה "ודרך אגב לי קוראים לי מקס, מה שמך?" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00bfff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00bfff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה עדין לא מבין מה זה המקום הזה ולאן הגעת עד שפתאום אתה רואה איש זקן ששאול אותך "מה אתה עושה פה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-"כן יש עוד סיבוב, זה קרב 2 על 2" ג'וליה אומרת לך בשימחה ומחכה שתוציא את הפוקימון הבה שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]master goku-"אני ממש לא יודע, פתאום מונפרנו שלי התחיל להיות עצבני מאוד" הילד אומר לך בדאגה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה עדין לא מבין מה זה המקום הזה ולאן הגעת עד שפתאום אתה רואה איש זקן ששאול אותך "מה אתה עושה פה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=black]אני אומר לו בקול לחוץ[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#000000]"אין לי מושג,הגרוויל שלי פצוע קשות אתה יכול לעזור לי ?"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;629122][SIZE=3][COLOR=#808000]just haim-"שלום לך קווין, ברור שתוכל לקבל את הטרטוויג" הפרופ' אמר לך ומביא לך את הפוכדור של טרטווויג [/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"תודה פרופסור, אני רק אבדוק את טרטוויג בפוקדע כדי לדעת קצת פרטים ואז אצא לדרכי"
*הערה, אפשר בבקשה שינוי צבע לאדום ולא ירוק נזלת?OO
-
[quote=chimcharboy;627416]
[SIZE=3][COLOR=darkslategray]שחר-אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה משהו מוזר על העץ[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#006400]?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אפתח את הפוקידע לכיוון העץ לראות אם זה פוקימון אם זה לא אבדוק עם הידיים
-
[QUOTE=chimcharboy;629122][SIZE=3][COLOR=#808000]just haim-"שלום לך קווין, ברור שתוכל לקבל את הטרטוויג" הפרופ' אמר לך ומביא לך את הפוכדור של טרטווויג [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#808000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-טיילו מישתמש בצוות כפול ומצליח לחמוק, עכשיו טיילו מיתקדם לטרטוויג במהירת עצומה, אבל עוד הפעם טרטוויג מצליח להתחמק בזכות המהירות העצומה שלו, "טרטוויג צא בלימה" ג'וליה אומרת [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"טוב איך שאתה רוצה" ברנדון אומר לך "אתה רוצה אולי שניהיה ביחד במסע?" ברנדון שואל אותך ומחכה לתשובה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=deepskyblue]monster-"קרב אהה.. ברור שאני מסכים" הילד אומר בשימחה "ודרך אגב לי קוראים לי מקס, מה שמך?" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-"כן יש עוד סיבוב, זה קרב 2 על 2" ג'וליה אומרת לך בשימחה ומחכה שתוציא את הפוקימון הבה שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]master goku-"אני ממש לא יודע, פתאום מונפרנו שלי התחיל להיות עצבני מאוד" הילד אומר לך בדאגה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'הממ.. בסדר' אומר לו ' ואולי מידי פעם נילחם בשביל להתאמן ולאמן את הפוקימונים שלנו' אומר לו
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"כן בוודאי שאני יוכל לעזור לך" האיש הזקן אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]just haim-אתה בודק על טרטוויג מידע בפוקדע והפוקדע אומר "טרטוויג פוקימון צב העצב" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]שחר-אתה בודק בפוקדע ואתה מגלה שזה לא פוקימון, אתה מיתקרב לזה ואתה מנסה לגעת בזה וזה פתאום נעלם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"אוקיי אני מסכים" אומר ברנדון [/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;629149][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"כן בוודאי שאני יוכל לעזור לך" האיש הזקן אומר[/COLOR][/SIZE]
אני אומר לו :"תודה דבר ראשון איך מרפאים את הפציעה הזו"
ואני מוציא את גרוויל ומראה לו את הפציעה
-
[QUOTE=chimcharboy;629149][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"כן בוודאי שאני יוכל לעזור לך" האיש הזקן אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]just haim-אתה בודק על טרטוויג מידע בפוקדע והפוקדע אומר "טרטוויג פוקימון צב העצב" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkolivegreen]שחר-אתה בודק בפוקדע ואתה מגלה שזה לא פוקימון, אתה מיתקרב לזה ואתה מנסה לגעת בזה וזה פתאום נעלם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"אוקיי אני מסכים" אומר ברנדון [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'אוקיי בוא נמשיך' אומר לו ואמשיך ללכת 'דרך אגב הקורכנה שלך נראה ממש חזק' אומר לו
-
[QUOTE=chimcharboy;629122]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר למאמן "שמי ליאור ואני רק התחלתי את המסע שלי" אני מוציא את טורצ'יק לקרב
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-האיש הזקן מוציא מהכיס שלו תרופה כזא שהוא הכניס לפה של גרוויל עכשיו הוא ירגיש יותר טוב, הוא רק צריך קצת לנוח" האיש הזקן אומר לך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrehamim-"ברור שהקאכונה שלי חזק, אני נילחם יתו הרבה" ברנדון אומר בטון שוויצרי מאוד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-"היי ליאור" מקס אומר לך "אוקיי רטטה צא מיתקפת ניב" מקס אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-האיש הזקן מוציא מהכיס שלו תרופה כזא שהוא הכניס לפה של גרוויל עכשיו הוא ירגיש יותר טוב, הוא רק צריך קצת לנוח" האיש הזקן אומר לך[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]אני אומר לאיש בשמחה "תודה אדוני דבר שני איך יוצאים מכאן?"ואני מחזיר את גרוויל לכדור[/COLOR]
-
[quote=chimcharboy;629149]
[/quote]
"בוא נזוז טרטוויג" אני אומר לפרופסור להתראות ושנינו יוצאים לכיוון דרך 1.