-
[QUOTE=אדון פלריון;733310][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]*מי זה "צ'ארלי"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מראלי אומרת :"טריקו קשר מוות על קומבי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון מוציא פוכדור כחול ואומר :"פיג'יוט תפוס את טריקו ואת צ'ימצ'אר בעזרת רוח ציפורים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הפיג'יוט הענקי יוצא מין הפוכדור ותופס את צ'ימצ'אר ביד השמאלית ואת טריקו ביד הימנית".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
התבלתי התכונתי למארלי
אני אומר לצ'ימצ'אר"שרוט את אחד הקומבי לפני שתיפגע"
-
[quote=אדון פלריון;733264]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה עולה במדרגות ואתה רואה עוד אחות ג'וי שאומרת :"איזה סוג קרב אתם רוצים אחד על אחד או קרב זוגות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר :"אחד על אחד בבקשה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי מכניסה אתכם לחדר הולוגרמות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אשאל את האחות ג'וי:"מה זה החדר הזה? מה עושים בו?"
-
[quote=אדון פלריון;728709][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הטריקו מתחמק מין הצעקה אתה רואה אותו קופץ והוא פוגע בפיג'י של מייקי שנופל ומפסיד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]מייקי אומר באכזבה :"תחזור פיג'י".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הילדה אומרת :"עכשיו ילדון זה קרב אחד על אחד,טריקי קרב גלדיאטורים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]טריקו מתקדם אל עבר צ'ימצ'אר ומתחיל להתקיף אותו בחוזקה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל כובע אדום מתקרב אליך ואומר לך :"שומר העיר לא מסתדר רוצה לעזור לו?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה מסתכל שוב בטלוויזיה ואתה רואה ש-[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial] ניצח את לואיס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]טורצ'יק מתחיל לנקר בזעם את פיקאצ'ו אתה רואה שהסטטיות ממשיכה לפגוע בטורצ'יק אך הוא לא נכנע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן מסתכל על הפיקאצ'ו שלו והוא אומר :"פיקאצ'ו סיים את זה בשיתוק!".[/FONT][/COLOR]
אני אומר למאמן בעל הכובע האדום: "אני הולך להציל אותו, אני רוצה לעזור לו איפה הוא נמצא אתה יודע".
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מאוחר מדי פיג'יוט תפס את טריקו ואת צ'ימצ'אר ג'ון אומר לכם ולפיג'יוט שלו :"זה ילמד אתכם להתרכז במשימה פיג'יוט בוא הנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הפיג'יוט נוחת ליד ג'ון והוא משחרר את טריקו ואת צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן אומר :"כן הוא פה מולך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן הולך לאחות ג'וי ומדבר איתה והוא מסמן לך לצאת החוצה איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"זה חדר קרבות עם זירות משתנות והחדר של היום הוא זירת קרח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה מרגיש פתאום שהקור מתחיל לגבור אתה רואה שהקרקע הופך לקרח מוצק האחות ג'וי עולה על כיסא השופט והיא אומרת :"כול צד יכול להשתמש רק בפוקימון אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"קדימה צא סניזל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733443][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מאוחר מדי פיג'יוט תפס את טריקו ואת צ'ימצ'אר ג'ון אומר לכם ולפיג'יוט שלו :"זה ילמד אתכם להתרכז במשימה פיג'יוט בוא הנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הפיג'יוט נוחת ליד ג'ון והוא משחרר את טריקו ואת צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תקוף בשריטות וצעקה על צוות D"
-
[quote=אדון פלריון;733443]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"זה חדר קרבות עם זירות משתנות והחדר של היום הוא זירת קרח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה מרגיש פתאום שהקור מתחיל לגבור אתה רואה שהקרקע הופך לקרח מוצק האחות ג'וי עולה על כיסא השופט והיא אומרת :"כול צד יכול להשתמש רק בפוקימון אחד".[/FONT][/COLOR]
אני חושב לעצמי:'אוקיי, לטורצ'יק יש יתרון במקום הזה, אבל הבעיה, שהוא עדיין לא יודע להשתמש בגחלת אפילו'
אני מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו ואומר:"טורצ'יק צא! השתמש בצעקה ואחר כך בניקור בשיא המהירות!"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון אומר לך :"אסור שזה יקרה שכחת כבר מה קרה לפני שתי דקות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לג'ון :"תירגע כבר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]בגלל הצעקות של מארלי וג'ון הגלימה השחורה מתקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן היריב אומר לסניזל שלו :"סניזל הוא פוקימון אש זירת הקרח היא נותנת לך היתרון במתקפות הקרח והמים אז תשתמש בקרן בועות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מפיו של סניזל יוצאות בועות בקצב אדיר לעברו של טורצ'יק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733598][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון אומר לך :"אסור שזה יקרה שכחת כבר מה קרה לפני שתי דקות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לג'ון :"תירגע כבר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]בגלל הצעקות של מארלי וג'ון הגלימה השחורה מתקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תקשיב להם תקוף בשריטות את צוות D"
-
[quote=אדון פלריון;733443][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן אומר :"כן הוא פה מולך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן הולך לאחות ג'וי ומדבר איתה והוא מסמן לך לצאת החוצה איתו.[/FONT][/COLOR]
אני הולך עם המאמן עם הכובע האדום ואז אני אומר לו: "איך קוראים לך?, לא שאלתי אותך בכלל מתי שדיברתי איתך קודם".
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה אומר לך :"עוד לא למדת ילד" הוא שולח גל הדף שפוגע בצ'ימצ'אר ומעלף אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת :"אז אתה הגלימה השחורה המפורסם אני מארלי אדונית העשב והחרק מאתגרת אותך לקרב!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה מתעלם ממנה והולך בחזרה לשאר המפקדים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"שמי רד ואני מסייר בערים בקנטו בשביל להגן עליהם,אגב האחות ג'וי אומרת שאם אתה איתי אתה יכול לצאת".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733688][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה אומר לך :"עוד לא למדת ילד" הוא שולח גל הדף שפוגע בצ'ימצ'אר ומעלף אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת :"אז אתה הגלימה השחורה המפורסם אני מארלי אדונית העשב והחרק מאתגרת אותך לקרב!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה מתעלם ממנה והולך בחזרה לשאר המפקדים.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר למארלי"תוציאי פוקימון ותקפי אותו לי נגמרו הפוקימונים"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון אומר :"הגלימה השחורה לא נלחם נגד בנות עניין של כבוד עצמי,הגלימה השחורה אני ג'ון אלכבר מאסטר המעופף מאתגר אותך לקרב של אחד על אחד עם פוקימונים אמיתיים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה אומר :"אוקיי ג'ון אלכבר פיג'יוט נגד פיג'יוט צא פיג'יוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון והגליה השחורה מוציאים שני פיג'יוט חזקים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733701][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון אומר :"הגלימה השחורה לא נלחם נגד בנות עניין של כבוד עצמי,הגלימה השחורה אני ג'ון אלכבר מאסטר המעופף מאתגר אותך לקרב של אחד על אחד עם פוקימונים אמיתיים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הגלימה השחורה אומר :"אוקיי ג'ון אלכבר פיג'יוט נגד פיג'יוט צא פיג'יוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון והגליה השחורה מוציאים שני פיג'יוט חזקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני צופה בקרב ואומר לג'ון"בהצלחה שתנצח את הבחור הזה"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה מסתכל על הקרב ואתה רואה משהו מוזר בפיג'יוט של הגלימה השחורה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שהפיג'יוט של ג'ון מפיל את הפיג'יוט השני.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה בשמיים פיג'י קטן שעף מסביב לפיג'יוט.[/FONT][/COLOR]
-