אז מצביע לאביב
Printable View
אז מצביע לאביב
אביב-4(ליאור,מתן,עומר,אבי)
אבל למה אביב,אנכנו לא יודעים אם הוא מפיונר.
אז תביא מישהו אחר אין לי מחשבה אחרת =.=?
גם אני הצבעתי אביב..
נכון שאנחנו לא יודעים שהוא מפיונר אבל אין חשדות לאף אחד אחר והוא לא השתתף כל המשחק, זה הימור אבל אין מה לעשת...
אביב-5(ליאור,מתן,עומר,אבי,דור)
עוד 2 ללינץ'
אני אומר בינתיים לא להצביע, זה סיכון שאנחנו לא יכולים לקחת. אם הוא לא מפיונר אז הפסדנו, אי אפשר לקחת את הסיכון הזה
[QUOTE=DorXsceptile;716367]גם אני הצבעתי אביב..
נכון שאנחנו לא יודעים שהוא מפיונר אבל אין חשדות לאף אחד אחר והוא לא השתתף כל המשחק, זה הימור אבל אין מה לעשת...[/QUOTE]
אם אתה היית אזרח אז לא היית מאמר ככה על בן אדם בלי שום מחשבה!
[QUOTE=buizel שולט;716377]אם אתה היית אזרח אז לא היית מאמר ככה על בן אדם בלי שום מחשבה![/QUOTE]
אז מה אתה אומר לעשות אנחנו לפחות מעלים רעיונות תן רעיון לפני שאתה קופץ על מישהו הוא הראשון שהביא את כל הרמזים על עומר אז איך הוא מאפיונר הא??? הא????
אביב-6(ליאור,מתן,עומר,אבי,דור,קול נוסף מהשריף)
אני אומר להעלות רעיונות אבל בינתיים לא להצביע. אני לא יודע למי כן להצביע אבל אל תהיו פזיזים. תחשבו לפני שאתם מצביעים
[QUOTE=dcaovhiedn;716385]אני אומר להעלות רעיונות אבל בינתיים לא להצביע. אני לא יודע למי כן להצביע אבל אל תהיו פזיזים. תחשבו לפני שאתם מצביעים[/QUOTE]
זאת לפחות אמרה הגיונית... אני מבטל את הקול שלי בינתיים...
זה מה שהתכוונתי..... אתם ישר מצביעים! אתם לא קולטים שזה אולי תיהיה ההצבעה האחרונה במשחק!
אביב-5(ליאור,עומר,אבי,דור,קול השריף)
[QUOTE=killerbee;716390]זאת לפחות אמרה הגיונית... אני מבטל את הקול שלי בינתיים...[/QUOTE]
ואם הוא אזרח? המפיונרים ניצחו..
תחשבו קצת רבונו..
אסור לנו לאבד עוד אזרחים.