-
[QUOTE=מאסטר פלריון;835341][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה מאמנת צעירה בעלת כובע לבן ואדום מתאמנת לה עם פוקימון כנף שאתה מזהה בתור סטרפטור זוהר,המאמנת אומרת לסטרפטור שלה:"כול הכבוד סטרפטור לך לנוח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"תפסתי אותו לפני מספר חודשים בערך שנה שהייתי במסע שלי אל עבר אישו,אני כמעט זכיתי בליגה אבל איזה דרקאי הרס לי את הניצחון הוא ניצח לי את כול השישה",המלך אומר לאן:"קדימה",אתה רואה עשן ואחרי זה אן והמכונה "המלך" נעלמו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"שלום!" אומר לה "אני גיא, קיבלתי אתמול (כי חיכיתי לילה שצ'ימצ'אר יתרפא) את הפוקימון ההתחלתי שלי והספקתי לתפוס צ'ימצ'אר, יש לך עצות איך לאמן אותם?" אשאל אותה "איזה פוקימונים אפשר למצוא בדרך הזו?"
-
[quote=מאסטר פלריון;835309][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*עוד פעם אחת אתה אומר לי מתי להביא לך כוכב אתה מאבד את כול הכוכבים שלך![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את עומר יוצא מין המרכז והוא מחזיק פוכדור והוא אומר לו:"טוב זה הרגע שלו חיכינו טורי,צא טורטרה אני בוחר בך,נצח את זרקום בשביל שיהיה שלי[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]",אתה רואה טורטרה ענק רץ לעברו של זרקום וטורטרה משתמש בכדור אנרגיה ענק שמפיל את זרקום,עומר זורק פוכדור לכיוונו של זרקום והוא מצליח ללכוד אותו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]לעומר יש טורטרה וזרקום![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"מזל טוב עומר! אומר לו בחיוך ואז הוציא את אלקיד ומיגמרו ואומר לו:"רוצה לעשות היכרות בין כל הפוקימונים שלנו?" אחייך לאלקיד ואומר לכולם:" בואו נעשה פיקניק ככה כולם יוכלו לספר על עצמם ומעשה היכרות גדולה"אחייך למיגמרו הוציא את כל האוכל שהיה לי בתיק ואז אשאל אותם:" מתי אתם התחלתם את המסע שלכם? אני לא ממזמן ואני כבר מת להגיע למכון הריאשון טוב את האמת שאלקיד שלי ממש חזק ומיגמרו ממש חמודה ביחד הם הזוג המושלם" אחייך אליהם והראה שהם מסמיקים אגיד להם:"אל תידאגו בהמשך המסע שלנו אתם תתפתחו ותהפכו להיות חזקים מאוד ואז יהיה לכם ממש כיף ותיהיו יותר חזקים טוב בואו נתחיל את הפיקניק"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"נעים מאוד שמי קרולינה,אבל אני מעדיפה שיקראו לי קלירו,נעים מאוד גיא,אפשר לתפוס באזור פוקימוני כנף לרוב או חרק".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פגשת את קרולינה![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"מאיפה לך לדעת שהם הזוג המושלם חשמל ומים לעולם לא יסתדרו,רוצה קרב חוזר ילד",אש אומר:"לא עומר אני אלחם מולך ומול הזרקום שלך ברור".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;835341]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"תפסתי אותו לפני מספר חודשים בערך שנה שהייתי במסע שלי אל עבר אישו,אני כמעט זכיתי בליגה אבל איזה דרקאי הרס לי את הניצחון הוא ניצח לי את כול השישה",המלך אומר לאן:"קדימה",אתה רואה עשן ואחרי זה אן והמכונה "המלך" נעלמו.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני רודף אחריהם וומר לצ'ימצ'אר"תקוף בגחלת את אן והמלך"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;835407][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"נעים מאוד שמי קרולינה,אבל אני מעדיפה שיקראו לי קלירו,נעים מאוד גיא,אפשר לתפוס באזור פוקימוני כנף לרוב או חרק".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פגשת את קרולינה![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"מאיפה לך לדעת שהם הזוג המושלם חשמל ומים לעולם לא יסתדרו,רוצה קרב חוזר ילד",אש אומר:"לא עומר אני אלחם מולך ומול הזרקום שלך ברור".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"שלום קלירו!" אומר לה "יש לך טיפים איך לאמן את צ'ימצ'אר וטרטוויג שלי? אני רואה שאת אימנת את סטראפטור, אז אני מניח שאת יודעת"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;835286][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"כן אני ג'ורג' והאחות ג'וי הזו עם הפה הגדול שלה,אני לא רוצה להילחם איך אני איתך!",ג'ורג' הולך לו לכיוון דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פגשת את ג'ורג'.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*דרך אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את אש ואת ג'פרי נלחמים מול שני פוקימוני דרקון שזרקום משתולל,האחות ג'וי אומרת לך:"לפה אני לא חוזר לעולם אם תחזור הפוכדורים שלך ישברו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]מפקד צוות פלזמה מוציא פוכדור שחור כמו הלילה והוא אומר:"זרקום רובוט אני בוחר בך",אתה רואה לפניך זרקום רובוטי אדיר והוא נראה די מפחיד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"לא רק קרבות יחיד וכן הסוגים כן משנים,הסוגים משנים הכול ילד דביל,אתה לא יודע את זה?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לילד: "אוקיי אתה רב איתי?, אז יודע מה לך תחפש קרב אחר, ביי ביי " והלך לנסות לתפוס עוד פוקימונים שיעזרו לי במסע.
-
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]קלירו אומר לך:"אני אוהבת לעשות קרבות מסבים של חמש לפחות על שניים שלושה פוקימונים שלי ככה זה אימונים טובים כי ככה זה נותן לפוקימון יכולת להתמודד בקרבות שש על שש שלאויב נשארו בין ארבעה לשישה פוקימונים לך יש רק אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהם כבר נעלמו לך מין העיניים אתה רואה את ג'פרי אומר לעומר:"אז זה אתה",עומר מחייך ואומר:"כן מה שלום מתקן הקרבות של ג'וטו וסינו?",ג'פרי מחייך הוא מוסיף:"אני דורש קרב חוזר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה נער צעיר בעל חולצה כחולה ושיער בלונדיני בוהק,אתה רואה לידו פוקימון חשמל מסוג פיקאצ'ו,אתה מזהה אותו מאיפה שהוא אך אתה לא זוכר מאיפה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836003][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהם כבר נעלמו לך מין העיניים אתה רואה את ג'פרי אומר לעומר:"אז זה אתה",עומר מחייך ואומר:"כן מה שלום מתקן הקרבות של ג'וטו וסינו?",ג'פרי מחייך הוא מוסיף:"אני דורש קרב חוזר!".[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לג'פרי"למה אתה עושה קרב חוזר נגד עומרי?אתם יריבים מושבעים?"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"ראשית כול שמי עומר ולא עומרי שנית אני וג'פרי נלחמנו בקרב שש על שש והוא לא ניצח לי פוקימון אחד וזה היה לפני שתפסתי אגדיים,כמו זרקום ועוד כמה שהם אגדיים שלי".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836026][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"ראשית כול שמי עומר ולא עומרי שנית אני וג'פרי נלחמנו בקרב שש על שש והוא לא ניצח לי פוקימון אחד וזה היה לפני שתפסתי אגדיים,כמו זרקום ועוד כמה שהם אגדיים שלי".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"מצטער.אפשר לצפות בקרב שלך נגד ג'פרי"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"מי אמר שאני רוצה להילחם נגד ג'פרי אני רוצה להילחם מול מאמן חדש כמוך ליאור כמה פוקימונים יש לך,והתיק שלך אמור לזרוח ככה",אתה רואה שבאמת התיק שלך מתחיל לזהור באור מוזר.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836003][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]קלירו אומר לך:"אני אוהבת לעשות קרבות מסבים של חמש לפחות על שניים שלושה פוקימונים שלי ככה זה אימונים טובים כי ככה זה נותן לפוקימון יכולת להתמודד בקרבות שש על שש שלאויב נשארו בין ארבעה לשישה פוקימונים לך יש רק אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה נער צעיר בעל חולצה כחולה ושיער בלונדיני בוהק,אתה רואה לידו פוקימון חשמל מסוג פיקאצ'ו,אתה מזהה אותו מאיפה שהוא אך אתה לא זוכר מאיפה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להכיר אותו?
[COLOR=#003366][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אם ראית את מבזק החדשות לפני חודש הופעתי שם,נעים מאוד וולקנר,והפיקאצ'ו שלי רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]פגשת את וולקנר,לוולקנר יש פיקאצ'ו![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;836109][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אם ראית את מבזק החדשות לפני חודש הופעתי שם,נעים מאוד וולקנר,והפיקאצ'ו שלי רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]פגשת את וולקנר,לוולקנר יש פיקאצ'ו![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אחשוב לעצמי בראש: "כדיי לי קרב או לא?" בסוף החליט שכן ואשאל את וולקנר: אשמח לקרב, אבל זה בסדר שאני אם שני הפוקימונים שלי או שאתה רוצה 1 על 1?