אני מוציא את צאר ומתקרב בשקט לקול ומנסה לראות מי עושה אותו...
Printable View
אני מוציא את צאר ומתקרב בשקט לקול ומנסה לראות מי עושה אותו...
[quote=ealay;838099][COLOR=DarkOrange]רועי
'כל הכבוד!'
אתה מוצא המון מאמנים, שלא מבינים מה קרה... מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Magenta]עומר
אתה רואה ששיירה עצומה של פוקימונים הולכים כולם לאותו מקום... מה תעשה???[/COLOR][/quote]
אני לוקח את פיצו ואז עוקב אחרי הפוקימונים ומחזיק את פיצו כדי שלא יאבד לי
[quote]לוקאס
אתה מתקרב אליו ורואה אותו עם קורומאיו וצ'ארמאנדר שלשניהם האוזניים סתומות, ואז הילד בא למישהו ואומר לו: " אתה יודע מה הולך כאן? ואיפה הדיטו שלי?" ואז אתה רואה מי זה: לוק. לוק אומר לו בזלזול:"נו נו, התינוק הקטן איבד את הפוקימון שלו..." מה תעשה?[/quote]
"לוק יחתיכת שמן מפגר תעזוב ת'ילד" אני צועק לכיוון לוק
'אני מתקרב אל הילד ושואל אותו בקול חם ונעים': "הבעיה היא הדיטו שלך יש לך מושג כלשהו לאיזה כיוון הוא פנה
[quote=ealay;837869][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]הם מתחילים לערבב חול עם מים וסותמים את האוזניים של הפוקימונים שלך, וזה עובד. פתאום אתה שומע קול צעקה:"מישהו ראה את הדיטו שלי?" מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"מצטער ידידי אבל אולי שומרי הפוקימונים ראו אותו!" אגיד בחיוך
ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם
[QUOTE=ealay;837970][COLOR="DarkOrange"][COLOR="Red"]עידו
בינתיים אתה לא מוצא אף אחד, זה כאילו גם המאמן מסתובב ביער ומנסה לחפש... מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"טוב יש לי רעיון אחר,דיטו תנסה להשתנות לוולביט ואז לירות לשמיים קרן איתות,-בכדי שהמאמן יראה ויבוא לכאן"אני אומר.
[SIZE="5"]סליחה אני נענשתי אני ממש מצטער אבל הנה עכשיו אני ממשיך סליחה כולם אני ממש מצטער!!![/SIZE]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
אתה רואה שם את הפוקימון הזה: [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/648.png[/IMG] ששמתחיל לשיר, ואתה רואה פוקימונים שמתקרבים לשם... מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
אף אחד לא מגיע בינתיים, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
תקרא את ההמשכים של רועי, זה מה שראית, ואז תמשיך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
'זה היה קול צעקה, הוא נשמע מרחוק, תגיב שוב'
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]עומר
לפתע פיצ'ו קופץ מהידיים שלך ומשתמש עליך בזרם חשמלי, ואז ממשיך ללכת. מה תעשה?[/COLOR]
[quote]לוקאס
תקרא את ההמשכים של רועי, זה מה שראית, ואז תמשיך.
מה תעשה?[/quote]
"טוב נו זאת מלויה..." 'אני אומר לצוות שלי ' "טוב תקשיבו עכשיו הפוקימונים שלנו לא שומעים את השירה שלה אז שכולם יתקפו את מלויה ויסיחו את דעתה"
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
'אני כבר עורך הלכתי לאכול על האש'[/COLOR]
[QUOTE=ealay;841894][SIZE="5"]סליחה אני נענשתי אני ממש מצטער אבל הנה עכשיו אני ממשיך סליחה כולם אני ממש מצטער!!![/SIZE]
[COLOR="Red"]עידו
אף אחד לא מגיע בינתיים, מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
---------------
"טוב,יש לי עוד תוכנית אחת,תשתנה לנינג'אסק וכך תוכל לחפש אותו מהשמיים,ובזכות המהירות הרבה שיש לנינג'אסק תוכל לסרוק שטחים רבים בזמן קצר-ובכך למצוא אותו בקלות"אני אומר בתקווה שהפעם התוכנית שלי תצליח.
[COLOR="Red"]עידו
'תוכנית מצויינת'
דיטו אומר לך:"אין בעיה. אני לא אחזור אם אמצא אותו, אבל יכול להיות שאחזור לבקר...", משתנה לנינג'אסק ועף לשמים. מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=ealay;841961][COLOR="Red"]עידו
'תוכנית מצויינת'
דיטו אומר לך:"אין בעיה. אני לא אחזור אם אמצא אותו, אבל יכול להיות שאחזור לבקר...", משתנה לנינג'אסק ועף לשמים. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'אני מקווה שהוא יצליח למצוא את המאמן שלו'אני חושב,מוציא את ארון ומדקיפ ומנסה להעיר אותם.
מה איתי?
[COLOR="Red"]עידו
הקול עדיין נשמע, ולכן זה לא עוזר, אבל לפתע הקול פוסק והם מפסיקים ללכת. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
יפה התוכנית עובדת, היא מפסיקה לשיר, ומשתמשת בריקוד טיטרי, מה שגורם לכל הפוקימונים שלכם להתבלבל. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]עומר
לפתע הוא מפסיק לקפוץ ומתעורר. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
לפתע הם מתעוררים. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
לפתע אתה רואה את דיטו וכולם, והם מתעוררים.(חוץ מדיטו, הוא בכלל לא היה מהופנט) מה תעשה?[/COLOR]
[quote=ealay;841894]
[COLOR=Magenta]עומר
[/COLOR][COLOR=Magenta]לפתע הוא מפסיק לקפוץ ומתעורר. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מה לעזאזל?" אומר לעצמי ואז הגיד לפיצו:"מה קרה לך בא נמשיך לעקוב אחריהם" ואז המשיך
[COLOR="Magenta"]עומר
לפתע הוא מפסיק לקפוץ ומתעורר. מה תעשה?[/COLOR]