-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה לא שומע אף צליל מין המטאור אתה רואה דמות אפלה מאחוריך ואתה שומע אותו אומר לך:"לוקאס נכון,אני נשלחתי מהאדון שלי,אם אתה רוצה להיות המאמן הכי חזק בעולם כולו חוץ ממני ומאדוני כמובן,כול העולם יכבד אותך,ירעד מהפוקימונים שלך,האם אתה רוצה זאת?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר לך:"לוג,לוגיה!",אתה רואה שעוף המים המוזר שהציל אותך היה הפוקימון האגדי לוגיה שנכנס כעת לתוך הים שמפריד בין האי ספרון לאי סינבר,אתה רואה שהאי החדש הוא סוג של העתק קרח של האי סינבר אתה רואה פתח שאתה מזהה בתור הפתח של זירת הקולוסאום של סינבר,אתה רואה פוקימון נכנס לתוך המערה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;891971][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו מתקרב אליך במבט בטוח ומאוד מאיים:"אם אתה רוצה לדעת איך משתמשים בפוקימוני שאדו אז כדאי לך ללמוד איך עושים קרב שאדו,אומנם ליקוי חמה או ליקוי ירח לא יהיה עד עוד שנה וקצת,אבל זה זמן מספיק טוב כדי ללמד אותך איך לשלוט על מתקפות השאדו,פוקימוני שאדו,ודם השאדו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''בסדר אז בוא נתחיל''
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;891947][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור אומר לך בנימוס:"האודיש הזה קיבלתי אותו מההורים שלו בתור ביצה שניהם היו הפוקימונים שלי אך הם לא רצו לגדל אותו אז השארתי אותם אצל חבר שלי פרופסור אלם,המתקפה שהוא השתמש בה היא פיצוץ פרח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שברגע שצ'ימצ'אר מתקרב אל אברא הוא משתמש בשיגור והוא נעלם,ואתה רואה שגם מרקורו נזכר בך ובצ'ימצ'אר הזה והוא מתחיל לברוח רק ראלטס מתקרב אליך בחיוך ישנוני.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את מונוזו משתמש בקרן אופל שמצליחה להיהדף בעזרת אגרוף הרעם של אלקיד,אתה שומע את השופט אומר:"הקרב מבוטל עקב פרישתו של המתמודד לוקאס",אתה רואה את מבטו של אלקיד מלא דמעות אך הוא מתקרב אליך והוא מחייך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]הקרב מול ג'ולי בוטל![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"חוקי קרב השאדו הם כמו קרב רגיל אך שאסור לעשות את זה בליקוי חמה אחרת אתה יכול להיות נידון למוות של עשרים שנה של בדידות ולצוף בריק שחור והקר לבד,ורק אחרי מספר שנים שמרגישות לך כמו נצח אתה משתחרר ואתה מרגיש שאתה מהיום צריך לדאוג לעצמך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה מתקרב אל המכון ואתה רואה שכתוב בשלט קטן מאוד:"מצטערים מאוד אך המכון סגור כעת בגלל שמנהיג המכון חולה,ענה נסו שוב בעוד מספר ימים,על החתום שופט המכון צ'רלס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה פוקימון מוזר קורם לרוח הלוהטת הזו ואתה רואה את קטרפי ואת מדקיפ שלך מובסים במהירות רבה מאוד,אתה מזהה שהפוקימון הזה הוא טורקול עצבני מאוד ואגרסיבי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*זה האי ספרון אתה צריך לשחות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה וצ'אובו נופלים לתוך ים שמפריד את האי סינבר והאי עשוי הקרח המסתורי,אתה רואה שעוד שנייה אתה נופל למים ואתה רואה עוף ים ענק יוצא מין המים והוא מוביל אותך באוויר אל עבר האי המסתורי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*התחלה חדשה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה יוצא מין המעבדה של הפרופסור אוק שנתן לך לפני חמש דקות את הפוקימון הראשון שלך,טריקו,שאתה שמח מאוד אתה מבחין בשלושה דברים מוזרים,השמש והירח מתקרבים זה לזה,משהו באגם שבדרום העיירה פאלט מתחיל לנצוץ ואתה רואה מאמן יוצא מין האדמה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחשוב לעצמי: "מה זה לא יכול להיות שמישהו יוצא מתוך האדמה כנראה שזה משהו מוזר מאוד, אני ממש חייב לדעת מיזה או מזה".
אצעק בקול לכיוון האיש שיוצא מתוך האדמה: "תגיד לי מי אתה או מה אתה עושה פה פאת לפה לפגוע באנשים או להגן עליהם, אתה סוג של פוקימון?".
"קדימה, טריקו נלך לשם, נראה מה קורה שם, אני חייב לדעת" והלך עם טריקו לכיוון האגם כדי לדעת מיהו המאמן שיצא מתוך האדמה.
-
[quote]אתה רואה שברגע שצ'ימצ'אר מתקרב אל אברא הוא משתמש בשיגור והוא נעלם,ואתה רואה שגם מרקורו נזכר בך ובצ'ימצ'אר הזה והוא מתחיל לברוח רק ראלטס מתקרב אליך בחיוך ישנוני.[/quote]
"טוב צ'ימצ'אר,בו נעזוב את זה... נלך לחפש איזה גסלי." ואני הולך וממשיך לחפש איזה גסלי.
-
[quote=מאסטר אספיון;892001][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה לא שומע אף צליל מין המטאור אתה רואה דמות אפלה מאחוריך ואתה שומע אותו אומר לך:"לוקאס נכון,אני נשלחתי מהאדון שלי,אם אתה רוצה להיות המאמן הכי חזק בעולם כולו חוץ ממני ומאדוני כמובן,כול העולם יכבד אותך,ירעד מהפוקימונים שלך,האם אתה רוצה זאת?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"זה תלוי באיזה דרך,מה אתה מציע?" אומר לו בנחת,ארגע קצת ואז אחשוב לעצמי:'דיאוקסיס לאמין לו?,הוא בצד שלי או לא,בבקשה תעזור לי,תביא את הפוקימונים שלי'.
-
[quote=מאסטר אספיון;891947]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה פוקימון מוזר קורם לרוח הלוהטת הזו ואתה רואה את קטרפי ואת מדקיפ שלך מובסים במהירות רבה מאוד,אתה מזהה שהפוקימון הזה הוא טורקול עצבני מאוד ואגרסיבי.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
'ווואו טרוקול מאוד חזק אבל הוא עצבני כנראה קרה לו משהו או שהוא סתם אוהב להתעצבן!אני חושב שזה לא אזור המחיה הרגיל של טורקול הוא כנראה נדיר בסביבה הזאת'אני חושב ומתפעל מכחו הרב הרב ומנדרתו באזור זה.
אני מנסה להבחין מה קרה לטרוקול ולמה הוא עצבני.
-
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את ראלטס משתמש במתקפה מוזרה והוא משתנה לגסטלי,אתה מבין שהראלטס הזה בכלל לא ראלטס שהוא משתנה לזורא,אתה מבין שעומד מולך זורא חמוד שרוצה להיות הפוקימון שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"תקשיב לי ותקשיב לי טוב,ביום מספר ימים העולם כמו שאתה מכיר אותו ייהרס,שליט חדש יעלה,יש לך הזדמנות כאן ועכשיו או למות עם השאר או לעזור לאדוני המאמן העליון לעלות לשלטון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הזירה של המערה מתחילה להחשיך ואתה רואה שהעולם קודר,אתה מרגיש קור כמו שלא הרגשת בחיים,אתה רואה את שאדו מוציא את השאדו-פיקאצ'ו שלו,אתה רואה את השאדו-סטרביה שלך יוצא,אתה רואה ששאדו צוחק בקול מרושע.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קרב שאדו התחיל נגד שאדו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה משהו תקוע לו ברגל,אתה רואה מאמן צעיר בעל ז'קט אדום מנסה להרגיע את הטורקול הפראי הזה,אתה רואה אותו נותן לו ברי כחול,כנראה ברי אורן,ובזמן שהטורקול אוכל הנער מוציא את מה שתקוע לו ברגל.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את האדם שולח אלייך גל הדף חזק מאוד שפוגע בך ומעיף אותך לשיחים אתה רואה את טריקו שלך רץ אליך בדאגה רבה,אתה רואה את המאמן המוזר בעל הכוחות מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל אני חייב להגן על עצמי מפני פולשים".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;892331][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את ראלטס משתמש במתקפה מוזרה והוא משתנה לגסטלי,אתה מבין שהראלטס הזה בכלל לא ראלטס שהוא משתנה לזורא,אתה מבין שעומד מולך זורא חמוד שרוצה להיות הפוקימון שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"תקשיב לי ותקשיב לי טוב,ביום מספר ימים העולם כמו שאתה מכיר אותו ייהרס,שליט חדש יעלה,יש לך הזדמנות כאן ועכשיו או למות עם השאר או לעזור לאדוני המאמן העליון לעלות לשלטון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הזירה של המערה מתחילה להחשיך ואתה רואה שהעולם קודר,אתה מרגיש קור כמו שלא הרגשת בחיים,אתה רואה את שאדו מוציא את השאדו-פיקאצ'ו שלו,אתה רואה את השאדו-סטרביה שלך יוצא,אתה רואה ששאדו צוחק בקול מרושע.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה משהו תקוע לו ברגל,אתה רואה מאמן צעיר בעל ז'קט אדום מנסה להרגיע את הטורקול הפראי הזה,אתה רואה אותו נותן לו ברי כחול,כנראה ברי אורן,ובזמן שהטורקול אוכל הנער מוציא את מה שתקוע לו ברגל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את האדם שולח אלייך גל הדף חזק מאוד שפוגע בך ומעיף אותך לשיחים אתה רואה את טריקו שלך רץ אליך בדאגה רבה,אתה רואה את המאמן המוזר בעל הכוחות מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל אני חייב להגן על עצמי מפני פולשים".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותו ''מה הוא עושה מי שיפסיד יהיה בריק מוחלת''
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;892001][
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר לך:"לוג,לוגיה!",אתה רואה שעוף המים המוזר שהציל אותך היה הפוקימון האגדי לוגיה שנכנס כעת לתוך הים שמפריד בין האי ספרון לאי סינבר,אתה רואה שהאי החדש הוא סוג של העתק קרח של האי סינבר אתה רואה פתח שאתה מזהה בתור הפתח של זירת הקולוסאום של סינבר,אתה רואה פוקימון נכנס לתוך המערה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני נכנכס בזהירת לדבר שדומה לקולסאום.לאחר שנכסתי לקולסאום אני מסתכל סביבי בהירות ואז להבין מה זה המקום הזה.והפוקימון המיסתורי
-
[quote]אתה רואה את ראלטס משתמש במתקפה מוזרה והוא משתנה לגסטלי,אתה מבין שהראלטס הזה בכלל לא ראלטס שהוא משתנה לזורא,אתה מבין שעומד מולך זורא חמוד שרוצה להיות הפוקימון שלך.[/quote]
זורא?,אגיד בקול מופתע. "בטח שאתה יכול להיות פוקימון שלי,שלא תחשוב לברוח מכאן!,עכשיו אני אוציא פוקדור מהתיק,ואחטט בתיק כדי למצוא פוקדור.
פוקדור צא!,ואזרוק פוקדור על זורזא
-
[quote=מאסטר אספיון;892331]
[/quote]
"אני רואה שאתה מבין בגידול פוקימונים,אני אישית רק התחלתי את מסעי ודרך אגב שמי בונדר."אני אומר לו ומכניס את מתקיפ את מתקיפ המעולפת לפוקדור ואת קטרפי מחזיק עד הלכני למרכז הפוקימונים.
-
[quote=מאסטר אספיון;891947]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה מתקרב אל המכון ואתה רואה שכתוב בשלט קטן מאוד:"מצטערים מאוד אך המכון סגור כעת בגלל שמנהיג המכון חולה,ענה נסו שוב בעוד מספר ימים,על החתום שופט המכון צ'רלס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"איזה באסה" אני אחשוב לעצמי "טוב לפחות אני אוכל להתאמן בינתיים" אני אגיד ביחפש קרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;891947][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור אומר לך בנימוס:"האודיש הזה קיבלתי אותו מההורים שלו בתור ביצה שניהם היו הפוקימונים שלי אך הם לא רצו לגדל אותו אז השארתי אותם אצל חבר שלי פרופסור אלם,המתקפה שהוא השתמש בה היא פיצוץ פרח".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אומר לפרפוסור:" אה, הבנתי, תודה רבה על המידע הזה ושוב סליחה. אה.. ועוד משהו: מה אתה עושה פה ביער, מה אתה מחפש? בכל מקרה ,אני נמצא פה בשבל לחפש שני פיג'ים זוהרים שנמצאים בחלק המסוכן ביותר בייער, וגם בשביל ללכוד ולאמן את קריבולוס וצ'רמנדר שלי".
-
[quote=מאסטר אספיון;892331]
[/quote]
"אני מעדיף למות עם השאר,מאשר לנטוש אותם ולהיות איתכם" אומר בכעס וארוץ חזרה לעבר האולם תחרויות,בשביל לקחת את הפוקימונים שלי חזרה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;892331][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את האדם שולח אלייך גל הדף חזק מאוד שפוגע בך ומעיף אותך לשיחים אתה רואה את טריקו שלך רץ אליך בדאגה רבה,אתה רואה את המאמן המוזר בעל הכוחות מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל אני חייב להגן על עצמי מפני פולשים".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לו: "אהה אוקי מצטער אם אני מפריע לך כדיי שהלך מפה".
"תודה טריקו שדאגת לי כעת נמשיך במסע שלנו בוא נלך מכאן מהר שלא יפגע בנו , חזור!" ואחזיר את טריקו לפוכדור שלו והלך להמשך הדרך לתפוס פוקימונים שיעזרו לי במסע ולהתאמן עם טריקו.