-
[B][COLOR="Olive"]ניר
אתה מתעצבן נורא ומוציא את הפטיש שלך ודופק לך אותו בראש.גסטלי ורון נדהמים ששאתה מנסה להתאבאד.אתה נופל על האדמה ומאבד את הכרה שלך.לאחר כמה שניות אתה חוזר אך הזיכרון שלך נעלם היכולת והמתקפה שלך השתנו(מה שכתבת לי במסן שלח לי בה.פ או במסן מיד שוב)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה שואג בכול כוחך ונותן עוד בעיטה מסובת למטרות.אתה מצליח שבור עוד 10 מטרות.רון אומר לך"כול הכבוד אייס.כמעט סיימת תאימונים שלך"עליה ב8%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מייקל
רון אומר לך"פשוט תרכז את כול הכוח שלך לאבן.כאילו אתה מעביר את הכוחות שלך לאבן.ואז האבן תחזיר לך תכוחות.ואחוזי השליטה שלו יעלו ל100% תוך שניה.אז נסה את זה זה בטוח לא תוכל להיפגע מזה"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920389][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שואג בכול כוחך ונותן עוד בעיטה מסובת למטרות.אתה מצליח שבור עוד 10 מטרות.רון אומר לך"כול הכבוד אייס.כמעט סיימת תאימונים שלך"עליה ב8%[/COLOR][/B][/quote]
שאג עד שאתעייף, ואז אכה בבעיטות את כל שאר המטרות
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;920389][B][COLOR="Olive"]ניר
אתה מתעצבן נורא ומוציא את הפטיש שלך ודופק לך אותו בראש.גסטלי ורון נדהמים ששאתה מנסה להתאבאד.אתה נופל על האדמה ומאבד את הכרה שלך.לאחר כמה שניות אתה חוזר אך הזיכרון שלך נעלם היכולת והמתקפה שלך השתנו(מה שכתבת לי במסן שלח לי בה.פ או במסן מיד שוב)[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה, מה?, מי אני?" אסתכל בחדר.
"מי אתם?!" אגיד. ואז אני משגר חומצה דרך העיניים שלי נגד הבן-אדם שלידי.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920389]
[B][COLOR=Blue]מייקל
רון אומר לך"פשוט תרכז את כול הכוח שלך לאבן.כאילו אתה מעביר את הכוחות שלך לאבן.ואז האבן תחזיר לך תכוחות.ואחוזי השליטה שלו יעלו ל100% תוך שניה.אז נסה את זה זה בטוח לא תוכל להיפגע מזה"[/COLOR][/B][/quote]
"אתה מעלה בי חשד קל כשאתה כל כך ממהר שאני ינסה את זה " אומר בחשדנות וארכז מעט מאד כוח לאבן ואראה מה יקרה.
-
[B][COLOR="Blue"]מייקל
אתה מרכז מעט כוח אל האבן השחורה.האבן השחורה מחזירה לך את הכוח שלך.אתה מרגיש שבין רגע התחזקת באמת.ורון לא שיקר לך זה הצליח לך.אחוזי השליטה שלך עלו ל100%.רון מביא לך פוכדור,5פוכדורים ופוקידע.הוא אומר לך"הפוכדור בתוכו נמצא התחלתי שלך.סימת פה עכשיו צא מהבסיס ופנה שמאלה אל דרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה משגר חומצה מן עיניך אל רון.רון מתחמק מזה בקלות.הוא אומר לך"אני מבין המכה שקיבלת מן הפטיש שלך.גרצמה שתאבד את הזיכרון שלך.טוב שמי רון וזה גסטלי הפוקימון שלך.שמך ניר ואתה מתאמן פה על אחוזי השליטה שלך במתקפה שלך.אז תמשיך.מולך יש מראות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה שואג על המטרות עד שאתה מתעייף.השאגה שלך מחסלת 5 מטרות.אתה מכה את כול שאר המטרות שנותרו בעיטות חזקות.לאחר דקה של בעיטות אתה שובר את כול המטרות.אור אומר לך"כול הכבוד סימת את אימוניך.הנה הפוכדור של איוי.5 פוכדורים ופוקידע.עכשיו תצא מהבסיס איך שנכנכסת ותפנה שמאלה"אור מגיש לך את הפוכור של איוי,5פוןכדורים,ופוקידע עליה ל100%[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;920743][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה משגר חומצה מן עיניך אל רון.רון מתחמק מזה בקלות.הוא אומר לך"אני מבין המכה שקיבלת מן הפטיש שלך.גרצמה שתאבד את הזיכרון שלך.טוב שמי רון וזה גסטלי הפוקימון שלך.שמך ניר ואתה מתאמן פה על אחוזי השליטה שלך במתקפה שלך.אז תמשיך.מולך יש מראות"[/COLOR][/B]
"מעניין" אגיד לרון.
אגיד לגסטלי: "קדימה,תהפוך לבלתי נראה ותשמיע לחשושים בתדר ממש גבוה,אני אצתרך לעשות דבר קשה."
אחכה שגסטלי יעשה את זה ואז אפהוך לבלתי-נראה, שלא ידע איפה אני.
אעמוד במקום ואשמע את הליחשושים שלו,אשגר מולו חומצת צבעים ואדביק אותו איתה למראה,ולשם אשגר פטיש.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;920141][B][COLOR="Green"]אייס
כן התבלבלתי
אתה אתה תופס את כפות ידיך זו בזו.אתה מושך את היד התוקפת אחורה ואת היד השניה למלה מעל המטרה.אתה מעביר את המשקל שלך ליד התוקפת.אתה מנחית את המרפק של היד התוקפת על המטרה ואתה תוקף את המטרות.הרבה מטרות נשברות 10%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה אומר לריין "בהצלחה" פיצ'ו מתמש בניצוץ על הבועות .הניצוץ מפוצצץ את הבועות של סטריו.ריין אומר"סטאריו תכון אקדח מים ישר לפרצוף של פיצ'ו.קדימה בכול הכוח תעשה זאת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר שורף את העלי הטער של בלספורט בגחלת.גייר משתמש בדחיפה על שני הבלספורט.שני הבלספורט לא מצליחים להתחמק מן הדחיפה ונפגעים קשה.אלן אומר"בלספורט שלחו גפן מצליפה על גייר"שני הבלספורט שולחים גפן מצליפה על גייר שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגייר ''לא לחמוק''
ולצ'ימצ'אר אני אומר ''לתקוף אותם בגחלת שוב''
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920743][B][COLOR=Blue]מייקל
אתה מרכז מעט כוח אל האבן השחורה.האבן השחורה מחזירה לך את הכוח שלך.אתה מרגיש שבין רגע התחזקת באמת.ורון לא שיקר לך זה הצליח לך.אחוזי השליטה שלך עלו ל100%.רון מביא לך פוכדור,5פוכדורים ופוקידע.הוא אומר לך"הפוכדור בתוכו נמצא התחלתי שלך.סימת פה עכשיו צא מהבסיס ופנה שמאלה אל דרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Green][/COLOR][/B][/quote]
אפםעל כי דבריו ואלך אל הדרך שמשמאל לבסיס . כשאגיע אקרא בקול :" צא פוקימון " ואזרוק את הפוכדור לאוויר.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920743][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שואג על המטרות עד שאתה מתעייף.השאגה שלך מחסלת 5 מטרות.אתה מכה את כול שאר המטרות שנותרו בעיטות חזקות.לאחר דקה של בעיטות אתה שובר את כול המטרות.אור אומר לך"כול הכבוד סימת את אימוניך.הנה הפוכדור של איוי.5 פוכדורים ופוקידע.עכשיו תצא מהבסיס איך שנכנכסת ותפנה שמאלה"אור מגיש לך את הפוכור של איוי,5פוןכדורים,ופוקידע עליה ל100%[/COLOR][/B][/quote]
אני מציית לו, יוצא ופונה שמאלה "צא איווי!"
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920141]
[B][COLOR=Blue]לוקאס
אתה אומר לריין "בהצלחה" פיצ'ו מתמש בניצוץ על הבועות .הניצוץ מפוצצץ את הבועות של סטריו.ריין אומר"סטאריו תכון אקדח מים ישר לפרצוף של פיצ'ו.קדימה בכול הכוח תעשה זאת"[/COLOR][/B]
[/quote]
"מים מוליכים חשמל,פיצו ניצוץ!,אקדח המים בא מהפה של הפוקימון שלך והלחיים של פיצו עם הכי הרבה חשמל בגוף,הפוקימון שלך עומד להיתחשמל זה לא היה רעיון חכם במיוחד,עכשיו פיצו!" אומר לו ולפיצו בחיוך ואחשוב שצדקתי באסטרטגיה שלי
-
~
[QUOTE=DarkTiger;920883]אני מציית לו, יוצא ופונה שמאלה "צא איווי!"[/QUOTE]
אתה יוצא מהבסיס לכיוון הדרך הראשונה,
מוציא את איווי ומתחיל לשחק איתו. אתם משחקים
ומשחקים ואתה רואה שאתה ואיווי כמו אחים ממש,
לפתע מתנפל עליך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/38/Spr_4h_084_m_s.png[/IMG]
[QUOTE=Sulimania Knight;920877]אפםעל כי דבריו ואלך אל הדרך שמשמאל לבסיס . כשאגיע אקרא בקול :" צא פוקימון " ואזרוק את הפוכדור לאוויר.[/QUOTE]
מוציא את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/shiny/622.png[/IMG] ומתחיל לשחק איתו. אתם משחקים
ומשחקים ואתה רואה שאתה ו[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/shiny/622.png[/IMG] כמו אחים ממש,
לפתע מתנפל עליך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/52/Spr_5b_016_s.png[/IMG]
*דרך אגב מה שם הפוקימון שלך*
[QUOTE=איתי.;920853]אני אומר לגייר ''לא לחמוק''
ולצ'ימצ'אר אני אומר ''לתקוף אותם בגחלת שוב''[/QUOTE]
הבלספרוט משגרים גפן מצליפה ופוגעים בגייר,
מההדף גייר עף על עבר צ'ימצ'אר ופוגע בו.
גייר שחלש לאש מתעלף וצ'ימצ'אר נפגע מעט.
*אלן מחייך*
[QUOTE]
"מעניין" אגיד לרון.
אגיד לגסטלי: "קדימה,תהפוך לבלתי נראה ותשמיע לחשושים בתדר ממש גבוה,אני אצתרך לעשות דבר קשה."
אחכה שגסטלי יעשה את זה ואז אפהוך לבלתי-נראה, שלא ידע איפה אני.
אעמוד במקום ואשמע את הליחשושים שלו,אשגר מולו חומצת צבעים ואדביק אותו איתה למראה,ולשם אשגר פטיש.[/QUOTE]
גסטלי נעלם ומשמיע לחשושים מוזרים,
אתה נעלם אחריו ויורה לעברו חומצת צבעים
אתה מחטיא מעט את גסטלי והפטיש שלך גם אינו פוגע.
[QUOTE=~Pika Chef~;921227]"מים מוליכים חשמל,פיצו ניצוץ!,אקדח המים בא מהפה של הפוקימון שלך והלחיים של פיצו עם הכי הרבה חשמל בגוף,הפוקימון שלך עומד להיתחשמל זה לא היה רעיון חכם במיוחד,עכשיו פיצו!" אומר לו ולפיצו בחיוך ואחשוב שצדקתי באסטרטגיה שלי[/QUOTE]
אתה מורה לפיצ'ו להשתמש בניצוץ,
אך הוא לא מגיב אקדח המים פוגע בו.
החשמל שבגופו של פיצ'ו עובר דרך המים
ומשתק את יריבו, אתה שם לב שפיצ'ו מחייך חיוך ענק
ולפתע הוא מתחיל לזהור ומתפתח לפיקאצ'ו גדול.
*למדת מכת ברק*
~יעודכן~
-
[QUOTE=לוקאס;923613]אתה יוצא מהבסיס לכיוון הדרך הראשונה,
לפתע מתנפל עליך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/38/Spr_4h_084_m_s.png[/IMG]
מוציא את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/shiny/622.png[/IMG] ומתחיל לשחק איתו. אתם משחקים
ומשחקים ואתה רואה שאתה ו[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/shiny/622.png[/IMG] כמו אחים ממש,
לפתע מתנפל עליך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/52/Spr_5b_016_s.png[/IMG]
*דרך אגב מה שם הפוקימון שלך*
הבלספרוט משגרים גפן מצליפה ופוגעים בגייר,
מההדף גייר עף על עבר צ'ימצ'אר ופוגע בו.
גייר שחלש לאש מתעלף וצ'ימצ'אר נפגע מעט.
*אלן מחייך*
גסטלי נעלם ומשמיע לחשושים מוזרים,
אתה נעלם אחריו ויורה לעברו חומצת צבעים
אתה מחטיא מעט את גסטלי והפטיש שלך גם אינו פוגע.
*למדת מכת ברק*
~יעודכן~[/QUOTE]
אני מחזיר את גייר ואומר לצ'ימצ'אר ''לתקוף שוב בגחלת את שני הבלספרוט ואחר כך בשריטות''
-
[quote=לוקאס;923613]אתה יוצא מהבסיס לכיוון הדרך הראשונה,
לפתע מתנפל עליך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/38/Spr_4h_084_m_s.png[/IMG][/quote]
איווי" אפנה אליו "רוצה להלחם מולו איתי או לבד?"
-
[quote=לוקאס;923613]
*למדת מכת ברק*
~יעודכן~[/quote]
"טוב מאוד פיקאצו!,קדימה בא נעשה את זה חבר,מכת ברק במלא העוצמה!" אחייך אליו חיוך רחב מלא פליאה ואבדוק אם מכת הברק פגעה
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פיקאצ'ו משגר מכת ברק אל סטריו.סטריו לא מצליח להתחמק ממכת הברק של פיקאצ'ו ונפגע קשה.לפתע סטריו נופל על האדמה ומתעלף עליה.ריין מוציא פוכדור ומחזיר אליו את סטריו שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]איס
איוי אומר לך בקול שמחה"איוי איוי" הוא עושה צעד אחד קדימה אל דודו.אתה מבין מזה שאיוי רוצה להילחם לבד מול דודו.דודו לא מחכה אף רגע ומשתמש במתקפת ניקור על איווי.איווי מתחמק מזה בקלות.איוי מחכה להוראות שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מחזיר לפוכדור את גייר שלך.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ובשריטה על שני הבלספורט.שני הלבספורט לא מצליחים להתחחמק ונפגעים קשה.הבלספורט הימי מפסיד בקרב.נשאר בלספורט 1.אלן אומר"בלספורט הצלפת גפן על צ'ימצ'אר"אלן מחזיר את בלספורט המעולף לפוכדור שלו.בלספורט תוקף בהצלפת גפן את צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]