-
[COLOR="Lime"]גורדון[/COLOR]
אתה זורק את הפוקדור אך באלבזור מסמן לך שהוא רוצה להתאמן ולהיות חזק בשבילך ותופס את הפוקדור ומחזיר לך אותו לידים
ואז ג'יודוד משתמש בבלימה
רון
"טוב בהצלחה! אתה יודע איפה המכון, נכון?" היא אומרת
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
אודיש משתמש בניחוח נעים ואז "תשתמש באקדח מים באוויר!" אורלנדו צועק והאקדח מים יוצר מעין גשם ומפזר את הריח ואז אודיש מתכונן למתקפה הבאה ואז "תעצור אותו באקדח מים!" אורלנדו אומר
[COLOR="MediumTurquoise"]לוקאס[/COLOR]
מאנקי משתמש במיקוד אנרגיה וזה מחזק אותו לאחר מכן רידון משתמש במתקפת קרן לפני שמאנקי מספיק להשתמש בחבטות זעם
-
[QUOTE=YuvalRamot;929560][COLOR="Lime"]
רון
[/QUOTE]
"אני חושב שאני יודע...אבל תוכלי להגיד לי איפה המכון בבקשה?"אני שואל אותה.
-
[QUOTE=YuvalRamot;929560][COLOR="Lime"]
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
אודיש משתמש בניחוח נעים ואז "תשתמש באקדח מים באוויר!" אורלנדו צועק והאקדח מים יוצר מעין גשם ומפזר את הריח ואז אודיש מתכונן למתקפה הבאה ואז "תעצור אותו באקדח מים!" אורלנדו אומר
[COLOR="MediumTurquoise[/QUOTE]
אני אומר לאודיש"תקפוץ וכך תחתמק מהאקדח המים ואז תשתמש בניחוח נעים ושאיבה על סרטמי"
-
[QUOTE=YuvalRamot;929560][COLOR="Lime"]גורדון[/COLOR]
אתה זורק את הפוקדור אך באלבזור מסמן לך שהוא רוצה להתאמן ולהיות חזק בשבילך ותופס את הפוקדור ומחזיר לך אותו לידים
ואז ג'יודוד משתמש בבלימה[/QUOTE]
אני אומר לבאלבאזור:" אוקיי, אז בוא נלחם נגדו!" ואז וקד על באלבאזור:" תחמוק מהר ואז שוב הצלפת גפן ואם הוא חומק תתקוף אותו שוב!"
-
הוא פוגע בג'יודוד ותופס אותו בחוזקה ומתיח אותו בקירות המערה ואז...באלבאזור ניהיה זוהר! והוא... מתפתח ל.... [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nomyxmjjmhgt.png[/IMG][/URL] איביזור! ואז הוא מנסה להשתמש בעלי תער אך מפספס (למד)
ואז ג'יודוד מנסה זריקת אבנים חזקה במיוחד
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
אודיש לא מצליח לחמוק וחוטף נזק רב הניחוח לא עובד מפני שה"גשם" עדיין בזירה
והוא תוקף בשאיבה ופוגע בסטארמי קלות
"סטארמי סיבוב מהיר!"
רון
הוא לייד הגנרטור זה שמאלה ואז שמאלה שוב ואתה תראה מבנה גדול עם צורה של מגנט מעלייו" היא משיבה לך
-
[QUOTE=YuvalRamot;929834][COLOR="Lime"]
רון
הוא לייד הגנרטור זה שמאלה ואז שמאלה שוב ואתה תראה מבנה גדול עם צורה של מגנט מעלייו" היא משיבה לך[/QUOTE]
אני יגיד לה:"תודה רבה"ואז אני הלך למכון.
-
[QUOTE=YuvalRamot;929834][COLOR="Lime"]גורדון[/COLOR]
הוא פוגע בג'יודוד ותופס אותו בחוזקה ומתיח אותו בקירות המערה ואז...באלבאזור ניהיה זוהר! והוא... מתפתח ל.... [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nomyxmjjmhgt.png[/IMG][/URL] איביזור! ואז הוא מנסה להשתמש בעלי תער אך מפספס (למד)
ואז ג'יודוד מנסה זריקת אבנים חזקה במיוחד
[/QUOTE]
אני צוקע לאיוויזור:" יפה - התפתחת!" ומחייך
ואז אני אומר לו:"תחמוק ממנו, ואז תשתמש בTackle על ג'יודוד ואז תתקוף אותו בעלי תער בכמה שיותר כוח!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ראיתי שיש לאיוויזור 5 מתקפות, ואפשר רק 4 לפי מה שהבנתי.
אז אני רוצה לשמור את מתקפות האלה: Tackle, צעקה, הצלפת גפן ועלי תער.
-
[QUOTE=YuvalRamot;929834][COLOR="Lime"]
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
אודיש לא מצליח לחמוק וחוטף נזק רב הניחוח לא עובד מפני שה"גשם" עדיין בזירה
והוא תוקף בשאיבה ופוגע בסטארמי קלות
"סטארמי סיבוב מהיר!"
[/QUOTE]
אני אומר לאודיש"שאיבה על הסיבוב המהיר ואז אבקת רעל על סטרמי"
-
[QUOTE=YuvalRamot;929560][COLOR="Lime"]גורדון[/COLOR]
ואז ג'יודוד משתמש בבלימה
רון
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
מאנקי משתמש במיקוד אנרגיה וזה מחזק אותו לאחר מכן רידון משתמש במתקפת קרן לפני שמאנקי מספיק להשתמש בחבטות זעם[/QUOTE]
תחמוק ואז חסל אותו עם בעיטות נמוכות!
-
רון
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומסתובב בעיר ומאבד את עצמך.
אתה מוצא את עצמך בסימטה חשוכה
הוא לא חומק ונפגע. הוא משתמש בבלימה אך בגלל הפציעה הוא מתקשה לתקוף ומפספס ופגוע באמצעות עלי תער וגור נזק לג'יודוד
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
הסיבוב המהיר פוגע באודי לפני ששם לב שתוקפעם אותו (המתקפה הייתה מאד מהירה) ואז אבקת הרעל פוגעת בסטארמי ומחלישה אותו
מאנקי מתחיל להיבהל ומבין שרידון חזק מאד והוא בפאניקה ולא זז ורידון עדיין באמצע מתקפה
-
[QUOTE=YuvalRamot;933591]
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
הסיבוב המהיר פוגע באודי לפני ששם לב שתוקפעם אותו (המתקפה הייתה מאד מהירה) ואז אבקת הרעל פוגעת בסטארמי ומחלישה אותו
[/QUOTE]
אני אומר לאודיש"אל תותר אבקת רעל ושאיבה על סטארמי"
-
[QUOTE=YuvalRamot;933591]רון
[/QUOTE]
אני יוציא את פירו ויגיד לו:"תחפש את המכון פירו ואז תכוון אותי אליו"
-
[QUOTE=YuvalRamot;933591]רון
הוא לא חומק ונפגע. הוא משתמש בבלימה אך בגלל הפציעה הוא מתקשה לתקוף ומפספס ופגוע באמצעות עלי תער וגור נזק לג'יודוד
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
מאנקי מתחיל להיבהל ומבין שרידון חזק מאד והוא בפאניקה ולא זז ורידון עדיין באמצע מתקפה[/QUOTE]
"אל תדאג מאנקי אתה יותר זריז ממנו ותוכל לחמוק ואז תשתמש בכוח של המיקוד אנרגייה כדי לפקס את כל הכוח שלך בבעיטה שתסיים את הקרב ונלכוד אותו!"
-
[QUOTE=YuvalRamot;933591]
[/QUOTE]
אני אומר:" יפה איוויזור!" וזורק על ג'יודוד פוקדור.
-
סליחה לכולם שלא הגבתי....
הפוקדור פוגע בג'יודוד
-נדנוד
-נדנוד
-נדנוד
נתפס
רון
"פירו!" הוא מסמן לך כלא מוצא...
[COLOR="Red"]לי[/COLOR]
"סטארמי תשתמש באקדח מים כדי לפזר את הרעל!" אומר אורלנדו. סטארמי עושה כדבריו והרעל מתפזר אך השאיבה פוגעת "סטארמי סיבוב מהיר!"
רידון משתמש בקרן ועוצר את מאנקי משתי המתקפות