-
[QUOTE]
[B][COLOR=green][SIZE=3][U]האק[/U][/SIZE]
אתה מוציא סטייקים מהמקררים שבמטבח ומתחיל להכין לך ארוחת גורמה עסיסית במיוחד , אחרי שסיימת לאכול , נהנת מאוד ושבעת , אתה מבין שהמקום הזה הוא הבית החדש שלך , המיני מסעדה שהיא המטבח בעצם ופינת האוכל הוא החלק הראשון שבולט לעין בבית אך מאחוריו מסדרון עם שאר אגפי הבית . ומיד נכנסת ג'יין ושואלת "שבעת ?"[/COLOR][/B][/QUOTE]"אפילו יותר מידיי!"אומר אליה באחזיק בבטני.
"אני יכול לדעת לאן את נעלמת כל שניה"אשאל אותה בהומר"המפקדת?"אוסיף בחיוך כשאני מתקופף.
-
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"לביתי .. לנוח , יש לי חיים חוץ מלהדריך נערים להגיע לזינון" היא אומרת ומחייכת .
"והיום .. מתאמנים עד לארוחת הערב , וצדים חיה כלשהי שאותה נבשל בארוחת הערב ,
האם אתה מוכן ליום האימונים הזה ?" היא שואלת ומחייכת .
[/COLOR]
-
[QUOTE=Steve;977129][B]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה מתעצבן על כך שאתה לא מצליח להזיז את האדם הזה , אוגר את כל הכוח שאת יכול , מניף את היד אחורה מכווץ אותה לאגרוף ומרגיש את כל האפלה שבך משתחררת לתוך היד ועם אגרוף אתה מעיף את האיש לקיר , עוצמה אדירה של אופל מתפרצת ובעזרת הצללים הוא מתנגש בקיר וסודק אותו והוא הופך חזרה לאדם המבוגר שהיה "זה היה מדהים מגנוס .. אתה כוח האופל ! זה כוח נדיר וחזק ולא ראיתי כמוהו כבר הרבה זמן , משהו אומר לי שתזדקק לזה " הוא אומר ונותן לך שעון חול שניראה קסום לחלוטין
"תוכל לחזור איתו בזמן פעמיים , פעם אחת אחורה , ופעם אחת קדימה .. כעיקרון אני חושב שיש לך משהו לעשות בעבר אבל שתרצה לחזור פשוט תחשוב עליי ותגיע לאותו מיקום ." הוא אומר ומחייך .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אזכר בזה שהצלתי את עצמי מהמשטרה אז ואנסה בעזרת השעון לחזור אחורה בזמן כדי להיות זה שמציל את עצמי.
-
[quote][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]"לביתי .. לנוח , יש לי חיים חוץ מלהדריך נערים להגיע לזינון" היא אומרת ומחייכת .
"והיום .. מתאמנים עד לארוחת הערב , וצדים חיה כלשהי שאותה נבשל בארוחת הערב ,
האם אתה מוכן ליום האימונים הזה ?" היא שואלת ומחייכת .[/color]
[/quote]"כל יום,כל שעה"אומר בציניות כהרגלי...
"מתחילים??"אשאל אותה בחיוך
-
[quote=Steve;977129][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה במהרה טופס בקבוק מים ושופך אותו על דראקו , אתה מגלה שהוא רגיש מאוד למים קרים והוא מתחלש , הדברים שלך ארוזים והחלון כבר פתוח , מסוכן מאוד להישאר כאן ! אתה שומע צעדים של אדם נוסף לחדרך ובזמן שדראקו מתאושש אתה מנסה לחשוב מה תעשה , עלו עליך כבר אין דרך חזרה אלא אם בעינויים ![/COLOR][/B]
[/quote]
'אין זמן לחסל את כל הצבא, הם המון,כדי לי לעוף לעננים לפי הכתוב בפתק' אני חושב, לוקח כמה מצוודות בידים ומתחיל לנסות לעוף בתקווה שכל המזוודות לא יכבידו עלי.
-
[QUOTE=Steve;972971][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
אתה יושב ומתחיל לצייר את הכיכר הנפלא הזה , אתה בקושי מסתכל מכיוון שהתמונה כבר בתוך הראש שלך והכל מתוכנן , אתה מצייר ומצייר ומצייר ואז פתאום אתה מרגיש שמישהו מתקרב לכיוונך , אתה מרים את ראשך ורואה אדם שניראה עצבני מאוד , אתה לא מכיר אותו והוא שואל "אתה דיויד ?"
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d13/0457/de05372.png[/img]
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני מצטער שלא הגבתי הרבה זמן, היה לי איזה עונש...
---------------------------------
אני מסתכל על האיש וסורק אותו במבטי, משתדל שלא להעלים עין מכל דבר חשוד באיש. "יש הרבה דיויד בניו-יורק,
אבל אם אתה מתכוון לדיויד אדלר הצייר, אז זה אני". אני לא שואל אותו אם הוא התקשר אלי כדי לא לעורר חשד אם זה לא הוא.
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
"אה לא זאת טעות .." הוא אומר והולך , עוברות כמה דקות ואתה רואה שהרחוב מתחיל להתרוקן והשעה נהיית מאוחרת , אתה חושב ללכת בזמן שאתה רואה שהרחוב כבר ריק לחלוטין אבל אז פתאום שאתה מסתובב לחפש את האיש נעמד מולך אדם שלא ראית קודם , הוא לא זז ולא אומר מילה רק עומד במקום .
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/img]
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"מעולה" היא אומרת ומחייכת "אך לפני שמתחילים אתה צריך לבחור נשק שתרצה להלחם איתו בכל מהלך חייך , הנשק הזה יהיה הסמל שלך וככל שתצבור כוח וחומרים מתאימים תוכל לשפר את הנשק כפי שתרצה ולחזק את כוחו ." היא אומרת ונותנת לך לחשוב על נשק .
--
נשק לחימה לא נשק ירי , תזכור , אפשר כל דבר שאתה חושב עליו
עוד מעט אוסיף רשימת נשקים מומלצת לעמוד הראשי אם תחכה כמה דקות היא עלולה לעזור לך .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה רואה שדראקו מתעלף ובמהירות נועל את הדלת כמה שיותר חזק (מה שלא חשבת לעשות קודם לכן)
אנשים מתחילים לדפוק בדלת ומנסים לפרוץ אותה , בעיטות וחבטות ושום דבר לא פותח אותה
אתה במהירות לוקח את המזוודות ויוצא אל השמיים , יוצא מהחלון ומרגיש אפקט נחמד שמראה את החיים האחרים מחוץ לחלון , המציאות ממנה ברחת בכל הזמן הזה . אתה מנסה לעוף אך המזוודות מכבידות עליך ובקושי התאמנת על זה , אבל הצלחת לצאת מהטירה של ניק , ואתה רואה שאנשיו בעקבותיך !
[/COLOR]
"אני חושב שתצטרך את אלה" אומר האיש ומביא לך כמה רובים עתידניים "הם לא עובדים במקום אליו אני אשלח אותך בעתיד .. אז כדאי שתנצל אותם עכשיו" הוא אומר ומוסר לך אותם , אתה מרגיש סחרור כל וצללים בצבע כחול עפים סביבך , פלאש ענקי מסנוור את עיניך אתה מרגיש כאילו אתה מתעופף במערבולת של רוח , ואז אתה מצליח לראות , אתה שומע יריות ורואה שאתה נמצא על בניין שלא ראית בזמן הטבח ! טבח היריות מתרחש כעת וזוהי רק ההתחלה ! אתה רואה שאתה חוטף כדור בכתף , אתה מהעבר אני מתכוון ולאט לאט אנשים מהכנופייה מחוסלים .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;978073][B]
"אני חושב שתצטרך את אלה" אומר האיש ומביא לך כמה רובים עתידניים "הם לא עובדים במקום אליו אני אשלח אותך בעתיד .. אז כדאי שתנצל אותם עכשיו" הוא אומר ומוסר לך אותם , אתה מרגיש סחרור כל וצללים בצבע כחול עפים סביבך , פלאש ענקי מסנוור את עיניך אתה מרגיש כאילו אתה מתעופף במערבולת של רוח , ואז אתה מצליח לראות , אתה שומע יריות ורואה שאתה נמצא על בניין שלא ראית בזמן הטבח ! טבח היריות מתרחש כעת וזוהי רק ההתחלה ! אתה רואה שאתה חוטף כדור בכתף , אתה מהעבר אני מתכוון ולאט לאט אנשים מהכנופייה מחוסלים .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אחכה לרגע שהמשטרה כמעט תופסת אותי(מהעבר),ואז אנסה להציל אותי מהם.
---------------------
O.o ואו זה היה מבלבל,מצטער אחי שאני לא זוכר מתי זה בדיוק,יש לי קצת לחץ לימודי ולכן את הזיכרון הזה אני אשמור למתמטיקה היסטוריה ואנגלית אחי :)
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]"מעולה" היא אומרת ומחייכת "אך לפני שמתחילים אתה צריך לבחור נשק שתרצה להלחם איתו בכל מהלך חייך , הנשק הזה יהיה הסמל שלך וככל שתצבור כוח וחומרים מתאימים תוכל לשפר את הנשק כפי שתרצה ולחזק את כוחו ." היא אומרת ונותנת לך לחשוב על נשק .
--
נשק לחימה לא נשק ירי , תזכור , אפשר כל דבר שאתה חושב עליו
עוד מעט אוסיף רשימת נשקים מומלצת לעמוד הראשי אם תחכה כמה דקות היא עלולה לעזור לך .[/color][/b]
[/quote]זה קצת קשה לבחור מהראש...
-------------
"וואו!בחירה קשה.."אומר בהתפעלות כשאני אוחז במותניי.
"אפשר אולי אופציות?"אשאל בצחוק
-
[quote=Steve;978073][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה רואה שדראקו מתעלף ובמהירות נועל את הדלת כמה שיותר חזק (מה שלא חשבת לעשות קודם לכן)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אנשים מתחילים לדפוק בדלת ומנסים לפרוץ אותה , בעיטות וחבטות ושום דבר לא פותח אותה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה במהירות לוקח את המזוודות ויוצא אל השמיים , יוצא מהחלון ומרגיש אפקט נחמד שמראה את החיים האחרים מחוץ לחלון , המציאות ממנה ברחת בכל הזמן הזה . אתה מנסה לעוף אך המזוודות מכבידות עליך ובקושי התאמנת על זה , אבל הצלחת לצאת מהטירה של ניק , ואתה רואה שאנשיו בעקבותיך ! [/COLOR][/B]
[/quote]
'אם אני אל יחזיק מעמד,אני יצטרך להוציא קצת מהמתהן'אני חושב וזורק מספר מזוידיות עד שהוכל לעוף במהירות רבה.
-
[QUOTE=Steve;978073][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
"אה לא זאת טעות .." הוא אומר והולך , עוברות כמה דקות ואתה רואה שהרחוב מתחיל להתרוקן והשעה נהיית מאוחרת , אתה חושב ללכת בזמן שאתה רואה שהרחוב כבר ריק לחלוטין אבל אז פתאום שאתה מסתובב לחפש את האיש נעמד מולך אדם שלא ראית קודם , הוא לא זז ולא אומר מילה רק עומד במקום .
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/img]
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני מסתכל עליו בתמיהה וכשהוא לא אומר דבר אני מסתובב ומתחיל ללכת לעבר הסטודיו. "אם אני אמצא את זה שגנב לי את הציור ולא הגיע, אני לא יודע מה אני יעשה לו" אני חושב בעצבנות.
-
[quote=Steve;972971[B][COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה נכנס לבית ורואה שהכל בסדר עם אחיך , הוא מכין שיעורים .. ואתה מרגיש רענן לגמריי אתה מרגיש הרבה יותר טוב אך אם הרגשה שלא הכרת , אתה מרגיש מאושר אבל אתה בעצם לא .. משהו מאוד מוזר קורה לך ואתה לא יודע איך לטפל בו , ומה הייתה מכת המים הזאת , אתה לא מצליח להסביר .
[/COLOR]
[/B][/quote]
- לא הגבתי הרבה זמן בגלל שהמחשב שלי היה בתיקון --
"וואי אני מרגיש מזה טוב" אומר לעצמי בשקט ' אבל למה בא לי לצעוק כל הזמן ' אחשוב לעצמי " אחשליי " אצעק לאחי תוך כדי גיחוך " תגיד לא אכפת לך שאני אצעק איזה פעם פעמיים עכשיו נכון? " אשאל אותו בתקווה שיגיד כן