-
[QUOTE=שלושה מחוזות;956951][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את טרטויג ואת צ'ארמנדר לפוכדורים שלהם ורוני מחזיר את שלגון קיבאגו וגיבל לפוכדורים שלהם.אתם יוצאים מהחדר וממשיכים במערה.אתם רואים כבר את היציאה מן המערה אך אתם נתקלים ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/215.png[/IMG]שחוסם לכם את היציאה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש תמיד רציתי כזה"אני אומר בלבי
ואוסיף:"צראמנדר צא אגרוף חשמל ואז גחלת על סניזל בכול הכוח!"
אני אומר ואראה את מעשיו של צראמנדר.
-
[quote=שלושה מחוזות;956679]
[B][COLOR=darkgreen]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה יוצא מן המרכז לפוקימונים ומחפש דברים מענינים לעשות.אתה שומע"בוא והצטרפו לסיור שלנו במקדש גראודון.תוכלו לפגוש לראות את גראודון האגדי בתרדמת לו.אז לכו לכניסה של המקדש והירשמו לסיור שלנו במקדש.הסיור הוא בחינם רק צריך להירשם אליו.המקדש הוא בדרום העיר"[/COLOR][/B]
[/quote]
'זה יכול להיות מעניין לראות את גראודון' אחשוב לעצמי ואחליט ללכת לסיור.
אני הולך לכניסה של המקדש ונרשם לסיור.
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה הולך למקדש ולהירשם לסיור שיש במקדש.לאחר כמה דקות אתה מגיע למקדש וליד נמצאת אישה שיושבת על כיסה.לידה יש פתק"להירשם לסיור כאן"אתה ניגש אל האישה.האישה אומרת לך"תענה על הדף הזה"היא מגישה לך דם שכתוב עליו רק שם:.אתה כותב את שמך.האישה אומרת לך"הסיור הבא יתחיל ב8 וחצי בבוקר עכשיו 8 ורבע אז יש לך רבע שעה לטייל בעיר."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את הפוכדור של צ'ארמנדאר ומתוכו מוציא את צ'ארמנדאר.צ'ארמנדר מיד שולח אגרוף חשמל אל סניזל.סניזל לא מספיק להתחמק והוא נפגע קשה וגם משותק.לאחר מכן צ'ארמנדאר יורה גחלת על סניזל.סניזל משותק ונפגע מזה.סניזל עדין משותק[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;956962][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את הפוכדור של צ'ארמנדאר ומתוכו מוציא את צ'ארמנדאר.צ'ארמנדר מיד שולח אגרוף חשמל אל סניזל.סניזל לא מספיק להתחמק והוא נפגע קשה וגם משותק.לאחר מכן צ'ארמנדאר יורה גחלת על סניזל.סניזל משותק ונפגע מזה.סניזל עדין משותק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צראמנדר אגרוף חשמל וגחלת משולבים בכול הכוח על סניזל!"אני אומר ואזרוק אל סניזל פוקדור.
-
[quote=שלושה מחוזות;956962][B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה הולך למקדש ולהירשם לסיור שיש במקדש.לאחר כמה דקות אתה מגיע למקדש וליד נמצאת אישה שיושבת על כיסה.לידה יש פתק"להירשם לסיור כאן"אתה ניגש אל האישה.האישה אומרת לך"תענה על הדף הזה"היא מגישה לך דם שכתוב עליו רק שם:.אתה כותב את שמך.האישה אומרת לך"הסיור הבא יתחיל ב8 וחצי בבוקר עכשיו 8 ורבע אז יש לך רבע שעה לטייל בעיר."[/COLOR][/B]
[/quote]
'כדאי לי ללכת לחנות לקנות ציוד להמשך המסע' אחשוב לעצמי ואלך לכיוון החנות בעיר.
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה הולך לחנות של העיר.כעבור 3 דקות אתה מגיע לחנות.החנות בצבע כחול ומעליה סימן של פוכדור.אתה ניכנס לחנות.בתוך החנות נמצאים אלפי חפצים.המוכר ניגש אליך ואומר לך"שלום מה תרצה לקנות בחנות שלנו.יש לנו כמעט הכול פה.אין לנו מאסטר בולים פה."השעה 8:22 דקות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר משלב אגרוף חשמל עם הגחלת שלו.האגרוף חשמל גחלת פוגע בסניזל.מכיון שסניזל משותק הוא לא מתחמק.סניזל מתעלף על ריצפת הקרח.אתה זורק עליו פוכדור.הפוכדור מכניס אליו את סניזל.ואז זז ימינה ושמאלה.שוב כך ואז נעצר ברכותי לכדת סניזל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;956970][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמנדאר משלב אגרוף חשמל עם הגחלת שלו.האגרוף חשמל גחלת פוגע בסניזל.מכיון שסניזל משותק הוא לא מתחמק.סניזל מתעלף על ריצפת הקרח.אתה זורק עליו פוכדור.הפוכדור מכניס אליו את סניזל.ואז זז ימינה ושמאלה.שוב כך ואז נעצר ברכותי לכדת סניזל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יגיד:"יש תפסתי סניזל איזה כיף!"ואז המשיך בדרכי עם רוני.
-
[quote]ניר
אתה לוקח את 2 אבני המים שנתת למדקיפ ושם אותם בתיק שלך.לפתע בא סייטר ששמע אותך.אתה מוציא את ארקניין לקרב.ארקניין יורה להביור עוצמתי על סייטר.סייטר מתחמק במהירות מן הלהביור של ארקניין.סטיליקיס משתמש באבנם חדות ארקנין להביור .סיטר לא מצליח להתחמק מהשילוב הזה.סייטר בורח מהמקום[/quote]
'לא, אני לא אתן לא לברוח' אחשוב לעצמי.
"ארקניין תפוס אותו! מהירות על!" ואני מתפלל שארקניין יצליח
לאחר זאת, אני לוקח את 2 הפוקדורים של הנחש ושל סייטר וזורק אחד מהם על הסייטר.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
ארקניין משתמש במהירות על כדי לתפוס את סייטר ולהגביר את מהירותו.סייטר משתמש באס אווירי ומגביר את מהירותו.סייטר מגיע לעיר רוקר ושם יש הרבה בניינים.סייטר מסתתר מאוחרי הבניינים של העיר רוקר.ארקניין גם הוא מגיע לעיר רוקר אך עוצר בכניסה.הוא מחכה לך.אתה לוקח את 2 הפוכדורים שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה שמח שתפסת סניזל פראי.אתה ורוני יוצאים מן מערת הקרח אלסק.אתם ממשיכים ללככת ותוך שניות אתם מגיעים לעיר סנוי.אתם רואים הרבה שלג מכסה את העיר וקור אימים תוקף אותכם.לאן תלכו?לחנות של העיר.מרכז פוקימונים.מקדש של רג'אייס.המכון של העיר[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
ארקניין משתמש במהירות על כדי לתפוס את סייטר ולהגביר את מהירותו.סייטר משתמש באס אווירי ומגביר את מהירותו.סייטר מגיע לעיר רוקר ושם יש הרבה בניינים.סייטר מסתתר מאוחרי הבניינים של העיר רוקר.ארקניין גם הוא מגיע לעיר רוקר אך עוצר בכניסה.הוא מחכה לך.אתה לוקח את 2 הפוכדורים שלך[/quote]
אני הולך אל העיר רוקר ואז אני הולך לחנות.
אני מסתכל על המוכר ואומר: "שלום, אני יורם צולרבולר! ואני רוצה לקנות מתקפות לפוקימון שלי."
אני מחפש את מצלמות האבטחה שבמקום וגם את השומר,אני קורא לשלגון ואומר לו לנתק אותם, ואם צריך-לעלף את השומר. אז אני ממשיך למוכר ואומר לו: "יש לך במקרה את המתקפה עליית מפלים? או צלילה?"
-
[quote=שלושה מחוזות;956943]
[B][COLOR=Red]לוקאס
צ'ימצ'אר יורה גחלת לאוויר ואז קופץ אל הגחלת עצמה.ומשם יורה עוד גחלת אל הגחלת עצמה.זה יוצר גחלת אחת גדולה.הגחלת העצומה פוגעת בכול הוינבול ומביסה את כול הכפילים.וינבל משתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkOrange][/COLOR][/B][/quote]
"לזה ציפיתי" אומר עם חיוך זדוני ואז אפקוד על צימצאר:"צימצאר כל הכבוד,עכשיו תשתמש בשריטות בשביל לפרק את העלים ובשביל למנוע מהם תזוזה ואז תשתמש בגחלת בשביל להדליק אותם ולשלוח אותם חזרה אליו!" אחייך אליו ואז אל ויפנבול בחיוך זדוני
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;956943][B][COLOR="Blue"]ניר
אתה לוקח את 2 אבני המים שנתת למדקיפ ושם אותם בתיק שלך.לפתע בא סייטר ששמע אותך.אתה מוציא את ארקניין לקרב.ארקניין יורה להביור עוצמתי על סייטר.סייטר מתחמק במהירות מן הלהביור של ארקניין.סטיליקיס משתמש באבנם חדות ארקנין להביור .סיטר לא מצליח להתחמק מהשילוב הזה.סייטר בורח מהמקום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
צ'ימצ'אר יורה גחלת לאוויר ואז קופץ אל הגחלת עצמה.ומשם יורה עוד גחלת אל הגחלת עצמה.זה יוצר גחלת אחת גדולה.הגחלת העצומה פוגעת בכול הוינבול ומביסה את כול הכפילים.וינבל משתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ברוס
אתה חושב להתקדם למרכז הפוקימונים אתה ניגש אל הכניסה.ונכנס למרכז הפוקימונים.שם אתה הולך לדלפק.האחות ג'וי אומרת לך"כן מה תרצה שאני ירפא לך את הפוקימונים?אם כן תגיש לי אותם ואני ארפא לך אותם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
פאנפי קופץ לאוויר ומשם הוא משתמש בגילגול באוויר.וכתוצאה מן העל חושי פאנפי משתמש בהורדה.כך נוצר תותח גלגול אוירי.רלסט לא מצליחה להתחמק מן השילוב של פאנפי ונפגעת קשה.ריין אומר"רלסט היפנוזה"רלסט משגרת היפנוזה אל פאנפי.פאנפי נפגע מהיפנוזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל אל הלהבהיור.האגרוף החשמל של צ'ארמנדאר לא מספיק חזק ולכן צ'ארמנדאר נפגע מהלהביור.אתה רואה ששלגון של רוני תוקף בשמת דרקון את מגמרוטאר.מגמרוטאר נפגע מזה.אתה מוציא את טרטויג לקרב..טרטויג משתמש בהצלפת גפן על הרגלים שלו.מגמרוטאר מתחמק מזה בקלות ואז משתמש במסך עשן.שאתם לא רואים בו כלום.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פאנפי!!" אני אצעק "תנסה להתגלגל במקום כדי להסתחרר ולהוציא אותך מהמצב הזה ואז שוב הורדה!"
-
[quote=שלושה מחוזות;956970][B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה הולך לחנות של העיר.כעבור 3 דקות אתה מגיע לחנות.החנות בצבע כחול ומעליה סימן של פוכדור.אתה ניכנס לחנות.בתוך החנות נמצאים אלפי חפצים.המוכר ניגש אליך ואומר לך"שלום מה תרצה לקנות בחנות שלנו.יש לנו כמעט הכול פה.אין לנו מאסטר בולים פה."השעה 8:22 דקות[/COLOR][/B]
[/quote]
"אני אקנה את זה" אענה לו ואצביע על מוצר שנראה כך [IMG]http://pokemonelite2000.com/rsitem019.png[/IMG] "10 כאלו" אני אוסיף.
-
[COLOR=Teal][B]סטיבן
המוכר אומר לך"אוקי זה יעלה לך 2000$ מזומן.אני מקווה שיש לך את הסכום הזה.עדיף לך לקנות פחות זה יותר זול.טוב תביא לי את האלפיים המזומן שלך"אתה רואה בשבעון שתלוי על הקיר השעה 8:26 יש לך עוד4 דקות עד שהסיור יתחיל[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוק
פאנפי מסתחחר במקום וכך יוצא מהיפנוזה .פאנפי רץ אל רלסט במתקפת הורדה חזקה במיוחד.רלסט לא מצליח להתחמק מן ההורדה של פאנפי ומובס בקרב.ריין מחזיר את רלסט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]
לוקאס
אתה מחייך חיוך זדוני אל חן.צ'ימצ'אר משתמש בשריטות על העלי הטער ומפרק אותם לחתיכות קטנות.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ומדליק את העלי הטער ומחזיר אותם אל ויפנבול.ויפנול מתחמק מהעלי הטערשל עצמו פלוסהגחלת.וינפל שולח אבקת רעל אל צ'ימצ'אר[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה ושלגון הולכים על העיר רוקר.כעבור 5 שניות אתם מגיעים לעיר.אתה מחזיר את אטרקניין לפוכדור שלו והולך עם שלגון לחנות של העיר.אתה נינכס עם שלגון ורואה שאין בחנות שומר ומצלמות הבטחה.המוכר אומר לך"כן יש לי עלית מפלים וצלילה.כול אחת מהם עולה 300$"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;957156][COLOR=Teal][B]סטיבן
המוכר אומר לך"אוקי זה יעלה לך 2000$ מזומן.אני מקווה שיש לך את הסכום הזה.עדיף לך לקנות פחות זה יותר זול.טוב תביא לי את האלפיים המזומן שלך"אתה רואה בשבעון שתלוי על הקיר השעה 8:26 יש לך עוד4 דקות עד שהסיור יתחיל[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוק
פאנפי מסתחחר במקום וכך יוצא מהיפנוזה .פאנפי רץ אל רלסט במתקפת הורדה חזקה במיוחד.רלסט לא מצליח להתחמק מן ההורדה של פאנפי ומובס בקרב.ריין מחזיר את רלסט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]
לוקאס
אתה מחייך חיוך זדוני אל חן.צ'ימצ'אר משתמש בשריטות על העלי הטער ומפרק אותם לחתיכות קטנות.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ומדליק את העלי הטער ומחזיר אותם אל ויפנבול.ויפנול מתחמק מהעלי הטערשל עצמו פלוסהגחלת.וינפל שולח אבקת רעל אל צ'ימצ'אר[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה ושלגון הולכים על העיר רוקר.כעבור 5 שניות אתם מגיעים לעיר.אתה מחזיר את אטרקניין לפוכדור שלו והולך עם שלגון לחנות של העיר.אתה נינכס עם שלגון ורואה שאין בחנות שומר ומצלמות הבטחה.המוכר אומר לך"כן יש לי עלית מפלים וצלילה.כול אחת מהם עולה 300$"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"בו נמשיך ריין" אומר לו ואתחיל לרוץ לעיר "אתה יודע על ה"מקצוע" שלי נכון?"