-
[b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה עף למקום במהירות ונועם אחריך, אתה מגיע כמעט למקום ופתאום בשמיים מתנגש בך מישהו,
אתה מכיר אותו אבל אתה עדיין קצת מבולבל מהפגיעה, זה לוקאס!,
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מתעלם וממשיך לחפש אחר אנדרואיד 27, אתה עף במהירות ופתאום מתנגש במישהו בשמים,
אתה קצת מטושטש מהפגיעה אבל לאט לאט אתה שם לב שאתה מכיר אותו! זה אנדרואיד 27,
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040247][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה עף למקום במהירות ונועם אחריך, אתה מגיע כמעט למקום ופתאום בשמיים מתנגש בך מישהו,
אתה מכיר אותו אבל אתה עדיין קצת מבולבל מהפגיעה, זה לוקאס!,
מה תעשה?
[/QUOTE]
'אוי לא...'אחשוב לעצמי ואז אגיד לנועם:"בוא מהר לחנות!"ואז אטוס איתה לחנות כדי לכבות את השריפה.
-
[QUOTE=The Saw;1040248]'אוי לא...'אחשוב לעצמי ואז אגיד לנועם:"בוא מהר לחנות!"ואז אטוס איתה לחנות כדי לכבות את השריפה.[/QUOTE]
"החנות הזאת גמורה אין לך סיכוי לכבות את האש" אומר ל27 "בוא, אל תבזבז זמן בזמן האחרון אני מרגיש כוחות עצומים מגיעים לכיוון שלנו אנחנו צריכים להתאמן אתה לא מגיע לקרסוליים של היצור הזה אפילו במצב סופר אנדרואיד וגם לא החברה שלך היא יותר חלשה אפילו ממך" אומר בטון רציני ועצבני "אם לא תתאמן אני אתן לך למות לבד ולא אעזור לך בקרב!"
-
[QUOTE=KillerBee;1040296]"החנות הזאת גמורה אין לך סיכוי לכבות את האש" אומר ל27 "בוא, אל תבזבז זמן בזמן האחרון אני מרגיש כוחות עצומים מגיעים לכיוון שלנו אנחנו צריכים להתאמן אתה לא מגיע לקרסוליים של היצור הזה אפילו במצב סופר אנדרואיד וגם לא החברה שלך היא יותר חלשה אפילו ממך" אומר בטון רציני ועצבני "אם לא תתאמן אני אתן לך למות לבד ולא אעזור לך בקרב!"[/QUOTE]
"טוב מה שתגיד..."אומר ללוקאס ואז אגיד לנועם:"בואי נועם אני אקח אותך לביתי"ואז אלך עם לוקאס ועם נועם לבית ההרוס שלי.
-
[b][u]לוקאס+אנדרואיד 27[/u][/b]
אנדרואיד 27 מקשיב ללוקאס ואתם הולכים לבית של אנדרואיד 27 עם נועם,אתם מגיעים לבית של אנדרואיד 27,
" בוא נתאמן!" לוקאס אומר עצבני לאנדרואיד 27,"יש לי רעיון!" אומרת נועם בקול רך ונעים, " תילחמו אחד נגד השני, הכוחות שלכם במצב סופר די שקולים" היא אומרת.
מה תעשו?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040367][b][u]לוקאס+אנדרואיד 27[/u][/b]
אנדרואיד 27 מקשיב ללוקאס ואתם הולכים לבית של אנדרואיד 27 עם נועם,אתם מגיעים לבית של אנדרואיד 27,
" בוא נתאמן!" לוקאס אומר עצבני לאנדרואיד 27,"יש לי רעיון!" אומרת נועם בקול רך ונעים, " תילחמו אחד נגד השני, הכוחות שלכם במצב סופר די שקולים" היא אומרת.
מה תעשו?[/QUOTE]
"אני לא חושב להילחם כעת בגלל שאני עייף...ואיפה גלייד שלי לוקאס?"אשאל את לוקאס בבהלה.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040367][b][u]לוקאס+אנדרואיד 27[/u][/b]
מה תעשו?[/QUOTE]
"אני לא יודע" אני אומר לחברה של 27 "את לא ממש יודעת מה הכוח של המתקפות שלי הוא יותר מדי מרוכז אני לא רוצה להסתכן, ש27 יילמד עוד מתקפה של ריכוז אנרגייה כמו פיינל פלאש שהוא כבר ראה או קמהמהא (כשאני אומר את זה אשלח גל קטן של קמהמהא מיד אחת על עץ) אז אני אהיה מוכן כרגע מבחינת מתקפות זה לא כזה הוגן, אבל אם אין התנגדות מצדך ואתה מרגיש מוכן אז לי אין בעיה..." אומר לשניהם "מה את תעשי ודרך אגב איך קוראים לך בכלל?" אשאל את החברה שלו
"גלייד איתך... שכחת אותו במקום ההוא אולי"
-
[u][b]אנדרואיד 27[/b][/u]
[b]"רר...! ר....!" אתה שומע ומסתובב אחרוה לראות מה זה,[/b]
[b]זה גלייד! הוא רץ אחרי איזה כלב קטן ולא מניח לו,"טוב אם אתם לא רוצים לא צריך..." אומרת לך נועם בזילזול,[/b]
[b]"אני רוצה להתאמן, בא לך?" שואלת נועם בתמימות, ואתה שם לב כאילו כל הזמן היא מנסה חגמור לך את האנרגיה.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
[u][b]לוקאס[/b][/u]
[b]כל הכבוד! אחת התגובות יותר מושקעות שראיתי! תמשיך כך ואתה עוד תקבל הרבה במשחק שלי.[/b]
[b]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/b]
[b]אתה רואה את גלייד רץ מאחורי לוקאס, הוא מסתובב לראות אותו, ביינתים " אני נועם" אומרת לך החברה של לוקאס,[/b]
[b]אתה מבין שאנדרואיד 27 לא רוצה קרב, "אני רוצה להתאמן" אתה שומע את נועם אומרת לאנדרואיד 27,[/b]
[b]' שוב אני אשאר לבד...' אתה חושב לעצמך " וואפ! וואפ!" אתה שומע מהצד את ריינו ואתה מבין שהוא איתך ונשאר איתך,[/b]
[b]פתאום ריינו שולח לך כדור אנרגייה קטן לרגל ומתחיל לרוץ, אתה מבין שהוא רוצה לשחק, הוא רץ ונובח כמו משוגע!,[/b]
[b]אתה צוחק קצת ופתאום ריינו מפסיק לנבוח!,אתה כבר לא רואה אותו....[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1042488][u][b]אנדרואיד 27[/b][/u]
[b]"רר...! ר....!" אתה שומע ומסתובב אחרוה לראות מה זה,[/b]
[b]זה גלייד! הוא רץ אחרי איזה כלב קטן ולא מניח לו,"טוב אם אתם לא רוצים לא צריך..." אומרת לך נועם בזילזול,[/b]
[b]"אני רוצה להתאמן, בא לך?" שואלת נועם בתמימות, ואתה שם לב כאילו כל הזמן היא מנסה חגמור לך את האנרגיה.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
[/QUOTE]
"נועם יש לי שאלה שהיא: למה את כול הזמן רוצה שיגמר לי הכוח?"אשאל את נועם בהפתעה ואז אוסיף תוך כדי שאני מרים את גלייד מהרצפה ומלטף אותו בשמחה:"הכרת את גלייד שלי?הוא הנמר החמוד שלי!קניתי אותו לפני מלא זמן והוא החיית המחמד הנאמנה שלי!".
אחרי שנועם תענה לי אוסיף בהפתעה את נועם:"נועם יש לי משהו להגיד לך...מאז שראיתי אותך התאהבתי בך ממבט ראשון...זה גם קרה לך פעם?אם לא רוצה לדעת מה זה אהבה נועם?"
-
[b][u]אנדרואיד 27[/u][/b][b]
"חח..."מגחחת נועם,[/b][b]"אתה חמוד!" היא אומרת עם חיוך ענק,
"גם אתה חמוד!" היא מוסיפה ומלטפת את גלייד, אתה רואה שהוא התחבר אלייה מאוד,
"הייתי רוצה לראות איך זה אהבה מקרוב, באמת גם כשאני ראיתי אותך התאהבתי" היא אומר עם חיוך קטן וכובש,
"אני לא רוצה שייגמר לך הכוח, פשוט אני יודעת שאתה לא הראת לי את כל מה שאתה מסוגל לו, אני מרגישה את זה!" היא אומרת לך ומרימה את העיינים מגלייד אליך,
"אתה רוצה לבוא אליי הביתה? בדיוק קניתי ווילה בצפון" היא אומרת מאושרת.
מה תעשה?[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1042505][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b][b]
"חח..."מגחחת נועם,[/b][b]"אתה חמוד!" היא אומרת עם חיוך ענק,
"גם אתה חמוד!" היא מוסיפה ומלטפת את גלייד, אתה רואה שהוא התחבר אלייה מאוד,
"הייתי רוצה לראות איך זה אהבה מקרוב, באמת גם כשאני ראיתי אותך התאהבתי" היא אומר עם חיוך קטן וכובש,
"אני לא רוצה שייגמר לך הכוח, פשוט אני יודעת שאתה לא הראת לי את כל מה שאתה מסוגל לו, אני מרגישה את זה!" היא אומרת לך ומרימה את העיינים מגלייד אליך,
"אתה רוצה לבוא אליי הביתה? בדיוק קניתי ווילה בצפון" היא אומרת מאושרת.
מה תעשה?[/b][/QUOTE]
"ברור שאני רוצה נועם!"אומר לנועם תוך כדי שאני אורז כמה דברים בבית, נותן ללוקאס את המפתח של הווילה, לוקח את גלייד איתי ועף לבית של נועם בשמהח רבה.
-
[b]אתה מעיף את המפתחות באוויר ללוקאס, הוא תופס אותן אבל עדיין נראה די מודאג בקשר לריינו,
אתה לא ממש מתעניין מעלה את גלייד על גבך ועף עם נועם לביתה, " בוא זה כאן!" היא אומרת לך ונוחתת בלב העיר,"הינה הוא!" היא אומרת ועולה במדרגות לכיוון ביתה, אתה די מתרגש, היא מוציאה את המפתחות מהכיס שלה ופותחת את הבית, "בוא חמוד, החדר למעלה" היא אומרת לך עם חיוך ומורידה את החולצה,אתה שדי מתלהב מכל העיניין רץ לחדר למעלה " אתה תישאר פה! אתה אומר לריינו ורץ אליה לחדר,
" טוב... אז.. מה תרצה לעשות?" היא אומרת לך בזמן שהיא יושבת על המיטה עם חזייה ומכנסיים ומלטפת לך את הרגל.[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1042514][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]אתה מעיף את המפתחות באוויר ללוקאס, הוא תופס אותן אבל עדיין נראה די מודאג בקשר לריינו,
אתה לא ממש מתעניין מעלה את גלייד על גבך ועף עם נועם לביתה, " בוא זה כאן!" היא אומרת לך ונוחתת בלב העיר,"הינה הוא!" היא אומרת ועולה במדרגות לכיוון ביתה, אתה די מתרגש, היא מוציאה את המפתחות מהכיס שלה ופותחת את הבית, "בוא חמוד, החדר למעלה" היא אומרת לך עם חיוך ומורידה את החולצה,אתה שדי מתלהב מכל העיניין רץ לחדר למעלה " אתה תישאר פה! אתה אומר לריינו ורץ אליה לחדר,
" טוב... אז.. מה תרצה לעשות?" היא אומרת לך בזמן שהיא יושבת על המיטה עם חזייה ומכנסיים ומלטפת לך את הרגל.[/b][/QUOTE]
"מה שאת חושבת נועם"אומר לנועם ואז אשב על המיטה ואחכה למעשה שהיא תעשה.
-
[quote]לוקאס
כל הכבוד! אחת התגובות יותר מושקעות שראיתי! תמשיך כך ואתה עוד תקבל הרבה במשחק שלי.
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
אתה רואה את גלייד רץ מאחורי לוקאס, הוא מסתובב לראות אותו, ביינתים " אני נועם" אומרת לך החברה של לוקאס,
אתה מבין שאנדרואיד 27 לא רוצה קרב, "אני רוצה להתאמן" אתה שומע את נועם אומרת לאנדרואיד 27,
' שוב אני אשאר לבד...' אתה חושב לעצמך " וואפ! וואפ!" אתה שומע מהצד את ריינו ואתה מבין שהוא איתך ונשאר איתך,
פתאום ריינו שולח לך כדור אנרגייה קטן לרגל ומתחיל לרוץ, אתה מבין שהוא רוצה לשחק, הוא רץ ונובח כמו משוגע!,
אתה צוחק קצת ופתאום ריינו מפסיק לנבוח!,אתה כבר לא רואה אותו....
מה תעשה?[/quote]
'אני ממש לא סומך על האישה הזאת' אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת אחרי ריינו
'צורת הדיבר שלה מפחידה אותי, לא זה לא יכול להיות' אחשוב לעצמי בפאניקה קלה ואעוף מהר לריינו ואקח אותו
'שמעתי על אנדרואידים חלק מהם יכולים לינוק את הכוח של היריבים שלהם!' אחשוב לעצמי ואעוף לכיוון של אנדרואיד 27 עם ריינו איתי
"ריינו אנחנו חייבים לבציל את 27 אל תעשה שטויות!" אומר לריינו ואעוף בשיא המהירות שלי אפילו אעבור למצב סופר סייאן כדי להגביר אותה
'אוי 27 אתה הסתבכת...' אחשוב לעצמי בזמן הטיסה
-
[b]אתה יושב על המיטה של נועם, היא מלטפת אותך ומתחילה לנשק אותך,[/b]
[b]אתה שלא ממש אכפת לך ממשיך ואתם מתנשקים," אז.. אתה באמת רוצה את זה?" שואלת אותך נועם בחיוך,[/b]
[b]"אני רוצה,ואם תרצה נוכל לגור אצלך, אני אמכור את הבית שלי, נרוויח מזה הרבה, נחיה את החיים הטובים" אומרת לך נועם, "ו... שחכתי להגיד לך, אני בהריון רובוטי, הייתי צריכה רק לנשק אותך בשביל לקלוט את האלקטרונים שלך, אהיה לנו ילד!" אומרת לך נועם.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
[b][u]לוקאס[/u][/b]
[b]אתה עף אחרי 27 אבל הוא נעלם לך, הוא הלך עם נועם לבית שלה,[/b]
[b]אתה מוותר ומסתובב חזרה, אתה עף לך קצת במצב של סופר סאיין אבל לאט לאט נמאס לך,[/b]
[b]' בעיה שלו! ' אתה חושב לעצמך ועף על ריינו לאכול משהו,[/b]
[b]"וואפ..וואפ!" נובח רינו ואתה רואה מתחתייך קסוצב של ארבעה נערים מרביצים לאיזה ילד קטן,[/b]
[b]"הצילו!" צועק הילד.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]