-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Oct 8 2008, 09:15 AM
[b] טורי
---
את בורחת ממנו ורצה בכל הכוח אל העיר ונכנסת לתוך סמטה חשוכה.
"מה שלומך, מותק?" את שומעת קול מאחורייך.
ג'ס
---
אתם נכנסים לאולם ומתיישבים לראות את הסרט.
אחרי כחצי שעה של צפייה אתה נרדם.
אתה ישן עד שאתה שומע את נטלי בכעס: "ג'ס, קום."
ראסל
---
"טוב, אז אני מבין שזה לא." אומר הפושע זורק את החטוף לאדמה ושולף אקדח סוניק, "עוד צעד אחד ואתה מאבד את הראש." [/b][/quote]
"מי זה?" אני אסתובב והיד שלי תהיה בהיכון על החרב
-
ג'ס
---
"מה אתה חושב לעצמך? נרדם ככה בסרט!" צועקת עלייך נטלי וכל האולם שיוצא החוצה מסתכלים עלייך.
ראסל
---
כחמישה מטרים מהחומה, והחומה מתנשאת לגובה שני מטרים.
ג'ו
---
"הפתעה." היא אומרת לך ומצחקקת ציחקוק קל ואתה רואה שהעצב נעלם ממנה. היא מובילה אותך בעיר ואתם מגיעים לאיזה סמטא חשוכה ויש שם איזה הומלס עם כמה בקבוקים בצבעים שונים. "הוא יודע להכין את המשקאות הכי טובים," אומרת לך אמה.
טורי
---
את רואה איזה הומלס שיכור עם בגדים קרועים מחזיק ביד שלו סכין מתכת עתיקה. "לא צריך להתעצבן, מתוקה," הוא אומר וממהר להחביא את הסכין, "אני רק צריך ממך משהו קטן."
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Oct 9 2008, 09:55 PM
[b] ג'ו
---
"הפתעה." היא אומרת לך ומצחקקת ציחקוק קל ואתה רואה שהעצב נעלם ממנה. היא מובילה אותך בעיר ואתם מגיעים לאיזה סמטא חשוכה ויש שם איזה הומלס עם כמה בקבוקים בצבעים שונים. "הוא יודע להכין את המשקאות הכי טובים," אומרת לך אמה.
[/b][/quote]
"ומה הוא מכין בדיוק?סמים?" אני שואל
-
[b] ג'ס
---
"מה אתה חושב לעצמך? נרדם ככה בסרט!" צועקת עלייך נטלי וכל האולם שיוצא החוצה מסתכלים עלייך.
ראסל
---
ג'ו
---
טורי
---
את רואה איזה הומלס שיכור עם בגדים קרועים מחזיק ביד שלו סכין מתכת עתיקה. "לא צריך להתעצבן, מתוקה," הוא אומר וממהר להחביא את הסכין, "אני רק צריך ממך משהו קטן." [/b][/quote]
"ואם לא יהיה לך אכפת-" אני אומרת בלגלוג ומוציאה את החרב לייזר שלי, " אני אקח מהניצחון שלי מזכרת."
ואכוון את החרב לעבר הז*ן שלו O:
-
[b] ראסל
---
[/b][/quote]
יש מצב אני מצליח לבעוט לו בביצים איכשהו?
-
ג'ו
---
"מה אכפת לך?!" אומרת אמה, "תנסה."
טורי
---
את תוקעת את החרב לתוך המקום המיוחד שלו והוא נופל כשזרם דם נשפך החוצה.
את מכבה את החרב ומחזירה אותה למקום שלה ומסתכלת על הגופה.
ראסל
---
אין סיכויי. אתה לא יכול לרוץ חמש מטר ולקפוץ שתי מטר תוך כדי זה שהוא מכוון אקדח לראש שלך.
-
אתה עומד מסביב ומביט ברחוב ושם לב שאף אחד לא נמצא שם, כולם ברחו.
לפתע אתה שומע רעש ואתה רואה קבוצה של 10 חיילים לבושים באפודים ובקסדות ואוחזים בנשק מגיעים לאזור שלך ואתה מסתכל על החוטף ואתה רואה שעומדים לידו שני חיילים והוא כפוט וקשור.
אחד החיילים מתקרב אלייך ומוריד את קסדתו ואתה רואה שזה דק"ב בלאק. המפקד אומר לך: "טוראי, טיפלת במצב טוב. אתה משוחרר. קיבלת 150 נקודות משימה."
-
[b] ג'ס
---
[/b][/quote]
"את יודעת כמה קשה אני עובד" אני מרים את הקול ולוקח אותה מחוץ לאולם
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Oct 9 2008, 11:18 PM
[b] ראסל
---
אין סיכויי. אתה לא יכול לרוץ חמש מטר ולקפוץ שתי מטר תוך כדי זה שהוא מכוון אקדח לראש שלך.
-
לפתע אתה שומע רעש ואתה רואה קבוצה של 10 חיילים לבושים באפודים ובקסדות ואוחזים בנשק מגיעים לאזור שלך ואתה מסתכל על החוטף ואתה רואה שעומדים לידו שני חיילים והוא כפוט וקשור.
אחד החיילים מתקרב אלייך ומוריד את קסדתו ואתה רואה שזה דק"ב בלאק. המפקד אומר לך: "טוראי, טיפלת במצב טוב. אתה משוחרר. קיבלת 150 נקודות משימה." [/b][/quote]
אני הולך לחדר שלי
-
[b] ג'ו
---
[/b][/quote]
"טוב..." אני אומר ואז פונה להומלס
"אני רוצה לנסות מהבקבוק הכי ימני ומהאמצעי" אני אומר לו
-
ג'ס
---
"לא אכפת לי, כל הזמן עושים מה שאתה רוצה. וכל מה שיש לך בראש זה נשיקות." היא צועקת עלייך, "פעם אחת עושים מה שאני רוצה ואתה נרדם ככה."
ראסל
---
אתה מחפש את החדר שלך ואחרי הרבה זמן אתה מוצא אותו. אתה נכנס ורואה שזה חדרון קטן עם מיטה, טלוויזיה ושולחן.
אתה נכנס לחדר ונשכב על המיטה.
ג'ו
---
"סבבה אחי." הוא אומר ומוזג את הנוזלים מהבקבוקים ואז אתה רואה שהוא מוציא אבקה ומפזר אותה לתוך הכוס.
-
[b] ג'ו
---
טורי
---
את תוקעת את החרב לתוך המקום המיוחד שלו והוא נופל כשזרם דם נשפך החוצה.
את מכבה את החרב ומחזירה אותה למקום שלה ומסתכלת על הגופה.
ראסל
---
-
אחד החיילים מתקרב אלייך ומוריד את קסדתו ואתה רואה שזה דק"ב בלאק. המפקד אומר לך: "טוראי, טיפלת במצב טוב. אתה משוחרר. קיבלת 150 נקודות משימה." [/b][/quote]
לא התכוונתי ישר להרוג אותו OO
רציתי להלחם ><"
רק עצבנתי אותו O:
אני הולכת משם ברעד
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Oct 10 2008, 02:22 PM
[b] ג'ו
---
"סבבה אחי." הוא אומר ומוזג את הנוזלים מהבקבוקים ואז אתה רואה שהוא מוציא אבקה ומפזר אותה לתוך הכוס. [/b][/quote]
"טוב...תודה; אני מניח" אני אומר ולוקח את הכוס
-
[b] ג'ס
---
"לא אכפת לי, כל הזמן עושים מה שאתה רוצה. וכל מה שיש לך בראש זה נשיקות." היא צועקת עלייך, "פעם אחת עושים מה שאני רוצה ואתה נרדם ככה."
[/b][/quote]
"אל תצעקי עליי" אני נוזף.
"אני מצטער שאני עייף מהמשימות שלי, אבל אני כמו הכלב שלך ראית איך חיכיתי לך שתחזרי!"אני מנמיך קצת את קולי
-
[b] ראסל
---
אתה מחפש את החדר שלך ואחרי הרבה זמן אתה מוצא אותו. אתה נכנס ורואה שזה חדרון קטן עם מיטה, טלוויזיה ושולחן.
אתה נכנס לחדר ונשכב על המיטה.
[/b][/quote]
כע, אני מדליק טלוויזיה בחדשות לראות איך הסיפור נגמר בזמן שאני במיטה.
-
טורי
---
לא כל מה שמתכוונים קורה.
-
את מתרחקת מהגופה בחשש ורואה לפתע שהגופה נמוגה באוויר.
"אז מה מותק?" את שומעת את הקול של האדם שהרגת מאחורייך, "עכשיו את רוצה להעביר אליי את הכסף?"
ג'ו
---
אתה שותה את כל הכוס בלגימה אחת ומיד מרגיש מסוחרר.
"מהה? מה קורה לי?" אתה שואל ומתחיל להתנדנד ואחרי רגע אאתה מתעלף.
אתה מתעורר בדירה חשוכה ערום לגמרי ולידך שוכבת אמה. הבגדים שלך ושלה זרוקים ביחד במיטה. אתה מביט החוצה ורואה שמנורות הרחף דלוקות ואור ירח הקריסטל מאיר את שמי הלילה.
ג'ס
---
"יודע מה, אני סולחת. אבל על תעשה את זה שוב." אומרת לך נטלי.
ראסל
---
אתה רואה חדשות אך לא מדברים על האירוע, רק על אורחים המגיעים לכבוד הכנס הקיסרי בכוכב ארתה.