-
[QUOTE]Gallade
ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"ואני אתן לך את כול ההרפתקאות האלה,קדימה,האחרון שמגיע ליער פטלבורג הוא אפסון!" הוא רץ לכיוון יער פטלבורג,דארק אומר לך בחיוך:"למה אתה מחכה,לך כבר".[/QUOTE]
"ג'ון אתה אפסון!" אצעק לו בחזרה ואז ארוץ בשיא המהירות לעבר יער פטלבורג כדי להצליח במשימה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1101786]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק מהנהנת,אתה רואה ששלושת הפיג'י קופצים על טורצ'יק שלך ומתקיפים אותה במתקפות חזקות במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לעצור אותם אבל פיג'יוטו קופץ עליך ותוקף אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
אני מבקש שתדייק יותר, באיז מתקפות השתמשו הפיג'ים? באיזו מתקפה השתמש הפיג'יאוטו? איך עצרתי אותם?
אלה דברים חשובים..
-------------------------
"טורצ'יק, עזרי לי, תשתמשי בגחלת על פיג'יאוטו!" אצעק ואחכה לתגובתה.
~לאחר המתקפה~
"כל הכבוד! עכשיו תשתמשי בחלת על שלושת הפיג'ים!" אומר ואצביע לכיוון שלושת הציפורים הקטנות שעושות את דרכם אלי ואל טורצ'יק הקטנה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1101786][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מסתכל על איווי שלו ועל מנצ'קלס שלך,הוא אומר לך:"טוב שאני אתחיל או שאתה תתחיל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאיווי מסתכל על מנצ'קלס בחיוך מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטור אומר לך:"לא יודע אבל זה נשמע לי מוכר,בוא נראה,שהשמש תגווע זה שהשמש מתה,זאת אומרת בשקיעה,אבל מה זאת אומרת בצהריי היום,ממתי יש שקיעה בצהריים,ומה זה לעזאזל דמעות זכוכית?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*גלגל להבה לא סופת אש בסדר?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אוסרינג משתמש במתקפת שאגת דרקון שפוגעת בבידוף ומעלפת אותו,צ'ימצ'אר מסתכל על חברו שהפסיד בקרב,הוא משתמש במתקפת כעס שמחזקת אותו,צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגעת ישירות באוסרינג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי החזקה במיוחד של הטוטודייל הזוהר,אתה רואה שהמאמנת מחייכת אליך ואומרת לך:"חבל רציתי שהקרב הזה ימשיך עוד קצת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק מהנהנת,אתה רואה ששלושת הפיג'י קופצים על טורצ'יק שלך ומתקיפים אותה במתקפות חזקות במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לעצור אותם אבל פיג'יוטו קופץ עליך ותוקף אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שוב משתמש במתקפה המוזרה שהורסת את כדור האנרגיה שטרטוויג שלח,טרטוויג שלך נפגע מהאנרגיה המסתורית החשמלית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"ואני אתן לך את כול ההרפתקאות האלה,קדימה,האחרון שמגיע ליער פטלבורג הוא אפסון!" הוא רץ לכיוון יער פטלבורג,דארק אומר לך בחיוך:"למה אתה מחכה,לך כבר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במתקפת סופר עלים שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה הזוהר משתמש במתקפת על חושי שפוגע באחד הרטטות שמעולפים,הרטטה שמכושף בעל חושי עף על סניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו מניע את ראשו לסירוב אבל אתה רואה שמיד אחרי זה הוא יורד על ארבע ומתכונן להתנפל על נינדורן הזכר,אתה מבין שהוא מוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה,סינדוקוויל והגליגר של פרופסור אלם מתקדמים בתוך המערה,אתה רואה שמתמקדים לפניך שני נינוקינג[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]חזקים וגדולים,הם תופסים אותך ואת הפוקימונים שלך וגוררים אותך לתוך הזירה.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]לאחר שאתה נכנס לזירה אתה רואה נינוקינג זוהר הוא אומר לך:"נינוקינג?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]|מי אתה?|.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]זנבו הקטן של טרטוויג הופך להיות מתכת,זנב המתכת של טרטוויג מתקרב לפניו של דיינו שהודף את זה בעזרת גל הלם,דיינו משתמש בכדור צל שפוגע בטרטוויג ישירות בפנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'טוב זה לא הולך בוא ננסה מתקפה אחרת אולי ננסה לחסום לפיקאצו תראיה ואז נתקוף בכדור אנרגיה'אני חושב לעצמי ואז צועק לבאלבזור"תשתמש בפצצת רעל ותכון על הפנים שלו ואז כדור אנרגיה!"אני אומר ומקוה שזה יצליח
-
[quote=Yuma Tsukumo;1101786]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]זנבו הקטן של טרטוויג הופך להיות מתכת,זנב המתכת של טרטוויג מתקרב לפניו של דיינו שהודף את זה בעזרת גל הלם,דיינו משתמש בכדור צל שפוגע בטרטוויג ישירות בפנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'מה אני יכול לעשות? היא ממש חזקה'
"טרטוויג מהר תשתמש בזנב ברזל כדי לקבל תנופה ואז תעופף היישר
לדיינו ותפגע בו עם זנב ברזל קדימה!" אצעק
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי משתמשת במתקפת סופר עלים שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה הזוהר משתמש במתקפת על חושי שפוגע באחד הרטטות שמעולפים,הרטטה שמכושף בעל חושי עף על סניבי.[/QUOTE]
"סניבי!" אקרא לה בדאגה "מהר! תתחמקי ואז,אגרוף עשב!" אורה לה בתקווה שתבצע את ההוראות מושלם..
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מנצ'קלס שלך משתמש במתקפת נשיכה שפוגעת באיווי,אחרי זה מנצ'קלס נרדם ונותן לאיווי להתקיף אותו בשלוש מתקפות שונות,איווי פותח עם זנב ברזל שפוגע ישירות כמובן במנצ'קלס,אחרי זה הוא משתמש בנשיכה ובסוף הוא משחרר את מנצ'קלס מהשינה שלו בעזרת נהימה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטור אומר לך:"מצטער אבל אני חייב להגיע לעיר רוסטבורו,אני ממש חייב לעוף,בקרוב תבין למה אני חייב להגיע,טוב להתראות!" הוא מוציא פוקימון כנף גדול אתה לא מספיק לראות אותו וכבר הוא וויקטור עפים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך מנסה להשתחרר ממתקפת העל חושי של היריב שלו,אך הטוטודייל הזוהר לא מרפה ממנו,אחרי חמש דקות של כלא על חושי טוטודייל שלך מפסיד בקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק משתמשת במתקפת גחלת על פיג'יוטו אבל הוא מתחמק והגחלת פוגעת לך בפנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק משתמשת במתקפת גחלת שמפספסת את הפיג'י.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפיג'יוטו פוגע בך בעורף במתקפת ניקור כואבת במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפיג'י מתנפלים על טורצ'יק שלך בעזרת מתקפות ניקור שפוגע בה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור משתמש במתקפת פצצת רעל ואז כדור אנרגיה,כמו קודם,האנרגיה החשמלית משמידה את המתקפות של באלבזור שלך,המאמן אומר לך:"האנרגיה הזו ממש מעצבנת אי אפשר להילחם ככה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע אחרי ג'ון ליער פטלבורג בערך שלוש שניות אחרי שהוא מגיע,הוא אומר לך:"טוב,היער הזה גדול מאוד,אני אלך לצד אחד ואתה תלך לשני מי שמוצא משהו או בסכנה שיזעיק את השני בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי לא מתחמקת היא משתמשת באגרוף עשב שמעיף את הרטטה הרגיל המסכן על הרטטה הזוהר,אך הרטטה הזוהר מתחמק ומשתמש במתקפת כדור אנרגיה מוזר מאוד שכמעט פוגע בסניבי אבל למזלך הוא לא פוגע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת שנגדך אומרת לך:"טרטוויג הוא פוקימון איטי מאוד,לא כדאי לו להשתמש במתקפות פיזיות אלא כדי לו להשתמש במתקפת מיוחדות כמו עלי תער או שאיבה" אתה נזכר שגם את המתקפות האלה הטרטוויג שלך יודע![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1102019][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מנצ'קלס שלך משתמש במתקפת נשיכה שפוגעת באיווי,אחרי זה מנצ'קלס נרדם ונותן לאיווי להתקיף אותו בשלוש מתקפות שונות,איווי פותח עם זנב ברזל שפוגע ישירות כמובן במנצ'קלס,אחרי זה הוא משתמש בנשיכה ובסוף הוא משחרר את מנצ'קלס מהשינה שלו בעזרת נהימה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
" מנצ'לקס, צא אליו עם נשיכה שוב ואז תרכז את אנרגיית השמש בפה שלך ותנסה להשתמש בקרן סולרית!" אני אומר למנצ'לקס בתקווה שהוא יצליח
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1102019][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטור אומר לך:"מצטער אבל אני חייב להגיע לעיר רוסטבורו,אני ממש חייב לעוף,בקרוב תבין למה אני חייב להגיע,טוב להתראות!" הוא מוציא פוקימון כנף גדול אתה לא מספיק לראות אותו וכבר הוא וויקטור עפים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך מנסה להשתחרר ממתקפת העל חושי של היריב שלו,אך הטוטודייל הזוהר לא מרפה ממנו,אחרי חמש דקות של כלא על חושי טוטודייל שלך מפסיד בקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק משתמשת במתקפת גחלת על פיג'יוטו אבל הוא מתחמק והגחלת פוגעת לך בפנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק משתמשת במתקפת גחלת שמפספסת את הפיג'י.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפיג'יוטו פוגע בך בעורף במתקפת ניקור כואבת במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפיג'י מתנפלים על טורצ'יק שלך בעזרת מתקפות ניקור שפוגע בה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור משתמש במתקפת פצצת רעל ואז כדור אנרגיה,כמו קודם,האנרגיה החשמלית משמידה את המתקפות של באלבזור שלך,המאמן אומר לך:"האנרגיה הזו ממש מעצבנת אי אפשר להילחם ככה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע אחרי ג'ון ליער פטלבורג בערך שלוש שניות אחרי שהוא מגיע,הוא אומר לך:"טוב,היער הזה גדול מאוד,אני אלך לצד אחד ואתה תלך לשני מי שמוצא משהו או בסכנה שיזעיק את השני בסדר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי לא מתחמקת היא משתמשת באגרוף עשב שמעיף את הרטטה הרגיל המסכן על הרטטה הזוהר,אך הרטטה הזוהר מתחמק ומשתמש במתקפת כדור אנרגיה מוזר מאוד שכמעט פוגע בסניבי אבל למזלך הוא לא פוגע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת שנגדך אומרת לך:"טרטוויג הוא פוקימון איטי מאוד,לא כדאי לו להשתמש במתקפות פיזיות אלא כדי לו להשתמש במתקפת מיוחדות כמו עלי תער או שאיבה" אתה נזכר שגם את המתקפות האלה הטרטוויג שלך יודע![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"צודק יש לי רעיון "אני אומר וצועק לבאלבזור"בוא ננסה להתקרב ניב רעל עכשיו ומהר!"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]*הוא לא יודע קרן סולרית ובקרב אחד הוא לא ילמד או יתפתח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מנצ'קלס משתמש בנשיכה בדיוק על הראש של איווי,איווי מנצל את זה בעזרת קרן על מטווח אפס,שפוגעת ישירות במנצ'קלס,מנצ'קלס שלך חלש מאוד בגלל המתקפה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור שלך משתמש במתקפת ניב רעל,שיניו הופכות להיות סגולות יותר וארוכות יותר,פיקאצ'ו משתמש במכת ברק אך האנרגיה החשמלית יוצאת שוב ופוגעת בכול הפוקימונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1102030][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]*הוא לא יודע קרן סולרית ובקרב אחד הוא לא ילמד או יתפתח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מנצ'קלס משתמש בנשיכה בדיוק על הראש של איווי,איווי מנצל את זה בעזרת קרן על מטווח אפס,שפוגעת ישירות במנצ'קלס,מנצ'קלס שלך חלש מאוד בגלל המתקפה הזו.[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
עדיין, שילמד מתקפה אחת שעושה נזק חוץ מנשיכה, אני לא יכול כל היום נשיכה נשיכה נשיכה נשיכה, וממתי אייוי יודע קרן על?!
"מנצ'לקס, תנסה להתאושש ואז תשתמש בנשיכה שוב ואז הגנה!" אני אומר למנצ'לקס ומתחיל להיות קצת בלחץ
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי לא מתחמקת היא משתמשת באגרוף עשב שמעיף את הרטטה הרגיל המסכן על הרטטה הזוהר,אך הרטטה הזוהר מתחמק ומשתמש במתקפת כדור אנרגיה מוזר מאוד שכמעט פוגע בסניבי אבל למזלך הוא לא פוגע.[/QUOTE]
'וואי זה היה קרוב! אולי קרוב מדיי... אני חייב כבר לגמור את הקרב הזה...' אחשוב לעצמי בדאגה
"סניבי! תשתמשי במיקוד אנרגיה ואז,סופת עלים! אם כל זה לא מצליח,תשתמשי גם באגרוף עשב! קדימה סניבי אני מאמין בך!" אצעק לה בעידוד..
-
[QUOTE]Gallade
אתה מגיע אחרי ג'ון ליער פטלבורג בערך שלוש שניות אחרי שהוא מגיע,הוא אומר לך:"טוב,היער הזה גדול מאוד,אני אלך לצד אחד ואתה תלך לשני מי שמוצא משהו או בסכנה שיזעיק את השני בסדר?".[/QUOTE]
"אוקיי ג'ון," אגיד לג'ון בשמחה, "בהצלחה." אוסיף בשמחה ואז אלך לצעד השני כדי לראות עם הבידריל המוזר בצד שאני הולך אליו.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]*איווי הזה ממש מאומן,תאמן את מנצ'קלס שלך אולי הוא ידע גם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מנצ'קלס חלש מאוד בקושי משתמש במתקפת הגנה אבל ההגנה שלו חלשה מעט אבל זה מספיק בשביל לשרוד עוד קרן על,אבל אתה רואה שמנצ'קלס לא מסוגל לסבול את זה והוא מתמוטט ומפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש את הבידריל הזוהר המיוחד,אחרי עשר דקות של מציאת כלום אתה שומע משהו מתקדם מאחוריך,אתה מסתובב,אתה רואה שג'ון יוצא מהשיחים והוא אומר לך:"שום דבר נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך משתמשת שוב במתקפת סופת עלים המתקפה מפספסת אומנם את הרטטה הזוהר אבל פוגעת בשלושת הרטטות שהתעלפו,מסתבר שבעזרת המתקפה שלך הם יתעוררו,אתה רואה שסניבי שלך עכשיו נלחמת לא רק היא אלא עכשיו הצטרפו לצד שלך שלושה רטטה פראיים עם חשבון לא סגור עם הרטטה הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי שלך משתמשת שוב במתקפת סופת עלים המתקפה מפספסת אומנם את הרטטה הזוהר אבל פוגעת בשלושת הרטטות שהתעלפו,מסתבר שבעזרת המתקפה שלך הם יתעוררו,אתה רואה שסניבי שלך עכשיו נלחמת לא רק היא אלא עכשיו הצטרפו לצד שלך שלושה רטטה פראיים עם חשבון לא סגור עם הרטטה הזוהר. [/QUOTE]
"יפה סניבי! עכשיו יש לנו יתרון מספרי..תשתמשי במיקוד אנרגייה!" אצעק לה בתקווה..
-
[QUOTE]Gallade
אתה מחפש את הבידריל הזוהר המיוחד,אחרי עשר דקות של מציאת כלום אתה שומע משהו מתקדם מאחוריך,אתה מסתובב,אתה רואה שג'ון יוצא מהשיחים והוא אומר לך:"שום דבר נכון?".[/QUOTE]
"בדיוק, אולי הפוקימונים שלנו יעזרו." אגיד לג'ון ואז אוציא את פיפלאפ ואבקש ממנו בחיפוש הבידריל הזוהר המיוחד.