-
[QUOTE=Blackbeard;1175640]כל הכבוד דרדיגון, כל דבר שהוא לא פוקימון הוא מבורך
וואי נכנסתי לשיר סתם טפשי כזה שכתבתי מלפני 4-5 שנים! כאן בפורום, וראיתי תגובות של 2 מהאנשים שהיו הכי חשובים לי, ניצן מיצמיץ שאותה אתם לא מכירים זו ניצן אחרת, וסאי. אם מישהו היה מהתקופות הישנות הוא היה יודע על מה אני מדבר, היה אז כל כך כיף, הנודים היו אדירים, אני נגיד רואה שכתוב " ל- sai אין חברים ברשימה. " ואם היה פה הייתי אומר שאין לו חברים בכלל ם: אבל היה באמת התקופה הכי יפה, אולי בעיקר עומר פה יודע על מה אני מדבר[/QUOTE]
זה לא רק הוא, אני החבר שהוא דיבר עליו :)
-
[QUOTE=CrashRide;1175637]סדרה פשע טובה מאוד.ו רוצה לפתוח את הסיפור היום? וכדאי לך להסתכל בספרות, יש שם סיפור מוכר משהו :)[/QUOTE]
תענה לי בה"פ... P:
-
[QUOTE=Druddigon man;1175645]תענה לי בה"פ... P:[/QUOTE]
עניתי, ותסתכל בסיפור חרב האור בספרות, יש שם משהו מוכר, לא XD ?
-
[quote=CrashRide;1175644]זה לא רק הוא, אני החבר שהוא דיבר עליו :)[/quote]
ואני חשבתי איזה חבר יש לו פה חחחח.
-
-
[QUOTE=CrashRide;1175649]עניתי, ותסתכל בסיפור חרב האור בספרות, יש שם משהו מוכר, לא XD ?[/QUOTE]
אני אבדוק.. S:
-
[QUOTE=SportMan;1175654]ואני חשבתי איזה חבר יש לו פה חחחח.[/QUOTE]
אאוץ' עומר שים לב איזה ירידה אבי דפק XD מה קורה אחי?
-
[QUOTE=SportMan;1175654]ואני חשבתי איזה חבר יש לו פה חחחח.[/QUOTE]
סתום ~
-
[quote=CrashRide;1175665]אאוץ' עומר איזה ירידה XD מה קורה אחי?[/quote]
הוא אמר איזה חבר חשבתי חבר שהוא מכיר מהיום יום חשבתי איזה חבר יש לו פה חח.
סבבה, ואיתך?.
-
[QUOTE=SportMan;1175669]הוא אמר איזה חבר חשבתי חבר שהוא מכיר מהיום יום חשבתי איזה חבר יש לו פה חח.
סבבה, ואיתך?.[/QUOTE]
אני אחלה, אני ועומר הולכים לפרסם את הסיפור. אגב, אתה יודע שעשו עליי ועל עומר אנימה? זה נקרא פיירי טייל XD
-
-
[quote=CrashRide;1175672]אני אחלה, אני ועומר הולכים לפרסם את הסיפור. אגב, אתה יודע שעשו עליי ועל עומר אנימה? זה נקרא פיירי טייל XD[/quote]
אחלה אנימה חח, גם עליי עשו אנימה, נארוטו :) חח, רק אני סאסקה ולא נארוטו.
סליחה עומר אם העלבתי אותך :), לא התכוונתי להגיד שאין לך חברים בפורום אלא התבלבלתי וחשבתי איזה חבר שאתה מכיר בחיים נמצא בפורום.
-
[QUOTE=SportMan;1175677]אחלה אנימה חח, גם עליי עשו אנימה, נארוטו :) חח, רק אני סאסקה ולא נארוטו.
סליחה עומר אם העלבתי אותך :), לא התכוונתי להגיד שאין לך חברים בפורום אלא התבלבלתי וחשבתי איזה חבר שאתה מכיר בחיים נמצא בפורום.[/QUOTE]
לא, אבל באמת, זה [B]בול[/B] השיחות מכשפים שלי ושל עומר! זה לא ייאמן! וכל משהו שהוא עליי יוצא אחלה :)
-
[QUOTE=CrashRide;1175672]אני אחלה, אני ועומר הולכים לפרסם את הסיפור. אגב, אתה יודע שעשו עליי ועל עומר אנימה? זה נקרא פיירי טייל XD[/QUOTE]
אנחנו אנימה :D
חח.. טוב אני הלכתי לפרסם, רק עוד רגע.. S:
-
[QUOTE=Druddigon man;1175681]אנחנו אנימה :D
חח.. טוב אני הלכתי לפרסם, רק עוד רגע.. S:[/QUOTE]
סבבה. כולם לקרוא את הסיפור הזה!