-
[QUOTE=CrashRide;1182051]אני לא אמרתי שאתה כזה, אני רק אמרתי שאני לא אוהב כאלה...
וזה כאילו שזה יהיה שירים לשבת, בשביל שיהיה נחמד. אתה יכול להתייחס לזה כאל קבלת שבת של מוזיקאי יהודי...:)[/QUOTE]
הדבר היחיד הטוב שאני רואה בקבלות שבת זה האוכל, חוץ מזה זה סתם תפילות למשהו שלא קיים O:
-
[QUOTE=Naruto;1182052]הדבר היחיד הטוב שאני רואה בקבלות שבת זה האוכל, חוץ מזה זה סתם תפילות למשהו שלא קיים O:[/QUOTE]
לא זוכר את הדת המוזיקאית שהקמנו :)?
ואני מסכים איתך, אין אלוהים
-
[QUOTE=CrashRide;1182053]לא זוכר את הדת המוזיקאית שהקמנו :)?
ואני מסכים איתך, אין אלוהים[/QUOTE]
אני מחשיב את זה כמשהו משני, האלים קיימים בתוך הבן אדם, משהו בודהיטי מפגר בלה בלה בלה..
-
[QUOTE=CrashRide;1182053]לא זוכר את הדת המוזיקאית שהקמנו :)?
ואני מסכים איתך, אין אלוהים[/QUOTE]
אתה כתבת שיר לקבלת שבת או משהו כזה? כי אם כן כנראה אתה סןבל מפיצול אישיות..... תבדןק את זה..
-
[QUOTE=Naruto;1182055]אני מחשיב את זה כמשהו משני, האלים קיימים בתוך הבן אדם, משהו בודהיטי מפגר בלה בלה בלה..[/QUOTE]
אני כאילו אתאיסט מוזיקאי, אבל לא הבנתי מה איתך...והאלים לא קיימים.[B]נקודה[/B].
[QUOTE=buizel שולט;1182056]אתה כתבת שיר לקבלת שבת או משהו כזה? כי אם כן כנראה אתה סןבל מפיצול אישיות..... תבדןק את זה..[/QUOTE]
ולא כתבתי שיר...זה קבלת שבת במוזיקה, כמה שירים שהבאתי כדי לעשות בת..כמו תוכניות מוזיקה לשבת ברדיו.
-
[QUOTE=CrashRide;1182057]אני כאילו אתאיסט מוזיקאי, אבל לא הבנתי מה איתך...והאלים לא קיימים.[B]נקודה[/B].[/QUOTE]
סתם כתבתי הודעה לא קשורה, היא יצאה לא במקום O:
-
[QUOTE=Naruto;1182058]סתם כתבתי הודעה לא קשורה, היא יצאה לא במקום O:[/QUOTE]
אוקיי...
-
וואי אני משחק דיג'ימון זה כיף O:
-
אני לא מגובש לגבי הדעה שלי... אז אני םשוט מתעלם מזה... אני לא לא מאמין אבל אני גם לא כן מאמין...
אני פשוט מתעלם...
-
[QUOTE=Naruto;1182061]וואי אני משחק דיג'ימון זה כיף O:[/QUOTE]
איפה אתה משחק דיג'ימון?
-
[QUOTE=buizel שולט;1182062]אני לא מגובש לגבי הדעה שלי... אז אני םשוט מתעלם מזה... אני לא לא מאמין אבל אני גם לא כן מאמין...
אני פשוט מתעלם...[/QUOTE]
בלבלת אותי O:
[QUOTE=CrashRide;1182063]איפה אתה משחק דיג'ימון?[/QUOTE]
במחשב באימולטור DS
-
שיחקתי בדיג׳ימון... החלק המעצבן זה לפתח אותם... זה ממש קשה...
-
[QUOTE=Naruto;1182064]בלבלת אותי O:
במחשב באימולטור DS[/QUOTE]
אה אוקיי...
-
[QUOTE=buizel שולט;1182066]שיחקתי בדיג׳ימון... החלק המעצבן זה לפתח אותם... זה ממש קשה...[/QUOTE]
לא היה לי כוח להלחם 500 שנה אז שמתי צ'יט שמביא להם אחרי כל קרב 2000 EXP על כל סוג דיג'ימון שקיים, בערך 10,000 אחרי כל קרב, אפילו יותר.. 16,000 הייתי אומר..
-
כיף לי!!!
השבוע אני מקבל את הווליום ה13 how to read של death note!!
זה כ״כ מרגש!:׳)