[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184744]דניס שעמם אותי וחשבתי מה יקרה אם אני אנצל את הידע שלי במוזיקה אבל אז חשבתי שאתה רוצה את התפקיד ואני ממש לא אז הצעתי לך אותו P:[/QUOTE]
וואו, תודה אחי :)
Printable View
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184744]דניס שעמם אותי וחשבתי מה יקרה אם אני אנצל את הידע שלי במוזיקה אבל אז חשבתי שאתה רוצה את התפקיד ואני ממש לא אז הצעתי לך אותו P:[/QUOTE]
וואו, תודה אחי :)
[QUOTE=ShockoMan;1184745]היי
[IMG]http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/023/e/b/eb23ab07e4e24f76776c3ec8a7d44f98.jpg[/IMG][/QUOTE]
אני נשבע שראית את התמונה של הבחור הזה כבר איפשהו.. O:
ומיוז זו לא חברה של משהו או להקה? O:
ראיתי תתמונה של תומר זה כולה חוטיני מה יש לכם לקרוא לזה פורנו זה כמו לקרוא לבן לאדן חייל בצהל(בסדר לא דוגמא טובה Xddd אבל הבנתם תקטע חח)
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184750]אני נשבע שראית את התמונה של הבחור הזה כבר איפשהו.. O:
ומיוז זו לא חברה של משהו או להקה? O:[/QUOTE]
זה אחד מהגיטריסטים של מיוז,אני חושב...
[QUOTE=Hei;1184752]ראיתי תתמונה של תומר זה כולה חוטיני מה יש לכם לקרוא לזה פורנו זה כמו לקרוא לבן לאדן חייל בצהל(בסדר לא דוגמא טובה Xddd אבל הבנתם תקטע חח)[/QUOTE]
בדיוק, דניס סתם קטנוני O:
והבאתי באחד העמודים הקודמים בן אדם שרואים לו את התחת, אני חושב שלפי דניס גם זה פורנו..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184750]אני נשבע שראית את התמונה של הבחור הזה כבר איפשהו.. O:
ומיוז זו לא חברה של משהו או להקה? O:[/QUOTE]
Matt Bellamy
מה תומר פרסם?
[QUOTE=ShockoMan;1184757]Matt Bellamy[/QUOTE]
הוא גיטריסט של מיוז נכון?
[quote=7;1184761]מה תומר פרסם?[/quote]
תמונה של מישהי עם בגד ים שהחלק הגלוי היחיד אצלה הוא הצד הימני של התחת וגם בקושי..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184764]תמונה של מישהי עם בגד ים שהחלק הגלוי היחיד אצלה הוא הצד הימני של התחת וגם בקושי..[/QUOTE]
ובגלל זה באן?
[QUOTE=Mashine X;1184762]הוא גיטריסט של מיוז נכון?[/QUOTE]
כן.
וואי למה תומר בבאן?
גם אני לא כל כך הבנתי את הסיבה..
עדיין חייבים להודות,אם החזה של הזאתי שתומר הביא הוא כמו התחת שלה אז היא די כוסי :)
אני יודע שתומר אמר שדניס מנהל לא טוב
אולי גם בגלל זה..
סתם סתם אני יודע את הסיבה.
כאילו אם אני אפרסם תמונה של התחת שלי עם בקיני אז זה
יחשב לפורנו?