עומר ניצח אותי, כצפוי...
תגיד, מה הייתה בעייה אם הטיונר שלי? לא הצלחתי להבין.
Printable View
עומר ניצח אותי, כצפוי...
תגיד, מה הייתה בעייה אם הטיונר שלי? לא הצלחתי להבין.
נתתי לך צ'אנס במשך כמה תורות אבל לא הצלחת,אתה באמת לא יודע מה זה קסמים\מלכוודת מתמשכים?
אפשר לזהות אותם בעזרת סימן האינסוף שנמצא ליד שם הסוג שלהם
[QUOTE=Primo;1212212]נתתי לך צ'אנס במשך כמה תורות אבל לא הצלחת,אתה באמת לא יודע מה זה קסמים\מלכוודת מתמשכים?
אפשר לזהות אותם בעזרת סימן האינסוף שנמצא ליד שם הסוג שלהם[/QUOTE]
אני לא ממש מתמצא בסוגים של קלפי מלכודות. תראה את העריכה של ההודעה מעליך.
אבל הבנתי למה אתה מתכוון כשאמרת לי.
[quote=Artist Ninja;1212211]עומר ניצח אותי, כצפוי...
תגיד, מה הייתה בעייה אם הטיונר שלי? לא הצלחתי להבין.[/quote]
הטיונר שלך הוא בדרגה חמש וניסית לתאם איתו יצור דרגה 4 בשביל יצור דרגה 8 וגם קוויקדרו יכול לזמן בתיאום רק מפלצות שהם Syncro בשמם [או שצריך טיונרים מיוחדים בשבילם] כמו Junk Warrior,Road Wariror ולא כמו ארצ' שאתה ניסית לזמן,הבנת?
[QUOTE=Primo;1212214]הטיונר שלך הוא בדרגה חמש וניסית לתאם איתו יצור דרגה 4 בשביל יצור דרגה 8 וגם קוויקדרו יכול לזמן בתיאום רק מפלצות שהם Syncro בשמם [או שצריך טיונרים מיוחדים בשבילם] כמו Junk Warrior,Road Wariror ולא כמו ארצ' שאתה ניסית לזמן,הבנת?[/QUOTE]
הבנתי את ה-4 וחמש, זו הייתה טעות שלי, כי לא השתתמשתי בסינכרונים לפני הקרב הזה ושכחתי קצת איך מזמנים אותם. עכשיו הבנתי, תודה.
תראה כול מפלצת סיכרנו שכתוב שהיא צריכה מפלצת תיאום מסוימת יכולה להיות מתואמת בעזרת קוויקדרו [במקרים נדירים זה עובד גם אצל ג'אנק ווריור בגלל שהוא דרגה חמש וגם קוויקדרו]
[QUOTE=Primo;1212216]תראה כול מפלצת סיכרנו שכתוב שהיא צריכה מפלצת תיאום מסוימת יכולה להיות מתואמת בעזרת קוויקדרו [במקרים נדירים זה עובד גם אצל ג'אנק ווריור בגלל שהוא דרגה חמש וגם קוויקדרו][/QUOTE]
את זה אני יודע, לכן לקחתי אותו.
לאח שלי יש הרבה קלפים. אני צריך לבנות לעצמי חפיסה מהם, כי אלו קלפים שאני מכיר...
לא כול כך הבנתי מה היה העיקרון של הדק שלך?
לוחמים?
I am Lengen-Wait for it.......................................-Dary!
יבש בפורום
היי כולם חזרתי מבית ספר
מישהו רוצה קרב?
עומר החפיסה שלו בנויה על אלמנטס הירו
אליה! סיימתי להכין חפיסה חדשה, מוכן שאבדוק אותה עליך?
עומר, כפי שהוא אמר, החפיסה שלי מבוססת על אלמנלטלס הירו.
כן
ותיגברת את עצמי בפרמידה
[QUOTE=anubis;1212238]היי כולם חזרתי מבית ספר
מישהו רוצה קרב?
עומר החפיסה שלו בנויה על אלמנטס הירו[/QUOTE]
למה למדת היום?
צהריים טובים :)