-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1240730][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
"כן הוא יכול אפילו כבר ללכת" אומרת האחות ג'וי בחיוך בזמן שאתה נכנס לחדר ושם יושב הבחור מתאפס על עצמו "וואי אחי תודה על ההצלה!" הוא אומר בקול רגיל ושפוי ונעמד על שתי רגליו.
"אני חייב לך!" הוא אומר בחיוך ומתחיל לצאת מהחדר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אתה הולך?" אשאל אותו ואצא ממרכז הפוקימונים ואצעד לכיוון הרציף
-
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
אתה מחזיר את קאמובסקין ומתחיל לרוץ ברחבי הספינה ומוצא שם לבסוף מכונה קטנה לריפוי פוקימונים ומכניס לשם את הפוקדורים שלך ואחרי כמה דקות המכונה מסיימת ומוציאה את המגש עם הפוקימונים שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אתה מתחיל ללכת עם פאנפי הביישנית מאחוריך לכיוון החנות ופוגש הפעם מוכרת צעירה ומושכת "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך גדול.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
"כן יש לי ספינה עוד מעט" הוא אומר בחיוך "לאן אתה שט?" הוא שואל ומסתכל עליך וכשאתה עונה לו "אז אני מניח שאנחנו שותפים לשיט" הוא אומר בחיוך ואז שניכם יוצאים מהמרכז והולכים במהירות לנמל ומוצאים בזריזות את הספינה שלכם.
אתם עולים במעלה הגשר ומגיעים לסיפון הראשי של האונייה הגדולה ומוצאים את עצמכם בגובה עשרים מטר מהאדמה מוקפים אך ורק בכל טוב של שיש לאוניה להציע לכם. בריכה, זירות אימון, במות, מסעדות, חנויות.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1240745]
אתה מתחיל ללכת עם פאנפי הביישנית מאחוריך לכיוון החנות ופוגש הפעם מוכרת צעירה ומושכת "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך גדול.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
אשפיל מבט ואז אומר עם לחיים אדומות ."מתקפות חדשות אני לקנות"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1240745][SIZE="1"][COLOR="Red"]
"כן יש לי ספינה עוד מעט" הוא אומר בחיוך "לאן אתה שט?" הוא שואל ומסתכל עליך וכשאתה עונה לו "אז אני מניח שאנחנו שותפים לשיט" הוא אומר בחיוך ואז שניכם יוצאים מהמרכז והולכים במהירות לנמל ומוצאים בזריזות את הספינה שלכם.
אתם עולים במעלה הגשר ומגיעים לסיפון הראשי של האונייה הגדולה ומוצאים את עצמכם בגובה עשרים מטר מהאדמה מוקפים אך ורק בכל טוב של שיש לאוניה להציע לכם. בריכה, זירות אימון, במות, מסעדות, חנויות.
"ריידון תחזור,אל תדאג אתה תהנה מהשיט הזה" אומר לו בחיוך ואחזיר אותו לפוכדור.
"מה בא לך לעשות?" אשאל אותו, "יש לנו המון זמן והרבה דברים לעשות! אשמח להתאמן גם" אומר לו בחיוך
-
"בטח זה נמצא במדפים שם" היא אומרת בחיוך ומצביעה לך על האזור. ואתה הולך לשם, שוב, ורואה עשרות דיסקים עם מתקפות מכל הסוגים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
"האמת אני רוצה קודם להתמקם בחדר שלי ואח"כ אני אמצא אותך" הוא אומר בחיוך ונכנס לספינה דרך מעבר קטן.
אתה מוצא את עצמך לבד על הסיפון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1240752][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]
"האמת אני רוצה קודם להתמקם בחדר שלי ואח"כ אני אמצא אותך" הוא אומר בחיוך ונכנס לספינה דרך מעבר קטן.
אתה מוצא את עצמך לבד על הסיפון.
"אני אתמקם בחדר אחר כך" אמלמל ואסתובב לי בספינה, "קודם כל נתאמן קצת,ואז נאכל,נתמקם בחדר ונצא להנות קצת" אמלמל ואתכנן את כל מה שאעשה.
אלך לזירות האימון ואחפש מישהו להילחם איתו
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1240752][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
"בטח זה נמצא במדפים שם" היא אומרת בחיוך ומצביעה לך על האזור. ואתה הולך לשם, שוב, ורואה עשרות דיסקים עם מתקפות מכל הסוגים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"אם אני זוכר נכון מתקפות האדמה כמעט ונגמרו כאן, אז מתקפות נורמל ואבן "אומר לפאנפי ואחפש את מדפי המתקפות.
-
[quote=Ritsuka Kun;1240745][SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מחזיר את קאמובסקין ומתחיל לרוץ ברחבי הספינה ומוצא שם לבסוף מכונה קטנה לריפוי פוקימונים ומכניס לשם את הפוקדורים שלך ואחרי כמה דקות המכונה מסיימת ומוציאה את המגש עם הפוקימונים שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"קדימה קומבאסקין צא!" אני קורא ומוציא אותו החוצה "איך אתה מרגיש? יותר טוב?" אני שואל אותו בחיוך "קדימה, בוא נטייל בספינה קצת לפני שנלך לישון" אני אומר לו בחיוך ומתחיל להסתובב כשהוא הולך לצידי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1240700][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]היא לא יכולה להיות Burn כי שיתקת אותה מקודם עם הגל רעם..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]נאמל מהנהנת להסכמה ויורה מפיה עשרות להבות קטנות מפיה לעברה של קלפייבל הנפגעת מהן ישירות והיא נאלצת להפסיק את המטרונום שלה בשביל להגן על עצמה אבל נפגעת קשות ממתקפת הגחלת של נאמל. "קלפייבל קדימה מטרונום!" צועקת קים לעברה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אהה חח
---
"תפריעי לה!" אורה לנאמל, להמשיך עם הגחלת כדי למנוע מקלאפייבל לתקוף במטרונום, אחרי מה שיקרה כתוצאה מזה, אורה לה "תזוזת אדמה וחפירה! שוב!"
---
אני אשמח לחכה, ולהגיע לטרוקו
-
אתה מחליט להסתובב עוד קצת באזור בעקבות קרב טוב לפוקימונים שלך ובאמת אחרי עשר דקות אתה מוצא מאמנת צעירה המוכנה להלחם מולך והיא משחררת גולדין ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/97/Spr_5b_118_m.png[/IMG]) והארייאמה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/a3/Spr_5b_297.png[/IMG]).
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה ניגש ומחפש מתקפות אבן ונורמאל ומוצא במהירות כמה מדפים עם מתקפות הרצויות.
באבן אתה מוצא- סופת חול, קבר אבן, גילגול, צחצוח אבן (Rock Polish), קצה אבן (Stone Edge), אבנים חדות (Stealth Rock).
ואילו באזור הנורמאל אתה מוצא- חבטת ראש, שאגה, חבטת גוף, משיכה, כוח סודי, כוח חבוי, משיכה, מתנה טבעית (Natural Gift) אגרוף מגה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
קאומבסקין מהנהן בראשו ועושה שרירים בצחוק ושניכם עושים סיבוב בספינה ובדיוק לפני שאתה מתכוון להתקפל אתה מבחין ברובי יושב בצד ומסתכל לשמיים.
"היי" אומר לך כשמבחין בך "נו נלחמת?" הוא שואל בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
אוקי אחרי הקרב אתה מגיע לשם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נאמל שולחת גחלת אבל באיחור של כמה שניות וקלפייבל כמה יוצרת קרן בועות מבין ידייה המתפוצצות יחד עם כדורי הגחלת ונעלמת. נאמל מתחילת לקפוץ על האדמה בחוזקה ויוצרת שוב תזוזות בכל הזירה, אבל קלפייבל קופצת לאוויר ובעזרת כנפייה דוהה כמה שניות עד שהמתקפה נעלמת, אבל נאמל שוב מנצלת את הבלבול מהתזוזות ונעלמת מתחת לאדמה.
המ תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1241899]
אתה ניגש ומחפש מתקפות אבן ונורמאל ומוצא במהירות כמה מדפים עם מתקפות הרצויות.
באבן אתה מוצא- סופת חול, קבר אבן, גילגול, צחצוח אבן (Rock Polish), קצה אבן (Stone Edge), אבנים חדות (Stealth Rock).
ואילו באזור הנורמאל אתה מוצא- חבטת ראש, שאגה, חבטת גוף, משיכה, כוח סודי, כוח חבוי, משיכה, מתנה טבעית (Natural Gift) אגרוף מגה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"אהמ אני אקח ,את זה ,את זה ,את זה וגם את זה " אמלמל לעצמי ואקח את הדיסקים של המתקפות: קצה אבן, אבנים חדות, חבטת ראש ואגרוף מגה.
אחר כך אגש למוכרת ואגיש לה את החפצים בלי לדבר.
-
[quote=Ritsuka Kun;1241899][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אוקי אחרי הקרב אתה מגיע לשם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]נאמל שולחת גחלת אבל באיחור של כמה שניות וקלפייבל כמה יוצרת קרן בועות מבין ידייה המתפוצצות יחד עם כדורי הגחלת ונעלמת. נאמל מתחילת לקפוץ על האדמה בחוזקה ויוצרת שוב תזוזות בכל הזירה, אבל קלפייבל קופצת לאוויר ובעזרת כנפייה דוהה כמה שניות עד שהמתקפה נעלמת, אבל נאמל שוב מנצלת את הבלבול מהתזוזות ונעלמת מתחת לאדמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]המ תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אבל חכה טובה לא חרטא XDD
---
"תשתמשי בתזוזת אדמה שתפיל את קלפייבל!" אורה לה, חושב על מהלך שעלול לתת לי את הניצחון "תצאי מתחת לקלפייבל עם גלגול והסתערות אש ביחד!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1241899][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
אתה מחליט להסתובב עוד קצת באזור בעקבות קרב טוב לפוקימונים שלך ובאמת אחרי עשר דקות אתה מוצא מאמנת צעירה המוכנה להלחם מולך והיא משחררת גולדין ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/97/Spr_5b_118_m.png[/IMG]) והארייאמה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/a3/Spr_5b_297.png[/IMG]).
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוקיי קדימה צאו ריידון ופיפלאפ!" אקרא ואשחרר את שניהם.
"ריידון השתמש בהחלקה! תנוע סביב אריאהמה ותבלבל אותו! בזמן הנכון תשתמש במתקפת קרן! פיפלאפ תשתמשי בחבטה על גולדין! ואחר כך ניקור!" אדריך את שניהם ואצפה בקרב
-
אתה לוקח את ארבעת הדיסקים וניגש למוכרת ומביא לה אותם והיא מעבירה אותם בקופה. "זה יוצא לך 750$" היא אומרת בחיוך.
אתה מגיש לה את הכסף בלי יותר מידי שאלות ויוצא משם במהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
זה ברור.. חח אתה בטוח רוצה לעבור ישר לאי?
אתה תעבור לבד בלי קים או משהו~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מתוך האדמה נאמת מתחילה לעשות רעידות חזקות במיוחד הגורמות גם לך אפילו למעוד אחורנית ויוצרת שבר ענקי באדמת הזירה ומעיפה משם עשרות גושי אדמה העפים אל קלפייבל ,המרחפת לה, וגורמים לה להיקבר תחת בזמן שהיא נופלת מעולפת על אדמת המגרש.
"וואו זה היה ממש טוב!" אומרת לך קים בחיוך ומחזירה את קלפייבל לפוקדור שלה. "מאיפה למדת להלחם ככה?" היא שואלת בחיוך מתלהב.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
פיפלאפ ורידון קופצים מהפוקדורים שלהם בזמן שהמאמנת של היריבים מחלקת להם גם פקודות.
ריידון מתחיל לרעוד ועורו כאילו מתחלק והוא מתחיל לרוץ במהירות, מפתיע יחסית למראה שלו, סביב הרייאמה ודוקר אותו מספר פעמים עם קרנו.
מהצד השני פיפלאפ יוצאת במהירות לעברה של גולדין ומביאה לה חבטה עזה בצד גופה ומעיפה אותה לאחור. גולדין במהירות לפני שפיפלאפ מספיקה להגיב שולחת אקדח מים ומעיפה אותה לאחור.
פיפלאפ מתחילה לצאת לכיוונה של גולדין עם ניקור.
מהצד השני הרייאמה תופס בקרנו של ריידון ומפיל אותו על הרצפה ואז קופץ על גבו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1241988][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]זה ברור.. חח אתה בטוח רוצה לעבור ישר לאי?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה תעבור לבד בלי קים או משהו~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מתוך האדמה נאמת מתחילה לעשות רעידות חזקות במיוחד הגורמות גם לך אפילו למעוד אחורנית ויוצרת שבר ענקי באדמת הזירה ומעיפה משם עשרות גושי אדמה העפים אל קלפייבל ,המרחפת לה, וגורמים לה להיקבר תחת בזמן שהיא נופלת מעולפת על אדמת המגרש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"וואו זה היה ממש טוב!" אומרת לך קים בחיוך ומחזירה את קלפייבל לפוקדור שלה. "מאיפה למדת להלחם ככה?" היא שואלת בחיוך מתלהב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
לאן היא הולכת?
---
"תודה" אגיד לה בחיוך גאה "אני לא יודע, לפעמים יש לי יצאות כאלו" אגחך.
"אני והפוקימונים הולכים לבריכה, רוצה לבוא איתנו?" אשאל את קים ואלך לבריכה