-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה שם את היומן של קרו בתיק שלך,אתה נרדם על המיטה שלו,אתה נרדם,אתה רואה את קרו הוגן מולך הוא אומר לך:"אייצ'י,אתה אחד משחקני הבלאק ווינג החזקים ביותר שפגשתי,קח את הקלף הזה" אתה רואה את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]" נוצר לך מול העיניים,אתה מתעורר,אתה רואה את קאלין מולך,הוא אומר לך:"עברו שלוש שעות,ואגב זה נפל לך מחפיסה כנראה" הוא מביא לך את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1235310][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה שם את היומן של קרו בתיק שלך,אתה נרדם על המיטה שלו,אתה נרדם,אתה רואה את קרו הוגן מולך הוא אומר לך:"אייצ'י,אתה אחד משחקני הבלאק ווינג החזקים ביותר שפגשתי,קח את הקלף הזה" אתה רואה את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]" נוצר לך מול העיניים,אתה מתעורר,אתה רואה את קאלין מולך,הוא אומר לך:"עברו שלוש שעות,ואגב זה נפל לך מחפיסה כנראה" הוא מביא לך את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/QUOTE]
"זה הקלף שראיתי בחלום שלי." אומר לעצמי ואשים אותו בחפיסה שלי."עכשיו תורי בשמירה?" אשאל את קאלין.
-
[quote=Astral;1229815]יונתן רשום,ואני אדאג שבימים הקרובים תקבל את הדק שרצית.
התחלה לכולם:
[COLOR=black]התעוררתם בדירה שלכם בבניין ישן,בניו דומינו סיטי,אתה שומע דפיקה בדלת,קול מוכר אומר:"אלסטר קיבלת מכתב מהעיירה, מה כבר עשית?", זה היה בליסטר, אותו אחד שטיפל בך מאז שהיית תינוק,הוא נתן לך בית ודאג לך כאילו היית בנו.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה אומר: "אל תדאג בליסטר, לא עשיתי כלום". אתה פותח את הדלת ואתה לוקח את המכתב, במכתב כתוב:[/COLOR]
"[FONT=Arial]שלום אלסטר, בתור ראש העיר אני אמור להודיע לך ולחבריך מצוות דו-קרב שהתקבלתם לטורניר ה-WRGR היוקרתי,אשמח לראות אותך ואת צוותיך.[/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] בברכה, ראש העיר לאזר".[/SIZE][/FONT]
'אין לי עדיין צוות ואין לי שותפים, זו בטח טעות, אבל לא מוותרים על הזדמנות כזו!' אתה יוצא מהבית לוקח את דיסק הדו-קרב ואת החפיסה ויוצא לכיוון הרחוב הראשי.
אתה רואה שהחנויות עדיין סוגרות, רואה שלושה בריונים גונבים לילד קטן את קלפים שלו ובורחים.[/quote]
אביט בהם במבט המום ורוגז, אסתכל על הילד הקטן וביהירות אפעל ואצעק "היי, היי עצרו שודדים עלובים!"
ארוץ במהירות והעבור ליד הילד, מבלי לעצור את ריצתי אצעק אליו "ילד לא לדאוג, עמוד כאן ותקבל את הקלפים!"
בנתיים בעוד אני רץ... אביט לאן הם פונים ואנסה למצוא דרך קיצור שיאגף אותם ויפתיע אותם מלפנים. כך הם יהיו חייבים להילחם בי על הקלפים של הילד!" (זה ידגיש את האופי המתוחכם והטכני שהזכרתי בהרשמה)
לאחר שהעשה זאת אומר בחיוך קטן, מרוצה מעצמי "אתם עוצרים כאן, תחזירו לילד את הקלפים או שתצטערו על זה." ואוסיף לשאול "מי מיכם הכי חזק כאן?"
-
[FONT=Arial]קאלין מסתכל עליך ואומר:"כן זה תורך,מה זאת אומרת ראית בחלום זה לא קלף שלך,תגיד מה זה עושה אצלך" הוא מתכופף ומוציא את היומן של קרו הוגן,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"את היומן הזה כתב אחד החברים הכי טובים שלי,הוא שלט בבלאק ווינג,אם היומן עכשיו הצלחת אתה תהיה השולט החדש בבלאק ווינג".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רואה שהשודד הכי רזה,הכי מכוער והכי לא מרשים אומר:"אני הכי חזק פה מבחינת טקטיקה,יש פה אחד שחזק מבחינת הגנה ואחד מבחינת התקפה,נגד מי אתה רוצה להילחם,נגד הטקטיקה,נגד ההגנה או נגד ההתקפה?".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]הודעה:[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]יש מת''ים של פוקימון נגיד עם מתקפות חדשות או פוקימונים חדשים,מעכשיו יש קלפים חדשים שלא באמת קיימים,הקלפים יעודכנו בדף הראשי,כמו כן הקלף יוסבר בהודעה.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין מסתכל עליך ואומר:"כן זה תורך,מה זאת אומרת ראית בחלום זה לא קלף שלך,תגיד מה זה עושה אצלך" הוא מתכופף ומוציא את היומן של קרו הוגן,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"את היומן הזה כתב אחד החברים הכי טובים שלי,הוא שלט בבלאק ווינג,אם היומן עכשיו הצלחת אתה תהיה השולט החדש בבלאק ווינג".[/QUOTE]
"אני לא חושב.יש לי עוד הרבה מה ללמוד.." אומר לקאלין בזמן שאלך לשמירה.
-
[quote=Astral;1235323]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רואה שהשודד הכי רזה,הכי מכוער והכי לא מרשים אומר:"אני הכי חזק פה מבחינת טקטיקה,יש פה אחד שחזק מבחינת הגנה ואחד מבחינת התקפה,נגד מי אתה רוצה להילחם,נגד הטקטיקה,נגד ההגנה או נגד ההתקפה?".[/FONT]
[SIZE=1][COLOR=Red][B][U][FONT=Arial]הודעה:[/FONT][/U][/B][/COLOR][FONT=Arial]יש מת''ים של פוקימון נגיד עם מתקפות חדשות או פוקימונים חדשים,מעכשיו יש קלפים חדשים שלא באמת קיימים,הקלפים יעודכנו בדף הראשי, כמו כן הקלף יוסבר בהודעה.[/FONT] [/SIZE][/quote]
אביט בהם במבט רציני מאוד ומלא בטחון ואענה לשודד שדיבר עליי ולשאר "תשמעו, לא אתה ולא אף אחד מיכם כאן מפחיד אותי, מובן? ומה שעשיתם רק מראה כמה אתם מעוררי רחמים!"
ואשתוק לכמה שניות ואחייך "החליטו בניכם מי מיכם יעמוד מולי והתמודד איתי לדו-קרב, אם אנצח הקלפים של הילד שלי! אם אפסיד, חפיסת האליפות שלי היא שלכם... מתאים?"
ואציג בפניהם את החפיסה שלי מסודרת ויפה כדי לעורר בהם הסכמה...
-
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"תסתכל בעמוד האחרון",אתה מדפדף עד הסוף ואתה רואה:"זהו,הצוות התפרק,קאלין בכלא,כול אחד הלך לדרכו,ג'ק הלך עם יוסיי לאזור הרכבת התחתית ואני אמשיך להגן על הילדים הקטנים,זהו גם העמוד האחרון של היומן,הבא שיפתח את היומן יהיה שולט הבלאק ווינג הבא.[/FONT]
[FONT=Arial]ליורש הבלאק ווינג:[/FONT]
[FONT=Arial]אני לא יודע אם אפגוש אותך,אבל רק שתדע שכוחות הבלאק ווינג מסוכנים מאוד וכוחניים מאוד,דרקון הכנפיים השחורות עדיין נעול או בגדר אגדה,שהיומן הזה יפתח הכוחות של הדרקון יצאו החוצה.[/FONT]
[FONT=Arial]בהצלחה לך,קרו הוגן".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*ראיתי שיש לך את פיוצ'ר פיושן אבל אין לך מפלצת מיזוג,למה?[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה מסתכל על החפיסה שלך ואומר לך:"עכשיו עשית טעות חמורה,הצגת ליריבים שלך את החפיסה שלך,עכשיו אני יודע בדיוק באיזה דק להשתמש" הוא מוציא דק משלו מערבב אותו ואומר:"דו-קרב!".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה:[/FONT]
[FONT=Arial]ריקה משני הצדדים.[/FONT]
[FONT=Arial]היד:[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Trap Stun[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Pahalanx[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Pot of Avarice[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף את "[/FONT][FONT=Arial]Dragon Ravine[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"תסתכל בעמוד האחרון",אתה מדפדף עד הסוף ואתה רואה:"זהו,הצוות התפרק,קאלין בכלא,כול אחד הלך לדרכו,ג'ק הלך עם יוסיי לאזור הרכבת התחתית ואני אמשיך להגן על הילדים הקטנים,זהו גם העמוד האחרון של היומן,הבא שיפתח את היומן יהיה שולט הבלאק ווינג הבא.
ליורש הבלאק ווינג:
אני לא יודע אם אפגוש אותך,אבל רק שתדע שכוחות הבלאק ווינג מסוכנים מאוד וכוחניים מאוד,דרקון הכנפיים השחורות עדיין נעול או בגדר אגדה,שהיומן הזה יפתח הכוחות של הדרקון יצאו החוצה.
בהצלחה לך,קרו הוגן".[/QUOTE]
"טוב, אז אני לוחם הבלאק ווינג החדש.אתה יכול לקרוא לי איגל מעכשיו." אומר לקאלין ואלך אל השמירה.
-
[quote=Astral;1235338]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*ראיתי שיש לך את פיוצ'ר פיושן אבל אין לך מפלצת מיזוג,למה?[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה מסתכל על החפיסה שלך ואומר לך:"עכשיו עשית טעות חמורה,הצגת ליריבים שלך את החפיסה שלך,עכשיו אני יודע בדיוק באיזה דק להשתמש" הוא מוציא דק משלו מערבב אותו ואומר:"דו-קרב!".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה:[/FONT]
[FONT=Arial]ריקה משני הצדדים.[/FONT]
[FONT=Arial]היד:[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Trap Stun[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Pahalanx[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Pot of Avarice[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף את "[/FONT][FONT=Arial]Dragon Ravine[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/quote]
אההה זה היה בגלל דרקון חמשת הראשים.. אתה מרשה לי אותו?
~~~~~~~~~~
"אוהוהו... אל תיהיה מהיר מידי להגיד שניצחת, את זה ניתן לקרב להחליט!" אומר בחיוך.
לאחר מכן אסתכל במבט רציני על היד ששלפתי, אתחיל במוחי להריץ מהלכים אפשריים וזריזים!
לא אראה שום הבעת פנים לא של שמחה ולא של חשש, אתן לו להתבשל בתוך עצמו.
[B]מהלך הטור:[/B]
"אני מפעיל את קלף הקסם ערוץ הדרקונים ואשתמש ביכולת השנייה של הקלף!"
"אני משליח את הדרגוניטי פאלאנקס בשביל לשלוח מן החפיסה את הדרגוניטי אקליס גם הוא לבית הקברות!"
"עכשיו, אני מזמן לזירה את הדרגוניטי דוקס ומפעיל את היכולת המיוחדת שלו, תבין, כשהו בזירה אני רשאי לבחור קלף דרקון מסוג דרגוניטי מבית הקברות ולצוות אותו כחפץ לדוקס שלי!"
"ואני בוחר בפאלאנקס, היכולת המיוחדת של פאלאנקס אומר שכאשר הוא מצוות כחפץ לקלף דרגוניטי הוא יכול לחזור כמפלצת לזירה."
"עכשיו אני מזמן בתיאום את לוחם הדרקוניטי גי-באלג במצב התקפה! ולסיום אני מניח קלף אחד הפוך (trap Stun) ומסיים את התור"
-
[quote]אתה רואה שטיגריס לא עוזב את הגריזלי המסוכן,אתה רואה הבזק כחול מגיע מהשמיים,אתה רואה שזה פגסוס עם אבן ספיר בליבו,אתה רואה שמקום נוסף בדיסק מתחיל לזהור,אך האבן לא נוצרת,שתי החיות משלבות את כוחן ומשמידות את הדוב.[/quote]
״אני חושב שהבנתי, אני צריך שכל המקומות ייתמלאו כדי למצוא את בעל הכוחות״ אגיד ואשאל את פגסוס הספיר ״מאוד יעזור לי אם האבן שלך תווצר, אז, אתה מוכן ליצור אותה?״
-
[QUOTE=Astral;1235296]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מחכה ומחכה,בסוף אתה רואה את שלושת כלבי הציד מתקרבים,אתה רואה שמאחוריהם יש מישהו שנראה מסוכן,אתה חושב שאולי לא כדאי שהוא יראה אותך.[/FONT][/QUOTE]
אני מחפש איזה סמטה חשוכה או מקום להתחבא בו (ומתחבא בו)
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]פגסוס ספיר אומר לך:"אני לא מוכן להצטרף אליך בינתיים,אני לא בוטח בך,זה שטיגריס טופז סומך עליך זה לא אומר שאני יכול" אחרי זה פגסוס פורס את כנפיו ומתעופף לכיוון השמיים,אתה שומע קול חדש שאומר:"תתעלם מפגסוס הוא פוץ גדול,אבל אני מוכנה להצטרף אליך" אתה רואה את חתולת החלמה יוצאת מהשיחים.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[RIGHT][RIGHT][FONT=Arial]קאלין אומר לך:"אני אקרא לך אייצ'י אם זה לא אכפת לך,קרו כתב את היומן הזה כי הוא חשב שבקרוב מאוד כולנו נשתחרר מהמקום הזה,הוא צדק,אבל לא בדרך הנכונה,אני יצאתי מהלווין עם ליווי משטרתי,ג'ק יצא עם תואר המלך,קרו יצא להילחם בסינגרים האפלים ויוסיי יצא אחר ג'ק כדאי להחזיר את הדרקון שלו".[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial] [/FONT][/RIGHT][/RIGHT]
[FONT=Arial]אתה מחפש ברחובות הלווין סמטאות חשוכות,וזה די קל למצוא,אתה רואה שאתה מגיע לתחנת רכבת תחתית,אתה רואה סוג של אוהל מוקם ליד פסי הרכבת,אתה רואה אור בוקע מהאוהל,אתה שומע קולות דיבור,אתה מתקרב מעט ואתה שומע מישהו אומר:"אני חושב שיש מישהו בחוץ".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*אם תמשיך להשקיע כמו ההודעה הזו אתה תשרוף שלושה עמודים עם חמש הודעות [זו מחמאה כן].[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן במצב תקיפה את גי-בלאג במצב תקיפה [2400] אתה מניח את טארפ סטן הפוך ומסיים את תורך.[/FONT]
[FONT=Arial]בעל הטקטיקה משחק עם מפלצת אחת הפוכה קלף אחד הפוך ומסיים את תורו.[/FONT]
[COLOR=black][FONT=Arial]תורך,אתה שולף את "[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Torrential Tribute[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Astral;1235470]
[FONT=Arial]אתה מחפש ברחובות הלווין סמטאות חשוכות,וזה די קל למצוא,אתה רואה שאתה מגיע לתחנת רכבת תחתית,אתה רואה סוג של אוהל מוקם ליד פסי הרכבת,אתה רואה אור בוקע מהאוהל,אתה שומע קולות דיבור,אתה מתקרב מעט ואתה שומע מישהו אומר:"אני חושב שיש מישהו בחוץ".[/FONT]
[/QUOTE]
אני מחפש מקום להסתתר בו, (ומסתתר בו) ומנסה לזהות מי יוצר מהאוהל
-
[FONT=Arial]אתה מסתתר מאחורי עמוד סמוך לאוהל,אתה רואה שלושה נערים וילד אחד יוצאים מהאוהל עם פנסים,אתה שומע קול צעיר שאומר:"מי שם!"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה שומע קול יותר רגוע ויותר מבוגר אומר:"ריילי,תירגע,בטח אלה שוב העכברושים האלה של לארי,לאנס,לני צאו אנחנו יודעים שאתם פה!".[/FONT]
-
[quote]פגסוס ספיר אומר לך:"אני לא מוכן להצטרף אליך בינתיים,אני לא בוטח בך,זה שטיגריס טופז סומך עליך זה לא אומר שאני יכול" אחרי זה פגסוס פורס את כנפיו ומתעופף לכיוון השמיים,אתה שומע קול חדש שאומר:"תתעלם מפגסוס הוא פוץ גדול,אבל אני מוכנה להצטרף אליך" אתה רואה את חתולת החלמה יוצאת מהשיחים.[/quote]
״תודה״ אגיד ואחכה שתיווצר אבן ואחשוב ׳אל תדאג פגסוס, אתה עוד תצטרף אליי׳