-
[QUOTE=dvirbs;1261038]אני תמיד מדמיין אותו עם הקריסטלים שהם ליטשו במערה כשהוא הופך למוטציה:s
הפרק הכי טוב, מותח מאוד ויש הרבה אקשן
אני עדיין מחכה שסנדשרו יתפתח לסאנדסלאש ולראות מה עם וויפלום (אם יש משהו) אז תמשיך כבר:!!:p
אחלה פרק[/QUOTE]
תודה רבה,
אני כבר אפרסם פרק חדש.
-
-
פרק מושלם חוץ מגיאות המקלדת שאתרתי לך וכבר תיקנתה ו-
מי היה מאמין שאתה מכולם תעשה שגיאת מקלדת חחחחח
-
[QUOTE=ttrrtte;1261302]פרק מושלם חוץ מגיאות המקלדת שאתרתי לך וכבר תיקנתה ו-
מי היה מאמין שאתה מכולם תעשה שגיאת מקלדת חחחחח[/QUOTE]
-_-
חח באמת מי היה מאמין
תודה רבה
-
פרק יפה.
כתבת שמתגרוס בטיח את עצמו על סטיליקס...
יופי של כתיבה.
-
[QUOTE=HeavySnorlax;1261310]פרק יפה.
כתבת שמתגרוס בטיח את עצמו על סטיליקס...
יופי של כתיבה.[/QUOTE]
כמו שאמרתי, נתקעתי עם לפטופ שהמקלדת שלו התחרפנה.
תודה רבה על התגובה.
-
וואו! אין לי הערות חוץ מאחת קטנטנה:יכל, יכלתי, יכלה ואלה אלה לא מילים אמיתיות.... צריך להגיד: הייתי יכול, יכול היה וכד'
-
וואו,וואו,ושוב וואו!אני קורא אדוק של פורום ספרות בפורום ואף פעם לא ראיתי סיפור כמו שלך!
-
פרק תשעה עשר היה הפרק הכי טוב, עד עכשיו
פרק הכי טוב שראיתי, אחלה מהלכים ועבודת צוות
ולא כמו וויפלום בלוסום היא דמות עגולה, גם יפה לפי מה שנאמר וגם חזקה וטקטית
בנוסף עוד שגיאת כתיב:
בערך בשורות האחרונות כתבת : "שאצית" במקום "שרצית"
כשסנדשרו פנה לבלוסום לגבי השאלה..
-
[QUOTE=Z.J.H;1261320]וואו! אין לי הערות חוץ מאחת קטנטנה:יכל, יכלתי, יכלה ואלה אלה לא מילים אמיתיות.... צריך להגיד: הייתי יכול, יכול היה וכד'[/QUOTE]
אלו כן מילים, זה מה שנקרא "מילות קיצור", זה כמו שבמקום have not אומרים haven't, ככה זה גם פה.
תודה על התגובה.
[QUOTE=bugoji1;1261371]וואו,וואו,ושוב וואו!אני קורא אדוק של פורום ספרות בפורום ואף פעם לא ראיתי סיפור כמו שלך![/QUOTE]
תודה רבה לך, אני שמח שיש כזאת אהדה לסיפור של פוקימון(והגיע הזמן באמת)
[QUOTE=dvirbs;1261376]פרק תשעה עשר היה הפרק הכי טוב, עד עכשיו
פרק הכי טוב שראיתי, אחלה מהלכים ועבודת צוות
ולא כמו וויפלום בלוסום היא דמות עגולה, גם יפה לפי מה שנאמר וגם חזקה וטקטית
בנוסף עוד שגיאת כתיב:
בערך בשורות האחרונות כתבת : "שאצית" במקום "שרצית"
כשסנדשרו פנה לבלוסום לגבי השאלה..[/QUOTE]
תודה על ההבחנה, אני אערוך.
וגם תודה על התגובה בכללי.
פרק הבא יפורסם בשניות הקרובות.
-
-
פרק קומי עשיתה לנו הפעם :) היו מאה קטעים שממש אהבתי, אבל בגלל שאני עצלנית אכתוב רק שנייםxd-
'או-או' חשבתי לעצמי, אבל כבר היה מאוחר מדי. ישבנו המתכתי של מטאגרוס פגע בפרצופי בכוח, והפיל אותי למטה.
י באותו רגע היה חום ומסריח. יכלתי לראות רימות וזחלים זוחלים בתוך גוש הצרכים שנתקע בפניי. ניגבתי במהירות ובפחד את הזוועה, וקראתי בקול נגעל "לא!! האימה!!!". "תגיד תודה שזה אורגני!" אמרה בלוסום וצחקקה. "תודה רבה באמת על התמיכה!" קראתי, תוך שירקתי את הזחל ה'מצופה' בצרכי קופים שזחל בתוך פי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1261526]פרק קומי עשיתה לנו הפעם :) היו מאה קטעים שממש אהבתי, אבל בגלל שאני עצלנית אכתוב רק שנייםxd-
'או-או' חשבתי לעצמי, אבל כבר היה מאוחר מדי. ישבנו המתכתי של מטאגרוס פגע בפרצופי בכוח, והפיל אותי למטה.
י באותו רגע היה חום ומסריח. יכלתי לראות רימות וזחלים זוחלים בתוך גוש הצרכים שנתקע בפניי. ניגבתי במהירות ובפחד את הזוועה, וקראתי בקול נגעל "לא!! האימה!!!". "תגיד תודה שזה אורגני!" אמרה בלוסום וצחקקה. "תודה רבה באמת על התמיכה!" קראתי, תוך שירקתי את הזחל ה'מצופה' בצרכי קופים שזחל בתוך פי.[/QUOTE]
באמת קטעים טובים, תודה רבה על התגובה
-
[QUOTE=sandslash;1261490]אלו כן מילים, זה מה שנקרא "מילות קיצור", זה כמו שבמקום have not אומרים haven't, ככה זה גם פה.
תודה על התגובה.
[/QUOTE]
לא, זו פשוט לא מילה... צריך להגיד ב'מדברים'(שכחתי להגיד בפעם קודמת) יכולתי
-
[quote=z.j.h;1261550]לא, זו פשוט לא מילה... צריך להגיד ב'מדברים'(שכחתי להגיד בפעם קודמת) יכולתי[/quote]
תשאל את המורה שלך ללשון, אם היא תגיד שזו לא מילה אני אודה בטעותי.