[QUOTE=DareDevil;1268578]יש לך אותו?[/QUOTE]
לא.. ראיתי סרטון מפורט שלו ביטיוב..
Printable View
[QUOTE=DareDevil;1268578]יש לך אותו?[/QUOTE]
לא.. ראיתי סרטון מפורט שלו ביטיוב..
Scarlet Witch טובה?
אני נראלי קונה אותה ופעם הבאה שאני אוכל את נובה [הם היחידים שנשארו לי לקנות שעולים 350 גולד]
יש לי כרגע 325 גולד
עכשיו גם סייקלופ במאקס!
רמה 100 בצוות!
[QUOTE]Scarlet Witch טובה?
אני נראלי קונה אותה ופעם הבאה שאני אוכל את נובה [הם היחידים שנשארו לי לקנות שעולים 350 גולד]
יש לי כרגע 325 גולד[/QUOTE]
היא לא נראית לי טובה..
יפה לך, שלי רמה 157
באיזה צ'אלנג' אתה?
חחח נקנה אותה ונדע אם כיף איתה D=
[QUOTE=DareDevil;1269137]יפה לך, שלי רמה 157
באיזה צ'אלנג' אתה?
חחח נקנה אותה ונדע אם כיף איתה D=[/QUOTE]
אני בצ'אלנג' של הלעלות ל-110...
חחח אני בזה של להעלות ל200
בהצלחה Xd
בהצלחה גם לך..
קניתי את Scarlet Witch!
סקואד רמה 161, צריך להגיע ל200 ]=
העלאתי את איירון מן למאקס!
וואי המכשפה ממש טובה
לא ניסיתי אותה במשימה כי יש למחשב שלי "בעיית תקיעה" לאחרונה כשאני משחק יותר מ-5 דקות, אבל היא ממש טובה ברגיל בינתיים
בגלל העדכון של המשחק היום בבוקר נהרס לי הרצף של הכניסת 8 ימים ]=
חחח סוף סוף החזירו את הגנבים, התגעגתי~
[B][U][SIZE=4][COLOR=blue]ולפינת העדכונים-[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=red]שני גיבורים חדשים נוספו [אחד מהם היה במנויים] ונוספו 5 CHALLENGES שמאחד מהם מקבלים את ספיידרמן! [לעלות לרמה 540 עם הSQUAD][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הערים חזרו לגרסאה הרגילה, נפרדנו מסנטה ובירכנו לשלום את שודדי הבנקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]נוסף דבר חדש לאחרונה, שנקרא GOODIES [או לפחות אני הבחנתי בו רק לאחרונה], אלו דברים מגניבים שפועלים בערי העולם, תנסו, הם זולים והיקר מביניהם עולה פחות מ150 כסף![/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]עוד משהו שאפשרי לקנייה ב- 50 זהב, הוא להעלות רמה גיבור![/B][/COLOR][COLOR=black] אני אישית אוותר כי זה מיותר לדעתי.[/COLOR]
[B][COLOR=red]ולבסוף- מתמונת הכניסה נראה כי צפוי להצטרף לMARVEL SUPER HERO SQUAD ONLINE גיבור חדש: "ארכאנג'ל" מהאקסמן[/COLOR] [/B][אם טעיתי בזיהוי תתקנו אותי, מצטער אם טעיתי]
[QUOTE=DareDevil;1270374]וואי המכשפה ממש טובה
לא ניסיתי אותה במשימה כי יש למחשב שלי "בעיית תקיעה" לאחרונה כשאני משחק יותר מ-5 דקות, אבל היא ממש טובה ברגיל בינתיים
בגלל העדכון של המשחק היום בבוקר נהרס לי הרצף של הכניסת 8 ימים ]=
חחח סוף סוף החזירו את הגנבים, התגעגתי~
[B][U][SIZE=4][COLOR=blue]ולפינת העדכונים-[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=red]שני גיבורים חדשים נוספו [אחד מהם היה במנויים] ונוספו 5 CHALLENGES שמאחד מהם מקבלים את ספיידרמן! [לעלות לרמה 540 עם הSQUAD][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הערים חזרו לגרסאה הרגילה, נפרדנו מסנטה ובירכנו לשלום את שודדי הבנקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]נוסף דבר חדש לאחרונה, שנקרא GOODIES [או לפחות אני הבחנתי בו רק לאחרונה], אלו דברים מגניבים שפועלים בערי העולם, תנסו, הם זולים ועולים פחות מ150 כסף [היקר מביניהם][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]עוד משהו שאפשרי לקנייה ב- 50 זהב, הוא להעלות רמה גיבור![/B][/COLOR][COLOR=black] אני אישית אוותר כי זה מיותר לדעתי.[/COLOR]
[B][COLOR=red]ולבסוף- מתמונת הכניסה נראה כי צפוי להצטרף לMARVEL SUPER HERO SQUAD ONLINE גיבור חדש: "ארכאנג'ל" מהאקסמן[/COLOR] [/B][אם טעיתי בזיהוי תתקנו אותי, מצטער אם טעיתי][/QUOTE]
כל אלה חוץ מכמה בודדים קיימים מתחילת הכריסמס רק עכשיו הבחנת? ~.~
חחח
לא
ראיתי אותם בחנוכה, אבל חיכיתי שיהיה משהו מעניין לעדכן עליו ואז אני אעדכן גם על זה
קיבלתי את סטורם מהצ'אלנג' של הלהעלאות לרמה 110!
תתחדש [=
אני מהצ'אלנג' שלי מקבל את קולוסוס [או איך שלא רושמים את זה]
[QUOTE=DareDevil;1270440]תתחדש [=
אני מהצ'אלנג' שלי מקבל אקולוסוס [או איך שלא רושמים את זה][/QUOTE]
קולוסוס.