-
[QUOTE]YellowFlash
אגומון משתמש באנרגיה בוהקת,ההילה האדומה של אגומון יוצאת מגופו ומתקיפה את דקס דורוגמון,פלאמון יוצאת גם היא להתקפה,ציפורניה הכסופות-אפורות הופכות להיות ארוכות מאוד וירוקות,דקס דורוגמון פותח את פיו לרווחה,הרווח הוא באורך מטר וחצי לפחות,פלאמון נכנסת לתוך פיו,ומשפדת את פיו של דקס דורוגמון,דקס דורוגמון הופך להיות אנרגיה דיגיטלית שנעלמת,דיאנה מחייכת ואומרת:"סיימו את המשימה,אני חושבת שיש לנו מספיק זמן לעשות סיור קטן".
סיימת את המשימה הראשונה שלך![/QUOTE]
"אוף,רציתי לתפוס את דקס דורוגמון..לא נורא,אולי אתפוס דיג'ימונים אחרים כשאלך לסיור." אומר לדיאנה ואלך איתה לסיור בעיר.
-
[B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*בפעם הבאה יותר פסיקים לדוגמא אפשר נגיד אחרי דיבור.
טייגר אומר לך:"ררמון הוא דיג'ימון אלוף,הוא חזק מאוד אפילו אם הוא מתפתח מדיג'ימונים באימונים כמו פגומון,ררמון ופגומון הם אחד ממקרים מיוחדים של דיג'ימון ברמה מסוימת שלא מתפתח כמו שצריך כמו אימונים לאלוף או משהו דומה לזה",אתם נכנסים לביוב,אך לפני זה טייגר מביא לך מסכה שתחסה לך את האף,אתה שם אותה ושניכם נכנסים לביוב,אתה רואה כמו מין נהר ארוך וירוק עם כול מיני דברים כמו אשפה או פסולת אנושית [אתה מבין על מה אני מדבר נכון?] זורמים בנחל,אתה חושב שיש לך מזל שיש לך מסכה,אתה רואה דיג'ימון כחול עשוי עיסה מוזרה בעל ניבים ארוכים ורקובים,זהו ררמון.
[spoiler]
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101029032649/digimon/images/7/74/Raremon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
[B][U]YellowFlash[/U][/B]
*תגיד איך קוראים לדיג'ימון הירוק הזה שמסתובב בביובים?
האנרגיה הבוהקת של אגומון ופלאמון נעלמת,אתה מרגיש חלש וטיפה מסוחרר,אתה מרגיש שאתה הולך להתעלף,דיאנה תופסת אותך ואומרת לך:"ככה זה אחרי הפעם הראשונה,בפעם השנייה זה יהיה יותר קל,מהפעם השלישית אתה כבר תתרגל לזה ותצליח לעמוד כמו גדול" אחרי כמה דקות אתה מצליח להתייצב ואתם מסתובבים באזור,אתה מרגיש משהו מוזר באוויר,דיאנה עוצרת ומתיישבת על איזו קופסא שהייתה ברחוב,היא מחזיקה בראשה כאילו היא עוצרת אותו מלהתפוצץ,היא אומרת במוזרות לא אופינית לה:"תתרחק ממני,תתרחק ממני!" אתה שומע קול של ילד שאומר:"חבל דיאנה,רק הגעתי",אתה רואה נער שמבוגר מדיאנה וממך בשנתיים,בעל גלימה סגולה עם פסים שחורים וכפפות עור ונעליים דומות,מכנסי ג'ינס קרועות ומלוכלכות,דיאנה ממשיכה למלמל:"תתרחק ממני" שוב ושוב.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1279981][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*בפעם הבאה יותר פסיקים לדוגמא אפשר נגיד אחרי דיבור.
טייגר אומר לך:"ררמון הוא דיג'ימון אלוף,הוא חזק מאוד אפילו אם הוא מתפתח מדיג'ימונים באימונים כמו פגומון,ררמון ופגומון הם אחד ממקרים מיוחדים של דיג'ימון ברמה מסוימת שלא מתפתח כמו שצריך כמו אימונים לאלוף או משהו דומה לזה",אתם נכנסים לביוב,אך לפני זה טייגר מביא לך מסכה שתחסה לך את האף,אתה שם אותה ושניכם נכנסים לביוב,אתה רואה כמו מין נהר ארוך וירוק עם כול מיני דברים כמו אשפה או פסולת אנושית [אתה מבין על מה אני מדבר נכון?] זורמים בנחל,אתה חושב שיש לך מזל שיש לך מסכה,אתה רואה דיג'ימון כחול עשוי עיסה מוזרה בעל ניבים ארוכים ורקובים,זהו ררמון.
[spoiler]
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101029032649/digimon/images/7/74/Raremon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
האנרגיה הבוהקת של אגומון ופלאמון נעלמת,אתה מרגיש חלש וטיפה מסוחרר,אתה מרגיש שאתה הולך להתעלף,דיאנה תופסת אותך ואומרת לך:"ככה זה אחרי הפעם הראשונה,בפעם השנייה זה יהיה יותר קל,מהפעם השלישית אתה כבר תתרגל לזה ותצליח לעמוד כמו גדול" אחרי כמה דקות אתה מצליח להתייצב ואתם מסתובבים באזור,אתה מרגיש משהו מוזר באוויר,דיאנה עוצרת ומתיישבת על איזו קופסא שהייתה ברחוב,היא מחזיקה בראשה כאילו היא עוצרת אותו מלהתפוצץ,היא אומרת במוזרות לא אופינית לה:"תתרחק ממני,תתרחק ממני!" אתה שומע קול של ילד שאומר:"חבל דיאנה,רק הגעתי",אתה רואה נער שמבוגר מדיאנה וממך בשנתיים,בעל גלימה סגולה עם פסים שחורים וכפפות עור ונעליים דומות,מכנסי ג'ינס קרועות ומלוכלכות,דיאנה ממשיכה למלמל:"תתרחק ממני" שוב ושוב.[/QUOTE]
"שיט!, הוא יורה חומצה! דורומון להבה זהובה וגאומון שינוי די אן איי טירון - אלוף גאומוןן לגאוגמון. להבה כחולה בשיא הכוח!!!!!!!!!!!" אומר ואפתח את גאומון בזמן שאחשוב:"מעניין מה העל שלו...(רמז)".
-
[b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
*א',לא על,מגה,ב' אני שונא שאתה עושה מלא ! 1 מספיק,עוד פעם אחת אתה עושה את זה,יש מקום פנוי עם גאומון ומי דיבר על חומצה?
אתה משתמש בדיג'יסול רגיל על גאומון שהופך לגאוגמון,טייגר מוציא את קנדלמון שלו והופך אותו לוויזרדמון,דורומון משתמש בלהבה זהובה,וויזרדמון בלהבה קסומה,שזו להבה כסופה עם ניצנוצים כחולים זוהרים שמשתלבים עם הלהבה הכחולה החזקה של גאוגמון,שלוש הלהבות הופכות להיות להבה לבנה אחת חזקה,שמשמידה את ררמון ויוצרת חור בקיר,אתה רואה את אחד מהנתיבים האחרים של הביוב,טייגר אומר לך:"חיסלנו אחד,נשארו עוד שניים,אם יש עוד נתיב לביוב,לך תדע כמה יש,הסיכויים שנפגוש את שניהם הוא די נמוך".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280001][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
*א',לא על,מגה,ב' אני שונא שאתה עושה מלא ! 1 מספיק,עוד פעם אחת אתה עושה את זה,יש מקום פנוי עם גאומון ומי דיבר על חומצה?
אתה משתמש בדיג'יסול רגיל על גאומון שהופך לגאוגמון,טייגר מוציא את קנדלמון שלו והופך אותו לוויזרדמון,דורומון משתמש בלהבה זהובה,וויזרדמון בלהבה קסומה,שזו להבה כסופה עם ניצנוצים כחולים זוהרים שמשתלבים עם הלהבה הכחולה החזקה של גאוגמון,שלוש הלהבות הופכות להיות להבה לבנה אחת חזקה,שמשמידה את ררמון ויוצרת חור בקיר,אתה רואה את אחד מהנתיבים האחרים של הביוב,טייגר אומר לך:"חיסלנו אחד,נשארו עוד שניים,אם יש עוד נתיב לביוב,לך תדע כמה יש,הסיכויים שנפגוש את שניהם הוא די נמוך".[/QUOTE]
"אתה יודע מה זה אומר?, שבטוח נפגוש אותם צריך להישאר ביחד" אומר בפחד.
*זה קצר כי המלא היה הארכה אני אתקן בפעם הבאה
-
[right][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
טייגר אומר לך:"בדיוק חשבתי ההפך,אם נלך שנינו בנתיבים שונים ככה הסיכויים שנפגוש את שני הררמונים יהיה גדול יותר,אני ו-וויזרדמון נלך בנתיב שהצלחנו לפתוח ואתה תלך בנתיב שממנו הגענו" טייגר קופץ בלי לגעת במים אפילו לא בסוליות הנעליים שלו ולהגיע לגדה השנייה,וויזרדמון נעלם ומגיע אל טייגר,הוא נעלם מאחורי הקיר,דורומון אומר לך:"תחזיר את גאוגמון לגאומון,זה ישמור לך אנרגיה לקרבות הבאים".[/right]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280023][right][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
טייגר אומר לך:"בדיוק חשבתי ההפך,אם נלך שנינו בנתיבים שונים ככה הסיכויים שנפגוש את שני הררמונים יהיה גדול יותר,אני ו-וויזרדמון נלך בנתיב שהצלחנו לפתוח ואתה תלך בנתיב שממנו הגענו" טייגר קופץ בלי לגעת במים אפילו לא בסוליות הנעליים שלו ולהגיע לגדה השנייה,וויזרדמון נעלם ומגיע אל טייגר,הוא נעלם מאחורי הקיר,דורומון אומר לך:"תחזיר את גאוגמון לגאומון,זה ישמור לך אנרגיה לקרבות הבאים".[/right][/QUOTE]
"זה בדיוק מה שחשבתי חבר קטן, חזרת די אן איי אלוף לטירון גאוגמון לגאומון דיג'יסול נטען לחיסכון" אומר בזמן שאחזיר את גאוגמון לגאומון.
-
[QUOTE]YellowFlash
האנרגיה הבוהקת של אגומון ופלאמון נעלמת,אתה מרגיש חלש וטיפה מסוחרר,אתה מרגיש שאתה הולך להתעלף,דיאנה תופסת אותך ואומרת לך:"ככה זה אחרי הפעם הראשונה,בפעם השנייה זה יהיה יותר קל,מהפעם השלישית אתה כבר תתרגל לזה ותצליח לעמוד כמו גדול" אחרי כמה דקות אתה מצליח להתייצב ואתם מסתובבים באזור,אתה מרגיש משהו מוזר באוויר,דיאנה עוצרת ומתיישבת על איזו קופסא שהייתה ברחוב,היא מחזיקה בראשה כאילו היא עוצרת אותו מלהתפוצץ,היא אומרת במוזרות לא אופינית לה:"תתרחק ממני,תתרחק ממני!" אתה שומע קול של ילד שאומר:"חבל דיאנה,רק הגעתי",אתה רואה נער שמבוגר מדיאנה וממך בשנתיים,בעל גלימה סגולה עם פסים שחורים וכפפות עור ונעליים דומות,מכנסי ג'ינס קרועות ומלוכלכות,דיאנה ממשיכה למלמל:"תתרחק ממני" שוב ושוב.[/QUOTE]
*נוממון.
"אתה!" אגיד בזעם לאיש המסתורי בעל הגלימה הסגולה בעלת הפסים השחורים ומכנסי הג'ינס הקרועים "מי אתה ומה עשית לדיאנה שהיא כל כך מפחדת ממך הא?"
-
אתה מחזיר את גאוגמון וגאומון,דורומון מרים את אפו ומנסה להריח את האוויר,גאומון אומר לך:"כמו שיכולת ההתקפה הפיזית שלי חזקה במיוחד,חוש הריח של דורומון מפותח מאוד,אבל אני חושב שבמקום כמו זה..." אתה רואה את דורומון עושה תנועה של כאילו הקאה,הוא אומר לגאומון:"לא חשבתי על זה,הריח של ררמון יכול להשתלב מצוין באזור הזה",אתם מתקדמים ואתה רואה ררמון ישן.
*מי הצורה הקודמת שלו?אם יש לו.
האיש המסתורי אומר לך:"קודם תצטרך להביס אותי באתגר שלי" דיאנה יוצאת מהקטע הפסיכותי שלה ואומרת לך:"ריו,אסור לך לקבל את האתגר!אתה עלול לאבד את ללמון זאת אומרת אגומון" אתה מקבל את האתגר של האיש המסתורי,הוא זורק פצצת זמן-חלל,אתה,דיאנה והאיש נופלים לשער הזה,אתה מגיע למין עמק ענק ופתוח,שעל הקירות שלו יש מין קריסטלים ענקיים,אתה רואה את האיש המסתורי הוא מוציא דיג'יכלי,אתה רואה שממנו יוצא קואטזלמון"
[spoiler]
[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090320020010/digimon/images/thumb/d/d1/Quetzalmon_b.jpg/275px-Quetzalmon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280026][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
אתה מחזיר את גאוגמון וגאומון,דורומון מרים את אפו ומנסה להריח את האוויר,גאומון אומר לך:"כמו שיכולת ההתקפה הפיזית שלי חזקה במיוחד,חוש הריח של דורומון מפותח מאוד,אבל אני חושב שבמקום כמו זה..." אתה רואה את דורומון עושה תנועה של כאילו הקאה,הוא אומר לגאומון:"לא חשבתי על זה,הריח של ררמון יכול להשתלב מצוין באזור הזה",אתם מתקדמים ואתה רואה ררמון ישן.
האיש המסתורי אומר לך:"קודם תצטרך להביס אותי באתגר שלי" דיאנה יוצאת מהקטע הפסיכותי שלה ואומרת לך:"ריו,אסור לך לקבל את האתגר!אתה עלול לאבד את ללמון זאת אומרת אגומון" אתה מקבל את האתגר של האיש המסתורי,הוא זורק פצצת זמן-חלל,אתה,דיאנה והאיש נופלים לשער הזה,אתה מגיע למין עמק ענק ופתוח,שעל הקירות שלו יש מין קריסטלים ענקיים,אתה רואה את האיש המסתורי הוא מוציא דיג'יכלי,אתה רואה שממנו יוצא קואטזלמון"
[spoiler]
[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090320020010/digimon/images/thumb/d/d1/Quetzalmon_b.jpg/275px-Quetzalmon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler][/QUOTE]
*זה לעמית אבל אין לו
"היי חבר תגיד אתה יודע שנשלחתי על ידי מישהו שרוצה להילחם בך?, אבל אני אניח לך אם תבטיח לא לעשות נזק [B]בכלל![/B]" אומר בנחמדות.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1279455][B][U]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה מוציא את וורמון הוא משתמש בפיצוץ עוקצני שפוגע ומחסל את הדוימון השני,אייס דוימון מזנק על הדוימון האחרון בעזרת ציפורן תער,הגנרל די מקליד משהו על המקלדת שלו,אתה רואה שנוצר חור בקיר שמאחוריו,הכיסא שלו זז אחורה והוא נעלם בקיר [החור נסגר],דוימון מצליח להתחמק מהמתקפה של אייס דוימון אך וורמון פוגע בו בעזרת קוץ אחד שגורם לו לחזור לאמפמון,אייס דוימון מסתובב ואומר לך:"נראה לי זה לא לרמה שלי,זה הקרב של וורמון" וורמון מסתכל על אייס דוימון ואומר לו:"תודה,לי תן את הפקודה!".[/QUOTE]
אני אומר לאייס דוימון" אתה חבר דיג'ימון מעולה " .לאחר מכן אפנה אל וורמון ואגיד לך" טוב עכשיו זה רק אתה נגד אמפמון.אני מאמין שתוכל להביס אותו בקלות רבה.אז שלח פיצוץ עוקצני חזק שיביס את אמפמון הזה "
-
[QUOTE]YellowFlash
האיש המסתורי אומר לך:"קודם תצטרך להביס אותי באתגר שלי" דיאנה יוצאת מהקטע הפסיכותי שלה ואומרת לך:"ריו,אסור לך לקבל את האתגר!אתה עלול לאבד את ללמון זאת אומרת אגומון" אתה מקבל את האתגר של האיש המסתורי,הוא זורק פצצת זמן-חלל,אתה,דיאנה והאיש נופלים לשער הזה,אתה מגיע למין עמק ענק ופתוח,שעל הקירות שלו יש מין קריסטלים ענקיים,אתה רואה את האיש המסתורי הוא מוציא דיג'יכלי,אתה רואה שממנו יוצא קואטזלמון" [/QUOTE]
"קדימה אגומון, בוא נעשה את זה!" אומר לאגומון "לבינתיים-תקוף את קואצילמון בשאגת דרקון!" בבטחון.לאחר מכן אגיד לדיאנה:"מי זה האיש הזה?מה הוא עשה לך בדיוק?"
-
*למה הדגשת?
ררמון ממשיך לעצום את עיניו,דורומון אומר לך:"ררמונים הם לא דיג'ימונים שאפשר לדבר איתם,הם מבינים רק כוח" גאומון אומר:"הדרך דיבור שאני הכי אוהב",ררמון כנראה שומע את הדיבורים של דורומון וגאומון והוא פוער את עיניו לרווחה,הוא פותח את פיו וחושף את שיניו הארוכות והרקובות,גאומון משתמש בלהבה כחולה ישר לתוך פיו,הוא מתפוצץ והופך למידע דיגיטלי,דורומון אומר לך:"שניים נפלו,האחרון בטוח בסביבה".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
וורמון משתמש בפיצוץ עוקצני שמפספס את האמפמון האחרון,אמפמון משתמש בכדור צל חזק שפוגע בוורמון,אייס דוימון מסתכל על וורמון ואז על אמפמון ושואג:"אני אראה לך מה זה!" הוא משתמש בסוג של סופה לבנה חזקה במיוחד שפוגעת באמפמון והופך אותו לנציב קפוא,המפקדה של DATS באזור הכאוטי קפואה גם היא,רק אתה,וורמון ואייס דוימון לא קפואים,אייס דוימון חוזר להיות אמפמון ובחזרה למידע דיגיטלי וחוזר לדיג'יכלי,וורמון אומר לך:"התפוצצות קפואה,היכולת המרשימה ביותר והמסוכנת ביותר שאייס דוימון יודע,מרשים מאוד" אתה שומע את הקול של תומס שאומר:"עברת את החדר הראשון,יש עוד ארבעה,ואז אתה מגיע לחדר השערים,יש שמה שני שערים,אחד ירוק ואחד סגול ואחד כחול,אני לא בטוח מה לעולם האמיתי ומה לעולם הדיגיטלי והשער האחרון,הוא שולח אותך לסוג של מציאות מדומה,בהצלחה".
דיאנה אומרת לך:"זה סיפור ארוך מאוד ריו,אני אספר לך אותו בסופו של דבר".
אגומון שולף את ציפורניו,קואטזלמון מלחשש בלשונו ויורה סוג של קרן כסופה-ירוקה שמפספסת את אגומון בחצי מטר,אגומון נראה מבולבל,אתה רואה שההתקפה מתקדמת לכיוונה של דיאנה,הקרן פוגעת בדיאנה,לא נראה שהיא פצועה או משהו,היא אומרת לך:"מצטערת ריו,אבל אני מצטרפת לצד המנצח" היא הולכת לכיוונו של האיש המסתורי,האיש המסתורי אומר לך:"קרן ההיפנוט של קואטזלמון,תמיד עובד".
אגומון נראה המום מין הרגעים האחרונים ולא מתקיף,אתה שומע את קולה של פלאמון בוקע מין הדיג'יכלי של דיאנה שמונח את החול שלידך:"תעזור לדיאנה!אני מבקשת!".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280100][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*למה הדגשת?
ררמון ממשיך לעצום את עיניו,דורומון אומר לך:"ררמונים הם לא דיג'ימונים שאפשר לדבר איתם,הם מבינים רק כוח" גאומון אומר:"הדרך דיבור שאני הכי אוהב",ררמון כנראה שומע את הדיבורים של דורומון וגאומון והוא פוער את עיניו לרווחה,הוא פותח את פיו וחושף את שיניו הארוכות והרקובות,גאומון משתמש בלהבה כחולה ישר לתוך פיו,הוא מתפוצץ והופך למידע דיגיטלי,דורומון אומר לך:"שניים נפלו,האחרון בטוח בסביבה".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
וורמון משתמש בפיצוץ עוקצני שמפספס את האמפמון האחרון,אמפמון משתמש בכדור צל חזק שפוגע בוורמון,אייס דוימון מסתכל על וורמון ואז על אמפמון ושואג:"אני אראה לך מה זה!" הוא משתמש בסוג של סופה לבנה חזקה במיוחד שפוגעת באמפמון והופך אותו לנציב קפוא,המפקדה של DATS באזור הכאוטי קפואה גם היא,רק אתה,וורמון ואייס דוימון לא קפואים,אייס דוימון חוזר להיות אמפמון ובחזרה למידע דיגיטלי וחוזר לדיג'יכלי,וורמון אומר לך:"התפוצצות קפואה,היכולת המרשימה ביותר והמסוכנת ביותר שאייס דוימון יודע,מרשים מאוד" אתה שומע את הקול של תומס שאומר:"עברת את החדר הראשון,יש עוד ארבעה,ואז אתה מגיע לחדר השערים,יש שמה שני שערים,אחד ירוק ואחד סגול ואחד כחול,אני לא בטוח מה לעולם האמיתי ומה לעולם הדיגיטלי והשער האחרון,הוא שולח אותך לסוג של מציאות מדומה,בהצלחה".
דיאנה אומרת לך:"זה סיפור ארוך מאוד ריו,אני אספר לך אותו בסופו של דבר".
אגומון שולף את ציפורניו,קואטזלמון מלחשש בלשונו ויורה סוג של קרן כסופה-ירוקה שמפספסת את אגומון בחצי מטר,אגומון נראה מבולבל,אתה רואה שההתקפה מתקדמת לכיוונה של דיאנה,הקרן פוגעת בדיאנה,לא נראה שהיא פצועה או משהו,היא אומרת לך:"מצטערת ריו,אבל אני מצטרפת לצד המנצח" היא הולכת לכיוונו של האיש המסתורי,האיש המסתורי אומר לך:"קרן ההיפנוט של קואטזלמון,תמיד עובד".
אגומון נראה המום מין הרגעים האחרונים ולא מתקיף,אתה שומע את קולה של פלאמון בוקע מין הדיג'יכלי של דיאנה שמונח את החול שלידך:"תעזור לדיאנה!אני מבקשת!".[/QUOTE]
"גאומון מהר תשאב את הנתונים שלו!, זה מה שאני קורא לו אוכל זבל" אומר בציניות ואפנה אל גאומון.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280100][B][U]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
.[/QUOTE]
אני נכנס לחדר הסגול בתקווה שהוא יוביל אותי למקום הננכון ותוך כדי אחזי את אייס דוימון ואת וורמון לדיג'י כלי שלי.
-------------------------------------
מצטער שזה קצר כזה