-
אני מבקש בלי ספאם
אזהרה מילולית ! .
-
היכן יש ספאם? O:
Coolnick אתה לא ליאור נכון? פשוט גם לו היה שרינגאן אז... ><
-
-
[QUOTE=Blackbeard;1283302]היכן יש ספאם? O:
Coolnick אתה לא ליאור נכון? פשוט גם לו היה שרינגאן אז... ><[/QUOTE]
ליאור זה Son Goku- הוא מנהל אמ"מ :what:
-
[QUOTE=Blackbeard;1283302]היכן יש ספאם? O:
Coolnick אתה לא ליאור נכון? פשוט גם לו היה שרינגאן אז... ><[/QUOTE]
לא, אני לא הוא.. עכשיו קוראים לו בכינוי אחר, והוא מנהל אמ"מ..
-
-
[quote=Ash Is A Nub;1283314]ליאור זה Son Goku- הוא מנהל אמ"מ :what:[/quote]
[quote=Cool Nick;1283319]לא, אני לא הוא.. עכשיו קוראים לו בכינוי אחר, והוא מנהל אמ"מ..[/quote]
נראה לי שהוא לא התכוון לליאור הזה, אלא לליאור שהיה פעם מנהל פורום חתימות או משהו כזה והוא די פרש/נעלם, וגם הכינוי שלו היה SHARINGAN או משהו כזה.
אחח... אני מתגעגע למשחקי התפקידים שלי רק כי חסר לי מקום שבו אני יכול לכתוב שטויות נפלאות כאלה. למשל עיינתי עכשיו בPokmeon Medieval Ages שלי, ויצרתי שם אפשרות לשחקנים ליצור דמות שהם יפגשו לעתים קרובות במשחק. ואז מישהו בטופס ההרשמה יצר דמות כזו, אך הוסיף שהוא לא רוצה שהם יהיו במסע משותף. ואז כתבתי לו שגם לא התכוונתי שהם יהיו במסע משותף, ושהתפקיד של הדמות הזו הוא בדיוק כמו התפקיד של המקהלה בדראמה היוונית: מטרתם ליצור אל להפיג את המתח, ורגע לפני האסון הדמות תנקוט עמדה ברורה ביחס לקונפליקט.... ולשטויות כאלו אני מתגעגע...
-
אביזי ידע למי התכוונתי ><
ולכל אחד כנראה יש איזה דבר שהוא מאוד מתגעגע אליו בעשיית מ"ת, השאלה אם זה שווה את כל מאמץ בנייתו והחזקתו והאם זה יספיק עד לסיום בריא שלו או פרישה באמצע כמו שקורה ברוב הפעמים
-
אני לא חושב שמישהו באמת חושב על לסיים משחק כשהוא פותח אחד כזה... כמובן, זה נחמד אם מצליחים לעשות את זה, אבל זו לא מטרה ריאלית שמישהו באמת מציב לעצמו... אני למשל כן מתכנן כמה סצינות בסוף של המשחק, אבל אני יודע שאני בחיים לא אגיע לשם... ובמשחק שיש לי שהוא כמעט מוכן (ונראה לי גם שאף אחד לא מספיק פסיכופט כדי להצליח לשחק בו, וכל פעם שאני אומר את זה כאן אנשים מיד רוצים שאני אפתח אותו כדי להוכיח לי שאני טועה...) גם זה בעייתי, כי המשחק הזה מבוסס על הסיפור שלי, וגיבורי הסיפור אמורים להיות קיימים בעולם של המשחק, ואז יש בעיה שהמטרה שלכאורה יש לשחקנים לא יכולה להיות מוגשמת על ידם....
אבל כאמור, אף אחד לא באמת מחפש לסיים את המשחק.
-
-
[QUOTE=Blackbeard;1283323]אביזי ידע למי התכוונתי ><
ולכל אחד כנראה יש איזה דבר שהוא מאוד מתגעגע אליו בעשיית מ"ת, השאלה אם זה שווה את כל מאמץ בנייתו והחזקתו והאם זה יספיק עד לסיום בריא שלו או פרישה באמצע כמו שקורה ברוב הפעמים[/QUOTE]
אני לא O.O
אני מחפש דווקא ליאור אחר :-(
-
טוב מית'ו מן מה דרגת הספאם שלי בתגובה הזאת?(זה כתוב בה"פ)
-
-
[right]יש כמה רמות ספאם [1 זה הנמוך ביותר ו-6 זה הגבוה ביותר]
1-אין ספאם
2-חצי ספאם
3-ספאם
4-ספאם וחצי
5-ספאם מעצבן במיוחד
6-ההודעות של מאסטר ליאון[/right]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1283343][right]יש כמה רמות ספאם [1 זה הנמוך ביותר ו-6 זה הגבוה ביותר]
1-אין ספאם
2-חצי ספאם
3-ספאם
4-ספאם וחצי
5-ספאם מעצבן במיוחד
6-ההודעות של מאסטר ליאון[/right][/QUOTE]
אתה: 3
אני: 4
מאסטר ליאון: 7 XD