-
[QUOTE=r03e;1313439][COLOR="Red"]דניאל-
אתה ממשיך להתהלך בעיר בחוסר מעש כשלפתע עולה בך הרעיון לראות את האסטרטגיה של מנהיגת המכון. אתה ממהר להגיע למכון ורואה אותה משתמשת בפוקימון דמוי עכבר ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/20jztn3fmzmy.gif[/IMG][/URL]), שנראה מותש מאוד. הוא נלחם נגד פוקימון דמוי סנאי ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/ermn4nzmjqzw.gif[/IMG][/URL]) שגם הוא נראה מותש ואתה מבין שהקרב לא הולך להיות קל.
אתה מוציא את הפוקימונים שלך ומספר לקווילבה שאתה לא תשתמש בו בקרב המכון, קווילבה מקבל את דבריך בהבנה ומהנהן בראשו. אתה מתישב על ספסל הממתינים ורואה לידך עוד ילד שמביט בקרב
-------------------------------
מעכשיו אתה צריך להסתכל על התגובות של ריי ואחר כך של אייס[/COLOR]
[/QUOTE]
"וואו!, זה מדהים כל-כך!" אסתכל בהתלהבות וניצוץ בעיניים על מצב הקרב הזה.
אסובב מבט ואסתכל על הילד שנימצא לידי "היי, אני דניאל." אגיד לו בחיוך.
"תשמע אם אתה מחכה לקרב שלך במכון אז אולי נארגן לנו קרב בייני ובינך?" אבקש ממנו בפרצוף מתחנן לקרב.
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1313480]"וואו!, זה מדהים כל-כך!" אסתכל בהתלהבות וניצוץ בעיניים על מצב הקרב הזה.
אסובב מבט ואסתכל על הילד שנימצא לידי "היי, אני דניאל." אגיד לו בחיוך.
"תשמע אם אתה מחכה לקרב שלך במכון אז אולי נארגן לנו קרב בייני ובינך?" אבקש ממנו בפרצוף מתחנן לקרב.[/QUOTE]
"אוקיי." אומר , 'אוקיי זה יהיה קרב קשה לדעתי.' אחשוב לעצמי ואחכה לתגובתו .
-
[quote=r03e;1313439][COLOR=Red][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אתה נזכר שהחוקים שקבעתם לפני הקרב אומרים לך שאסור להחליף פוקימונים, אתה עוד יותר מתעצבן על זה שאתה הצעת את החוק. אתה מעודד את מונפרנו ואומר לו לנסות להשתמש בגחלת לומרות המצב שלו "תשתדל כמה שאפשר" אתה אומר לו בנימה של השלמה ואז חוזר לטון ההתקפי שלך "תשתמש בגחלת קדימה". מונפרנו, מעודד מהעידוד ומהמילים שלך, מתחיל לירות גחלת לעבר מאצ'ופ בלי להפסיק. הגחלת פוגעת במאצ'ופ וגורמת לו לעצור את המתקפה שלו שוב ושוב. לפתע אתה רואה שהגחלת מפסיקה ומונפרנו מביטט בך בצער. אתה מחייך אליו ואומר לו "כל הכבוד, עשית כמיטב יכוולתך" וא מונפרנו מתמוטט.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"מונפרנו חזור עכשיו למנוחה!" אומר לו ואחזיר אותו לתוך הפוכדור שלו "עשית עבודה מדהימה!כך מנוחה ארוכה!" אומר לו ואז אוציא פוכדור נוסף מהחגורה שלי "צא עכשיו החוצה פיקצ'ו!" אומר בצעקה ואזרוק את הפוכדור אל הזירה "פיקצ'ו עכשיו תשתמש במכת חשמל כדי לשתק את מאצ'ופ ואז במכת ברק בכל העוצמה שלך!!!" אצעק לפיקצ'ו בזמן שהרוח הבוערת שלי משתוללת
-
[QUOTE=r03e;1313439][COLOR="Red"]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את ניגשת אל העץ ומסתכלת עליו בעיניין. את רואה סימן לכך שהתרחש במקום קרב ושהעץ עדיין לא תיקן את עצמו. את מתחילה להסתובב סביב העץ כשלפתע את רואה סילון אש שמגיע לעברך. את מצליחה בקושי להתחמק ואת רואה פוקימון כתום דמוי גור אריות ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/ywxinoldzmxg.gif[/IMG][/URL]) עומד מולך ומביט בך בזעם.
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
"תירגע חמוד אני לא מתכוונת לפגוע בך" אני אומרת בקול הכי מרגיע שלי "מה קרה?" אני שואלת יותר את עצמי מאשר את הפוקמון ,תוך כדי אני בודקת לפציעות אצל הפוקמון.
-
[QUOTE=r03e;1313439]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה אומר לפאצ'יריסו להשתמש בניצוץ על מריל ופאצ'יריסו מאמץ את מעט הכוח שעוד נותר בו ומתחיל להתקרב לעבר מריל. מריל לא מסוגל להתחמק, הוא מותש מאוד והוא נפגע מהניצוץ ומתעלף.
~מריל מעולף~
הגל שמריל גלש עליו מתחיל להתמוטט אל תוך הבריכה ופאצ'יריסו שנמצא מיתחתיו, מותש, גם כן לא יכול להתחמק והגל מעיף אותו ומעלף אותו.
~פאצ'יריסו מעולף~
"כל הכבוד" אומרת איריס ומחזירה את מריל לפוכדור שלה, היא ממלמלת משהו לא ברור ואז מכניסה את הפוכדור שלה לכיסה. לאחר מיכן היא מוציאה פוכדור שני ואומרת לך "בוא נראה איך תסתדר עם אושווט שלי, צא אושווט" היא אומרת תוך כדי זריקת הפוכדור באוויר. מהפוכדור יוצא פוקימון דמוי פינגווין (לתמונה תסתכל בעמוד הראשי)
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"עבודה טובה" אני אומר לפאצ'יריסו בחיוך ומכניס אותו לתוך הפוכדור.
אני מוציא את הפוכדור של מיאו ומוציא אותו.
"מיאו זה קרב המכון, עברנו את הפוקימון הראשון ועכשיו אנחנו צריכים לנצח אותו" אני אומר לו ומצביע על פוקימון הפינגווין.
"אם את מוכנה אז נתחיל" אני אומר לאיריס ואחכה לסימן שהיא מוכנה.
"מיאו זנק במהירות לכיוון הפוקימון הזה ותפוס אותו בנשיכה" אני אומר לו.
במידה ומיאו מצליח לתפוס אותו אני צועק "עכשיו מיאו זרוק אותו לאוויר וברגע שיפול השתמש בחבטות זעם בכל הכוח!" אני אומר לו.
במידה ומיאו לא מצליח אני אומר "מיאו תזהר! תתכונן להתחמק ברגע שאתה מרגיש שאתה צריך".
-
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה יכול לדוגמה לכתוב שילוב של צ'יקו ומורקרו, מתקפה משולבת או משהו כזה
ד"א: צ'יקו עדיין ישנה. היא רק מתחילה לזוז
----------------------------
אתה אומר לצ'יקו להשתמש בעלים קסומים בתיקווה שהיא תשמע אותך אבל צ'יקו עדיין ישנה. בינתיים מורקרו נפגע מפוליוואג ומתנגש באחד העצים הקרובים. מורקרו מנסה ליזום בעצמו והוא משתמש בכדור צל לעבר פוליוואג שמתחמק בלי קושי. מורקרו משתמש שוב בכדור צל אבל במקום לנסות להחמק, פוליוואג מנתר ומשתמש בזנבו כדי להחזיר את כדור הצל לעבר מורקרו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה מסתכל על עבר הקרב ושואל את הילד עם הוא רוצה קרב. הילד מסכים ואתם יוצאים מהמכון. אתה מציג את עצמך והילד אומר שקוראים לו אייס.[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
אל תגיב אל משתתפים אחרים לפני שאני מגיב, מקסימום תפנה אלי בה"פ
-------------------------------------
אתה יושב וצופה בקרב כשלפתע מגיע עוד ילד ומתישב לידך. הילד מסתכל גם על הקרב וגם אתה חוזר להסתכל. לאחר כמה דקות אתה שומע את הילד "היי, הית רוצה לערוך קרב" הוא שואל בעיניים מתחננות. אתה מסכים לקרב והילד ואתה יוצאים מהמכון, הילד אומר ששמו דניאל ואתה מציג את עצמך בשימך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
אתה מוציא את פיקצ'ו ואומר לו להשתמש במכת חשמל לעבר מאצ'ופ. פיקצ'ו משחרר מכת חשמל מהירה שפוגעת במאצ'ופ ומעיפה אותו כמה מטרים אחורה. אתה אומר לפיקצ'ו להמשיך ולהשתמש במכת ברק. פיקצ'ו מקשיב לך ומתחיל לטעון את הברק כשאתה שומע את ניק שאומר "מהר, תשתמש בפזילה ואז תרוץ לעברו ותשתמש במכת קרטה". מאצ'ופ מתחיל לפזול אבל הפזילה לא משפיעה על פיקצ'ו שמרוכז כולו במכת הברק. מאצ'ופ מתחיל לרוץ לעבר פיקצ'ו אבל הוא לא מספיק ומכת הברק פוגעת בו בדיוק קטלני. "תשתמש שוב במכת קרטה" אומר ניק ומאצ'ופ מתחיל לרוץ לעבר פיקצ'ו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את מנסה להרגיע את הפוקימון אבל הוא לא נירגע ושולח לעברך עוד סילון אש חזק שאת מצליחה להתחמק מימנו ממש בקושי. 'וואו זה היה קרוב' את חושבת לעצמך ומבינה שאין בררה אלא להילחם בפוקימון. את מנסה לאתר עליו פציעות כולשהם אבל את לא מוצאת דבר.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה מוציא את מיאו ושואל את איריס עם היא מוכנה. איריס אומרת לך מעט בזילזול "נולדתי מוכנה" ואז אומרת לאושווט "תשתמש בזריקת צדף". אושווט לוקח את הצדף שעל ביטנו וזורק אותו לעבר מיאובזמן שאתה אומר למיאו להשתמש בנשיכה על אושווט. מיאו מתחיל לקפוץ לעבר אושווט על הקרחונים שבזירה וכשהצדף מגיע הוא משתמש בשריטה ומעיף את הצדף לשמיים. אושווט נראה מודאג ומסתכל על הצדף שלו בזמן שמיאו מתקרב אליו. "אושווט תזהר" אתה שומע את איריס אומרת אבל מאוחר מידי, מיאו תופס את אושוו בפיו ומתחיל לנער אותו. "אושווט תשתמש בסילון אקווה" אומרת איריס, אבל אושווט לא מסוגל לבצע את הוראותיה בגלל שהוא נמצא בתוך פיו של מיאו. מיאו זורק את אושווט כלפי לכיוון התיקרה ומחכה לאושווט שיפול אליו, אבל לאושווט יש תוכניות אחרות. אושווט מסתובב באמצע התנופה שלו ומתחיל להשתמש בסילון אקווה... אבל לא לעבר מיאו אלא לעבר הצדף שלו. אושווט מגיע אל הצדף שלו ולעיני כולם המבולבלות מחזיר אותו למקומו. "אושווט תשתמש שוב בסילון אקווה" אומרת איריס שהתעשתה ראשונה ואושווט מתחיל להתקרב אל מיאו מכוסה במים. אושווט פוגע במיאו ומוציא אותו מהבילבול. "עכשיו תשתמש בדחיפה. אומרת איריס ואושווט פוגע במיאו מתווח אפס. מיאו נפגע אבל מיד מתעשת ומשתמש בחבטות זעם קטלניות שפוגעות באושווט ומעיפות אותו לאחד הקרחוני הקרובים. "עכשיו תשתמש באקדח מים" מוסיפה איריס ואושווט משחרר סילון מים שמתקרב לעבר מיאו.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה יכול לדוגמה לכתוב שילוב של צ'יקו ומורקרו, מתקפה משולבת או משהו כזה
ד"א: צ'יקו עדיין ישנה. היא רק מתחילה לזוז
----------------------------
אתה אומר לצ'יקו להשתמש בעלים קסומים בתיקווה שהיא תשמע אותך אבל צ'יקו עדיין ישנה. בינתיים מורקרו נפגע מפוליוואג ומתנגש באחד העצים הקרובים. מורקרו מנסה ליזום בעצמו והוא משתמש בכדור צל לעבר פוליוואג שמתחמק בלי קושי. מורקרו משתמש שוב בכדור צל אבל במקום לנסות להחמק, פוליוואג מנתר ומשתמש בזנבו כדי להחזיר את כדור הצל לעבר מורקרו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מורקורו תתחמק ואז כנף מתכת!" עצעק 'אני חייב להגן על ציקו!' אחשוב "ציקו חזרי!" אגיד ואחזיר את ציקו לפוקדור שלה "היית טובה" אגיד לה
-
[QUOTE=r03e;1314302][COLOR="DarkOrange"]
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
אל תגיב אל משתתפים אחרים לפני שאני מגיב, מקסימום תפנה אלי בה"פ
-------------------------------------
אתה יושב וצופה בקרב כשלפתע מגיע עוד ילד ומתישב לידך. הילד מסתכל גם על הקרב וגם אתה חוזר להסתכל. לאחר כמה דקות אתה שומע את הילד "היי, הית רוצה לערוך קרב" הוא שואל בעיניים מתחננות. אתה מסכים לקרב והילד ואתה יוצאים מהמכון, הילד אומר ששמו דניאל ואתה מציג את עצמך בשימך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"באלבזור צא עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של בלבאזור . "השתמש בעלי תער עכשיו." אומר לבלבאזור בלהט לאחר שהקרב התחיל.
-
[QUOTE=r03e;1314302]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה מוציא את מיאו ושואל את איריס עם היא מוכנה. איריס אומרת לך מעט בזילזול "נולדתי מוכנה" ואז אומרת לאושווט "תשתמש בזריקת צדף". אושווט לוקח את הצדף שעל ביטנו וזורק אותו לעבר מיאובזמן שאתה אומר למיאו להשתמש בנשיכה על אושווט. מיאו מתחיל לקפוץ לעבר אושווט על הקרחונים שבזירה וכשהצדף מגיע הוא משתמש בשריטה ומעיף את הצדף לשמיים. אושווט נראה מודאג ומסתכל על הצדף שלו בזמן שמיאו מתקרב אליו. "אושווט תזהר" אתה שומע את איריס אומרת אבל מאוחר מידי, מיאו תופס את אושוו בפיו ומתחיל לנער אותו. "אושווט תשתמש בסילון אקווה" אומרת איריס, אבל אושווט לא מסוגל לבצע את הוראותיה בגלל שהוא נמצא בתוך פיו של מיאו. מיאו זורק את אושווט כלפי לכיוון התיקרה ומחכה לאושווט שיפול אליו, אבל לאושווט יש תוכניות אחרות. אושווט מסתובב באמצע התנופה שלו ומתחיל להשתמש בסילון אקווה... אבל לא לעבר מיאו אלא לעבר הצדף שלו. אושווט מגיע אל הצדף שלו ולעיני כולם המבולבלות מחזיר אותו למקומו. "אושווט תשתמש שוב בסילון אקווה" אומרת איריס שהתעשתה ראשונה ואושווט מתחיל להתקרב אל מיאו מכוסה במים. אושווט פוגע במיאו ומוציא אותו מהבילבול. "עכשיו תשתמש בדחיפה. אומרת איריס ואושווט פוגע במיאו מתווח אפס. מיאו נפגע אבל מיד מתעשת ומשתמש בחבטות זעם קטלניות שפוגעות באושווט ומעיפות אותו לאחד הקרחוני הקרובים. "עכשיו תשתמש באקדח מים" מוסיפה איריס ואושווט משחרר סילון מים שמתקרב לעבר מיאו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אני לא אפול באותו הטריק פעמים!" אני אומר בנחישות.
"מיאו התחמק מהר וקפוץ לקרחונים הצידה רוץ ימינה כדי להתחמק מאקדח המים שעוקב אחריך" אני אומר למיאו ומחכה לרגע מתאים בו אקדח המים יתקרב אליו.
לאחר שהרגע יגיע אני אצעק "מיאו קפוץ מעל אקדח המים לקרחון הקודם שדרכת בו" לאחר שאני אצעק אני מיד אוסיף "עכשיו מיאו זנק אליו והשתמש בנשיכה ותצמיד אותו לקרחון" אני אומר למיאו.
"מיאו אתה יכול לסיים אתה זה!" אני אצעק ואעודד אותו "תשתמש בחבטות זעם! בכל הכוח!" אני אצעק.
-
[QUOTE=r03e;1314302]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את מנסה להרגיע את הפוקימון אבל הוא לא נירגע ושולח לעברך עוד סילון אש חזק שאת מצליחה להתחמק מימנו ממש בקושי. 'וואו זה היה קרוב' את חושבת לעצמך ומבינה שאין בררה אלא להילחם בפוקימון. את מנסה לאתר עליו פציעות כולשהם אבל את לא מוצאת דבר.
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
'טוטודייל הוא סוג מים והיה חזק על אש' אני חושבת לעצמי 'אבל הוא גם עייף מהקרב הקודם' אחרי שנייה של מחשבה אני אומרת "טוטודייל צא! תשתמש באקדח מים על הפוקמון הזה ואז שוב!....ותיזהר הוא עצבני" אני מוסיפה.
-
[quote]אדווין-
אתה בדקת אותו בפוקדע, תסתכל כמה תגובות אחורה (כשפוצ'יאנה נרדם)
--------------------------------
אתה מחליט לזרוק עוד פוכדור על בלספראוט והפוכדור פוגע בבלספראוט והופך אותו להילה אדומה שנכנסת לפוכדור. הפוכדור מתחיל להתנדנד ואתה רוקע ברגליך מרוב התרגשות.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
נתפס
פוצ'יאנה מרים את הפוכדור ומביא לך אותו בהתרגשות ושמחה. אתה לוקח את הפוכדור ומשבח את פוצ'יאנה.
מה תעשה?
[/quote]
אני אשבח את פוצ'יאנה הרבה מאוד ואז אני אכניס אותו ואמשיך ללכת לעבר המכון בדילוגים עליזים מרוב התרגשות.
-
[QUOTE=r03e;1314302]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה מסתכל על עבר הקרב ושואל את הילד עם הוא רוצה קרב. הילד מסכים ואתם יוצאים מהמכון. אתה מציג את עצמך והילד אומר שקוראים לו אייס.[/COLOR]
[/QUOTE]
אוציא את הפוקדור של מורקרו מן החגורה ואצעק "צא מורקרו!" וכשייצא אראה שבלבאזור תוקף בעלי תער ואגיד למורקרו להתעופף ולחמוק מן עלי הטער אם יצליח אגיד לו "מורקרו עכשיו מתקפת כנף" אגיד לו בכדיי שייתקוף את בלבאזור.
-
[CENTER][U][B][SIZE="4"]מיום שישי אני מעיף את כל מי שלא משקיע ואת כל מי שלא מגיב, אז זו תקופת המבחו שלכם.
תנצלו אותה[/SIZE][/B][/U][/CENTER]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה אומר למורקרו להתחמק והוא מבצע תימרון באוויר ומצליח להתחמק. בינתיים אתה מחזיר את צ'יקו לפוכדור. פוליוואג שרואה שמורקרו לא מתקיף, משתמש באקדח מים שפוגע במורקרו ואז הוא מתקרב אליו כשגופו מכוסה מים ופוגע שוב. מורקרו המבוהל לא יכול להחזיר מלחמה ופוליוואג מתחיל להכות בו עם זנבו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס[/COLOR] [COLOR="Red"]ודניאל-[/COLOR]
לא להגיב אחד לשני אלא לחכות שאני אגיב. אתם מגיבים כאילו לא ראיתם את התגובה של השני
------------------------------------------
[COLOR="darkslategray"]אייס מוציא את בלבאזור[/COLOR] [COLOR="red"]ודניאל מוציא את מורקרו.[/COLOR] [COLOR="darkslategray"]אייס אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער אבל מורקרו מצליח להתחמק[/COLOR]. [COLOR="Red"]דניאל אומר למורקרו להשתמש במתקפת כנף שפוגעת בבלבאזור. בלבאזור עף כמה מטרים באוויר ונוחת על גבו.[/COLOR]
מה תעשו?
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אקדח המים לא עוקב אחריך
--------------------------------------------
אתה אומר למיאו להתחמק מאקדח המים ומאיו מצליח להתחמק. אתה אומר למיאו להתקרב אל אושווט ולפתע אתה שומע את איריס אומרת "אושווט, קפוץ למים" ואושווט צולל אל מיתחת למים. מיאו המבולבל עוצר ומסתכל סביבו, לחוץ קצת כי הוא לא יודע איפה אושווט. "תשתמש בזריקת צדף" אומרת איריס והצדף של אושווט מגיע משום מקום ופוגע במיאו שאפילו לא ראה את המתקפה מגיעה, הצדף חוזר אל מיתחת למים ואתה מצליח לראות את הצללית של אושווט מגיעה אליו ומתרחקת. "תשתמש באקדח מים" מוסיפה איריס. לפתע סילון מים מגיח מהחים מאחורי מיאו ועומד לפגוע בו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]קארין-
מורגן ריפא לך את הפוקימונים
-----------------------------------
את מוציאה את טוטודייל ואומרת לו להשתמש באקדח מים על הפוקימון. טוטודייל משתשמ באקדח מים ופוגע בפוקימון שעף ופוגע בעץ. את אומרת לטוטודייל להשתמש שוב באקדח מים אבל הפעם הפוקימון מצליח לחמוק והוא מתחיל לרוץ לעבר טוטדייל ודוחף אותו בחוזקה לעבר עץ אחר. הפוקימון מתחיל שוב לרוץ לעבר טוטודייל, הפעם את רואה שאחד משיניו בוערת.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]אדווין-
אתה במיוחד צריך להשקיע
והמכון תפוס, לומרות שאתה יכול ללכת ולחכות שם
--------------------------------------
אתה מתחיל ללכת לעבר [U]העיר אוקיומה[/U] וכשאתה מגיע אתה רואה מרכז פוקימונים, חנות קטנה ואת מכון העיר ואתה מתלבט לאן ללכת קודם.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה אומר למורקרו להתחמק והוא מבצע תימרון באוויר ומצליח להתחמק. בינתיים אתה מחזיר את צ'יקו לפוכדור. פוליוואג שרואה שמורקרו לא מתקיף, משתמש באקדח מים שפוגע במורקרו ואז הוא מתקרב אליו כשגופו מכוסה מים ופוגע שוב. מורקרו המבוהל לא יכול להחזיר מלחמה ופוליוואג מתחיל להכות בו עם זנבו.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אמרתי לו להשתמש בכנף מתכת אחרי ההתחמקות
------------------------------------------------------------------------------------
'מה אני יכול לעשות' אחשוב לעצמי 'אהה... יש לי רעיון איך להרביח זמן!' אחשוב "צא פוקדור!" אגיד ואזרוק פוקדור ריק על פוליוואג כיד ללכוד אותו או כדי להרביח זמן "צאי ציקו!" אגיד בזמן שפוליוואג עוד בפוקדור "כחי אוכל ותתחזקי יש לי רעיון מעולה!" אגיד לה ומתי שפוליוואג ישתחרר מהפוקדור (כי הוא עדיין לא חלש מספיק) אצרח "ציקו שעיבה הכי חזק שאת יכולה ומרקורו תשתמש בכדור צל בזמן שציקו משתמשת בספיגה!!!"
----------------------------------------------------
עברתי עת המבחן?
-
[QUOTE=r03e;1314570]
[COLOR="Magenta"]קארין-
מורגן ריפא לך את הפוקימונים
-----------------------------------
את מוציאה את טוטודייל ואומרת לו להשתמש באקדח מים על הפוקימון. טוטודייל משתשמ באקדח מים ופוגע בפוקימון שעף ופוגע בעץ. את אומרת לטוטודייל להשתמש שוב באקדח מים אבל הפעם הפוקימון מצליח לחמוק והוא מתחיל לרוץ לעבר טוטדייל ודוחף אותו בחוזקה לעבר עץ אחר. הפוקימון מתחיל שוב לרוץ לעבר טוטודייל, הפעם את רואה שאחד משיניו בוערת.
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
*שככתי סורי*
ברגע שהפוקימון היה קרוב מספיק אבל לא יותר מידי אני אומר לטוטודייל "תשתמש באקדח מים לכיוון האדמה כדי שזה יקפיץ אותך למלאה ואז תנחת על הגב שלו ותשתמש בשריטה ואז אקדח מים!" 'זה כבר אמור לפתור את הבעיה' אני חושבת לעצמי בביטחון.