[QUOTE=ACMilaneZi;1318178]ג'יוקי זה התמנון הזה של קילר בי,זה עם 8 הזנבות הוא נלחם בוא עם סאסקה[/QUOTE]
התמנון זה הצ׳יבי
Printable View
[QUOTE=ACMilaneZi;1318178]ג'יוקי זה התמנון הזה של קילר בי,זה עם 8 הזנבות הוא נלחם בוא עם סאסקה[/QUOTE]
התמנון זה הצ׳יבי
איך אתה יודע שקוראים לו ככה?, זה נחשף רק במאנגה
[QUOTE=monster;1318181]איך אתה יודע שקוראים לו ככה?, זה נחשף רק במאנגה[/QUOTE]
נארוטופדיה ><
[quote=~prinny;1318177]באלי ללמוד בספרות עוד סיפור של ש״י עגנון..[/quote]
אילו סיפורי עגנון למדת?
אני למדתי "פרנהיים", "האדונית והרוכל", ואיך לא, "סיפור פשוט" (שזה למען האמת רומאן).
גיא אמני לא מבין, למה אתה כותב סתם ככה ספויילרים?!
שמעתי ספוילר אז באתי. עידן הגעת לעדכני..? כבר הגעת לפילרים שלפני המלחמה..?
Lol חזרתי למצפות בטניס, עם מריה הזאת, אין לי מושג איך היא שורדת שם..
[QUOTE=ACMilaneZi;1318184]נארוטופדיה ><[/QUOTE]
רק שתדע זה ספוילר לצופי האנימה וגם בשבילך אם אתה לא קורא מאנגה. נראה לי הרסת פה לאנשים.(לא שאכפת לי) גם אני לפעמים כותב ספוילירים והורס לאחריםXD.
ערב טוב, תעופתיים שבינכם, שבת נכנסת בשמונה וחצי פה, קרי עשר וחצי שלכם.
[QUOTE=~prinny;1318186]גיא אמני לא מבין, למה אתה כותב סתם ככה ספויילרים?![/QUOTE]
כולם כותבים ספוילרים אתה נופל רק עליי אני יחיד ששם ספוילר...
חוץ מי זה תשקיע תיהיה בפרק הכי עדכני כמוני(לא כולל פילרים) ><
אוף חטפתי איזה התקררות... :(
אולי זה לא היה רעיון טוב לשחות בירדן... חח
היי כולם
לא.. אני ב227... גיא, מה שניסיתי לומר זה שאתה צריך להתחשב באחרים שלא רוצים לדעת ספויילרים..
אביזי, למדתי הרופא וגרושתו.. בי״ב אני אלמד סיפור פשוט..
[QUOTE=monster;1318163]אז אתה [spoiler]בקרב של גאי נגד קיסאמה?[/spoiler][/QUOTE]
אני כן בקרב של [SPOILER]גאי נגד קיסאמה[/SPOILER], איזה פרק זה?(אני לא בטוח כמה פרקים יש לי עד הכי עדכני)
טוב,בואו נדבר על אנימות איצ'י כדאי לעצבן את המנהלים!
[quote=~prinny;1318195]לא.. אני ב227... גיא, מה שניסיתי לומר זה שאתה צריך להתחשב באחרים שלא רוצים לדעת ספויילרים..
אביזי, למדתי הרופא וגרושתו.. בי״ב אני אלמד סיפור פשוט..[/quote]
עד כמה שסיפור פשוט יהיה חרטא, רק תשרוד עד שתגיע לפרק שבעה ועשרים. זו יצירת האומנות האדירה ביותר שנכתבה אי פעם עליי אדמות. הטירוף שם מרקיע שחקים.
ובאופן כללי, אף על פי שלא קראתי עד הסוף (אלא קראתי עד הפרק שעליו הייתי צריך להגיש עבודה, ואת כל השאר למדתי מסיכומים בלי לקרוא את הרומאן בכלל), זו יצירה די מעניינת עם רעיונות עמוקים וחשובים כמו הניכור בחברה, הועלם החומרי אל מות הרוחני, וכיוצא באלו.
תהנה!