-
וארוס הוא Ad Carry (מושג שחלקכם אולי מכירים ואולי לא) הוא משתמש בקשת כמו Ashe רק שהסקילים שונים. לוארוס יש סקיל שעושה Slow ליריב בו הוא פוגע למשך שנייה (אם אני לא טועה לגביי הזמן) והאולטי שלו (r) עושה Snare למי שהוא פוגע בו.
וארוס הוא דמות מאוד ממולצת מכיוון שהוא עושה המון נזק ליריב והas שלו ממש גבוה יחסית לשאר ה-ad Carrys
-
[quote=Pikachu 4 Ever;1372179]וארוס הוא Ad Carry (מושג שחלקכם אולי מכירים ואולי לא) הוא משתמש בקשת כמו Ashe רק שהסקילים שונים. לוארוס יש סקיל שעושה Slow ליריב בו הוא פוגע למשך שנייה (אם אני לא טועה לגביי הזמן) והאולטי שלו (r) עושה Snare למי שהוא פוגע בו.
וארוס הוא דמות מאוד ממולצת מכיוון שהוא עושה המון נזק ליריב והas שלו ממש גבוה יחסית לשאר ה-ad Carrys[/quote]
והוא דמות מאוד קלה לשליטה
-
דמות מספר 102 : דיאנה יצאה היום במפתיע! למרות שדמויות יוצאות בעדכונים של ימי חמישי.
-
-
[quote=Fizz;1372435]דמות מספר 102 : דיאנה יצאה היום במפתיע! למרות שדמויות יוצאות בעדכונים של ימי חמישי.[/quote]
יש סיבה שדיאנה יצאה מוקדם יותר מהצפוי, ריוט החליטו לתת פיצוי לשחקנים בגלל שהיציאה של ZYRA התעכבה,חשבתי שהיא תהיה חזקה יותר אבל היא BALANCE לגמרי.
משעמם לי למי בה לשחק עכשיו?
-
[quote=falling angel;1372439][COLOR=blue]הי[/COLOR][/quote]
מה זה הספאם הזה?
שחר,תוסיף בדמות אהובה את אזרל ו-וארוס טוב? כי אני לא יכול להחליט את מי אני יותר אוהב ):
-
שחר לא עדכנת את הטופס שלי
אני ברמה 11 (12 בקרוב) וטימו היא הדמות האהובה עליי
-
[quote=Gamatatsu;1372442]מה זה הספאם הזה?
שחר,תוסיף בדמות אהובה את אזרל ו-וארוס טוב? כי אני לא יכול להחליט את מי אני יותר אוהב ):[/quote]
הוספתי
[quote=Brook;1372443]שחר לא עדכנת את הטופס שלי
אני ברמה 11 (12 בקרוב) וטימו היא הדמות האהובה עליי[/quote]
שיניתי
[quote=Pikachu 4 Ever;1372441]יש סיבה שדיאנה יצאה מוקדם יותר מהצפוי, ריוט החליטו לתת פיצוי לשחקנים בגלל שהיציאה של ZYRA התעכבה,חשבתי שהיא תהיה חזקה יותר אבל היא BALANCE לגמרי.
משעמם לי למי בה לשחק עכשיו?[/quote]
עוד מעט
[quote=falling angel;1372439][COLOR=blue]הי[/COLOR][/quote]
היי אתה משחק League of legends?
אם לא זה לא המקום בשבילך
-
אולי נעשה משחק של הקהילה 5 על 5 או 3 על 3?
-
[quote=Pikachu 4 Ever;1372460]אולי נעשה משחק של הקהילה 5 על 5 או 3 על 3?[/quote]
אפשרי :)
צריך לארגן
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1372179]וארוס הוא Ad Carry (מושג שחלקכם אולי מכירים ואולי לא) הוא משתמש בקשת כמו Ashe רק שהסקילים שונים. לוארוס יש סקיל שעושה Slow ליריב בו הוא פוגע למשך שנייה (אם אני לא טועה לגביי הזמן) והאולטי שלו (r) עושה Snare למי שהוא פוגע בו.
וארוס הוא דמות מאוד ממולצת מכיוון שהוא עושה המון נזק ליריב והas שלו ממש גבוה יחסית לשאר ה-ad Carrys[/QUOTE]
[QUOTE=Fizz;1372198]והוא דמות מאוד קלה לשליטה[/QUOTE]
הוא דמות בולבול
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1372460]אולי נעשה משחק של הקהילה 5 על 5 או 3 על 3?[/QUOTE]
אפשר לשאול איזה קהילה? :nose_pick:
-
[quote=Doctor Who;1372469]
אפשר לשאול איזה קהילה? :nose_pick:[/quote]
אנחנו כמעט 20 שחקניפ פה אז למה לא נעשה משחק בינינו לבין עצמנו כדי לראות מה היכולות של כל אחד? יהיה כיף ואפשר סתם לכיף לעשות משחקי נומראל ביחד 5 אנשים אתה לא חושב ?
-
יאי רמה 12
פיקאצ'ו איך קוראים לך במשחק?
מה פלאש עושה לא הבנתי..?
-
[quote=Brook;1372485]יאי רמה 12
פיקאצ'ו איך קוראים לך במשחק?
מה פלאש עושה לא הבנתי..?[/quote]
השם במשחק הוא KIchigi
פאלש משמש כסקיל בריחה בדרך כלל. הוא משתמש כמאין טלטפורט קטן לטווח קצר ומאשר לך לעבור דרך חומות או עצים כדי לברוח מהיריב.
(יש מקומות מסומים שהפלאש אינו מסוגל לעבור דרך קירות)
-
המחשב שלי נתקע ואני מתחבר מחדש
נקווה שלא יהיה לי באן כי יעשו ריפורט או משו
עריכה: פעמיים המחשב נתקע לי במשחק הזה..):