-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332811][B]פלינט~[/B]
אתה משמיך ברכך ולבסוף אתה מגיע לירידה בשביל. אחרי שעת ירידה ארוכה, אתה מגיע לתחתית הגבעה הענקית, מאושר שאינך צריך יותר לטפס ואתה יכול ללכת בקו ישר. הדרך מובילה אותך ישר לחזרה ליער שהחלטת לעזוב אותו. אתה מתחיל ללכת ולפתע אתה מבחין בנערה צעירה, פחות או יותר בת גילך [IMG]http://i50.tinypic.com/w1xwef.png[/IMG]. היא ניגשת אליך במהירות "סליחה ראית במקרה נער עם מעיל אדום וארוך?" היא שואלת ונראית מעט לא מפוקסת.[/QUOTE]
"לא..לא ראיתי" אומר לו ואמשיך בדרכי,אחרי כמה צעדים אעצור,אסתובב ואביט בה, " קרה משהו?" אשאל
-
[b]אליסה~[/b]
טוטדייל חוזר לפוקדור שלו ואת משלחת לקרב את פוצ'יאנה המתחיל לנבוח בזעם על טאדיורסה ואז קופץ באוויר ופותח את פיו, אשר מתחיל לזהו באור סגול ומרושע למראה, ונושך את טאדיורסה בפניו.
טאדיורסה קורס על הרצפה, מעולף.
[b]דארן~[/b]
טינה לא פוגעת O:
זה רק במידה והפוקימון שלך מתעלף, המתקפה האחרונה של הפוקימון התוקף, מתבטלת והוא לא יכו לתקוף יותר איתה~ ם: נראה שאולי התבלבלת עם קללה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דאסקול מנסה להתחמק, אבל מאוויל פשוט מסובבת את כיוון האוזן שלה והיא מצליחה לנשוך את דאקסול. דאסקול נראה מעט תשוש מהמתקפה, אבל נשאר מרחף, איתן ולא מוכן להפסיד בקלות והוא מתחיל לזהור ואז מוחא את כפות ידיו הקטנות.
מאוויל לא יכולה להשתמש יותר בנשיכה!
"אוי לא!" קוראת דון "מאוויל שוב ניב אש!" היא ממשיכה.
[b]פלינט~[/b]
"תודה היא אומרת" בקול מיואש בזמן שאתה מתחיל ללכת ואז מרימה את ראשה בפליאה לשאלתך "טוב הבחור הזה, ניל, נעלם לי אתמול בלילה" היא אומרת ונראית מעט מבולבלת "אני זוכרת שהוא העיר אותי באמצע הלילה ואמר משהו. ואז שמעתי עוד קולות. אני פוחדת שקרה לו משהו" היא אומרת באותו קול מדוכדך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332836][b]אליסה~[/b]
טוטדייל חוזר לפוקדור שלו ואת משלחת לקרב את פוצ'יאנה המתחיל לנבוח בזעם על טאדיורסה ואז קופץ באוויר ופותח את פיו, אשר מתחיל לזהו באור סגול ומרושע למראה, ונושך את טאדיורסה בפניו.
טאדיורסה קורס על הרצפה, מעולף.
[/QUOTE]
"סופסוף... זה היה מציק" אני ממלמלת. "עבודה טובה פוצ'יאנה" אני אומרת לו בקול אדיש ומחזירה אותו, ואז זורקת פוקדור על טדיאורסה
-
[b]פלינט~[/b]
"תודה היא אומרת" בקול מיואש בזמן שאתה מתחיל ללכת ואז מרימה את ראשה בפליאה לשאלתך "טוב הבחור הזה, ניל, נעלם לי אתמול בלילה" היא אומרת ונראית מעט מבולבלת "אני זוכרת שהוא העיר אותי באמצע הלילה ואמר משהו. ואז שמעתי עוד קולות. אני פוחדת שקרה לו משהו" היא אומרת באותו קול מדוכדך.[/QUOTE]
אני יודע שהוא בצוות רע אז אני מניח שאני יכול להזהיר אותה?
"אני לא מכיר נער בשם ניל" אענה לנערה, "אבל אם הוא הלך כנראה שהוא מסתדר מצוין,בימים כאלה אני לא מציע לך להסתובב לבד" אומר לה בקול רציני ואנסה להזהיר אותה, "אם את מעוניינת,אני בדרכי לעיר הקרובה, ואשמח אם תתלווי אליי" אומר לה בחיוך
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332747]
[B]ניל+ אליסה~[/B]
= big love 4 everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט של ניל מתחיל להסתובב ויוצר מולו, שברי רוח אשר מחכים להישלח. בינתיים טוטודייל של אליסה קופץ על טאדיורסה הבוכה ומתחיל להכות אותו בעצמה עם אגרופי קרח. לא נראה שזה מזיז לטאדיורסה והוא ממשיך להסתכל בהלם על שתי הילדות הקטנות, שמתו לא מזמן. ואז בצעד מפתיע שואג באימה ומפחיד את טוטדייל ואת סידוט וקופץ למילי, המתבססת בדמה ומתחיל לנער אותה בזמן שהוא בוכה.
סידוט לא מתייחס כ"כ אליו ואז הוא משלח את הרוח החדה לעברה של סניזל אשר פשוט קופצת מהם ורצה ללורי ומחזיקה בראשה ומתחילה להעלות דמעות.
[/QUOTE]
"סידוט תשתמש בצמיחה ואחר כך תשתמש שוב ברוח חדה" אומר .
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332836][
[b]דארן~[/b]
טינה לא פוגעת O:
זה רק במידה והפוקימון שלך מתעלף, המתקפה האחרונה של הפוקימון התוקף, מתבטלת והוא לא יכו לתקוף יותר איתה~ ם: נראה שאולי התבלבלת עם קללה..
דאסקול מנסה להתחמק, אבל מאוויל פשוט מסובבת את כיוון האוזן שלה והיא מצליחה לנשוך את דאקסול. דאסקול נראה מעט תשוש מהמתקפה, אבל נשאר מרחף, איתן ולא מוכן להפסיד בקלות והוא מתחיל לזהור ואז מוחא את כפות ידיו הקטנות.
מאוויל לא יכולה להשתמש יותר בנשיכה!
"אוי לא!" קוראת דון "מאוויל שוב ניב אש!" היא ממשיכה.
[/QUOTE]
אה כן התבלבלתי :X
-----
"יופי דאסקל, תתחמק! ואז תתקוף את מאוויל עם צל לילה בכל הכוח!" אני מחייך וצועק.
'קדימה דאסקל, אתה יכול לסיים את הקרב הזה...' אני חושב לעצמי עם ביטחון ומחכה לראות את פעולתו של דאסקל.
-
[b]מיילין~[/b]
ווארמפל קופצת באוויר ושולחת מפיה יריית חוט ארוכה ומנסה לתפוס את אחד מהסטארלים, אבל הם עפים גבוהה מידי באוויר.
''אוקיי, וורמפל אני רוצה שתעלי על גבו של פיצ'ו, פיצ'ואני רוצה שתקפוץ הכי גבוהה שאתה תוכל, וורמפל מגבו של פיצ'ו תשתמשי בקוצי רעל על הסטארלי שעף הכי נמוך!'' הורה לוורמפל ופיצ'ו בתקווה שאצליח לתפוס אחד מן הסטארלים.
אביט בוורמפל ופיצ'ו ואקווה שפיצ'ו יצליח
-
[B]אליסה~[/B]
את מחזירה את פו'ציאנה לפוקדור שלו וזורקת פוקדור חדש על טאדיורסה ותוך כמה רגעים טאדיורסה נלכד.
"אליסה יקרתי, נראה לי בקרוב מאוד תוכלו לצאת למשימה" אומר לך קול בקולו המרושע "מה דעתך על זה חביבתי?" הוא שואל.
[B]פלינט~[/B]
אתה יודע, אבל הדמות שלך לא ם:
"כן, אני מניחה שאתה צודק" היא אומרת ומשפילה מעט את פניה "אתה יודע איפה היא?" היא שואלת בחיוך "שמי תמי" היא אומרת בחיוך ושולחת את ידה לשלום.
[B]ניל~[/B]
סידוט מתחיל לזהור בכתום בהיר ואז מסתובב במהירות במקום ויוצר סביבו כמה שברי רוח חדים המחכים להישלח. סניזל מסתכלת עליך בכזה מבט נגעל והיא שולחת קרן קרח ענקית לעברו של סידוט ופוגעת בו בעוצמה אדירה.
[B]דארן~[/B]
שטויות~ P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דאסקול, מנסה להתחמק אבל מאוויל שוב מצליחה להטעות אותו ופגעת בו ישירות עם הניב אש שלה. לפתע דאסקול מרים את ידיו וגופו מתחיל להתכסות בצללים והוא יוצר פרצוף מפחיד מהצללים, אשר עפים לכיוונה של מאוויל ופוגעים בה ישירות.
דאסקול למד הדהמה~ Astonish
"נו באמת מאוויל, שוב ניב אש!" קוראת דון ומאוויל שלה שולחת את אוזנה כמו שוט באוויר והיא עפה במהירות לעברו של דאסקול המגיב בצל לילה ודוחף אותה לאחור על הרצפה בחזרה.
מצבה של מאוויל לא נראה טוב.
[B]מיילין~[/B]
ווארמפל קופצת על גבו של פיצ'ו הקטן ושניהם מזנקים באוויר אז, ווארפל מנסה לקפוץ גבוה ואז שולחת עוקץ רעל לעבר סטארלי שעף יחסית נמוך סטארלי מסתכל על הפוקימונים שלך מופתע ואז עף לעברם במהירות ומתחיל להכות את שניהם עם מכת כנף. מכיוון ששני הפוקימונים שלך לא יכולים לעוף, שניהם צונחים באוויר ואילו סטארלי, מעופף לו בכיף בשמיים. אבל, זה לא מספיק לו והוא צולל במהירות לעברם ומשתמש על שניהם בדחיפה ומרסק אותם על האדמה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332967][B]אליסה~[/B]
את מחזירה את פו'ציאנה לפוקדור שלו וזורקת פוקדור חדש על טאדיורסה ותוך כמה רגעים טאדיורסה נלכד.
"אליסה יקרתי, נראה לי בקרוב מאוד תוכלו לצאת למשימה" אומר לך קול בקולו המרושע "מה דעתך על זה חביבתי?" הוא שואל.
[/QUOTE]
"אני מניחה שאני אלך על זה. אני באמת צריכה לבחון את הכישורים שלי ושל הפוקימונים שלי" אני אומרת לו.
"אני אצטרך לצאת למשימות עם המכוער הזה?" אשאל אותו ואסתכל על ניל.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332967]
[B]ניל~[/B]
סידוט מתחיל לזהור בכתום בהיר ואז מסתובב במהירות במקום ויוצר סביבו כמה שברי רוח חדים המחכים להישלח. סניזל מסתכלת עליך בכזה מבט נגעל והיא שולחת קרן קרח ענקית לעברו של סידוט ופוגעת בו בעוצמה אדירה.
[/QUOTE]
"סידוט תחזור, זובט צא, השתמש בהיפנוזה ואז עבור לשאיבת חיים"אומר.
-
[b]אליסה~[/b]
"מצויין.. וכן מעכשיו ניל הוא השותף שלך" קול אומר לך בצורה חד משמעית "אז כדאי שתעבדו על הקשר שלכם" הוא אומר לך ומסתכל על הקרב המתמשך של ניל נגד סניזל.
[b]ניל~[/b]
אתה מחזיר את סידוט ומשחרר את זובט המתחילה לזהור בורוד בהיר ומתחילה לעוף במעגלים המהפנטים את סניזל, הנרדמת במקום. זובט עף במהירות לעברה של סניזל ונושך אותה בצוואר ומוצץ ממנה את שאריות חייה האחרונות ומעלף אותה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333008][b]אליסה~[/b]
"מצויין.. וכן מעכשיו ניל הוא השותף שלך" קול אומר לך בצורה חד משמעית "אז כדאי שתעבדו על הקשר שלכם" הוא אומר לך ומסתכל על הקרב המתמשך של ניל נגד סניזל.
[/QUOTE]
"אתה לא יכול לסדר לי שותפה? הוא נראה קצת... מטריד" אומר ואסתכל על הסניזל שנמצאת במצב מעורר רחמים מול ניל.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333008][b]
[b]ניל~[/b]
אתה מחזיר את סידוט ומשחרר את זובט המתחילה לזהור בורוד בהיר ומתחילה לעוף במעגלים המהפנטים את סניזל, הנרדמת במקום. זובט עף במהירות לעברה של סניזל ונושך אותה בצוואר ומוצץ ממנה את שאריות חייה האחרונות ומעלף אותה.[/QUOTE]
"סוף סוף"אומר ואזרוק פוכדור לעברה של סניזל.
-
[b]אליסה+ניל[/b]
"מצטער, אבל אתם היחידים שנשארתם בלי בני זוג. כולם קיבלו צוותים לפני כמה ימים. אתם החדשים, לכן מהראוי שתיהיו ביחד" אומר לך קול בזעם ואז קם ויוצא מהחדר יחד עם רייבן "מחר בבוקר אתם תצאו למשימה שלכם" ה וא אומר וסוגר אחריכם את הדלת.
את מסתכלת על הקרב ורואה שניל הצליח לזרוק על סניזל פוקדור ריק.
סניזל נלכדה.
-
[quote]
אדם~
אתה מכוון את הפוקידע לנמאל והיא נדלקת "נאמל, הפוקימון האדיש. נאמל כ"כ אדיש שהוא אפילו לא יכול להבין מתי הוא תקוע. גופו מלא במגמה רותחת אשר שורפת כל דבר בדרכה. נאמל אינו מסוגל לסבול רעב" לאחר מכן היא שותקת. "נו אתה מתכוון להוציא פוקימון?" שואל המאמן.
[/quote]
"ועוד איך!" קראתי בהתרגשות "צ'ארלה, אנחנו הולכים על החזק שלך! צאי! גחלת!"