-
[QUOTE=ttrrtte;1354136][b]אריאל[/b]
''הגנה מצוות הרס כמובןן הם ינסו ללכוד אותי בכל דרך אפפשרית'' אומרת לך וולפיקס
היא הולכת לבין השיחים ולובשת אתהבגדים שלך, הם קצת לוחצים לה על הזנב אבל היא מסתדרת, היא שמה כובע מהתיק שלך ומוכנה לתזוזה
[b]דן[/b]
אתה הולך אל בין השיחים ואתה רק מספיק לראות קצה זנב חום-צההב נעלם מבין השיחים.
אתה חוזר לזיר הקרב והמאמן שואל אותך ''מה זה היה?w'[/QUOTE]
״אין לי מושג ״ אני עונה לו ״ בוא נמשיך בקרב , וולפיקס עכשיו תשתמש במערבולת אש!״ אני אגיד
-
[quote]אריאל
''הגנה מצוות הרס כמובןן הם ינסו ללכוד אותי בכל דרך אפפשרית'' אומרת לך וולפיקס
היא הולכת לבין השיחים ולובשת אתהבגדים שלך, הם קצת לוחצים לה על הזנב אבל היא מסתדרת, היא שמה כובע מהתיק שלך ומוכנה לתזוזה[/quote]
"את רוצה להישאר איתי כל הזמן, ולנסות להשתלב בחברה הבן- אדמית? אולי אפילו תהיי מאמנת פוקימונים. אבל אם את חושבת שזה יפגע בפוקימונים אז בסדר." אומר לה כשנלך לכיוון העיר השנייה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1354128]
[B]נתן[/B]
פוקימון התפתחות ראשונה לבחירתך
ומזניקים אתכם
אתה יוצא ליער ובמהרה נתקל בפוקימון ([IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/155.png[/IMG])[/QUOTE]
אני בוחר בבלבזור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/001.gif[/IMG]
-
[quote][b]קווין
[/b]אתה מתחיל לרוץ במהירות וגם טליה שמנסה לשמור על קצב.
אתה והנערה מגיעים למחסום עצים, היא לא יכולה להמשיך לברוח, היא מסתובבת אלייך ונראת ממש לחוצה, היא מניחה יידים מלפנים לכיוונך ואומרת ''לך או שאתקוף!'' אתה שומע מתח ופחד בקולה
טליה מגיעה מתנשפת מאחורייך, כדי להוכיח לך שהיא אכן תתקוף, משחררת הנערה גל להבות, ממש כמו להביור אל אחד השיחים הקרובים
[/quote]
מצטער שלא הייתי הרבה זמן היה לי ישב"צ....
אני מוציא את סוואבלו ליתר ביטחון "היי, תירגעי" אני אומר לה "אנחנו מנסים רק לעזור לך! אבל אם תתנגדי סוובלו כאן יתחיל לשיר ונצטרך לטפל בך כשאת ישנה!" אני אומר לה ושואל "מי עשה לך את זה? צוות הרס המנוולים האלה? את מוזמנת להצטרף אלינו לנקמה כפולה גם לנו יש חשבון איתם"
-
[B]דן[/B]
וולפיקס תוקף במערבולת אש שפוגעת בפיקאצ'ו שמתעלף.
''וואוו הוולפיקס שלך עוצמתי מאוד איפה לכדת אותו?'' שואל אותך המאמן בתדמהמה
מעוצמתו של ווללפיקס
[B]אריאל[/B]
''אני אסתדר כמו שאני כרגע, בחיים אני לא אהיה מאמנת פוקימונים'' היא אומרת לך
אתם מתיישבים על בול עץ בכדי להרגע מעט והיא אומרת ''אז..איך קוראים לך? אתה מאמן או מתאם? איזה פוקימונים יש לך?'' ומתחילה להפציץ אותך בעוד הממון שאלות
[B]נתן[/B]
ok
אני לא זוכרת את כל השמות באנגליתXD
_____________-
הפוקדע שלך מצפצף ''אלקיד יודע מכת ברק, התקפת וולט (volt tacle), אגרוף חשמל ודחיפה''
"טוב, אלקיד אני בוחר בך!" אתה אומר, "תשתמש על סינדקוויל במכת חשמל ואם הוא מתחמק תשמש שוב עד שתפגע בו! תתחמק מההתקפות שלו ותשתמש עליו שוב בחשמל עד שהוא יתעלף!", אלקיד משתמש במכת ברק שפוגעת בסינדקוויל שמתרגז ומשיב בגחלת, אלקיד מתחמק הצידה במהירות, אלקיד תוקף בעוד ועוד מכות ברקף סינדקוויל מתחמק מרובן אבל בכל זאת נפגע, כמתקפה נואשת אחונה יוצא סינדקוויל במתקפה מהירה
[B]קווין[/B]
אתה מוציא את סוובלו ליתר ביטחון, אתה שם לב לחתכים ופצעים בכל גופה של הנערה.
היא מביטה בסוובלו בחשש אך נשארת בעמדה שלה ולא פותחת את הפה.
היא נראת מפוחדת ואתה רואה שביידים שלה מתחיל אט אט להיווצר כדור הילה!
-
[quote=ttrrtte;1354230][B]קווין[/B]
אתה מוציא את סוובלו ליתר ביטחון, אתה שם לב לחתכים ופצעים בכל גופה של הנערה.
היא מביטה בסוובלו בחשש אך נשארת בעמדה שלה ולא פותחת את הפה.
היא נראת מפוחדת ואתה רואה שביידים שלה מתחיל אט אט להיווצר כדור הילה![/quote]
מתי הוד עדכונך מעדכנת? להזכירך את צריכה לעדכן לי ריולו ולטליה להחליף את סוובלו בסטארלי
"אל תעשי את זה! או שסוואבלו ירדים אותך!" אני מזהיר "באמת שאנחנו יכולים לעזור לך! אבל אם תתנגדי נעזור לך בכוח זה רק לטובתך! אין לנו מה לעשות איתך אז מה אנחנו יכולים לעשות לך כבר רע? גם אנחנו מנסים לנקום בהרס אז אין לך מה להפסיד!" אני מנסה לשכנע אותה ומאותת בעיניים לטליה שתעזור לי ואם היא תוקפת אז סוואבלו שר לה ומרדים אותה
-
[b]קווין[/b]
אתה רואה שהיא מבולבלת, ושמישהו מבולבל אין לדעת מה הוא יעשה.
אתה אומר לטליה לכסות את האזניים ואומר לסוובלו לשיר, אתה מכסה את האזניים גם, אתה רואה שגם הנערה באה לכסות את האזניים אבל לא מספיקה בגלל כדור ההילה, היא נופלת ישנה על הרצפה
-
[QUOTE=ttrrtte;1354230]
[B]נתן[/B]
ok
אני לא זוכרת את כל השמות באנגליתXD
_____________-
הפוקדע שלך מצפצף ''אלקיד יודע מכת ברק, התקפת וולט (volt tacle), אגרוף חשמל ודחיפה''
"טוב, אלקיד אני בוחר בך!" אתה אומר, "תשתמש על סינדקוויל במכת חשמל ואם הוא מתחמק תשמש שוב עד שתפגע בו! תתחמק מההתקפות שלו ותשתמש עליו שוב בחשמל עד שהוא יתעלף!", אלקיד משתמש במכת ברק שפוגעת בסינדקוויל שמתרגז ומשיב בגחלת, אלקיד מתחמק הצידה במהירות, אלקיד תוקף בעוד ועוד מכות ברקף סינדקוויל מתחמק מרובן אבל בכל זאת נפגע, כמתקפה נואשת אחונה יוצא סינדקוויל במתקפה מהירה
[/QUOTE]
המלצה: תבדקי התקפות בסרבי.
אני רואה את סינטקוויל המתקרב בהתקפה מהירה וצועק לאלקיד תשתמש בהתקפת וולט, (שזה במשחק 120 כוח, זה אמור להיות יותר חזק מהתקפה מהירה שהיא רק 40) ואחרי שאתם מתנגשים אגרוף רעם!" (כן, קוראים לזה אגרוף רעם ולא אגרוף חשמל...)
-
[b]נתן[/b]
וואי איזה רעיון מדהיםd:
אומרים סינדקוויל, עם ד'
___________________-
אלקיד מתקרב במהירות במתקפת וולט שמתנגשת עם מתקפת המהירות של סינדקוויל, שני הפוקימונים עפם לאחור, אבל רק אחד עומד!
וזה...אלקיד!
סינדקוויל מעולף (כמו תוכנית מתח ומי הבא שיפולp: )
-
[quote=ttrrtte;1354233][B]קווין[/B]
אתה רואה שהיא מבולבלת, ושמישהו מבולבל אין לדעת מה הוא יעשה.
אתה אומר לטליה לכסות את האזניים ואומר לסוובלו לשיר, אתה מכסה את האזניים גם, אתה רואה שגם הנערה באה לכסות את האזניים אבל לא מספיקה בגלל כדור ההילה, היא נופלת ישנה על הרצפה[/quote]
אני נאנח בצער "חבל שהגענו למצב הזה" ואני מתקרב אליה ומרים אותה וסוחב אותה סחיבת פצוע(יעני על הצד מאחורי הראש והיא נשענת על הכתפיים) "טוב אז מה עושים עכשיו? ברור שאי אפשר להיכנס איתה לעיר עכשיו וגם אם נשתמש בבגדים שלך כדי לחפש אותה אז בבי"ח יעלו עליה" אני אומר מיואש לטליה
-
[b]קווין[/b]
''יש לי רעיון'' אומרת לך טליה
אתה נכנס אחריה ליער ומשכיב את הנערה על הקרקע, ''תמיד אני לוקחת איתי ליתר ביטחון'' אומרת טליה ושולפת ערכת עזרה ראשונה!
''יש לי שתי ערכות לבני אדם או פוקימונים אני לא בטוחה במה להשתמש כאן..'' אומרת טליה נבוכה.
לבסוף היא משתמשת בערכת בני האדם ומנקה ומחטאת את הפצעים, את הפצעים הגדולים ביותר היא חובשת.
''טוב, זהו היא תהייה בסדר אבל מה עכשיו? לא כדאי שנשאיר אותה כאן'' אומרת טליה בחשש
-
[QUOTE=ttrrtte;1354237][b]נתן[/b]
וואי איזה רעיון מדהיםd:
אומרים סינדקוויל, עם ד'
___________________-
אלקיד מתקרב במהירות במתקפת וולט שמתנגשת עם מתקפת המהירות של סינדקוויל, שני הפוקימונים עפם לאחור, אבל רק אחד עומד!
וזה...אלקיד!
סינדקוויל מעולף (כמו תוכנית מתח ומי הבא שיפולp: )[/QUOTE]
אני זורק עליו פוכדור וממשיך בחיפוש.
-
[b]נתן[/b]
אתה יכול ללכוד רק אחד
זה רק אני או שזה מוזר שאנחנו עושים את זה ב1 בלילה? את ה''ת כאילו
[quote=ttrrtte;1354242][B]קווין[/B]
''יש לי רעיון'' אומרת לך טליה
אתה נכנס אחריה ליער ומשכיב את הנערה על הקרקע, ''תמיד אני לוקחת איתי ליתר ביטחון'' אומרת טליה ושולפת ערכת עזרה ראשונה!
''יש לי שתי ערכות לבני אדם או פוקימונים אני לא בטוחה במה להשתמש כאן..'' אומרת טליה נבוכה.
לבסוף היא משתמשת בערכת בני האדם ומנקה ומחטאת את הפצעים, את הפצעים הגדולים ביותר היא חובשת.
''טוב, זהו היא תהייה בסדר אבל מה עכשיו? לא כדאי שנשאיר אותה כאן'' אומרת טליה בחשש[/quote]
"לא.אין מצב שמשאירים אותה כאן. יכול להיות שצוות הרס מחפש אותה ברגעים אלה ממש."
ואחרי מחשבה קצרה יצוץ לי רעיון "אולי נלביש אותה בכמה מהבגדים שלך רק כדי שלא יזהו אותה , אני אסחוב אותה עד שנגיע לעיר הבאה ושם נחפש איזה בית מלון או משהו ונשכור חדר ונשים אותה שם עד שתתעורר! אבל נצטרך להיות איתה במשמרות כי אם היא פתאום תתעורר היא יכולה לברוח ואני רוצה לשאול אותה כמה שאלות וגם נצטרך את סוואבלו איתנו כדי שירדים אותה שוב במקרה הצורך ואת ריולו כי אם היא באמת פוקימונית ולא בת אדם אז הוא יוכל להרגיע אותה" אני מציע ומוציא את כל הפוקימונים שלי החוצה שילכו איתנו.
[B]קווין[/B]
וואי איזה השקעהDDD:
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZnCnxov1VMFh_lVfFeLzY_nuNbQXmgJegCCwgPn5eqqe_td4M[/IMG]
יש בא-
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''
אתם הולכחם אל מכון הלינה ושוכרים חדר, אתם מגיעים לחדר גדול ומרווח בו הרבה מיטות פוקימונים, יש שלוש מיטות נוחות ומרופדות בחדר, אתם מחליטים להשכיב את הנערה באמצעית שתוכלו להשגי עליה משני הצדדים.
אתה אומר לריאלו להישאר לידה ליתר ביטחון.
אתם מחכים ולאחר כשעה היא פוקחת עיינים מטושטשת