-
[QUOTE=ヒトカゲ;1354257][b]
[B]לוק ~
[/B]
לוק 10
נברן כפייתי 8
אתה מחטיף לו כאפה מצלצלת שמרגיזה אותו מאוד. קיטורים קטנים תיארו את כעסו והוא שעט לעברך. ואז צלל לאדמה. נעלם פנימה. לא היה לך שום דרך לראות אותו.[/QUOTE]
"אברח מהמקום ואהיה בכוננות עם ידיים קמוצות. 'הוא לאנתן לי אפילו לחשוב קצת על המהלך שלי..' אחשוב ואתנשף. מביט על האדמה בבהילות.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אנחנו הולכים לבדוק את זה כאן ועכשיו." אמרה סטף ופימפאם צעד כמה צעדים קדימה. "אנחנו הולכים להילחם אך ורק עם הדמונים שלנו. אם תרצה תוכל לערב גם כדור אנרגיה אחד. אני גם אשתמש בכדור אנרגיה. אגב, הקרב ייגמר כשהדמון של היריב ייכנע. אני רשאית להפסיק את הקרב בכל שלב לפני כן. מקובל עליך? אם כן, אתה מוזמן לעשות את הצעד הראשון."
האדמה שבחצר הבית החלה להיסדק סביבכם. הזירה סביבכם החלה להתרוממם כמה סנטימטרים. ממש חוויה של זירת קרב. פאנג היה בחדר שינה שלך.
[B]ג'ואי ~
[/B]
ג'ואי 9
עפר הארץ 8
מכות חזקות נכנסו בדמון. הוא החל להתפורר באיטיות עד שבסוף שקע מתחת לאדמה וזרוע קמוצה נכנסה ברגל שלך. לאחר מכן הוא עלה באיטיות חזרה לצורתו המקורית, ניכר שהוא לא יכל להישאר יותר מדי מתחת לקרקע.
[B]לוק ~
[/B]
לוק 8
נברן כפייתי 8
החזיר זינק מתחתיך והכה בך ישירות. הואפת קדימה והתרסקת על הפנים. הוא התייצב מולך וגרר את רגלו הקדמית על הקרקע. מתכונן להתקיף פעם נוספת.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363362][b]אנג'ל ~
[/b]
"אנחנו הולכים לבדוק את זה כאן ועכשיו." אמרה סטף ופימפאם צעד כמה צעדים קדימה. "אנחנו הולכים להילחם אך ורק עם הדמונים שלנו. אם תרצה תוכל לערב גם כדור אנרגיה אחד. אני גם אשתמש בכדור אנרגיה. אגב, הקרב ייגמר כשהדמון של היריב ייכנע. אני רשאית להפסיק את הקרב בכל שלב לפני כן. מקובל עליך? אם כן, אתה מוזמן לעשות את הצעד הראשון."
האדמה שבחצר הבית החלה להיסדק סביבכם. הזירה סביבכם החלה להתרוממם כמה סנטימטרים. ממש חוויה של זירת קרב. פאנג היה בחדר שינה שלך.[/QUOTE]
""פאנג, אראן לבן וחרמן, השתגר!"אומר בקול.
'פאנג קרן קרח על מנת לצבור מהירות!תנסה לשמור על מרחק ולירות קרני קרח מטווח'אומר לפאנג.
'חוץ מקרב קטן אין לי מושג למה פימפאם מסוגל להתחלה אני אצפה בו'אחשוב לעצמי
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
[quote]פאנג:
התקפה: 3
דיוק: 4
הגנה: 0
מהירות: 2
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.
[/quote]
פאנג זינק קדימה והחל להקיף את הזירה בקרח. פימפאם נשאר עומד במקומו וסטף לא נראתה מותרדת מכך יותר מדי. נראה שהיא לא מתכננת לתקוף בקרוב. היא הרימה רגל ימנית באיטיות ושיחררה פלוץ קטן ואז פנתה בששון לחלץ את התחתון שלה מהפלחים הגדולים...
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363369][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
פאנג זינק קדימה והחל להקיף את הזירה בקרח. פימפאם נשאר עומד במקומו וסטף לא נראתה מותרדת מכך יותר מדי. נראה שהיא לא מתכננת לתקוף בקרוב. היא הרימה רגל ימנית באיטיות ושיחררה פלוץ קטן ואז פנתה בששון לחלץ את התחתון שלה מהפלחים הגדולים...[/QUOTE]
'פאנג תירה קרן קרח לרגליו של פימפאם על מנת למנוע ממנו לזוז לאחר מכן תשתמש בזירה שיצרת על מנת לצבור מהירות ולדחוף את פימפאם'
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
ציטוט:
פאנג:
[quote]התקפה: 3
דיוק: 6
מהירות: 2
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.[/quote]
פאנג ירה קרן קרח אח אדים החלו להסתיר את המקום. לאחר כמה שניות פימפאם נראה עומד במקום באותה תנוחה בדיוק אך כל הקרח שנוצר פשוט נעלם. כלום לא נשאר!
' מה לעשות עכשיו?' שאל פאנג 'לתקוף בכל זאת?'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363380][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
ציטוט:
פאנג:
פאנג ירה קרן קרח אח אדים החלו להסתיר את המקום. לאחר כמה שניות פימפאם נראה עומד במקום באותה תנוחה בדיוק אך כל הקרח שנוצר פשוט נעלם. כלום לא נשאר!
' מה לעשות עכשיו?' שאל פאנג 'לתקוף בכל זאת?'[/QUOTE]
'פאנג המטרה הראשונה שלנו זה לגרום לו לזוז,קרח קרן שוב! תמשיך עד שפימפאם יצור שוב את האדים, באותו הזמן שאתה רואה את האדים תקפוץ לכיוונו של פימפאם ותפתיע אותו בנשיכה!'
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
[quote]פאנג:
התקפה: 3
דיוק: 8
מהירות: 6
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.[/quote]
פאנג מציית. אך מיד לאחר שהאדים מתפנים פימפאם עומד בריא ושלם בצד השני, ממש מאחורי פאנג. מביט בו כמעט בשעמום.
סטף החלה לצחוק. נראה שהכל שיעשע אותה.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363392][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
פאנג מציית. אך מיד לאחר שהאדים מתפנים פימפאם עומד בריא ושלם בצד השני, ממש מאחורי פאנג. מביט בו כמעט בשעמום.
סטף החלה לצחוק. נראה שהכל שיעשע אותה.[/QUOTE]
'פאנג תשתמש בשיניים שלך תנשך לו את הצוואר'
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"תעצור את הקרב." פוקדת עליך סטף. פאנג נעצר באוויר ומועף בגסות אל זרועותיך, כאילו היה סמרטוט מטונף. "חשבת לשאול אותי לעצה? נראה לך שאני מבזבזת את הזמן שלי עליך אח? הקרב הזה נועד ללמידה. מה למדת עד כה."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363403][b]אנג'ל ~
[/b]
"תעצור את הקרב." פוקדת עליך סטף. פאנג נעצר באוויר ומועף בגסות אל זרועותיך, כאילו היה סמרטוט מטונף. "חשבת לשאול אותי לעצה? נראה לך שאני מבזבזת את הזמן שלי עליך אח? הקרב הזה נועד ללמידה. מה למדת עד כה."[/QUOTE]
"שלפימפאם יש הגנה מטורפת ופאנג יותר קל ממה שחשבתי"אומר.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
סטף הביטה בך בחיוך. "לא התרכזת בקרב בכלל." היא לחשה. "צורת הקרב שלך היא מאוד בטוחה. אתה דואג למלא את הדמון שלך בהגנה והגנה. ממלא לו מהירות ודואג לדיוק. יותר מדי פרטים מרוכזים שם עד שבכלל לקחו לך שלוש סיבובים עד שתקפת אותי בכלל. שלא נדבר על כך שבהינף יד אני היא זו שהמיסה את הקרח ולא פימפאם.
לאלף אסור אומנם לתקוף את האלף היריב, אך מותר לאלף להשתתף בקרב ולסייע לדמון שלו. לולי שהמסתי באמצעות כפות ידיי את הקרח פימפאם היה עשוי לספוג התקפה.
תבין, היכולת הכי טובה של דמון כמו פאנג היא למעשה לתקוף. אראן צחוק בנוי על היכולת לבנות סטאטים במהלך הקרב שלו ולא לבסס את הקרב על בניית הסטאטים. תתרכז בלחפש נקודת תורפה.
דבר נוסף, אתה מתמקד בלשלוח פקודות לפאנג אבל לא מרבל עצות מפאנג בשום אופן. עליכם לעבוד כצוות. יש שאלות לפני הסיבוב השני?"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363412][b]אנג'ל ~
[/b]
סטף הביטה בך בחיוך. "לא התרכזת בקרב בכלל." היא לחשה. "צורת הקרב שלך היא מאוד בטוחה. אתה דואג למלא את הדמון שלך בהגנה והגנה. ממלא לו מהירות ודואג לדיוק. יותר מדי פרטים מרוכזים שם עד שבכלל לקחו לך שלוש סיבובים עד שתקפת אותי בכלל. שלא נדבר על כך שבהינף יד אני היא זו שהמיסה את הקרח ולא פימפאם.
לאלף אסור אומנם לתקוף את האלף היריב, אך מותר לאלף להשתתף בקרב ולסייע לדמון שלו. לולי שהמסתי באמצעות כפות ידיי את הקרח פימפאם היה עשוי לספוג התקפה.
תבין, היכולת הכי טובה של דמון כמו פאנג היא למעשה לתקוף. אראן צחוק בנוי על היכולת לבנות סטאטים במהלך הקרב שלו ולא לבסס את הקרב על בניית הסטאטים. תתרכז בלחפש נקודת תורפה.
דבר נוסף, אתה מתמקד בלשלוח פקודות לפאנג אבל לא מרבל עצות מפאנג בשום אופן. עליכם לעבוד כצוות. יש שאלות לפני הסיבוב השני?"[/QUOTE]
"רגע מה? איך המסת את הקרח ?"
-
אנג'ל ~
"מאוד פשוט!" אומרת סטף ומרימה את היד "ככה, עם היד!"
"תקשיב." אומרת סטף ומביטה בך. "אתה יכול להכניס אנרגיות חמות או אנרגיות רוח או אנרגיות מכדורי אנרגייה במהלך הקרב. פימפאם מטבעו מאוד חם. השתמשתי באנרגייה של החום גוף שלו והכפלתי אותה עד כדי שיכולתי להמיס את הקרח. אתה מצידך יכול לחשב את הקור מגופו של פאנג. האמת שזה דבר מאוד מתקדם לעשות שתלמד בבית הספר, אבל תמיד תוכל לערב את היכולת החשיבה הטבעית שלך בקרב.
תוכל להשתמש בדברים כמו למשל השימוש באדמה או באוויר... בזירה עם חול תוכל לייצר סופת חול ועם מים ערפל. אתה יכול לשלוט בהכל. אתה שוכן אנרגיה."
-
[quote=ヒトカゲ;1363417]אנג'ל ~
"מאוד פשוט!" אומרת סטף ומרימה את היד "ככה, עם היד!"
"תקשיב." אומרת סטף ומביטה בך. "אתה יכול להכניס אנרגיות חמות או אנרגיות רוח או אנרגיות מכדורי אנרגייה במהלך הקרב. פימפאם מטבעו מאוד חם. השתמשתי באנרגייה של החום גוף שלו והכפלתי אותה עד כדי שיכולתי להמיס את הקרח. אתה מצידך יכול לחשב את הקור מגופו של פאנג. האמת שזה דבר מאוד מתקדם לעשות שתלמד בבית הספר, אבל תמיד תוכל לערב את היכולת החשיבה הטבעית שלך בקרב.
תוכל להשתמש בדברים כמו למשל השימוש באדמה או באוויר... בזירה עם חול תוכל לייצר סופת חול ועם מים ערפל. אתה יכול לשלוט בהכל. אתה שוכן אנרגיה."[/quote]
"ברור ומובן שנעבור לסיבוב שני?"אשאל עם חיוך.
'פאנג תתכונן 'אומר לפאנג ואבחן את הזירה.