אם הוא רצה לסיים אחרי פאריז אז זו עוד יותר חרא סדרה ממה שחשבנו... לתקוע מצב 'סופר סאיין' מופלץ בסוף שעוזר לגוקו לנצח? יותר גרוע מבליץ'
Printable View
אם הוא רצה לסיים אחרי פאריז אז זו עוד יותר חרא סדרה ממה שחשבנו... לתקוע מצב 'סופר סאיין' מופלץ בסוף שעוזר לגוקו לנצח? יותר גרוע מבליץ'
[QUOTE=X-Drake;1345721]אם הוא רצה לסיים אחרי פאריז אז זו עוד יותר חרא סדרה ממה שחשבנו... לתקוע מצב 'סופר סאיין' מופלץ בסוף שעוזר לגוקו לנצח? יותר גרוע מבליץ'[/QUOTE]
למה לתקוע? זה כבר היה עוד ידוע מהספיישל של בארדוק על הסופר סאייה, זה לא משהו שהוא חשב עליו בדקה התשעים
טוב אתה צודק בקטע של לתקוע אמרו שיש איזה סופר סאיין אגדי ושמקיטה חשב שזה הוא...
ל"y
[QUOTE=X-Drake;1345721]אם הוא רצה לסיים אחרי פאריז אז זו עוד יותר חרא סדרה ממה שחשבנו... לתקוע מצב 'סופר סאיין' מופלץ בסוף שעוזר לגוקו לנצח? יותר גרוע מבליץ'[/QUOTE]
ברור הסוף של פריזה זה קלאסי לסיום, הגיבור הופך לסופר סאיין האגדי הורג את פריזה מציל את חבריו ומת (זה מה שידעו בסוף לפחות)
אחר כך אתה יכול לקרוא לזה תקוע אבל זה סוס.
[QUOTE=X-Drake;1345723]טוב אתה צודק בקטע של לתקוע אמרו שיש איזה סופר סאיין אגדי ושמקיטה חשב שזה הוא...
ל"y[/QUOTE]
חובבן לא יודע שבארדוק הוא הסופר סאיין הראשון והאגדי שהיה לפני 1000 שנה.
[QUOTE=F|upy;1345724]ברור הסוף של פריזה זה קלאסי לסיום, הגיבור הופך לסופר סאיין האגדי הורג את פריזה מציל את חבריו ומת (זה מה שידעו בסוף לפחות)
אחר כך אתה יכול לקרוא לזה תקוע אבל זה סוס.
חובבן לא יודע שבארדוק הוא הסופר סאיין הראשון והאגדי שהיה לפני 1000 שנה.[/QUOTE]
בארדוק הסופר הסאייה הראשון רק לפי הספיישל המוזר ההוא עם הלורד צ'יל הזה
זה לא היה בתקופת דרגון בול זי :(
[QUOTE=F|upy;1345720]סתום תפה אם אתה לא יודע סבבה?
והוא רצה לסיים כבר אחרי פריזה.
ידוע שחצי סייאנים בהתחלה הרבה יותר חזקים מסייאנים מלאים (כמו שגוהן היה הרבה יותר חזק מגוקו נגד ראדיץ כשהוא התעצבן, זה גם למה גוהן הפך לסופר סאיין כבר בגיל 15 בערך.
קיצר אתה טיפש.
זה היה גם אחרי 8 שנים, גוטן אחרי 7.[/QUOTE]
מה אתה עצבני סם השערה... והקטע של רצה לסיים אחרי סל נכונה.. קודם אחרי פריזה אחר כך אחרי סל..
וזה בטח היה קצר רצח אם הוא היה מסיים אחרי פריזה...
גוהן הפך לסופר סאייה 2 בגיל 11 (במנגה זה 9)
even surpassing his father Goku by turning into Super Saiyan 2 form and saving the world from the evil Cell at only eleven years old (he is 9 years old in the manga
פאריז ומקיטה LOL
זה פריזה ווג'יטה..
לא יודע אם היו מסיימים אחרי פריזה היה קצת חסר לדעתי למרות ש....
וג'יטה וגוקו היו מתים והיה נשאר רק גוהן שהוא היה אמור להיות הסאיין האחרון... לדעתי אקירה היה צריך להרוג את גוקו ווג'יטה ולהמשיך רק עם גוהן אבל זאת רק דעתי.
[QUOTE=FIupy;1345726]בארדוק הסופר הסאייה הראשון רק לפי הספיישל המוזר ההוא עם הלורד צ'יל הזה
זה לא היה בתקופת דרגון בול זי :([/QUOTE]
אבל אקירה טוריאמה יצר את זה אז זה אמיתי >>
[QUOTE=Ilan;1345727]מה אתה עצבני סם השערה... והקטע של רצה לסיים אחרי סל נכונה.. קודם אחרי פריזה אחר כך אחרי סל..
וזה בטח היה קצר רצח אם הוא היה מסיים אחרי פריזה...
גוהן הפך לסופר סאייה 2 בגיל 11 (במנגה זה 9)
even surpassing his father Goku by turning into Super Saiyan 2 form and saving the world from the evil Cell at only eleven years old (he is 9 years old in the manga
פאריז ומקיטה LOL
זה פריזה ווג'יטה..
לא יודע אם היו מסיימים אחרי פריזה היה קצת חסר לדעתי למרות ש....
וג'יטה וגוקו היו מתים והיה נשאר רק גוהן שהוא היה אמור להיות הסאיין האחרון... לדעתי אקירה היה צריך להרוג את גוקו ווג'יטה ולהמשיך רק עם גוהן אבל זאת רק דעתי.[/QUOTE]
דעתך מפגרת.
לילה טוב. הלכתי
[quote=The Charmander;1345697]אמא שלך בת 80! אמא שלך זאת ג. יפית!
Xd[/quote]
עד לפני שבועיים לא ידעת מי זו 0-0'
[QUOTE=snivy~;1345729]לילה טוב. הלכתי
עד לפני שבועיים לא ידעת מי זו 0-0'[/QUOTE]
זה בדוק שלא ידעת?
סטגדיש
[QUOTE=F|upy;1345728]אבל אקירה טוריאמה יצר את זה אז זה אמיתי >>
דעתך מפגרת.[/QUOTE]
יופי שזה אמיתי, זה לא אומר שזה היה ככה במקור Oם
[QUOTE=F|upy;1345728]אבל אקירה טוריאמה יצר את זה אז זה אמיתי >>
דעתך מפגרת.[/QUOTE]
מה לעשות שרוב הדמויות בDBZ היו חסרות תועלת לדעתי זה הדבר הכי גרוע בDBZ שרוב הדמויות לא עשו כמעט כלום המקסימום שהם עשו היה "לעכב" שלא כמו באנימות אחרות (כן אפילו בליץ') שלדמויות אחרות כן יש מה לעשות... והן לא סתם עומדות מין הצד
[SPOILER]
למרות שבפרקים האחרונים בנארוטו, נארוטו חיסל חצי מהצבא של טובי [/SPOILER]
[QUOTE=Chity;1345594]אוי, בבקשה לא...[/QUOTE]
זה בדיחה
[QUOTE=The Charmander;1345652]יאפ. מצב קשה.[/QUOTE]
[QUOTE=The Charmander;1345649]חחח אני מת על המשחק הזה.
התמכרתי למשחק שאני בעצמי יצרתי.[/QUOTE]
זה בעיה ידועה:אתה מתאהב במשחק שלך ורוצה לשחק בו אבל אתה רוצה שיקרה מה שתכננת. אני קיבלתי את הבעיה הזאת הפעם...
[QUOTE=The Charmander;1345699]למה לעזאזל זאקסל נגמר בצורה כזאת?!?!
אני עצבני בטירוף![/QUOTE]
עונה מעצבנת
[QUOTE=The Charmander;1345702]ברצינות זה ממש מעצבן...
ומה זו העונה המפגרת על האופנועים...
לא אהבתי את הזיוף הנוראי של הדיג'ימון הציפור הורודה...[/QUOTE]
אתה ראית דיג'ימון?
[QUOTE=The Charmander;1345712]אופנועים זה איכסע... כאילו ברצינות, אני הרגשתי כאבים בתחת כל הקרב...[/QUOTE]
חחחח... זה כמעט מצחיק כמו הבדיחה שלי אתמול על קופינג:ג'''ימס תקע פלוץ במחנה עם חומר רעיל של צוות רוקט ואז קופינג נולד ככרית פלוצים מרחפת.
היי ם:
אייל כשאתה שם את כל הציטוטים שלי ביחד אני פשוט מרגיש חפרן ><`
[QUOTE=The Charmander;1345746]אייל כשאתה שם את כל הציטוטים שלי ביחד אני פשוט מרגיש חפרן ><`[/QUOTE]
אדם! X3