[QUOTE=Uzumaki Naruto;1367840]הם לא מטומטמים!!
תגיד לי בדיוק איזה חוק מטומטם![/QUOTE]
אין לכתוב גסויות בנו"ד, תגובות כמו: "חרא" גם נחשבות כגסויות.
במיוחד החלק השני.
Printable View
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1367840]הם לא מטומטמים!!
תגיד לי בדיוק איזה חוק מטומטם![/QUOTE]
אין לכתוב גסויות בנו"ד, תגובות כמו: "חרא" גם נחשבות כגסויות.
במיוחד החלק השני.
[QUOTE=Flupy;1367849]לא אכפת לי לקבל באן קיבלתי מספיק.
וערכתי בינתיים זה נראה כאילו אתה מחפש ריב Oם[/QUOTE]
[QUOTE=buizel שולט;1367851]..כולם?
>בן 21
>בוכה על זה שילד קטן אמר לו ''לך זדיין''
אוקיי[/QUOTE]
כן אני מחפש ריב עכשיו, תפיל ת'אשמה עליי..
ועידן גם אתה עכשיו, נמאסתם עליי לא חשבתי שהפורום הזה יידרדר עד כדי כך, מרוב שיעמום מחפשים כל הזמן מישהו לריב איתו..:doubt:
[QUOTE=THE CHOSEN ONE;1367853]כן אני מחפש ריב עכשיו, תפיל ת'אשמה עליי..
ועידן גם אתה עכשיו, נמאסתם עליי לא חשבתי שהפורום הזה יידרדר עד כדי כך, מרוב שיעמום מחפשים כל הזמן מישהו לריב איתו..:doubt:[/QUOTE]
מה ?
אנחנו מחפשים ?Oם ביקשתי סליחה ואז ראיתי שאתה מערב גם את שקד שסך הכל ניסה להרגיע את המצב...
[QUOTE=Flupy;1367854]מה ?
אנחנו מחפשים ?Oם ביקשתי סליחה ואז ראיתי שאתה מערב גם את שקד שסך הכל ניסה להרגיע את המצב...[/QUOTE]
עזוב אין לי כוח בשביל השטויות שלכם, נראה לי אעזוב ת'פורום הזה וזהו..:doubt:
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/525910_415089561867728_770707370_n.jpg[/IMG]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up2/tzoigmuton2n.bmp[/IMG]
[QUOTE=THE CHOSEN ONE;1367853]
ועידן גם אתה עכשיו, נמאסתם עליי לא חשבתי שהפורום הזה יידרדר עד כדי כך, מרוב שיעמום מחפשים כל הזמן מישהו לריב איתו..:doubt:[/QUOTE]
אנחנו מחפשים מישהו לריב איתו?
אה וואלה שכחתי שאנחנו עשינו עניין מ"לך זדיין" קטן בצחוק כזה
טוב
הבנת שטעית ?אני רוצה לראות אותך מודע שטעית מול שקד @:
[QUOTE=buizel שולט;1367860]אנחנו מחפשים מישהו לריב איתו?
אה וואלה שכחתי שאנחנו עשינו עניין מ"לך זדיין" קטן בצחוק כזה
טוב[/QUOTE]
[QUOTE=Flupy;1367861]הבנת שטעית ?אני רוצה לראות אותך מודע שטעית מול שקד @:[/QUOTE]
ברור שכחתי שבשבילכם הכל בשביל הצחוק, עזוב עידן באמת אין לי כוח לזה..
זה לא עניינך, זה ביני לבינו..
[quote=the Chosen One;1367862]ברור שכחתי שבשבילכם הכל בשביל הצחוק, עזוב עידן באמת אין לי כוח לזה..
זה לא עניינך, זה ביני לבינו..[/quote]
מה הקשר בשביל הצחוק ?
בגלל שהוספתי סמיילי בסוף ? תחיה ככה אני:)
וכן מפריע לי שאתה סתם מערב אנשים שלא קשורים(ועוד אתה קורא להם חברים) לא ככה מתייחסים. ואחריי זה אתה עוד מתלונן שאני מקלל, אתה יודע מה ? זה לפי דעתי הרבה יותר גרוע.
[QUOTE=Flupy;1367863]מה הקשר בשביל הצחוק ?
בגלל שהוספתי סמיילי בסוף ? תחיה ככה אני:)
וכן מפריע לי שאתה סתם מערב אנשים שלא קשורים(ועוד אתה קורא להם חברים) לא ככה מתייחסים. ואחריי זה אתה עוד מתלונן שאני מקלל, אתה יודע מה ? זה לפי דעתי הרבה יותר גרוע.[/QUOTE]
נו באמת, אתה לא באמת מאמין למה שכתבת עכשיו..:what:
[quote=the Chosen One;1367846]יודע מה אני כן מתרגש מזה, וחוץ מזה אני לא חייב לתת לך שום הסברים, וזה כן קללה אז אתה תחטוף על זה!
ושקד חשבתי שאתה חבר, מתברר שטעיתי, וחשפת את פרצופך האמיתי עכשיו.[/quote]
מה??
אחי אתה לוקח את זה רציני מדי, הוא לא להתכוון לקלל אותך וחוץ מזה זאת לא בדיוק דבר שצריך להעלב ממנו.
אני לא מבין מה הבעיה ><"
אני לא יודע מה קרה,אבל נדב צודק.
[QUOTE=THE CHOSEN ONE;1367864]נו באמת, אתה לא באמת מאמין למה שכתבת עכשיו..:what:[/QUOTE]
אתה רציני חושב שלומר למישהו שאתה לא מכיר ללכת להזדיין זה יותר גרוע מלערב חבר ולומר לו שהוא חשף את הפרצוף האמיתי שלו Oם?
[quote=the Chosen One;1367862]ברור שכחתי שבשבילכם הכל בשביל הצחוק, עזוב עידן באמת אין לי כוח לזה..
זה לא עניינך, זה ביני לבינו..[/quote]
מה אתה רוצה
הוא אמר לך "לך זדיין" לא בשביל להעליב אותך אלא בגלל שכל פעם כשאתה מגיב לי ולו הלב נופל למכנסיים כי אנחנו חושבים שדסו חזר
חלאס לשחק אותה כזה ראש קטן, מה אתה בן 6?
שמעו התגובות של כל אחד מכם פשוט מראות זלזול כלפי משתמשים אחרים.