-
[b]אנדי[/b]
"אוקיי , המאובן הוא של אומנייט , הפוקימונין הזה הוא פוקימון דיי טוב." הילד אומר ,"העצם , אני בטוח שאם תמכור אותה בחנות תקבל הרבה , ויש 3 חפירות , זאת אומרת 3 חפצים , מה הוא החפץ השלישי." הוא שואל אותך , "ודרך אגב קוראים לי ריי , והחפצים שקיבלתי הם מאובן , נראה לי של אנורית , פוקדור מהיר ואבן שחר איתה אפתח את הסנוראנט שלי." הוא אומר ומסיים את דבריו .
אתה מביט שוב על המאובן שלך, ועל המאובן של ריי, לצורך השוואה, ואתה שם לב שהמאובן שלך עבה פי 2 משל ריי ויש קו במרכזו.
[B]ריי[/B]
אני צריך שאנדי יגיב
-
[QUOTE=אריאל116;1381791][B]קווין[/B]
דרילבאר נראה די מבועת מהדבר שאמרת לו אך הוא חופר וחוזר במהרה עם [IMG]http://http://serebii.net/itemdex/sprites/firestone.png[/IMG](עריכה: זאת אבן אש)
[B]אנדי[/B]
"קיבלתי דברים גרועים מאוד בחפירות כמו עצם ומאובן גרוע." אתה אומר לילד עם השיער הלבן ומראה לו את הדברים.
[B]ריי[/B]
"קיבלתי דברים גרועים מאוד בחפירות כמו עצם ומאובן גרוע." הילד שנשען על הסאלאמנס אומר לך. הוא מראה לך עצם עתיקה במצב טוב ומאובן שנראה קצת יותר עבה משלך.[/QUOTE]
"וגם קיבלתי ממתק נדיר ואני לא יודע איך הוא יעזור לי" אומר לו ואוסיף ששמי הוא אנדי.
-
[QUOTE=אריאל116;1381436][B]וונדי[/B]
ערכתי כי לא ראיתי אותך סורי
את ודרילבאר הולכים למערה הימנית ואת רואה המון בורות. הוא חופר בפיתול השני בקיר ואחרי כמה דקות את רואה אותו עולה ומחזיק [IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/oldamber.png[/IMG]
תחי זה ארודקטייל נכון?
[quote=אריאל116;1381791][B]קווין[/B]
דרילבאר נראה די מבועת מהדבר שאמרת לו אך הוא חופר וחוזר במהרה עם [IMG]http://http://serebii.net/itemdex/sprites/firestone.png[/IMG](עריכה: זאת אבן אש)
.[/quote]
"כל הכבוד!" אני אומר לדריבלר "סליחה אם הבהלתי אותך אבל זה היה ממש חשוב לי" ואז אני מתחיל לחשוב בשמחה 'יש לי 2 אבנים עכשיו - אבן אש ואבן מים!'
-
מצטער שאתמול בערב לא הגבתי הייתי באירוע משפחתי.
[B]וונדי[/B]
כן, זה של איירודקטיל
דרילבאר מתקדם עד קצה המערה ובטעות חופר לך ברגל. את צועקת בכאב ודרילבאר מעיף בך מבט מתנצל. הוא חופר במשך מעט מאוד זמן ונתקל ב[IMG]http://serebii.net/itemdex/sprites/duskball.png[/IMG]
[B]קווין[/B]
דרילבאר קצת כועס עליך ובלי להגיד מילה הוא חוזר לגלול. אתה הולך לסאלאמנס ורואה שני ילדים מדברים.
[B]אנדי[/B]
אל תגיב לזה, אני צריך שקודם ריי יגיב
"וגם קיבלתי ממתק נדיר ואני לא יודע איך הוא יעזור לי" אתה אומר לריי. "אה, ולי קוראים אנדי." אתה מוסיף כבדרך אגב.
[B]ריי[/B]
"וגם קיבלתי ממתק נדיר ואני לא יודע איך הוא יעזור לי" הילד אומר לך ומוסיף פתאום כאילו זה לא חשוב: "אה, ולי קוראים אנדי."
-
"טוב, מה אפשר לעשות" אני מושך בכתפיי ואז מקשיב לשיחה של הילדים
-
[quote=אריאל116;1382239]מצטער שאתמול בערב לא הגבתי הייתי באירוע משפחתי.
[b]ריי[/b]
"וגם קיבלתי ממתק נדיר ואני לא יודע איך הוא יעזור לי" הילד אומר לך ומוסיף פתאום כאילו זה לא חשוב: "אה, ולי קוראים אנדי."[/quote]
"ממתק נדיר , שמעתי שזה נותן לפוקימונים הרבה מאוד אנרגיה , זה יכול לעזור." אומר , "טוב , באיזה מכון אתה ?"אשאל את אנדי .
-
[b]ריי[/b]
"ממתק נדיר , שמעתי שזה נותן לפוקימונים הרבה מאוד אנרגיה , זה יכול לעזור." אתה אומר , "טוב , באיזה מכון אתה ?"אתה שואל את אנדי .
[b]אנדי[/b]
"ממתק נדיר , שמעתי שזה נותן לפוקימונים הרבה מאוד אנרגיה , זה יכול לעזור." ריי אומר לך ובוחן את הממתק. , "טוב , באיזה מכון אתה ?"ריי שואל אותך בהתעניינות רבה.
[b]קווין[/b]
"ממתק נדיר , שמעתי שזה נותן לפוקימונים הרבה מאוד אנרגיה , זה יכול לעזור." אתה שומע את הילד עם השיער הלבן אומר , "טוב , באיזה מכון אתה ?"הוא שואל את הילד שנשען על הסאלאמנס שנרדם בעמידה.
-
[QUOTE=אריאל116;1382670][b]ריי[/b]
"ממתק נדיר , שמעתי שזה נותן לפוקימונים הרבה מאוד אנרגיה , זה יכול לעזור." אתה אומר , "טוב , באיזה מכון אתה ?"אתה שואל את אנדי .
[b]אנדי[/b]
"ממתק נדיר , שמעתי שזה נותן לפוקימונים הרבה מאוד אנרגיה , זה יכול לעזור." ריי אומר לך ובוחן את הממתק. , "טוב , באיזה מכון אתה ?"ריי שואל אותך בהתעניינות רבה.
[b]קווין[/b]
"ממתק נדיר , שמעתי שזה נותן לפוקימונים הרבה מאוד אנרגיה , זה יכול לעזור." אתה שומע את הילד עם השיער הלבן אומר , "טוב , באיזה מכון אתה ?"הוא שואל את הילד שנשען על הסאלאמנס שנרדם בעמידה.[/QUOTE]
אני כבר עוד מעט במכון השני ואני באמצע תחרות מתאמים.
-
[b]אנדי[/b]
"אני כבר עוד מעט במכון השני ואני באמצע תחרות מתאמים." אתה מתגאה ולא שם שם לב שאתה קצת משוויץ. אתה מציץ מבעד לריי ורואה ילד שמקשיב לכם.
[b]ריי[/b]
"אני כבר עוד מעט במכון השני ואני באמצע תחרות מתאמים." אומר אנדי ואתה רואה את חזהו מתנפח וקולו נעשה משוויץ. אתה מסתובב ורואה ילד עומד ומקשיב לכם.
[b]קווין[/b]
"אני כבר עוד מעט במכון השני ואני באמצע תחרות מתאמים." הילד שנשען על הסאלאמנס אומר לילד עם השיער הלבן בגאווה ומנפח את חזהו. השניים מסתובבים ורואים אותך מקשיב להם.
-
[QUOTE=אריאל116;1382942][b]אנדי[/b]
"אני כבר עוד מעט במכון השני ואני באמצע תחרות מתאמים." אתה מתגאה ולא שם שם לב שאתה קצת משוויץ. אתה מציץ מבעד לריי ורואה ילד שמקשיב לכם.
[b]ריי[/b]
"אני כבר עוד מעט במכון השני ואני באמצע תחרות מתאמים." אומר אנדי ואתה רואה את חזהו מתנפח וקולו נעשה משוויץ. אתה מסתובב ורואה ילד עומד ומקשיב לכם.
[b]קווין[/b]
"אני כבר עוד מעט במכון השני ואני באמצע תחרות מתאמים." הילד שנשען על הסאלאמנס אומר לילד עם השיער הלבן בגאווה ומנפח את חזהו. השניים מסתובבים ורואים אותך מקשיב להם.[/QUOTE]
אני לא מתגאה בזה. אני רק אמרתי איפה אני נמצא
אני אשאל את.הילד איזה פוקימונים יש לו וכמה תגים.
-
[QUOTE=אריאל116;1381630]
[b]רובי[/b]
"לא, לא." אומר גלול בנחפזות. תוכל להחיות אותו רק לאחר שכל האחרים יסיימו." אתה ניגש לסאלאמנס ורואה שני ילדים: אחד עצוב ואחד עם שיער לבן ושואל את העצוב"מה קרה?"
[/QUOTE]
"טוב אין צורך להיות עצבני" אני יחשוב ולאחר מכן ילך לחקות ,לאחר זמן מה אני יחשוב "זהו זה מספיק לחקות בלי לעשות כלום" ואני יוציא את טורציק וקדברה כדי שיערכו קרב ואת תור כדי שיתאמן לבד על מכת הברק ואומר לו" אל תידחוף את אצמך, יותר מדי אתה עדיין פצוע" אומר בדאזה ששתחלף בחיוך כשאומר "אבל זה לא פוטר אותך מאימונים", ויחכה עד שהמדען יוכל להחיות לי כבר את המאובנים.
-
[quote=אריאל116;1382942]
[B]קווין[/B]
"אני כבר עוד מעט במכון השני ואני באמצע תחרות מתאמים." הילד שנשען על הסאלאמנס אומר לילד עם השיער הלבן בגאווה ומנפח את חזהו. השניים מסתובבים ורואים אותך מקשיב להם.[/quote]
אני מחליט לא להתערב בשיחה ואני מתחיל לתכנן אסטרטגיות לחצי גמר תוך כדי אני מקשיב להם.
-
[QUOTE=אריאל116;1382942]
[b]ריי[/b]
[b][/QUOTE]
"אני עדיין בקרב נגד המכון הראשון , אני חושב על לפתח את סנוראנט שלי עכשיו , מה דעתך?"אשאל אותו ואראה לו את אבן השחר שבעזרתה אפתח את סנוראנט , "וילד, כמה תגים יש לך?" אשאל אותו .
-
מצטער שלא הגבתי הרבה זמן. הייתה לנו עבודת פתיחת שנה במדעים
כולכם מתחילים מאיפה שעצרתם:
[b]ריי[/b]
סנוראנט משתמשת באבקת שלג ולפרס מתנערת ממנה מהר. שתי הפוקימוניות משגרות קרן קרח אחת על השנייה והקרנות פוגעות בלפרס ובסנוראנט. סנוראנט נושכת את לפרס ולפרס מועדת אל המים. אחרי הקרן קרח שסנוראנט משגרת ושפוגעת בלפרס, לפרס משגרת קרן קרח ישירה אל סנוראנט.
[b]אנדי[/b]
אתה רוצה ללכת לישון ומחכה עד שהתחרות תתחיל. הראקרוס, לעומת זאת, רוצה להישאר להילחם בצ'יקוריטה.
צ'יקו נענה לאתגר והם נעמדים בפינות החדר, מחכים שהתחרות תתחיל.
[b]קווין[/b]
"היא איבדה את סקווירטל בטעות." אומרת המזכירה. "אני צריכה שתחתום כאן" היא אומרת ומצביעה על שורה ריקה "כדי לאשר את השתתפות האימולגה שלה."
[b]רובי[/b]
תור מהנהן כמבין ומחבק אותך. אתה שואל איפה אפשר לקנות חלב מילטאנק והאחות ג'וי אומרת לך:"בחנויות. בעיקרון נותנים את זה רק לפוקימונים תינוקות אבל אם תיתן לפיקאצ'וי זה ירפא גם אותו.