מה שאתה עושה נקרא להטריל שזה בעצם לגרום לאנשים לריב.
Printable View
מה שאתה עושה נקרא להטריל שזה בעצם לגרום לאנשים לריב.
[QUOTE=Teemo;1386882]אולי הוא בוטה ואולי הוא שחור ,
אבל אני מצטער על שואה לא צוחקים.
בתור אחד שהולך לעבור את המסע לפולין .
עברתי מאתמול את היומיים האלה בירושלים וכל פעם שאני שומע איש עדות ומעמיק יותר ויותר בנושא.
זה יותר נוגע בי , וכמובן שזה נוגע באלה שחוו את זה והמשפחות של אותם ניצולי שואה או כאלה שאיבדו את המשפחות שלהם.
הביטחון שלך עם ה-"Deal With it " כל כך קרה ומגעילה , אפילו לא ניסית להפתח לנושא .
נושא של כך כואב לך תיסע כמו גבר עם ביציים תראה מה שיהודים סבלו כדי שאתה לא תסבול כאן בארץ ישראל שאתה מוגן והכל טוב לך.
וואלק באמת אולי לא הקשבתי היום למדריך כל כך , אבל היה משפט אחד שבאמת עכשיו הוא כל כך מתאים.
הוא אמר שיש 3 דרכים להעריך דברים :
1. לאבד אותם ואז להרגיש מה אבדת
2. להעריך מה שאין לאחרים
3. לדעת להעריך כל מה שאתה מקבל
וכנראה עד שאתה לא תבין את שאיבדת את שלושת הדרכים תדע להעריך באמת .
אנשים שאיבדו את המשפחות שלהם כדי שאתה תחיה פה בשקט ובביטחון ואתה צוחק עליהם מאחורי הגב.
מה אתה היית מרגיש אילו זה היה הפוך? אבל כנראה שאתה לא יודע איך תרגיש כי לו עברת על שלושת הדרכים להעריך.
אנשים הסתובבו והתחננו לרחמים , אבל לא... היטלר לא אשם הוא בסך הכל ביקש מיץ.. צדיק כתמר.
בושה
בושה
בושה
ואם זה איך שאתה מתנהג אפשר להבין את הערכים האמיתיים שלך כי אתה חסר לב.
וואלאק לא אכפת גם לקבל על זה באן רק כדי שתבין , שאתה לא מלך של העולם ואני לא ישלים עם משהו שאתה אומר כי לא מגיע לך שאני אקבל את זה.
ומכאן אני כבר לא עונה לך יותר , ומצידי אני גם בחיים לא יראה את התגובות שלך יותר כי אדם כמוך לא ראוי מספיק כדי שאני אראה את הודעותיך.
אולי אני נשמע לך כמו איזה קוקסינל מעפן ואתה צוחק עליי מאחוריי המחשב אבל אתה יודע מה אני שם על זה ואני גם לא אראה את התגובה הבאה שלך בנושא כי זה באמת שכבר לא מעניין אותי , כי אחרי שנתתי לך הזמנות לחזור ולסגת ממה שאמרת רק המשך והגנת על עצמך.
תמשיך בחייך כהומור שחור מגעיל ומעליב .[/QUOTE]
מילה! :ם
עברתי מאתמול את היומיים האלה בירושלים וכל פעם שאני שומע איש עדות ומעמיק יותר ויותר בנושא.
זה יותר נוגע בי , וכמובן שזה נוגע באלה שחוו את זה והמשפחות של אותם ניצולי שואה או כאלה שאיבדו את המשפחות שלהם.
הביטחון שלך עם ה-"Deal With it " כל כך קרה ומגעילה , אפילו לא ניסית להפתח לנושא .
נושא של כך כואב לך תיסע כמו גבר עם ביציים תראה מה שיהודים סבלו כדי שאתה לא תסבול כאן בארץ ישראל שאתה מוגן והכל טוב לך.
וואלק באמת אולי לא הקשבתי היום למדריך כל כך , אבל היה משפט אחד שבאמת עכשיו הוא כל כך מתאים.
2. להעריך מה שאין לאחרים
אנשים שאיבדו את המשפחות שלהם כדי שאתה תחיה פה בשקט ובביטחון ואתה צוחק עליהם מאחורי הגב.
מה אתה היית מרגיש אילו זה היה הפוך? אבל כנראה שאתה לא יודע איך תרגיש כי לו עברת על שלושת הדרכים להעריך.
אנשים הסתובבו והתחננו לרחמים , אבל לא... היטלר לא אשם הוא בסך הכל ביקש מיץ.. צדיק כתמר.
בושה
בושה
בושה
וואלאק לא אכפת גם לקבל על זה באן רק כדי שתבין , שאתה לא מלך של העולם ואני לא ישלים עם משהו שאתה אומר כי לא מגיע לך שאני אקבל את זה.
ומכאן אני כבר לא עונה לך יותר , ומצידי אני גם בחיים לא יראה את התגובות שלך יותר כי אדם כמוך לא ראוי מספיק כדי שאני אראה את הודעותיך.
אולי אני נשמע לך כמו איזה קוקסינל מעפן ואתה צוחק עליי מאחוריי המחשב אבל אתה יודע מה אני שם על זה ואני גם לא אראה את התגובה הבאה שלך בנושא כי זה באמת שכבר לא מעניין אותי , כי אחרי שנתתי לך הזמנות לחזור ולסגת ממה שאמרת רק המשך והגנת על עצמך.
אולי הוא בוטה ואולי הוא שחור ,
שוב, מי קבע על מה צוחקים או לא? זה הרעיון בהומור שחור, לצחוק על דברים שהם בתכלית שלהם לא מצחיקים.
לא מבין איך הגעת לעובדה שאני לא יודע מה הם עברו ושאני לא מעריך את זה, בהתחשב בעובדה שכל המשפחה של סבתא שלי נספתה בשואה. אה, נחש מה, היא בעצמה סיפרה לי בדיחות שואה. כן כן, היא, שעברה את זה על הבשר שלה וחוותה את זה בצורה הכי מכוערת שיש. למה? כי זה הומור. לא, אני לא חסר לב, לא, אני לא חושב שאני המלך של העולם. לא ראוי שתראה את התגובות שלי? אוי לא רק לא זה.
תתבגר כבר.
[quote=Ritsuka kun;1386885]מילה! :ם[/quote]
וואו בחיים לא הייתי ככה עצבני
אתה עצבני על כלום חמוד
אתה פשוט נוגע בנקודות רגישות...
[quote=Natsu;1386890]אתה פשוט נוגע בנקודות רגישות...[/quote]
אולי אתה עדין מדי , זה לא נקודה רגישה.
זאת לא אמורה להיות בכלל נקודה
[QUOTE=Natsu;1386890]אתה פשוט נוגע בנקודות רגישות...[/QUOTE]
הוא קרא למישהו נאצי ?אפשר לחשוב כולה צחק על היטלר.
2. להעריך מה שאין לאחרים
בושה
בושה
בושה
חבל לי שכתבת את כל זה והסברת בשביל כמו שאילן אמר זה טרול..
עזוב עזוב פשוט לא להגיב אחד לשני.
כל נקודה בהומור היא נקודה רגישה בשביל מישהו. אז מה, נאסור על לספר בדיחות וזהו?
[QUOTE=The Brain;1386888]אתה עצבני על כלום חמוד[/QUOTE]
נו רואה? זהו הם עצבניים על כלום...
[QUOTE=Ilan;1386895]נו רואה? זהו הם עצבניים על כלום...[/QUOTE]
ו?
נתקפתי בהתקף ספור שוב :-(
אחלה רעיון נדב..
[quote=SeXy_DeViL;1386893]חבל לי שכתבת את כל זה והסברת בשביל כמו שאילן אמר זה טרול..
עזוב עזוב פשוט לא להגיב אחד לשני.[/quote]
זהו הוא ברשימת ההתעלמויות שלי , זאת הייתה מילתי האחורנה.
אני כבר לא יראה את הגועל שיוצא לו