-
[QUOTE=LordAbizi;1470849]חזרתי לשחק לא מזמן ב civ 5 gods and kings...
בינתיים לא ניצחתי אף משחק ברמה 5. עכשיו אני משחק עוד משחק אחד אבל זה כבר נראה לי אבוד למדי, כי אני מקום רביעי בניקוד, אלכסנדר מוקדון מקום ראשון ואני במלחמה איתו, ומקום שני זה הארון אל ראשיד שהשלים 2 חלקי חללית. אם אלכסנדר ואני נפסיק להילחם ונכסח ביחד את ארון אל ראשיד, ואז נחזור לכסח אחד את השני, אז יש לי סיכוי. אבל אלכסנדר לא מוכן לקבל הסכם של שקט ייענה בשקט... הוא דורש ממני לוותר על כל המשאבים שלי בתמורה לשלום...
בכל מקרה, תהא תוצאת המשחק הזה אשר תהא, אני אוריד את brave new world, ואשחק שם. שם המחשב טיפה פחות אגרסיבי, ושם יש תועלת בלשחק בשבדיה כי לכוח הדיפלומטי שלך יש השפעה מוקדם יותר (ניסיתי לשחק עם שבדיה בgods and kings, אבל כל הבריתות שלי עם ערי מדינה היו חסרי תועלת כי נפלתי טכנולוגית מאחורי כולם ואז כבר ניצחו ניצחון מדעי לפני שלמדתי את הטכנולוגיה של האומות המאוחדות...)[/QUOTE]
אתה קונה או שזה בפרוץ?
-
[QUOTE=Amitlv;1470850]אתה קונה או שזה בפרוץ?[/QUOTE]
הכול בטורנט.
-
-
-
לעזאזל עם דילמת האסיר הזו.
אלכסנדר מקום ראשון במלחמה איתי.
הארון אל ראשיד מקום שני, בדרך לנצחון מדעי באופן מובהק, בשלום עם שנינו.
אני רציתי שאלכסנדר יעשה איתי שלום בתנאי שקט תמורת שקט, ואחר כך ביחד נשמיד את הארון אל ראשיד, ואחר כך נחזור להילחם אחד בשני.
אבל לא, הוא המשיך לדרוש ממני להיכנע ולוותר על כל מה שיש לי בתמורה לשלום.
הארון אל ראשיד ניצח.
-
אם אתה מוריד מעורנו איך זה שרק עכשיו אתה מוריד את בריב ביג וורלד??
-
[QUOTE=Amitlv;1470857]אם אתה מוריד מעורנו איך זה שרק עכשיו אתה מוריד את בריב ביג וורלד??[/QUOTE]
איך זה שאין לך יותר שגיאות כתיב?
-
תגידו כדאי לקנות cs:go עכשיו או לחכות לחגים שהמחירים ירדו?
-
[quote=amitlv;1470857]אם אתה מוריד מעורנו איך זה שרק עכשיו אתה מוריד את בריב ביג וורלד??[/quote]
אין לי מושג מה ניסית לאמר אז אני אענה על השאלה שחשבתי ששאלת: בינתיים שיחקתי בgods and kings. אבל קראתי יותר מדי דברים על brave new world ככה שאני במקום לנסות לעבור את רמה 5 בgods and kings אני פשוט אוריד brave new world.
-
פעם ראשונה בהיסטוריית ההתחברויות שלי מאז השינוי שבאמת רשום "ברוכה הבאה טלי"
רשום "טלי" ולא "&234%&^" או משהו כזה
-
[QUOTE=טלי;1470862]פעם ראשונה בהיסטוריית ההתחברויות שלי מאז השינוי שבאמת רשום "ברוכה הבאה טלי"
רשום "טלי" ולא "&234%&^" או משהו כזה[/QUOTE]
חחחחחחח הפעם האחרונה שהתחברתי היה לפני בערך ארבע וחצי שנים, כשנרשמתי
-
זה חזר להיות
bbbb[user או משהו כזה
useless
מה שלומך, עידן?
-
בעוד שזה ללא ספק היה אחד הפילרים הכי אידיוטיים שנוצרו אי פעם על ידי נארוטו היו כמה דברים חיוביים:
1. שני הפרקים האידיוטיים היו באותו היום.
2. הסוף היה שווה את זה.
3. אלו רק שני פרקים.
אבל זה מזעזע לחלוטין.
-
[QUOTE=טלי;1470864]זה חזר להיות
bbbb[user או משהו כזה
useless
מה שלומך, עידן?[/QUOTE]
וואלה אחלה חחח
מתי את מתגייסת?
ישלך סקייפ או משהו שנכתוב שם?
-
אנשים רק מתגייסים פה... אני יכול לתת לכם תלונה...