-
[QUOTE=The Charizard;1479901][B]מליפאן;[/B]
אתה אוחז בפוכדור של סרסקיט, ומוציא אותו.
סרסקיט מביט בליליפאפ, הוא נראה מעט בלחץ. סרסקיט משתמש בבועות שפוגעות ישירות בליליפאפ, שלא מנסה להתחמק. הוא מנער את ראשו הרטוב, ונובח בחזקה. הוא רץ אל עבר סרסקיט בניסיון לנשוך אותו, וסרסקיט מתחמק בעזרת מתקפה מהירה, ופוגע בליליפאפ מיד לאחר מכן. ליליפאפ נפגע, ולא מבזבז זמן- משתמש בהתקפת חול, ומנער חול בעזרת רגליו האחוריות על סרסקיט.
[B]מייק;[/B]
אתה ממהר אל עבר מקור העשן, ביחד עם צ'רמנדר וקורה, אתם נכנסים לאולדייל חזרה ובמהרה נכנסים אל דרך 102, אשר מובילה אל העיר פטאלבורג.
אתה מבחין בצ'ימצ'אר, אותו הצ'ימצ'אר של פרופ' בירץ'- אך הוא נראה אחרת, העיניים שלו אדומות והלהבה על זנבו חזקה פי הרבה. לצידו עומד מאמן שקורא לעבר צ'ימצ'אר להפסיק, המאמן נראה אבוד עצות.
אתה רואה עץ גדול שעולה באש, ועלול לקרוס ולהדליק את שאר החורשה, "אפשר להשתמש באגם!" מציעה קורה מאחוריך, אתה מביט ימינה ורואה אגם קטנטן, עם מעט פוקימונים בתוכו.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/049.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/390.gif[/IMG]
[B]סטיבן;[/B]
"ובכן, איווי.." הוא אומר ומסתכל עליה, "היא הייתה הפוקימון ההתחלתי, והיא ברחה." מספר לך הפרופסור, ואיווי נצמדת לרגל שלך. המאמן לצידו מסתכל עליך, ואומר "אני חושב שאתם תהיו נהדרים ביחד, תראה.. היא כבר מחבבת אותך"
"האמת שברנדון צודק. היא ממש פחדה וברחה בפעם הקודמת.. אך נראה שאותך היא מחבבת, אני שמח שעזרת לה" אומר לך הפרופסור בחיוך.
[B]מגל;
[/B]אתה אומר לפוקימונים שלך לתקוף, וופר משתמש באקדח מים, אך הבידריל מתחמקות.
אלקיד משתמש במתקפה מהירה, אך נהדף ועף אחורה, לדיבה מפחדת להיכנס.
אתה רואה שהמצב אצל מייקל לא טוב יותר, הפוקימונים שלו נפגעים גם כן. כשלפתע אתה שומע שאגה, ורואה פוקימון ענק מגיח מתוך היער, ועל הכתף שלו.. אתה רואה את.. צ'ספין? הפוקימון הענק זורק כמה זרעים שפוגעים בבידריל ומפוצצים אותם, והן נסות על נפשן. "נאווטטט" הוא קורא באנחה, מביט בכם ואז בצ'ספין, צ'ספין נראה מודה לו, וקופץ על הכתף שלך, כשהוא אוחז ביד אחרת בתפוח. "פין!" הוא אומר ומושיט לך אותו, בחיוך. "אני חושב שהוא מסכים" אומר מייקל, "מסכים להצטרף אליכם?"
וופר וחשילד מסתכלים באי הבנה, לעומת לדיבה שמזמזמת בשמחה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/650.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/652.gif[/IMG][/QUOTE]
"אוקיי פרופסור אז אקח את ה"איווי" הזאת איתי,אשמח לדעת מה היא העיר הקרובה עם מרכז הפוקימונים ודברים כאלהה" אגיד לפרופסור
-
[QUOTE=The Charizard;1479836][B]שון;
[/B]אתה נפרד מהפרופסור וממשיך אל עבר העיירה אולדייל ביחד עם ליטוויק, ונהנה מהדרך. נראה כי ליטוויק ממהרת לעיירה, ובמהרה אתם מגיעים לפתח העיירה אולדייל, עיירה קטנה ושקטה.
מולך ניצב מרכז הפוקימונים, מבנה גדול ושקוף. מעל דלתות הכניסה כתוב באותיות אדומות ומעוצבות: Poke'mon Center. מאחורי מרכז הפוקימונים ישנה חנות קטנה.
אתה רואה שלעיר עוד שתי יציאות, 102 ודרך 103. דרך 102 מובילה לעיר פטאלבורג בעוד דרך 103 מובילה לאזור קטן עם מדשאה ואגם.
[B]מליפאן;[/B]
אתה מתארגן ומפנה את הציוד שלך מהחדר, מגיש לסדרן את המפתח. "בהצלחה בהמשך המסע!" קוראת לעברך האחות ג'ואי, והפוקימון לידה מחייך ומנופף לעבריך. -"צ'נס צ'אנס!"
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וצועד אל מחוץ לעיירה, לכיוון העיר פטאלבורג. לפתע אתה שומע נביחות, ומבחין בפוקימון קטן ונמרץ מאחוריך. "פאפ פאפ!" הוא קורא לעבריך, וחושף את שיניו.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/506.gif[/IMG][/QUOTE]
״אני חושב שנלך לדרך 103. קדימה ליטוויק בואי נתקדם״ אומר ואתחיל לצעוד לכיוון דרך 103.
-
[QUOTE=The Charizard;1479181][B]תומר;[/B]
אתה מוציא את האונדור מהפוכדור, הוא מסתכל עליך ומפנה לך גב.
"תשתמש בגחלת על סטארלי!" אתה מורה לו, אך הוא מתעלם. סטארלי משתמש בהתקפה מהירה, ופוגע בהאונדור.
האונדור מתעצבן ומשתמש בגחלת שפוגעת בסטארלי, ומפילה אותו על הרצפה.
[/QUOTE]
אני מסתכל עליו ואומר לו "אתה בסדר? טוב בוא נכסח את הפוקימון בן יונה הזה, תשתמש שוב בגחלת"
-
[B]מגל;
[/B]ממליץ לך לעבור בחנות. יש לך רק פוכדור אחד.
-----
אתה ומייקל ניגשים למרכז הפוקימונים, אתה מבחין אולי בשניים שלושה מאמנים בתוכו, יושבים וקוראים עיתונים.
אתם ניגשים לאחות ג'ואי, המכניסה את הפוכדורים שלכם לתוך המכונה ומחזירה לכם בן רגע.
"היכן האכסנייה?" שואל מייקל, וג'ואי מובילה אתכם אל חדר מאחורי הדלפק, אתם עוברים במסדרון קטן ונכנסים לתוך חדר עם שתי מיטות, שירותים ושולחן קטנטן בין המיטות. "מגל, אני חושב שאצא לבחוץ, אסתובב קצת בעיר" מספר לך מייקל, ומתארגן ליציאה.
[B]אייס;[/B]
נידורן רצה אל טיילו, ובועטת בו במהירות.
טיילו לא יכול להילחם יותר
נידורן ממלמלת בשקט.
[B]מליפאן;[/B]
סרסקיט משתמש בבועות ונראה כי זה מצליח לסתור את החול היטב, הוא ממהר במתקפה מהירה ושועט אל ליליפאפ.
ליליפאפ מבחין בסרסקיט שמתקרב, ובעיתוי מושלם תופס אותו בפיו ומנענע אותו באוויר.
סרסקיט צווח בכאב.
[B]מייק;
[/B][I]אם אתה רוצה פחות/יותר אקשן, או פחות/יותר קרבות ויותר להמשיך תאמר לי
[/I]----
"כן!" קוראת קורה בהסכמה, ומוציאה את ונילייט ופרואקי. פרואקי משתמש באקדח מים אל עבר האש הבוערת, בעוד ונילייט מנסה לקרר את האזור בעזרת רוח כפור. בינתיים קורה ניגשת אל פוקימוני המים
צ'ארמנדר רץ אל עבר צ'ימצ'אר, שנראה שאיבד כל שליטה.
"לא אתם לא מבינים! הוא מסוכן!" קורא המאמן של הצ'ימצ'אר, "אנחנו נלחמנו כשלפתע צ'ימצ'אר חטף מכה ישירה ו.. איבד שליטה, הוא לא מקשיב לי, וניסה לתקוף אותי" ממלמל המאמן בצער. צ'ימצ'אר ממשיך לירות אש לכל עבר, כשלפתע נעצר ע"י הגחלת של צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מתחיל לרוץ אל צ'ימצ'אר ומחבק אותו בחזקה, מנסה להחזיר אותו לעצמו, צ'ימצ'אר לא נראה שמח כלכך מההחלטה הזו, ומשתמש בחבטות זעם.
צ'רמנדר מועף אחורה מעט מצ'ימצ'אר, אך צ'ימצ'אר עדיין כעוס.
"תפסיק צ'ימצ'אר!" קורא המאמן ומנסה להחזיר אותו לפוכדור, אך לא מצליח. צ'ימצ'אר משתמש פעם נוספת בגחלת, ופוגע ישירות בצ'רמנדר. המאמן רץ אל צ'ימ'צאר ותופס בו, מנסה להרגיע אותו, אך הצ'ימצ'אר פשוט תוקף אותו. בינתיים נראה כי קורה, ונילייט ופרואקי הצליחו לכבות את העץ הדולק. צ'רמנדר קם ומשתמש בגחלת, גם צ'ימצ'אר. נוצר פיצוץ קטן ושניהם מועפים מעט אחורה. צ'רמנדר נושם בכבדות, עייף, כשלפתע הלהבה על זנבו מתחילה לבעור בחזקה..
[B]סטיבן;[/B]
"העיר הקרובה מולך" אומר הפרופ', וזז הצידה.
מולך ניצב מרכז הפוקימונים, מבנה גדול ושקוף. מעל דלתות הכניסה כתוב באותיות אדומות ומעוצבות: Poke'mon Center. מאחורי מרכז הפוקימונים ישנה חנות קטנה. אתה רואה שלעיר עוד שתי יציאות, 102 ודרך 103. דרך 102 מובילה לעיר פטאלבורג בעוד דרך 103 מובילה לאזור קטן עם מדשאה ואגם. "ברוך הבא לעיירה אולדייל" מוסיף הפרופסור.
[B]שון;
[/B]אתה וליטוויק מתחילים ללכת לכיוון דרך 103, אתה נכנס ורואה אגמון קטן, שבקצהו השני יבשה, אך זה רחוק מידי- לא תוכלו לעבור. מסביבכם עצים רבים, וריח נעים של הדשא.
אתה מסתכל סביבך, מחפש אחר פוקימונים, כשלפתע אתה רואה פוקימון קטן ושחור מולך, "טיתה!" היא צוחקת.
"היי אתה שם, מה דעתך על קרב פוקימונים, אחד על אחד?" אתה שומע קול, ומסתכל לאחור.
מאחוריך עומדת מאמנת צעירה, "אחד על אחד. הגוטיתה שלי מול הליטוויק שלך" היא טוענת, ומביטה על ליטוויק.
ליטוויק מסתכלת במבט נוזף.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/574.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/048.gif[/IMG]
[B]תומר;[/B]
אתה מורה להאונדור להשתמש בגחלת, ולשם שינוי הפעם הוא מקשיב לך.
הוא משתמש בגחלת, ופוגע ישירות בסטארלי.
סטארלי לא מצליח לקום.
אתה חושב שהאונדור יחכה להוראותיך, אך הוא מחליט לפעול וקופץ על הסטארלי, תופס אותו בשיניו וחובט אותו באדמה בפראות, סטארלי מתעלף ולא יכול להילחם עוד.
-
[quote=the charizard;1480051]
[b]תומר;[/b]
סטארלי לא מצליח לקום.
אתה חושב שהאונדור יחכה להוראותיך, אך הוא מחליט לפעול וקופץ על הסטארלי, תופס אותו בשיניו וחובט אותו באדמה בפראות, סטארלי מתעלף ולא יכול להילחם עוד.[/quote]
אני צועק עליו "תפסיק" ונכנס להפריד ביניהם (כי yolo)
-
[QUOTE=The Charizard;1480051][B]מגל;
-----
אתה ומייקל ניגשים למרכז הפוקימונים, אתה מבחין אולי בשניים שלושה מאמנים בתוכו, יושבים וקוראים עיתונים.
אתם ניגשים לאחות ג'ואי, המכניסה את הפוכדורים שלכם לתוך המכונה ומחזירה לכם בן רגע.
"היכן האכסנייה?" שואל מייקל, וג'ואי מובילה אתכם אל חדר מאחורי הדלפק, אתם עוברים במסדרון קטן ונכנסים לתוך חדר עם שתי מיטות, שירותים ושולחן קטנטן בין המיטות. "מגל, אני חושב שאצא לבחוץ, אסתובב קצת בעיר" מספר לך מייקל, ומתארגן ליציאה.
[B]אייס;[/B]
נידורן ממלמלת בשקט.
[B]מליפאן;[/B]
סרסקיט משתמש בבועות ונראה כי זה מצליח לסתור את החול היטב, הוא ממהר במתקפה מהירה ושועט אל ליליפאפ.
סרסקיט צווח בכאב.
[B]מייק;
[/I]----
"כן!" קוראת קורה בהסכמה, ומוציאה את ונילייט ופרואקי. פרואקי משתמש באקדח מים אל עבר האש הבוערת, בעוד ונילייט מנסה לקרר את האזור בעזרת רוח כפור. בינתיים קורה ניגשת אל פוקימוני המים
"לא אתם לא מבינים! הוא מסוכן!" קורא המאמן של הצ'ימצ'אר, "אנחנו נלחמנו כשלפתע צ'ימצ'אר חטף מכה ישירה ו.. איבד שליטה, הוא לא מקשיב לי, וניסה לתקוף אותי" ממלמל המאמן בצער. צ'ימצ'אר ממשיך לירות אש לכל עבר, כשלפתע נעצר ע"י הגחלת של צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מתחיל לרוץ אל צ'ימצ'אר ומחבק אותו בחזקה, מנסה להחזיר אותו לעצמו, צ'ימצ'אר לא נראה שמח כלכך מההחלטה הזו, ומשתמש בחבטות זעם.
"תפסיק צ'ימצ'אר!" קורא המאמן ומנסה להחזיר אותו לפוכדור, אך לא מצליח. צ'ימצ'אר משתמש פעם נוספת בגחלת, ופוגע ישירות בצ'רמנדר. המאמן רץ אל צ'ימ'צאר ותופס בו, מנסה להרגיע אותו, אך הצ'ימצ'אר פשוט תוקף אותו. בינתיים נראה כי קורה, ונילייט ופרואקי הצליחו לכבות את העץ הדולק. צ'רמנדר קם ומשתמש בגחלת, גם צ'ימצ'אר. נוצר פיצוץ קטן ושניהם מועפים מעט אחורה. צ'רמנדר נושם בכבדות, עייף, כשלפתע הלהבה על זנבו מתחילה לבעור בחזקה..
[B]סטיבן;[/B]
מולך ניצב מרכז הפוקימונים, מבנה גדול ושקוף. מעל דלתות הכניסה כתוב באותיות אדומות ומעוצבות: Poke'mon Center. מאחורי מרכז הפוקימונים ישנה חנות קטנה. אתה רואה שלעיר עוד שתי יציאות, 102 ודרך 103. דרך 102 מובילה לעיר פטאלבורג בעוד דרך 103 מובילה לאזור קטן עם מדשאה ואגם. "ברוך הבא לעיירה אולדייל" מוסיף הפרופסור.
[B]שון;
[/B]אתה וליטוויק מתחילים ללכת לכיוון דרך 103, אתה נכנס ורואה אגמון קטן, שבקצהו השני יבשה, אך זה רחוק מידי- לא תוכלו לעבור. מסביבכם עצים רבים, וריח נעים של הדשא.
אתה מסתכל סביבך, מחפש אחר פוקימונים, כשלפתע אתה רואה פוקימון קטן ושחור מולך, "טיתה!" היא צוחקת.
מאחוריך עומדת מאמנת צעירה, "אחד על אחד. הגוטיתה שלי מול הליטוויק שלך" היא טוענת, ומביטה על ליטוויק.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/574.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/048.gif[/IMG]
[B]תומר;[/B]
סטארלי לא מצליח לקום.
אתה חושב שהאונדור יחכה להוראותיך, אך הוא מחליט לפעול וקופץ על הסטארלי, תופס אותו בשיניו וחובט אותו באדמה בפראות, סטארלי מתעלף ולא יכול להילחם עוד.[/QUOTE]
אזרוק בפוקדור על טיילו ואנסה לתפוס אותו. "כל הכבוד נידורן, בהחלט רואים שהשתפרת."
-
[QUOTE=The Charizard;1480051]
[B]מליפאן;[/B]
סרסקיט צווח בכאב.
[/QUOTE]
"תחזיק מעמד, סורסקיט! תתקוף אותו מבועות מטווח קרוב, זה יכאיב לו והוא יהיה חייב לשחרר אותך!" אורה לסרסקיט.
-
[QUOTE=The Charizard;1480051][B]
[B]שון;
[/QUOTE]
"זה קרב!"
אני מסתכל על ליטוויק בפצרוף רציני ואומר:"הפעם בלי שטויות ליטוויק, אנחנו מנצחים את הקרב הזה!"
-
-----
[/QUOTE]
אני הולך למחשב היקר שלי. (ליטרלי יקר, בזבזתי עליו את כל החסכונות שלי). 'מחר בבוקר אני אלך לחנות ואקנה כמה פוקדורים ושיקויים' אחשוב בזמן שאלך למחשבי החמוד.
-
[color=blue][center][i]שם במשחק: [/i]סהר[/center][/color][i]
[color=blue][center][i]פוקימון התחלתי: שיהיה פוקימון מסוג לחימה[/i][/center][/color][i][i][i][i]
[color=blue][center][i]הערות/הארות/בקשות/למה אתם שונאים אותי: אני אנצל את הרשות שלך להגיב פעם ביובל שאני חוזר מהצבא חחחח p:[/i][/center][/color][/i][/i][/i][/i][/i]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1480108][B]שם במשחק:[/B] סהר
[B]פוקימון התחלתי:[/B] שיהיה פוקימון מסוג לחימה
[B]הערות/הארות/בקשות/למה אתם שונאים אותי:[/B] אני אנצל את הרשות שלך להגיב פעם ביובל שאני חוזר מהצבא חחחח p:
[/QUOTE]
סבבה סהריקו רשום.
לך אתן התחלה קצת יותר מתקדמת, כדי שתצמצם פערים.
[B]התחלה לסהר;[/B]
אתה קם מוקדם מאוד בבוקר, כמה ציפורים מנעימות את זמנך בזמן שאתה מתארגן ליום הגדול.
אתה יורד למטה בזריזות ומביט בהורים שלך ואחותך הקטנה, הם מחכים לך. אביך מחזיק חבילה
"זה הגיע מהפרופסור" הוא אומר ומושיט לך.
על החבילה כתוב:
[QUOTE]
שלום רב סהר,
מאחל לך בהצלחה בצאתך אל המסע.
אני מצטער אך אני לא במעבדה כעת, ולכן שלחתי את כל מה שאתה זקוק לו- כאן.
ציידתי אותך במיטב פוכדורים, בהם תוכל להשתמש על מנת ללכוד פוקימונים חדשים, ופוקידע- יחידה דיגיטלית על מנת לזהות פוקימונים חדשים בדרך.
כמו כן, הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך כאן. אני מקווה שתתחברו זה אל זה, הוא בהחלט פוקימון מיוחד!
ברכות להתחלת מסעך, בירץ'
[/QUOTE]
אתה פותח את החבילה, בתוכה יחידה דיגיטלית אדומה הנראית כמו פלאפון, ושישה פוכדורים- חמישה קטנים וריקים ועוד אחד קצת יותר גדול.
אתה מניח את חמישתם בחגורתך, ושם את הפוקידע בכיס. נותר על החבילה רק הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי
"נו תוציא אותו!" מאיצה בך אחותך, ואתה לוחץ על הכפתור של הכדור.. ממנו יוצא פוקימון קטן דמוי בונה.
"בור בור!" הוא קורא במהירות, ומביט סביבו.
[SPOILER][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/532.gif[/IMG][/SPOILER]
[B]תומר;
[/B]וואי הייתי בטוח שכבר הגבתי לך על זה.
---
אתה נכנס להפריד בין האונדור לסטארלי כי YOLO, דבר המסתכם בסטארלי שמצליח לנוס על נפשו, ובדימום מהאף שלך.
האונדור מסתכל עליך בזעם, ושואג לעברך באיום.
[B]אייס;[/B]
אתה זורק פוכדור על טיילו, ומחמיא לנידורן, שפשוט שוכבת על האדמה בשקט.
הפוכדור נד ימינה, נד שמאלה, נד ימינה.. ואז עוצר. ברכותיי תפסת טיילו (כבר מעדכן)
נידורן נשארת אדישה ונחה על האדמה, ואז קמה ומחכה להוראות ממך.
[B]מליפאן;[/B]
אתה מעודד את סורסקיט ומורה לו לתקוף בבועות מטווח 0, דבר הפוגע ישירות בפרצוף של ליליפאפ. אך נראה שליליפאפ מצליח עדיין לאחוז בסרסקיט, ולנענע אותו באוויר.
סרסקיט מנסה להיחלץ מניביו של ליליפאפ ומתנוענע בחזקה. הגוף של סרסקיט זוהר באור אדום ומשונה.. כשלפתע כל הזוהר משתחרר בחזקה, ומעיף את ליליפאפ אחורה, מעולף.
הפוקידע מצפצפת מכיסך [I]-סרסקיט למד מאבק חרק-
[/I](Struggle Bug, חח באמת שאני לא יודע איך לתרגם את זה)
[B]שון;[/B]
אתה מסכים לקרב.
ליטוויק מסתכלת עליך ומגלגלת את עיניה, אך ניצבת מול הפוקימון השחור.
"מוכן?" שואלת אותך המאמנת ואתה מאשר.
"גוט'יטה, קרן על חושית!" קוראת המאמנת, עיניה של גוט'יטה זוהרת, והיא שולחת מידיה קרן ורודה-כחולה אל ליטוויק.
[B]מגל;[/B]
אתה עובד על פוריגון 3 במחשבך היקר (ליטרלי), ומצליח להגיע לפרצת דרך מטורפת!
נראה כי החלום הולך ומתקרב.
לאחר מכן אתה מכבה אותו והולך לישון.
אתה קם בבוקר ורואה את מייקל, שקם כמה דקות אחריך.
אתם מתארגנים ויוצאים מהאכסנייה.
-
[QUOTE=The Charizard;1480161]סבבה סהריקו רשום.
לך אתן התחלה קצת יותר מתקדמת, כדי שתצמצם פערים.
[B]התחלה לסהר;[/B]
אתה קם מוקדם מאוד בבוקר, כמה ציפורים מנעימות את זמנך בזמן שאתה מתארגן ליום הגדול.
אתה יורד למטה בזריזות ומביט בהורים שלך ואחותך הקטנה, הם מחכים לך. אביך מחזיק חבילה
"זה הגיע מהפרופסור" הוא אומר ומושיט לך.
על החבילה כתוב:
אתה פותח את החבילה, בתוכה יחידה דיגיטלית אדומה הנראית כמו פלאפון, ושישה פוכדורים- חמישה קטנים וריקים ועוד אחד קצת יותר גדול.
אתה מניח את חמישתם בחגורתך, ושם את הפוקידע בכיס. נותר על החבילה רק הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי
"נו תוציא אותו!" מאיצה בך אחותך, ואתה לוחץ על הכפתור של הכדור.. ממנו יוצא פוקימון קטן דמוי בונה.
"בור בור!" הוא קורא במהירות, ומביט סביבו.
[SPOILER][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/532.gif[/IMG][/SPOILER]
[B]תומר;
[/B]וואי הייתי בטוח שכבר הגבתי לך על זה.
---
אתה נכנס להפריד בין האונדור לסטארלי כי YOLO, דבר המסתכם בסטארלי שמצליח לנוס על נפשו, ובדימום מהאף שלך.
האונדור מסתכל עליך בזעם, ושואג לעברך באיום.
[B]אייס;[/B]
אתה זורק פוכדור על טיילו, ומחמיא לנידורן, שפשוט שוכבת על האדמה בשקט.
הפוכדור נד ימינה, נד שמאלה, נד ימינה.. ואז עוצר. ברכותיי תפסת טיילו (כבר מעדכן)
נידורן נשארת אדישה ונחה על האדמה, ואז קמה ומחכה להוראות ממך.
[B]מליפאן;[/B]
אתה מעודד את סורסקיט ומורה לו לתקוף בבועות מטווח 0, דבר הפוגע ישירות בפרצוף של ליליפאפ. אך נראה שליליפאפ מצליח עדיין לאחוז בסרסקיט, ולנענע אותו באוויר.
סרסקיט מנסה להיחלץ מניביו של ליליפאפ ומתנוענע בחזקה. הגוף של סרסקיט זוהר באור אדום ומשונה.. כשלפתע כל הזוהר משתחרר בחזקה, ומעיף את ליליפאפ אחורה, מעולף.
[B]שון;[/B]
אתה מסכים לקרב.
ליטוויק מסתכלת עליך ומגלגלת את עיניה, אך ניצבת מול הפוקימון השחור.
"מוכן?" שואלת אותך המאמנת ואתה מאשר.
"גוט'יטה, קרן על חושית!" קוראת המאמנת, עיניה של גוט'יטה זוהרת, והיא שולחת מידיה קרן ורודה-כחולה אל ליטוויק.
[B]מגל;[/B]
אתם מתארגנים ויוצאים מהאכסנייה.[/QUOTE]
"נידורן יש לך כוח לעוד קרב?" אשאל אותה ואחפש מאמנים בסביבה לאחר מכן אוציא את טיילו ואשאל אותו את אותה שאלה, אם יש להם כוח אחפש מאמנים לקרב 2 על 2 או 3 על 3, אם לא אחפש מאמן לקרב בשביל טוטודייל.
-
[QUOTE=The Charizard;1480161]
[B]מגל;[/B]
אתם מתארגנים ויוצאים מהאכסנייה.[/QUOTE]
אני אעשה מה שאמרתי שאעשה לפני שתי תגובות ואלך לקנות פוקדורים ושיקויים בחנות.
-
-----
[B]אייס;[/B]
נידורן ממלמלת בשקט.
[B]מליפאן;[/B]
סרסקיט צווח בכאב.
[B]מייק;
[/I]----
[B]סטיבן;[/B]
[B]שון;
[B]תומר;[/B]
סטארלי לא מצליח לקום.
אתה חושב שהאונדור יחכה להוראותיך, אך הוא מחליט לפעול וקופץ על הסטארלי, תופס אותו בשיניו וחובט אותו באדמה בפראות, סטארלי מתעלף ולא יכול להילחם עוד.[/QUOTE]
"אה,חשבתי שאמרת שמרכז הפוקימונים בעיירה הקרובה ולא כאן,בסדר תודה על כל העזרה אני אלך בעצמי עכשיו" אומר לפרופסור בעודי הולך למרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=The Charizard;1480161][B]מליפאן;[/B]
[/QUOTE]
מצויין! אני תומך בתרגומים צולעים, ובהטיות של כאלה. קיבלתי.
--
"כל הכבוד סרסקיט. אתה בהחלט ראוי למקום בצוות. כעת תנוח, ונמשיך להתקדם." אני אומר, אחזיר את סרסקיט לפוכדור, ואלך הלאה לדרכי.