-
[QUOTE=The Charmander;1481437]אלון ~
אתה פוקד על טוטודייל להסתחרר אך הוא מזלזל ברעיון שלך ויורה אקדח מים פעם נוספת ישירות לעבר העשן לכל עבר. לבסוף נשמעה חבטה רמה שמתבררת כסינדקוויל שהוטח על העץ מאחוריו. הוא מזדקף ונפקד עליו לתקוף בגחלת.
[/QUOTE]
"אה... מניח שגם זה עובד" אמלמל לעבר טוטודייל.
"טוטודייל, תגן על עצמך עם אקדח מים!" אורה לו, "נצל את הפיצוץ שיווצר וקום לתקוף את סינדקוויל עם שריטה!"
-
[QUOTE=The Charmander;1481414]
אביזי ~
סלאפ. אתה שומע חבטה חזקה על המצח של כריס.
"הו כמובן!" אמרה הנערה בחיוך מתחכם. "אני מצטערת אדוני, אני מיד אלך לסיבוב!" היא חייכה ויצאה לדרכה מפטירה "ערב טוב כריס."
"אנחנו חייבים להתסתלק מכאן, היא עלתה עלינו. היא הולכת להזעיק אבטחה. יש לנו חמש דקות! הכנס את הכרטיס הזה זה יעתיק הכל פנימה!" אמר כריס "בנתיים תגבה אותי!"
השומר הראשון רץ לעברך "היי אתה!" הוא קורא, שולח סירסקיט לקרב!
[/QUOTE]
"הכל בגללך. היית צריך להישמע יותר משוכנע. ואולי להסוות את עצמך יותר טוב. לא משנה. אני אטפל בזה. או משהו." אני אסתובב ואפנה לכיוון השומר. "הולה אמיגו, קומה סטס!" אפנה אליו בחיוך לבבי. הוא ככל הנראה לא באמת יתרשם מזה, ולכן אני אוציא את גסטלי לקרב.
-
[QUOTE=The Charmander;1481431]רובי ~
"עצור!" אתה שומע וחיוך קטן מפציע על פיך (יא זבל אתה טוב!). מר ג׳וי סופק ידיו ומזמין אותך לשבת. "מה בפיך. איך אמרת שקוראים לך?"
בל ~
"אגיד לך את זה. אתה באמת מאמין בי במלוא הכנוץ. את זה אני אוהב בך ילד. בוא נסע לבית המשפט, אני בטוח שננצח."
אתם יוצאים ברכבו של אוק על כביש ראשי ולפתע אתה מרגיש קור רציני. נררה שיש בעיה על הכביש, סנוראנטס רבים וכעוסים יורים רוח שלגית חכל עבר![/QUOTE]
"רובי אדוני" אומר בחיוך ואחזור אליו "אז מה גרם לך לשנות את דעתך?" אשאל במעט היסוס
-
[QUOTE=The Charmander;1481437]
אליסה ~
קלפה נלחצת מאוד ולא מסוגלת לשיר, היא מנסה אך מזייפת מאוד! בנתיים סטן לא מוותר ונלחם בעוז, הוא ניתרל אחד מהבידרילים ונותר רק עוד אחד, שעף חעבר סטן ישירות והעיף אותו לאחור לשיחים!
[/QUOTE]
נראהלי אני לא בדף רשומים
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא!" אצעק בלחץ.
'תחשבי אליסה, מה את צריכה לעשות?' אחשוב במוחי ואנסה להרגיע את עצמי-שלפתע יעלה רעיון בראשי. "קלפה! תנשמי עמוק-זה הרגע שלנו להראות למה אנחנו מסוגלות!. תשתמשי בנשיקה מתוקה על הבידרלים!". לאחר מכן אפנה אל סקווירטל "סקווירטל, אני יודעת שאני לא המאמנת שלך אבל בבקשה תסמוך עליי-אנחנו צריכים לשתף פעולה כדי לגמור את הקרב הזה כמה שיותר מהר ואז נוכל לרוץ לעזור לסטן!. אחרי שקלפה תשתמש בנשיקה מתוקה ותסיח את דעתם-בבקשה תשתמש בבועות עליהם" אבקש.
'ארכאוס, בבקשה שזה יצליח' אתפלל בראשי
-
הודעה :
אני עובד על דפי הרשומים. בבקשה תכתבו לי בתחילת התגובה שלכם מה חסר לכם בדף רשומים מבחינת פוקימונים ומתקפות. עמכם הסליחה #אהמ#
~
אלון ~
טוטודייל יורה אקדח מים עוצמתי שגורם לפיצוץ בדיוק כפי שצפית. טוטודייל מזנק קדימה והעשן מתפזר, מותיר את סינדקוויל חשוף לגמרי וטוטודייל נוחת לעברו בעוצמה אדירה ומתווח אפס הוא יורה אקדח מים שמותיר את סינדקויל מעולף.
"חזור סינדקוויל!" קורא הבחור בשקט. "למה שלא תלמד לשלוט על הכלב ציד שלך הא? ככה לירות אקדח מים על פוקימון אש בלי רחמים?! דוקא חשבתי אותך בחור לענין."
טוטודייל בכלל לא נראה מוטרד מהעניין והוא מביט בך במבט נוקב.
אביזי ~
סירסקיט יוצא לעבר גסטלי ויורה קרן בועות ממוקדת ביותר שפוגעת בגסטלי פגיעה ישירה. גסטלי נראה מעוצבן.
רובי ~
גאוותו של מר ג׳וי לא נתנה לו להודות באמת. אז הוא התעלם משאלתך ואמר "אני רוצה שתגיד לי את שמך המלא." הוא החל לעלעל בניירת שלו. אי אז הוא אחז אחד הדפים ופניו הרצינו.
אליסה~
זה מטופל.
~
קלפה לוקחת נשימה עמוקה ומתחילה לשיר. היא מצליחה להרדים וסקייורטל הספיק לנטרל את אחד הבידרילים אך השני זימזם כה חזק שהוא לא שמע את השירה. עוקציו שבידיו החלו לבהוק וחיטין קטנים נורו לעבר קלפה. הוא הניח לסטן במנוחה, אך קלפה נפצעה קלות. היא נראה בסדר גמור.
-
[QUOTE=The Charmander;1481478]הודעה :
אני עובד על דפי הרשומים. בבקשה תכתבו לי בתחילת התגובה שלכם מה חסר לכם בדף רשומים מבחינת פוקימונים ומתקפות. עמכם הסליחה #אהמ#
~
אלון ~
טוטודייל יורה אקדח מים עוצמתי שגורם לפיצוץ בדיוק כפי שצפית. טוטודייל מזנק קדימה והעשן מתפזר, מותיר את סינדקוויל חשוף לגמרי וטוטודייל נוחת לעברו בעוצמה אדירה ומתווח אפס הוא יורה אקדח מים שמותיר את סינדקויל מעולף.
"חזור סינדקוויל!" קורא הבחור בשקט. "למה שלא תלמד לשלוט על הכלב ציד שלך הא? ככה לירות אקדח מים על פוקימון אש בלי רחמים?! דוקא חשבתי אותך בחור לענין."
אביזי ~
סירסקיט יוצא לעבר גסטלי ויורה קרן בועות ממוקדת ביותר שפוגעת בגסטלי פגיעה ישירה. גסטלי נראה מעוצבן.
רובי ~
גאוותו של מר ג׳וי לא נתנה לו להודות באמת. אז הוא התעלם משאלתך ואמר "אני רוצה שתגיד לי את שמך המלא." הוא החל לעלעל בניירת שלו. אי אז הוא אחז אחד הדפים ופניו הרצינו.
אליסה~
זה מטופל.
~
קלפה לוקחת נשימה עמוקה ומתחילה לשיר. היא מצליחה להרדים וסקייורטל הספיק לנטרל את אחד הבידרילים אך השני זימזם כה חזק שהוא לא שמע את השירה. עוקציו שבידיו החלו לבהוק וחיטין קטנים נורו לעבר קלפה. הוא הניח לסטן במנוחה, אך קלפה נפצעה קלות. היא נראה בסדר גמור.[/QUOTE]
המיאו שלי!!
"סאמרס" אומר בביטחון מלא "רובי סאמרס"
-
רובי ~
"עוף לי מהבית שלי." אומר לפתע מר ג׳וי. מקמט את הדף שמולו ופניו מאדימות באופן מטריד. הוא כבר בגבולות הסגול...
-
[QUOTE=The Charmander;1481478]
אביזי ~
[/QUOTE]
קיובון, גסטלי וההתקפות שלהם...
--
"גסטלי, תלקק את סרסקיט, ולאחר מכן תעשה פרצוף מפחיד!"
-
אביזי ~
סירסקיט חמק מהלשון של גסטלי ומיהר ולירות עוד קרן בועות אל הוא בהה בפרצופו המבעית של גסטלי וקפא במקומו בהלם מוחלט, גסטלי ליקק אותו שוב והותיר אותו משותק.
-
[QUOTE=The Charmander;1481490]אביזי ~
סירסקיט חמק מהלשון של גסטלי ומיהר ולירות עוד קרן בועות אל הוא בהה בפרצופו המבעית של גסטלי וקפא במקומו בהלם מוחלט, גסטלי ליקק אותו שוב והותיר אותו משותק.[/QUOTE]
"נצל את חוסר התנועה שלו כדי להפנט אותו! ובכל מקרה, לאחר מכן תשתמש שוב בליקוק!"
-
[QUOTE=The Charmander;1481478]הודעה :
~
אלון ~
[/QUOTE]
"זה התירוץ שלך להפסד?" אשאל אותו.
"ובכן, טוטודייל אכן פוקימון עוצמתי" אומר ואתכופף, אלטף אותו. "אבל פעם הבאה תחשוב פעמיים לפני שאתה בוחר להתעסק איתנו"
-
אביזי ~
הוא מצליח להרדים את סירסקיט ואז לאחר מכן גומר עליו בליקוק אחרון. איש האבטחה התקשר למקור לא ידוע,מן הסתם קורא לתגבורת. "אני כבר מסיים תמשיך!" אתה שומע את כריס.
בנתיים מגיע שומר אחר והוא מוציא פידג׳י שמשתמש במערבולת רוח.
אלון ~
הוא מביט בך בכעס אוסף את סינדקוויל ומסתלק משם. אתה מבחין בזוית העין בבחור ממושקף שעמד על סף דמעות."אני ממש זקוק לעזרה, לא מבין איך הגעתי לאן שהגעתי..."
-
[QUOTE=The Charmander;1481511]אביזי ~
הוא מצליח להרדים את סירסקיט ואז לאחר מכן גומר עליו בליקוק אחרון. איש האבטחה התקשר למקור לא ידוע,מן הסתם קורא לתגבורת. "אני כבר מסיים תמשיך!" אתה שומע את כריס.
בנתיים מגיע שומר אחר והוא מוציא פידג׳י שמשתמש במערבולת רוח.
[/QUOTE]
'גסטלי לא יוכל לעשות דבר נגד פיג'י. בוא ננסה את קיובון.' אני אחשוב, ואחזיר את גסטלי, ואז אוציא את קיובון... ולדעת אילו מתקפות הוא יודע יעזור. (זה לא נכתב כשלכדתי אותו...)
-
[QUOTE=The Charmander;1481481]רובי ~
"עוף לי מהבית שלי." אומר לפתע מר ג׳וי. מקמט את הדף שמולו ופניו מאדימות באופן מטריד. הוא כבר בגבולות הסגול...[/QUOTE]
'איזו בעיה דו קוטבית' אחשוב לעצמי בזעף אחמיץ פנים ואצא מהבית שלו בהליכה מהירה "שיהיה לכם בהצלחה" אוסיף לפני שאני הולך ואז אסגור את הדלת בטריקה
-
קיובון ~
אביזי יודע נגיחת ראש, מבט, מכת עצם, ונענוע זנב.
רובי ~
אתה יוצא מצוברך מהבית של ג׳וי כשנתקלת בך האחות ג׳וי של העיר פיוטר. "הו שלום רובי! נחמד שברת לבקר!"