מכה פוקימונים במשחק של טילון :sunglasses:
BITCHIN'
Printable View
מכה פוקימונים במשחק של טילון :sunglasses:
BITCHIN'
עם כל משחקי התת''ם הפעילים כאן עושה לי חשק להחזיר תמשחק שלי.
משהו יהיה מעוניין לשחק בו?
[QUOTE=יוסי הגבר;1481385]מכה פוקימונים במשחק של טילון :sunglasses:
BITCHIN'[/QUOTE]
כן אני מעדיף להיות drill sergeant nasty ופשוט לצעוק על הפוקימונים שלי להיות איתנים אם הם משחקים איתי משחקים כמו לבכות ו/או לא לציית. בינתיים נראה שזה עובד. אבל אני עוד צריך לבדוק את הסינדקוויל הבכיין הזה. הזהרתי אותו, אם הוא ימשיך לבכות אני אשחרר אותו.
[QUOTE=monster;1481387]עם כל משחקי התת''ם הפעילים כאן עושה לי חשק להחזיר תמשחק שלי.
משהו יהיה מעוניין לשחק בו?[/QUOTE]
:what::O:D:D:D:D
[QUOTE=יוסי הגבר;1481389]:what::O:D:D:D:D[/QUOTE]
שלחתי בקשה לפתיחת פוקימון גיהנום.
יש כאן בכלל משגיח לחת''ם?
[QUOTE=monster;1481392]שלחתי בקשה לפתיחת פוקימון גיהנום.
יש כאן בכלל משגיח לחת''ם?[/QUOTE]
אחד מהראשיים
שמישהו יפתח משחק דרגון בול
[QUOTE=יוסי הגבר;1481394]שמישהו יפתח משחק דרגון בול[/QUOTE]
אבל פוקימון זה הכי כיף.
[QUOTE=monster;1481398]אבל פוקימון זה הכי כיף.[/QUOTE]
יותר כיף לירות קמהאמהא על אנשים
[QUOTE=יוסי הגבר;1481399]יותר כיף לירות קמהאמהא על אנשים[/QUOTE]
מי אמר שזה לא אפשרי במשחקי פוקימון?
[QUOTE=monster;1481400]מי אמר שזה לא אפשרי במשחקי פוקימון?[/QUOTE]
אצלך הכל אפשרי, אצלך גם אפשר למצוא את פרי הגומו גומו נו מי ולעשות [COLOR="#FFFF00"]גיר 4[/COLOR]
מצפה למשחק שלך, ליאור.
[QUOTE=LordAbizi;1481388]כן אני מעדיף להיות drill sergeant nasty ופשוט לצעוק על הפוקימונים שלי להיות איתנים אם הם משחקים איתי משחקים כמו לבכות ו/או לא לציית. בינתיים נראה שזה עובד. אבל אני עוד צריך לבדוק את הסינדקוויל הבכיין הזה. הזהרתי אותו, אם הוא ימשיך לבכות אני אשחרר אותו.[/QUOTE]
חחח אני לא מכה את שלי אני מכה אחרים...
אם אני אכה את טורצ'יק טילון יגרום לו לברוח או משהו ואז אני אצתרך ללכת פול אש קאצ'ם ולרדוף אחרי פוקימונים עם מקלות
[QUOTE=יוסי הגבר;1481444]חחח אני לא מכה את שלי אני מכה אחרים...
אם אני אכה את טורצ'יק טילון יגרום לו לברוח או משהו ואז אני אצתרך ללכת פול אש קאצ'ם ולרדוף אחרי פוקימונים עם מקלות[/QUOTE]
כן, באמת קראתי את התגובה שלך אחר כך וידעתי את זה אבל לא חשוב.
האמת גם לי היה רעיון דומה. בהתחלה הרהיהורן שלי עשה מה שבא לו, אז חשבתי שאם הוא לא יתנהג טוב אחרי שאני אצעק עליו, אז אני פשוט אנסה ללכוד פוקימון אחר בידיים ואז אשחרר את רהיהורן כי יש לי אפס סובלנות כלפי פוקימונים לא צייתנים.
למזלי הוא התחיל לציית מהר.
[QUOTE=LordAbizi;1481445]כן, באמת קראתי את התגובה שלך אחר כך וידעתי את זה אבל לא חשוב.
האמת גם לי היה רעיון דומה. בהתחלה הרהיהורן שלי עשה מה שבא לו, אז חשבתי שאם הוא לא יתנהג טוב אחרי שאני אצעק עליו, אז אני פשוט אנסה ללכוד פוקימון אחר בידיים ואז אשחרר את רהיהורן כי יש לי אפס סובלנות כלפי פוקימונים לא צייתנים.
למזלי הוא התחיל לציית מהר.[/QUOTE]
התחלתי לראות פיירי טייל לפני כמה ימים...
מאכזב