[QUOTE=Hitman;1485550]אני הוא הצ'ארמנדר[/QUOTE]
אתה לא נודניק...
סיימת עם הניק שלי בשעה טובה.
Printable View
[QUOTE=Hitman;1485550]אני הוא הצ'ארמנדר[/QUOTE]
אתה לא נודניק...
סיימת עם הניק שלי בשעה טובה.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1485553]אני לא זוכר אם שאלתי אותך או לא, אבל אתה קורא את המנגה של snk?[/QUOTE]
קורא
מחכה ל74 עכשיו
[QUOTE=LordAbizi;1485526]אני לא חושב שלבאטמן יש הרבה סיכוי נגד גוקו. . .[/QUOTE]
עם מספיק הכנה באטמן יכול לנצח את כולם..
כולל גוקו..
לבאטמן יש את הפלוט שילד הכי חזק
[QUOTE=The Charetard;1485565]עם מספיק הכנה באטמן יכול לנצח את כולם..
כולל גוקו..
לבאטמן יש את הפלוט שילד הכי חזק[/QUOTE]
שתוק כבר :(
עומר
:(
[QUOTE=Ritsuka kun;1485566]שתוק כבר :([/QUOTE]
עדיין כואב הגב? :nose_pick:
[QUOTE=The Charetard;1485569]עדיין כואב הגב? :nose_pick:[/QUOTE]
לא תודות לך!
[QUOTE=Ritsuka kun;1485570]לא תודות לך![/QUOTE]
זה לא שהגבת במשחק או משהו..
טוב כרגע בזבזתי שעתיים מהחיים שלי על אחד הסרטים הגרועים ביותר שיצאו לי לראות.. אז לא נהניתי אם זה משמח אותך
[QUOTE=The Charetard;1485571]זה לא שהגבת במשחק או משהו..
טוב כרגע בזבזתי שעתיים מהחיים שלי על אחד הסרטים הגרועים ביותר שיצאו לי לראות.. אז לא נהניתי אם זה משמח אותך[/QUOTE]
איזה סרט?
ואני מגיב עכשיו -_-
גמאני מגיב עכשיו
גם אני מגיב
[QUOTE=The Charmander;1485574]גמאני מגיב עכשיו[/QUOTE]
ווהוו מחכים בקוצר רוח
וגמאני מגיב עכשיו
[QUOTE=The Charmander;1485574]גמאני מגיב עכשיו[/QUOTE]
אתה חולני ואני מוציא אותך מהמשחק שלי! :32_15:
מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון! מרתון!
[QUOTE=Ritsuka kun;1485572]איזה סרט?
ואני מגיב עכשיו -_-[/QUOTE]
אני צריך ללכת עוד מעט אני עד 2 פה בערך (נוסע מחר לנופש לשבוע >< אשתדל להגיב לפחות פעם פעמיים ביום מהטלפון אז זה יהיה בלי ציטוט/ציטוט של כולם)
והסרט המקולל אוורסט... פשוט חוסר נוראי בפואנטה ספויילרים:[SPOILER]
במשך רוב הסרט הם מטפסים ובסוף הרוב מתים (מה שכולם ציפו שיקרה)[/SPOILER]